Middelaldercentret レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の2.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Var til julemarked. Det var en tam fornÞjelse. Der var fÃ¥ boder og dem der var, kunne med rette havde vÊret tilstede ved mange andre julemarkeder. Men i et middelalder sammenhÊng var det ikke hvad ma... もっず芋る

䌁業が回答したした

PÃ¥Jeg gÃ¥r med rollator.. 2 gange var jeg ved at falde pÃ¥ deres gangomrÃ¥der Sagde det i receptionen,,og mere ligegyldig svar har jeg ik fÃ¥et lÊnge... Der er ik andre der har klaget.. Øhhh undsky... もっず芋る

䌁業が回答したした

En fin oplevelse og beboerne er sÞde og snaksagelige. Men udbudet, maden og priserne i caféen er helt vanvittige. 75kr for en slatten sandwich af en burgerbolle fra FÞtex med lidt hakkede gulerÞdder... もっず芋る

Engagerede, vidende og venlige middelalderfolk og hyggelig stemning. Imponerende blide skydning. Trist at se de tilfangetagne vilde fugle fra Tjekkiet siddende bundet til en pind hele dagen. Elendig... もっず芋る

䌁業情報

1. 考叀孊博物通

圓該䌁業による蚘述

Tag pÃ¥ en tidsrejse 610 Ã¥r tilbage i tiden Året er 1411. De tonstunge krigsmaskiner vil skyde med stenkugler ud over Guldborgsund, og den lille kÞbstad SundkÞbing vil vÊre fuld af liv og spÊndende oplevelser for hele familien.

期埅以䞋

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 2ä»¶

レビュヌを曞く

Medbring selv mad!!

Jeg har altid holdt af, at komme på centeret. Det gÞr jeg bestemt stadig, og stemningen er stadig fremragende.
De 2 * skyldes udelukkende deres udbud af spise pÃ¥ stedet. GÊstgiveriet er pt lukket pga Corona, hvilket er fuldstÊndig forstÃ¥eligt. Men caféen var alt andet end at anbefale. Ungt personale der ikke havde styr pÃ¥ rutine (kan undskyldes) - men isÊr maden og prisen var helt aldeles elendigt. Én pÞlse med en lille hÃ¥ndfuld vÃ¥de kartofler til 75,-som alt blev varmet i en mikrovn. Det er jo helt hÃ¥blÞst, et sted som netop burde fremme hÃ¥ndlavet og evt Þkologi. Alt andet er sÃ¥ fremragende, mht hÃ¥ndarbejdet, og sÃ¥ sparer man pÃ¥ servering. SÞrgeligt, rent ud sagt.

Hvorfor har man droppet den klassiske grillbar? Det var glimrende til omstÊndigheder, og bedre priser, samt bedre mad.

OBS - Centeret og omgivelserne er super, og min anmeldelse er primÊrt på deres tilbud mht mad.

Tag egen madpakke med!

2021幎7月7日
Middelaldercentret ロゎ

Middelaldercentret からの回答

Vi har en mere hjemmelavet menu siden sidst og har fjernet vores friture. Nu kommer der også flere grill pander ind, så de ikke skal i mikro ovn. Alt i alt en lidt mere sund profil.

Dejligt sted

Dejligt sted, stort område og masser at kigge på og opleve/prÞve.
Forventningerne er store pga de mange flotte bygninger og kÊmpe område, endda med egen havn og både.
Det eneste jeg måske savnede var flere "middelaldermennesker".
Sidst var der en bager, hvor man kunne kÞbe brÞd med hjem f.eks.
Dog får de alligevel 5 stjerne, da det bestemt er et besÞg vÊrd
BesÞg var lÞrdag 10. aug 2019, så det er ikke helt udenfor sÊson.
Kan BESTEMT også anbefale gÊstgiveriet "den gyldne svane".

"autentiske middelalderrestaurant, hvor maden er lavet efter opskrifter fra middelalderen".
KrovÊrt Jan Bang har krÊset om hver eneste ret på menu'en.
Alle i selskabet synes det smagte pragtfuldt og at det var en fantastiks oplevelse. Og prisen for maden er latterlig lav, isÊr i forhold til kvaliteten og oplevelsen (flotte lokaler).
Og nej, jeg er ikke i familie/ven med nogen derfra :)

2019幎8月14日

En Þv oplevelse

har i ca 14 år Þnsket at tage en tur til Middelaldercentret, nu hvor jeg selv har stiftet en familie, for at opleve middelalderen, maden i den super fine resturant som jeg husker fra dengang jeg selv var barn.
Men må sige at oplevelsen var en anden og skuffende.
flere ansatte som hverken forstod eller talte dansk/engelske, den ellers så fine resturant havde lukke pågribe af sÊson tiden, så man måtte nÞjes med den kedelig stemning fra den såkaldte cafe. Mangel på aktiviter / fremvisninger, ud over ridder og katapulter.
Hvad mere er der, middelalderen er så stort et emne, men så lidt er fortalt.
Ikke et sted der mere står på listen over steder hvor vi i fremtiden vil tage hen.

2018幎7月13日

Pragtfuldt sted.

Når du mÞder ind på middelaldercentret trÊder du tilbage i middelalderen i byen SundkÞbing. SundkÞbing ligger på et rimeligt stort areal , hvor man har bygget hel middelader landsby op. Og der er tale om en landsby med mere blot to huse :-) Der er faktisk også en havn med tilhÞrende skibe. Her lever og arbejder de ansatte / frivillige, som man gjorde i middelalderen. Man går meget tÊt på, hvordan det var at leve i middelalderen. Så derfor ser du ikke folk i dragter med briller eller moderne ure. - Er der noget du Þnsker uddybet, så spÞrg endelig. Der er båre tid og ro til at få uddybet viden om de mange håndvÊrk, du mÞder.
Du vil blandt andet kunne mÞde smede, rebslagere, skrÊddere, malere, skomagere, tÞjfarvere, pilefletter. Du vil også mÞde husmÞde, der i gang med at dagens gÞremål for farmilen. Ja du kan også mÞde den borgmesteren, krigeren, ridderen med flere, der er igang. Nå ja der er i reglen også mulighed for at handle på torvet.

Nå man vÊret rundt i SundkÞbing en rum tid, og sulten melder sig. Så kan man gå på en moderen grillbar eller spise på den Gyldne Svane. Den Gyldne Svane er et pragtfuldt spise sted, hvor man kan spise sig mÊt i den tids kost. Kan varmt anbefales :-)

Når man lever i middelalderen skal man selvfÞlgelig underholdes af Ridder der viser deres kunnen til hest i ridderturneringer. Der bliver under turneringerne også kÊmpet med lanser.
Når de bokser med lanserne, sker det at en ridder ryger af hesten, så der bliver gået til den. Har dog aldrig set nogen komme til skade. Meeen...

Udover ridder turneringer, kan man opleve brugen af blider og kanoner. Netop bygningen af blider og kanoner har Middelaldercentret efterhånden bygget en fornuftig viden op om. Så til denne forestilling får man en god beretning om hvordan man brugte disse våben til at forsvare sig med. Når man skal lade bliderne, bliver dele af publikum taget ud til at lade bliderne op under en af "cheferne" kyndig eder og forbandelser.
Når du går rundt på centret, kan gå du over i skoven og opleve Devinzi (beklager hvis det er stavet forkert) hvor du kan opleve denne opfinders opfindelser. Og se hvor langt han var forud for sin tid. På denne tur stÞder du også på middelalderens overtro.
Afslutningsvis. Du får fuld "valuta" for entreen. AfsÊt en hel dag og godt fodtÞj. Er jeg selv ansat der. Nej absolut ikke. Jeg bor i NykÞbing Falster, så min vej falder ofte omkring Middelaldercentret og bruger det i dag til at stresse af .

2016幎11月23日

BeundringsvÊrdigt engagement

For at vÊre helt Êrlig, håber jeg folk holder sig vÊk fra dette kanonbrag af et underholdningscenter. Her er bare for sejt. Alle punkter på programmet er bare så gennemfÞrt fedt. De har vÊret enormt kreative. Her er tale om en rejsedestination for voksne, hvor der er taget hÞjde for bÞrn frem for omvendt. Det er grunden til at jeg håber at I holder jer vÊk. Fordi så snart at sådan nogle som dig besÞger stedet bliver der klaget over dit og dat, og så skal der pludselig vÊre aldersbegrÊnsning på nogle af de sejeste ting der. Pludselig skal der vÊre sikkerhedsudstyr. Og pludselig må man ikke gÞre det og det. Så tÊnk på bÞrnene og bliv hjemme.

2016幎7月26日

Fantastisk

Har lige besÞgt Middelaldercentret med kÊresten og hendes bÞrn, har selv vÊret der nogle gange med min egen datter, og de blev lige så fascineret og revet med af stemningen som jeg selv er blevet hver gang jeg har besÞgt stedet.
Det er fantastisk at se dem der " bor " der og tale med dem og hÞre hvordan de lever sig ind i den person de forestillinger.

2016幎7月13日

Rigtig god oplevelse

Middelaldercenteret sender dig direkte tilbage i tiden. De ansatte/frivillige på stedet lever sig 100% ind i deres roller og gÞr dit besÞg virkelig autentisk! Det var fantastisk at se bliderne blive skudt af, ud over vandet og ridderturneringen er meget underholdende. Jeg synes bestemt det er prisen vÊrd og jeg vil helt sikkert besÞge centeret igen.

2015幎8月20日

Over alt forventning

Det var en super oplevelse, og stemningen var ganske enkelt enestående. De folk der var der (arbejdede der) var som Êgte beboere i middelalderen, og landsbylivet var som (jeg forestiller mig) det var dengang :-)
Ridderturneringen var et kÊmpe hit, og dét alene var alle pengene vÊrd. Min varmeste anbefaling til dette fantastiske sted. :-)

2012幎10月19日