Snabb leverens, personlig service och vÀldigt nöjd över min Ella-vÀska. Hade gÀrna velat se och kÀnna pÃ¥ vÀskan i fysisk butik, men tack vare alla fina omdömen hÀr, vÃ¥gade jag bestÀlla. Blev inte be... ãã£ãšèŠã
âââââ Jeg kan kun give MICMIC mine varmeste anbefalinger. Jeg ejer bÃ¥de en bÊltetaske, en crossover-taske og en lille pung, og jeg er stadig lige glad for dem alle. Den ene taske har jeg... ãã£ãšèŠã
Elsker mine tasker fra Micmic. Har kÞbt flere forskellige gennem tiden og punge også. Det er alt sammen i super kvalitet og så flot design. Varmeste anbefaling
Jeg ejer to tasker fra MicMic. Ãn Kandy i sort og én Siem XL i lysebrun. Begge tasker er intet mindre end vidunderlige, stÊrke i kvaliteten og udvikler sig med smukkere og smukkere patina som tiden gÃ¥... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos MicMic finder du lÊder accessories i hÞj kvalitet. Du finder både crossover tasker, shoppers/net, punge, computer sleeves og andet tilbehÞr. Ejeren bag er 29-årige Michala, som både designer alle styles og til daglig driver virksomheden. MicMics items bliver syet hos socialt ansvarlige partnere i Indien og Etiopien.
Gyldenvang Alle 15, 2770, Kastrup (KÞbenhavn), ãã³ããŒã¯
- Kontakt@micmic.dk
- www.micmic.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Rigtig sÞd og god service via mail
Rigtig god service via mail korrespondance, fra bestilling til levering gik der 2 dage.
Kvalitet lever op til det Micmic lover.
Ãr sÃ¥ jÀtteglad för de tvÃ¥ vÀskor jagâŠ
Ãr sÃ¥ jÀtteglad för de tvÃ¥ vÀskor jag köpt - en shoppingvÀska och en mobilvÀska. Ser fram emot att anvÀnda dem. Kontakten med er har varit vÀldigt trevlig och rekommderar era vÀskor och Àr glad för ert arbete för kvinnor.
Ewa
Hurtig og god kundeservice og lÊkker taske.
Jeg har lige modtaget min Ella taske i dag, efter lang ventetid. Jeg fik et billede af den i julegave da den var udsolgt, og har ventet lige siden. Endelig kunne jeg lÊgge en pre order i marts og i dag kom den. Hold da op, den var hele ventetiden vÊrd. Den er så smuk, blÞd og lÊkker. Hurtig levering efter den var retur på lager. Jeg har allerede anbefalet MicMic til familie og veninder! God kundeservice ift. spÞrgsmål om hvornår tasken var tilbage på lager.
Super lÊkkert produkt
Super lÊkkert produkt. Tasken som jeg kÞbte, lever helt op til mine forventninger. Den har hÊngt pÃ¥ mig, siden jeg fik den. ð
Supersnabb leverans till Sverige
Supersnabb leverans till Sverige, bestÀllde en onsdag och hade leveransen på fredagen. VÀldigt fina vÀskor!
crossover ubud xl computertaske
Har nu haft min crossover ubud xl computertaske i brug.
Ud over den er fantastisl flot, så er den også blÞd og lÊkker at rÞre ved.
Ved det er en der kommer til at fÞlge mig ihvertfald i mange år.
Fantastisk service
Fantastisk service, jeg havde bestilt en taske, da jeg modtog den blev jeg klar over, at jeg havde valgt den forkerte taske (den var for lille). Jeg ringede til Michala som hjalp mig med at sende tasken retur, da jeg ikke havde erfaring med returpakker. Jeg modtog en anden og stÞrre taske og glÊder mig til at tage den I brug. GlÊder mig til den fÃ¥r den smukke patina, som Êgte lÊder fÃ¥r med tiden. â€ïž
Dejlig taske
Min siem xl kom i dag og den er lige som jeg havde forstillet mig. LÊkkert lÊder og smuk forarbejdning. Jeg er virkelig glad for den.
LÊkre produkter og ultra fin service
LÊkre produkter og ultra fin service, samt varen var som beskrevet, 5 * herfra kan klart anbefales
Snabb och bra leverans vilket gladdeâŠ
Snabb och bra leverans vilket gladde min fru som fick vÀskan ð
Riktigt bra lÀderprodukter till rimligt pris
Super god service. Snabb leverans och riktigt fina produkter.
Endelig en Fin lille taske
Endelig en Fin lille taske, der kan rumme min âmurstenâ af en iPhone. (13 proMax). Skindet er fint, men bliver meget nemt lidt ridset - trods behandling.

MicMic ããã®åç
Jag Àr jÀttenöjd med mitt köp av enâŠ
Jag Àr jÀttenöjd med mitt köp av en brun mobiltaske. Den uppfyllde mina förvÀntningar och Àr jÀttesnygg och praktisk. Ãven nestÀllningen och leveransen gick bra och snabbt.
En smuk og god lille taske til det mestâŠ
En smuk og god lille taske til det mest nÞdvendige.En utrolig sÞd og personlig kontakt. Et produkt med omtanke og visioner.
Er rigtig glad for min lille taske.