Snabb leverens, personlig service och vÀldigt nöjd över min Ella-vÀska. Hade gÀrna velat se och kÀnna pÃ¥ vÀskan i fysisk butik, men tack vare alla fina omdömen hÀr, vÃ¥gade jag bestÀlla. Blev inte be... ãã£ãšèŠã
âââââ Jeg kan kun give MICMIC mine varmeste anbefalinger. Jeg ejer bÃ¥de en bÊltetaske, en crossover-taske og en lille pung, og jeg er stadig lige glad for dem alle. Den ene taske har jeg... ãã£ãšèŠã
Elsker mine tasker fra Micmic. Har kÞbt flere forskellige gennem tiden og punge også. Det er alt sammen i super kvalitet og så flot design. Varmeste anbefaling
Jeg ejer to tasker fra MicMic. Ãn Kandy i sort og én Siem XL i lysebrun. Begge tasker er intet mindre end vidunderlige, stÊrke i kvaliteten og udvikler sig med smukkere og smukkere patina som tiden gÃ¥... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos MicMic finder du lÊder accessories i hÞj kvalitet. Du finder både crossover tasker, shoppers/net, punge, computer sleeves og andet tilbehÞr. Ejeren bag er 29-årige Michala, som både designer alle styles og til daglig driver virksomheden. MicMics items bliver syet hos socialt ansvarlige partnere i Indien og Etiopien.
Gyldenvang Alle 15, 2770, Kastrup (KÞbenhavn), ãã³ããŒã¯
- Kontakt@micmic.dk
- www.micmic.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Hurtig levering og et super lÊkkertâŠ
Hurtig levering og et super lÊkkert produkt. Har kigget på Boro tasken i over et år og jeg er bestemt ikke blevet skuffet. Den er virkelig smuk og jeg elsker den! :)
Super Kundeservice og fleksibilitetâŠ
Super Kundeservice og fleksibilitet ifbm ombytning af julegave. Derudover fantastisk produkt.
En fantastisk og venlig service
En fantastisk og venlig service. Og selvfÞlgelig også gode og lÊkre produkter. Stor anbefaling herfra.
Meget tilfreds
Hurtig levering. Tasken er meget flottere og lÊkrere i virkeligheden. Super tilfreds.
Hurtig levering og skÞn kvalitet i lÊder
Fedt produkt og god service
Smukke lÊkre varer
Meget hurtig forsendelse. LÊkre varer og helt essentielt at der er tÊnkt over materialer og arbejdsforhold.
Som altid super service og hurtigâŠ
Som altid super service og hurtig levering.
5 âïž herfra.
Meget smuk taske
Meget smuk taske , rummelig praktisk , lÊkker kvalitet. LÊderet er vildt lÊkkert
Flotte tasker, MENâŠ
Er helt tilfreds med produkterne -MEN; at kÞbe noget til 1600kr. Og så skulle betale fragten oveni, det synes jeg er lidt groft!
SÊrligt fordi der blev reklameret i vildskab for fri fragt, hvis man skrev sig op til nyhedsbrevet -dog gÊlder dette tilbud ikke for 2. Sorterings varer?!?!
På et par timer havde jeg til gengÊld modtaget flere mails omkring mer-salg, hvilket Êrligt talt provokerede mig! -Hvis jeg havde brug for flere produkter, havde jeg nok klikket dem i kurven -for at undgå at betale mere fragt, for faen!!
LÊkre tasker, og man ser ikke at det er 2. Sortering, så kvaliteten har jeg ikke en finger at sÊtte på.

MicMic ããã®åç
Jeg kÞbte en Siam XL bumbag 2
Jeg kÞbte en Siam XL bumbag 2. sortering, som jo sÃ¥ledes kunne have âskÞnhedsfejlâ. Jeg er yderst tilfreds med den taske jeg har modtaget. Jeg kan knap finde âfejlenâ. SÃ¥ tak for en rigtig god oplevelse ð¹.
Varme anbefalinger herfra.
Varme anbefalinger herfra.
LÊkker taske, og hurtig ekspedition. Jeg vender tilbage :)
Hurtige tilbagemeldinger.
Hurtige tilbagemeldinger.. God service.. lÊkre tasker ðð
Rigtig god service og meget flot 2
Rigtig god service og meget flot 2. sorteringstaske.
Smuk taske i god kvalitet som svaredeâŠ
Smuk taske i god kvalitet som svarede til billedet og blev leveret hurtigt til dÞren ðð»
Jeg har handlet to gange
Jeg har handlet to gange, begge gange hurtig levering.
FÞrste gang en lille skuldertaske, som jeg er super glad for, anden gang en mini pung, hvor jeg synes lommerne til kort, er for små, et par mm bredere havde vÊret godt.
LÊkre produkter
Hurtig ekspedition og et lÊkkert produkt i god kvalitet. Jeg kÞbte 2. Sortering og kunne ikke selv finde nogen fejl.