MIAB jewels レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Prima kwaliteit en juiste info gekregen over het product en de levering! Het is de 2de keer dat ik iets bestelde en het telkens was het een positieve ervaring!

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Mijn vrouw is groot fan, heel makkelijk met verjaardagen krijg ik standaard een lijstje. Koop dus al heel wat jaren naar tevredenheid! Erg leuk ook sinds we kinderen hebben voor moederdag, sier... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち3の評䟡

Mooie sieraden, goed materiaal. Ik heb een tijdlang van alles gekocht en er zeer van genoten. De laatste serie vind ik echter minder goed, ik ben al tweemaal een oorringetje verloren vanwege een niet... もっず芋る

䌁業情報

1. 宝石店
  2. コスチュヌムゞュ゚リヌ店
  3. 宝食デザむナヌ

圓該䌁業による蚘述

MIAB jewels is a Dutch jewelry brand creating timeless, minimal designs meant to be worn every day. Rather than following fast trends, MIAB jewels focuses on timeless designs that remain relevant season after season. As a Dutch brand, we place great value on reliability, transparency, and customer satisfaction. We aim to provide fast shipping, clear communication, and products that meet — or exceed — expectations.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 31ä»¶

レビュヌを曞く

Mooie oorbellen

Snelle levering, mooie oorbellen van goede kwaliteit.
Blij mee

2026幎1月18日

MIAB jewels からの回答

Hi Sabine, dank je wel voor je mooie review! Veel plezier ermee.

5぀星のうち5の評䟡

Ik kocht de twist oorbellen

Ik kocht de twist oorbellen, super handig als je geen 2e oorring gaatje hebt maar toch wil doen alsof.
De oorbellen zijn gemakkelijk in en uit te doen, mooie kwaliteit en verpakt in een handig en stijlvol doosje.

2026幎1月14日

MIAB jewels からの回答

Leuk dat je onze populaire twisters besteld hebt! Veel plezier ervan

5぀星のうち5の評䟡

Mooie sieraden en top service

Mooie sieraden die lang meegaan en lang mooi blijven.
Ze verzenden super snel, het past door de brievenbus (super handig dan hoef je niet thuis te blijven).
De klantenservice geeft snel respons en komt met goede oplossingen.
Ik heb al veel bestellingen gedaan en ik ben nog lang niet klaar

2025幎11月21日

Hi Alma,

Dank je wel voor jouw mooie review! Wij kijken ernaar uit om je nog vaak blij te mogen maken en bij vragen weet je ons te vinden. Veel plezier van onze sieraden!

Wow!

Wow, wat een fantastische ervaring had ik bij mijn eerste contact met MIAB! Ik kreeg een aantal jaren geleden twee giftcards kado in schattige flesjes, maar door omstandigheden kwam het er niet van om iets te bestellen. Toen ik het nu toch eindelijk eens probeerde, werden de codes niet herkend. Ik stuurde een mail met de vraag: ‘Wat nu?’ en kreeg meteen een supervriendelijk mailtje terug. Na nog een paar keer heen en weer mailen was het probleem opgelost! Morgen ligt mijn armbandje in de bus. Benieuwd! Alle lof voor MIAB!⭐⭐⭐⭐⭐ Maud.

2025幎9月16日
5぀星のうち5の評䟡

Mooie, betaalbare, kwaliteit sieraden!

Ik ben elke keer erg blij met mijn aankoop bij MIAB! De sieraden zijn niet alleen prachtig en stijlvol, maar ook van uitstekende kwaliteit. Elk detail is met zorg afgewerkt.

Ze hebben een klantvriendelijke service. Mijn bestelling werd snel verzonden en mooi verpakt – perfect als cadeau (ook voor jezelf 😉).

Ik krijg regelmatig complimenten wanneer ik de sieraden draag, en ik weet zeker dat dit niet mijn laatste bestelling zal zijn. Een echte aanrader voor wie houdt van mooie, betaalbare kwalitatieve sieraden met en een persoonlijke touch!

2025幎9月7日
5぀星のうち5の評䟡

Best products and customer service!

I had ordered a couple of earrings and the quality of them are really good! I can wear them every day even when sleeping; twister ones are so comfortable and stylish..
Their customer service is also extremely quick and responsive. When I had an issue, they acted and shipped the next day!

2025幎8月14日

leukste sieraden merk

Blijft de beste prijs/kwaliteit sieraden voor mij, mooi materiaal, mooie modellen en echt altijd blij met mijn sieraden van miab! Ik heb zeker 10 paar oorbellen die wissel ik graag af, draag ze ook ‘s nachts en ook de kralen ketting en armbanden houd ik dag en nacht om!

2025幎8月6日

Top service!

Contact gehad met de klantenservice over een kapotte item bij levering. Ze waren snel met antwoorden en het aanbieden van een oplossing. Twee dagen na het eerste contact heb ik al een nieuw paar oorbellen van ze ontvangen. Een snelle en klantvriendelijke service, bedankt!

2025幎6月7日

Roest

Mijn oorbellen kregen allerlei bruine vlekjes wat lijkt op roest. Dit gemeld bij miab en werd goed behandeld, ik mocht een nieuw paar oorbellen uitzoeken

2024幎3月4日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス