Har set bad Boy
Har set bad Boy. Det var hamrende sjov.
Den mand er genial. ð
Film, TV og stand-up comedy fra Mick Ãgendahl⊠jo tak!
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Har set bad Boy. Det var hamrende sjov.
Den mand er genial. ð
Har lige set showet Bad boy. Hylende morsomt, grinede gennem hele showet. Sjoveste oplevelse til dato.
Jeg kan varmt anbefale at se det, det er alle pengene vÊrd
Så fik 2 veninder & jeg set Mick the bad boy en lÞrdag i Frederiksberg..
Min ene veninde skulle hive efter vejret bare af at grine konstant.
Jeg syntes han er vidunderlig og skal nok spare ham for at sige det var ét "fint" show..ð€£
Helt klart du er klog, det skal du slet ikke frygte..dit ordforråd er genialt når du fÞrst går igang..du ville kunne nedlÊgge én hÊr af rappere i ét rap battle..
Men tak Mick for én super underholdning.ðð
Forum Horsens
Tamt
Tyndt
Til tider gabende
Materiale til samlet 30 min.. resten vÊver Mick ud på det kedelige overdrev⊠og har svÊrt ved at komme tilbage
Ãrgerligt
En genial kunstner med total humoristisk sans. Bad Boy er fantastisk. Jeg havde makeup pÃ¥ Þjnene ved showets start men det sad pÃ¥ kinden efter. Jeg grinte sÃ¥ jeg havde ondt i kÊben. Hold nu op hvor er han morsom den mandð Mick Ã, du er fÞdt entertainer, selv om du kommer fra Falsterð€£ð€£ð€£
Super sjovt og lÊrerigt show..Bad.boy. Godt gået mick
Det var sÃ¥ godt. Mick er bare bare verdensklasse. Det blev holdt i Tivolis Glassalen. Og her er der let der var nederen. Man betaler 450 kr for en billet ogsÃ¥ kan man ikke hÊnge sin jakke og der var slet ikke plads til alle de mennesker. Min sÞn som var med mÃ¥tte gÃ¥ under forestillingen da han simpelthen ikke kunne sidde der,han ben var for lange sÃ¥ det gjorde simpelthen ondt i han ben og knÊ. Jeg fik en knÊ i ryggen som bare presse sÃ¥ hÃ¥rdt forbi manden bag mig heller ikke kunne vÊre der med sine ben. Og samtidig med der var sÃ¥ let plads sÃ¥ skulle vi ogsÃ¥ ha vores overtÞj hos os. Og da det er vinter sÃ¥ er folk pakke godt ind. Jeg mÃ¥tte selv gÃ¥ let fÞr tid da jeg ikke kunne holde ud og ha et knÊ boret ind i min ryg og manden bag mig kunne jo ikke rykke sine ben eller knÊ.. Þv det skulle vÊre i Glassalen, for Mick Ãgendahl gjorde det virkelig godt. Verdens klasse ðâ€ïž
BAD BOY showet var en klasse for sig selv hold kÊft det var godt ð
Har netop set showet âBAD BOYâ i Falkoner - og mÃ¥ bare klappe og bukke - for holdnuop, dét var et godt show. Jeg har gennem tiden set en del standup - senest et stort show i sidste weekend - og i dag mÃ¥ jeg bare sige: Jeg gik hjem med en virkelig god oplevelse - der var nÊrvÊr, der blev delt ud af egne oplevelser - fortÊllinger fra livet fra barnsben til voksen - historiefortÊlling med de HELT sjove briller pÃ¥ :D TAK, det var til UG med pil opad - der var endda flere jokes, som jeg tror vil hÊnge ved for altid :) 5 STJERNER HERFRA - og et TAK for en virkeligt skÞn aften :)
Jeg har i mange år fulgt med i Michs stand up, og hvor jeg tidligere syntes han kunne vÊre temmelig overgearet på en scene, har jeg Êndret mit syn på netop det i hans seneste show Bad Boy.
Den rÞde tråd i showet er arv vs miljÞ vs tiden man vokser op i. Han bruger sig selv aktivt i hele showet med skarpe og provokerende observationer vedrÞrende ham selv og hans omgivelser i hans opvÊksts. Jeg fik mange Êgte grin undervejs og stof til eftertanke! Jeg syntes der er sket meget med Mich som person, og det skinner igennem i hans måde at levere på! Han virker groundet og utrolig bevidst om sig selv, hans eget syn på fejl og mangler, men har også med mine Þjne, et skarpt Þje for omverdenen. Tak for et godt show! Jeg tror jeg snupper en tur mere i falkoner!