Ingen pakke er leveret, bestilte d. 7. jan. 2024. og der er ikke kommet noget, ikke engang en mail. Men pengene er trukket, som er ulovligt i Danmark.
レビュアーのコメントを見てみましょう
Jeg bestilte en pakke d.09.01 2024 i dag er det d.16.01 og jeg har ikke modtaget den .alle papirer fra firmaet er på hollandsk hvem forstår det.er det et snydefirma .jeg er sååå skuffet over den beha... もっと見る
企業が回答しました
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
Når du mangler en tand, kan du erstatte den med en midlertidig tand. Lav dine egne tænder derhjemme billigt, sikkert, holdbart og realistisk.
連絡先
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Ingen pakke er leveret
Jeg bestilte en pakke d.09.01 2024 i…
Jeg bestilte en pakke d.09.01 2024 i dag er det d.16.01 og jeg har ikke modtaget den .alle papirer fra firmaet er på hollandsk hvem forstår det.er det et snydefirma .jeg er sååå skuffet over den behandling.

Midlertidig Tand からの回答
Godt produkt
Det er et fantastisk godt og simpelt produkt. Nemt at lave en tand og jeg synes egentlig også farvningen med te eller kaffe fungerer godt. Først fik jeg lavet en tand der lignede fuldstændig men ikke sad så godt fast. Næste tand blev lige stor nok men sidder til gengæld rigtig godt fast. Heldigvis er der til flere forsøg. Uanset hvad så ser mit smil ud som før jeg fik trukket en tand ud (den første kindtand).
Sådan!
Nemt, hurtigt, og meget naturtro i udseendet. Var hurtig at lave, og sidder godt i munden. Eneste lille minus er at det er lidt svært at farve “tanden” så den blender 100% i med de rigtige tænders farve, men med lidt tålmodighed så bliver den ok i farven.
Det kan ikke være mere perfekt
Nem at bruge og dejlig hurtig service 👍
Lifesavers!
Lifesavers!! There are so many people out there that doens have the money to get a permanent tooth cause off the high prices but this is brilliant! I am so happy!!
Godt og hurtigt 😊
For dyrt i forhold til hvad man får
POSITIV behandling
POSITIV behandling
Midlertidig tand.
Bestilt 31.05.2020, modtaget besked fra PostNord om, at varen leveres mandag d 08.06.2020. Forsinkelsen skyldes Pinse-helligdage og Grundlovsdag.
Syns det er en fantastisk midlertidig…
Syns det er en fantastisk midlertidig løsning, nemt og godt.
Smiler igen.
Virker rigtigt godt
Virker rigtigt godt. Var på den med et vigtigt
Møde, fik ordenen hjem, med min itand
Fik aldrig varen..
Rigtig god service 😀
meget simpel varer ,men virker super…
meget simpel varer ,men virker super godt. kan godt anbefales.
Nemt at anvende og billigt
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。