䌁業情報

3. むベント管理䌚瀟
  4. むベント プランナヌ
  5. むベント チケット販売業者

圓該䌁業による蚘述

Tryllekunstner Nicolaj Mogensen sÊtter stemningen i vejret og skaber mindevÊrdige Þjeblikke til den nÊste fest. Med mere end 16 års erfaring og +500 professionelle shows i bagagen giver Nicolaj selskabet en magisk oplevelse, som med garanti vil blive husket tilbage på og snakket om. Som professionel underholder kombinerer Nicolaj trylleri og mentalisme. Mentalisme er bl.a. udtryk for tankelÊsning og psykologisk manipulation, og netop evnen til at kombinere og balancere de to underholdningsformer har medfÞrt, at han i dag anses for at vÊre en af landets dygtigste på området. Derfor står fascinationen og forblÞffelsen med garanti i hÞjsÊdet, når Nicolaj skiftevis lÊser publikums tanker og udfÞrer visuelle mirakler. Publikumsinddragelse vÊgtes hÞjt i showsene, hvilket tilfÞrer hans optrÊden et ekstra lag. I Nicolajs optik fungerer et trylleshow ganske enkelt bedre, hvis publikum aktivt involveres i processen og effekterne. Dog er det vigtigt for ham at pointere, at selskabets involveren foregår med en bagvedliggende respekt og ydmyghed, hvilket i sÊrdeleshed fortÊller noget om, hvor stor hans selskabsforståelse er. Tydeligt mÊrker man det, når man som gÊst bliver en del af Nicolajs show. IsÊr hans evne til at aflÊse et rum og dets gÊster er stÊrkt betagende. Han ved, hvad han skal sige og gÞre, men i sÊrdeleshed også, hvad han ikke bÞr sige eller gÞre. Det er et redskab, Nicolaj har finpudset gennem alle årene. Foruden et stort fokus på aktiv inddragelse, er Nicolaj dybt humoristisk, hvilket skinner klart og tydeligt igennem, når han folder sig ud som tryllekunstner. Alle effekterne, han prÊsenterer sit selskab for, bÊrer utallige humoristiske og komiske undertoner med sig, hvilket bidrager til hÞj underholdningsvÊrdi og afslappet stemning. Netop Nicolajs evne til at indblande humor og selskabets inddragelse i hans shows gÞr, at han i dag er en af landets mest efterspurgte tryllekunstnere. I en alder af kun 24 valgte han at kaste sig ud i den drÞm, han gennem adskillige år havde praktiseret og perfektioneret på hobbyplan. Det resulterede i virksomhedsstiftelse og det at indtage den professionelle dybt seriÞse scene. Nicolaj har formået at gÞre sin bÞrne- og ungdomshobby til et fuldtidserhverv, og det er i dén grad noget, man mÊrker, når han entrerer scenen som magisk underholder. Han går hÞjt op i at personliggÞre sine shows, ligesom nÊrvÊret også ligger som en absolut topprioritet. Passionen for kunsten er klart at bemÊrke, når man oplever Nicolajs energiniveau og entusiasme. Her har vi at gÞre med en tryllekunstner, som i hÞj grad brÊnder for sit erhverv, og brÊnder for at give andre en ekstraordinÊr oplevelse. Book tryllekunstner Nicolaj Mogensen til et show uanset anledning - han optrÊder til arrangementer rundt i hele landet bl.a. konfirmationer, julefrokoster, bryllupper, fÞdselsdage osv. Listen er lang, og I vil ikke fortryde at få besÞg af Nicolaj.

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

19件のレビュヌ

Kan bestemt anbefales

Nicolaj optrådte til min fars 70 års fÞdselsdag. Kan varmt anbefale ham. Han er god til at lÊse rummet hurtig og gribe hvad der måtte komme fra publikum. Det var god underholdning. Derudover er han en utrolig behagelig person, hvilket gÞr planlÊgningen op til tryg.

2026幎3月21日

Hej Jannie,

Mange tak for en meget fornem anmeldelse - hvor er jeg glad for at hÞre, I var godt underholdt, og at Ivan og de andre blev overrasket, fascineret og fik grint. Jeg havde en fest i jeres selskab, og jeg håber absolut ikke, det er sidste gang, jeg har haft fornÞjelsen af at gÊste jer! :-)

KÊmpe tak, og fortsat rigtig god sÞndag.

Fremragende underholdning

Vi havde Nicolaj til at trylle mm til Kobberbryllup.
Det var helt fantastisk underholdning og vores gÊster var meget imponeret 😃
Vi vil gerne give vores varmeste og bedste anbefalinger.

2026幎3月7日

Hej Kim og Randi,

Af hjertet tak for jeres fine anmeldelse - hvor var det bare en fest at underholde jer, og hvor er jeg glad for, vi fik overrasket gÊsterne! :-)

På forhåbentlig gensyn i fremtiden.

Nicolaj

Nicolaj tryllede på fuld skrue

Nicolaj tryllede pÃ¥ fuld skrue. Vi blev blÊst bag over med hans mentale tryllekunst, virkelig en stor og fed oplevelse😮😎

2026幎2月27日

Hej Nanna,

Tak for din meget fine anmeldelse - den betyder meget, og hvor er jeg glad for, showet faldt i god jord hos jer! I var superskÞnne at underholde, og jeg håber, vi får mulighed for at planlÊgge en optrÊden sammen igen i fremtiden.

Nicolaj Mogensen var vores festlige

Nicolaj Mogensen var vores festlige indslag til vores nytårskur på mit arbejde. Nicolaj formåede at for alle med, selvom stemningen allerede var meget lÞssluppen. Efter et sjovt og fÊngende show, blev der lystigt diskuteret blandt gÊsterne, hvorledes de forskellige tricks fungerede. Nicolajs show bidrog til en fantastisk aften.

2026幎1月16日

Hej Sascha,

Sikke en skÞn anmeldelse, tusind tak for den! I var en stor fornÞjelse at optrÊde for, og trods livlig (og lÞssluppen) stemning, virkede det til, selskabet hyggede sig og blev fascineret. Dejligt!

Skide godt show😮

Vildt fedt show!!🀟 Blev positivt overrasket over Nicolajs tryllekunst, det er ikke sidste gang jeg skal opleve ham🀯
Klar anbefaling herfra👌

2026幎1月9日

Hej Sigurd,

Dejligt, I kunne lide showet - det var en stor fornÞjelse at optrÊde for jer, og tak for den skÞnne feedback! Den er hÞjt vÊrdsat.

Bedste oplevelse lÊnge!

Jeg så et super fedt show med Nicolai i lÞrdags. Han var til stede, engageret og enormt underholdende fra start til slut.
Hans performance var dragende, og sjÊldent har jeg vÊret til et show, hvor tingene er gået op i så hÞj en enhed. Hvor var det fedt! Jeg vil helt klart anbefale ham fremover.

2025幎12月13日

Hej Lukas,

Mange, mange tak for din positive tilbagemelding - jeg er utrolig glad for at hÞre, I havde en god oplevelse, og at I kunne lide showet. Fantastisk!

Nicolaj

Sindssygt sjov og god oplevelse

Sindssygt sjov og god oplevelse. Meget imponerende tryllekunst. Nicolaj er rigtig sÞd og han gÞr meget ud af, at give sit publikum en god aften.

2025幎12月6日

Hej Simone,

Jeg takker mange gange for din skÞnne anmeldelse - hvor er det dejligt at hÞre, I havde en god oplevelse med at booke mig! :-)

Fedt show

Fedt og underholdende show

2025幎11月29日

Tryllekunstner Nicolaj Mogensen からの回答

Tusind tak for den fine anmeldelse, Kim! :-)

Bedst hilsner

En uforglemmelig oplevelse med Nicolai Mogensen

Nicolai var med til at gÞre vores sÞlvbryllup helt perfekt. Fra fÞrste kontakt oplevede vi en god og Ã¥ben dialog, hvor han lyttede til vores Þnsker og forventninger – og de blev til fulde opfyldt. Han er utrolig grundig i sine forberedelser og trÃ¥dte ind med en fantastisk energi, der straks smittede af pÃ¥ bÃ¥de os og vores gÊster. Med sin humor og nÊrvÊr skabte han en oplevelse, som vi og vores gÊster vil huske lÊnge. Vi kan helt klart anbefale Nicolai, hvis man vil give sine gÊster noget ekstra og skabe en fest med personlighed og varme.

2025幎10月25日

Hej I to,

En stor, stor tak for jeres skÞnne anmeldelse! Hvor er jeg glad og stolt over, I havde en god oplevelse med mig.

Jeg fÞlte mig velkommen og taget godt imod af jer fra start til slut. Det var fremragende.

I var i sandhed en fornÞjelse at optrÊde for, og jeres sÞlvbryllup glemmer jeg ikke!

Pragtfuldt show!!

Pragtfuldt show!!! Med en masse grin!

2025幎10月18日

Hej Kenan,

Mange tak for din feedback - hvor er jeg glad for at hÞre, du syntes om showet! Tusind tak, fordi du gav dig tid til at anmelde.

Ha' en fortsat rigtig god fredag!

bedste hilsner
Nicolaj

Et mega underholdende trylleshow

Et mega underholdende trylleshow! Kan varmt anbefales til både små og store grupper 😍

2025幎10月11日

Hej Maya,

Mange tak for de varme ord - hvor er jeg glad for at hÞre, du synes om min optrÊden hos jer! Tak, fordi du gav dig tid til at anmelde mig, det hjÊlper mig i min videre fÊrd.

Sublim magi og skidesjov

Sublim magi og skidesjov.
Nicolaj underholdt ved vores sÞlvbryllup til stor begejstring for alle 80 gÊster. Vi blev taget med storm og Nicolaj formåede på allerfineste vis at imponere os alle med sin magi. Forvent hÞj energi, intensitet, fascination, inddragelse og alverdens sjove udskejelser. Wauw!

2025幎9月14日

Hej Maria,

Tak for sidst, og en endnu stÞrre tak for dine fine ord. Hold op, hvor gÞr de mig glade - I var en fornÞjelse at gÊste! 👏

Fantastisk, fortryllende!

Nicolaj underholdt ved vores kobberbryllup, og vi var meget begejstret for hans optrÊden. Sjov, underholdende og magisk - vi havde en masse at snakke om efterfÞlgende, og alle var meget fascineret. Tak, for en skÞn oplevelse!

2025幎9月13日

Hej Ida,

KÊmpe tak, fordi du har givet dig tid til at anmelde min optrÊden hos jer - I var et fantastisk publikum, og jeg håber, I havde en skÞn fest efterfÞlgende.

Nicolaj

Stor anbefaling af Nicolajs show

Vi bookede Nicolaj til vores sommerfest, hvilket var en stor fornÞjelse. GÊsterne i alle aldre var dybt betaget over hans magiske kunnen, og samtidig var han sjov og underholdende. Alt gik som planlagt, og Nicolaj har gennem hele forlÞbet stået til rådighed for at oplyse og besvare eventuelle spÞrgsmål. Stor anbefaling herfra.

2025幎9月7日

Hej Thomas,

Tak, for en dejlig anmeldelse, og tak for sidst - I var skÞnne at optrÊde for!

Fortsat rigtig god weekend.

SuverÊn underholdning til firmafest

Tak for et fantastisk show! Vi glÊder os allerede til at se dig igen nÊste år. Din underholdning var en stor succes, og vi har kun fået ros fra vores medarbejdere efterfÞlgende.

2025幎8月30日

Hej Pia,

Tusind tak for at dele din oplevelse - det betyder utrolig meget, og jeg er glad for, I kunne lide showet! Jeg ser frem til nÊste omgang hos jer, det bliver fedt! :-)

SpektakulÊr underholdning

Til årets firmasommerfest valgte vi at engagere Nicolaj, fordi vi i fÞrste omgang synes hans videomateriale og hjemmeside så spÊndende ud. På dagen kom han til aftalt tid og leverede prÊcis det vi havde håbet på. Lige efter bogen. Alle 80 ansatte var begejstret over showet. Ikke alene havde han fokus på at snyde os men samtidig viste han sig også at vÊre ualmindelig sjov og underholdende. De ansatte blev udsat for kÊrlige smådrillerier og hele tiden mÊrkede Nicolaj efter om det blev for meget. EfterfÞlgende havde han absolut ikke travlt med at komme afsted igen og stillede gerne op til at besvarer de ansattes spÞrgsmål eller hyggsnakke. Supergod underholdning.

2025幎8月23日

Hej John,

Mange tak for anmeldelsen - jeg synes i dén grad også, det var en fornÞjelse at gÊste jer! En skÞn, humorfyldt og uformel forsamling, der var klar på lidt af hvert. Ordene varmer, og du kan tro, jeg sÊtter pris på dem! Vi ses forhåbentlig igen i fremtiden.

SkÞn, sjov og fascinerende oplevelse

Nicolaj overraskede vores barnebarn og de 60 gÊster til hendes forsinkede konfirmationsfest i august 2025. Vi var meget glade for, at vi fandt ham, og hans show var et hit blandt alle gÊsterne. Vores barnebarn blev personligt inddraget i flere af sekvenserne, ligesom det var aftalt, men Nicolaj “kastede” sig ogsÃ¥ over mange af de Þvrige gÊster. GlÊden og overraskelsen strÃ¥lede ud af vores barnebarn, og hun brugte det meste af festen efterfÞlgende pÃ¥ at snakke om oplevelsen. Havde vi kunne give Nicolaj mere end 5 stjerner, havde vi gjort det. Tak for en fantastisk oplevelse!

2025幎8月16日

Hej Laura,

Jeg takker mange gange for din fine anmeldelse og oplevelse med mig - hvor er jeg glad for, jeres barnebarn og gÊsterne var glade og underholdt.

Igen tusind tak for ordene, de betyder meget!

Nicolaj

Genialt som indslag til brylluppet

Vi bookede Nicolaj som overraskelse for brudeparret og selskabet. Vi hÞrte om ham gennem en bekendt, som havde haft succes med et indslag til deres bryllup. Alle gÊsterne - bÞrn, unge, voksne og Êldre - var dybt begejstret og betaget over hans optrÊden. Han tryllebandt os fra start til slut med magi og tankelÊsning. Samtidig var han ualmindelig morsom og fik flere gange gÊsterne til at bryde ud i latter (det husker vi ingen anden underholdning har gjort på samme måde fÞr).
Vi fÞlte os trygge gennem hele forlÞbet fra bookingbekrÊftelse til selve optrÊdenen, og Nicolaj sad i hele processen klar ved telefonen for at besvare eventuelle spÞrgsmål.
Alt i alt en meget positiv oplevelse, som brudeparret og gÊsterne stadigvÊk snakker om.
Nicolaj får hermed vores varmeste anbefalinger.

2025幎8月2日

Hej Nadia,

Sikke en skÞn anmeldelse at lÊse og tak, fordi du har haft lyst til at anmelde mit show hos jer - som også var en stor fornÞjelse fra min side!

Hvor er jeg glad og taknemlig for, I synes om min optrÊden, og at det levede op til jeres forventninger.

Jeg fÞlte mig velkommen og taget godt imod af dig og din mand, hvilket i dén grad bidrog til en bedre performance fra min side.

En ekstra stor tak for at sÊtte fokus på processen og forlÞbet som helhed. Jeg synes heldigvis også, vores aftale fra start har kÞrt snorlige, og at der ikke har vÊret ubekendte eller mangler.

Du skal vide, jeg sÊtter enormt stor pris på alle de flotte ord, og det er bestemt noget, jeg vil tage med mig videre fremover.

Forhåbentlig får vi mulighed for at planlÊgge et arrangement sammen i fremtiden igen - det ville glÊde mig!

Fortsat rigtig god dag, og hils din mand.

Magic Show i topklasse, til 80 års fÞdselsdag

Forrygende underholdning til 80 års fÞdselsdag.
GÊsterne var vildt imponeret.
Et Magic show der var lige til "America Got Talent"
Book Nicolaj til din nÊste fest og det bliver en succes.

2023幎11月25日

Hej Ulf,

Tusind tak for din meget fine og rÞrende anmeldelse - som jeg fÞrst har set nu mere end 2 år for sent. Beklager!

Dog har jeg igen i år haft fornÞjelsen af at af underholde jer, og derfor synes jeg, det er på sin plads med et tilbagesvar.

Hvor er det dog skÞnt at hÞre, I har haft en god oplevelse med mig. Det kan du tro, jeg sÊtter pris på.

Tak for to yderst disciplinerede forlÞb. Jeg håber, vi i fremtiden igen får mulighed for at planlÊgge et arrangement sammen.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。