Har fÃ¥ nyligt bestilt 2 lykkeposer,ved et fejl jeg have bestilt 2 x dreng og ikke dreng og pige som jeg skulle,derfor returnerede jeg en lykkepose tilbage med b post til 43 kr. Da jeg fik ikke... ãã£ãšèŠã
KjempefornÞyd med migogminsÞster.dk hjemmeside. Nydelige klÊr, super rask levering-til og med til Norge! Ingen frakt, eller super billig frakt nÃ¥r du ikke kjÞper sÃ¥ mye! Veldig hyggelig med en liten... ãã£ãšèŠã
Bestilte varer kl ca fem om eftermiddagen en fredag og fik en mail lidt senere at varerne var sendt afsted. LÞrdag formiddag lÃ¥ pakken allerede i postkassen. SÃ¥dan driver man forretning! Super glad og... ãã£ãšèŠã
har handlet hos migogminsÞster.dk nogle gange. De har gode tilbud og svarer altid super hurtigt pÃ¥ forespÞrgsler vedr stÞrrelser. De har en lav fragtpris og sender lynhurtigt. Og sÃ¥ er varerne altid p... ãã£ãšèŠã
Margrethe Alle 9, 2690, Karlslunde
- info@migogminsoster.dk
- www.migogminsoster.dk
Kun ros herfra
Jeg har bestemt kun ros til denne hjemmeside for fantastisk service, hurtig respons på spÞrgsmål og hurtig levering. Er helt klart anbefalelsesvÊrdig :-)
Altid en god oplevelse!
Har handlet på migogminsÞster.dk nogle gange og hver eneste gang har jeg haft varen senest to dage efter bestilling.
Udvalget er ikke kÊmpe stort, men det er lÊkkert og god kvalitet!
De sidste to gange har der vÊret en lille gave til min sÞn med i pakken, helt unÞdvendigt, men en rigtig sÞd gestus fra migogminsÞster.dk
Helt sikkert ikke sidste gang jeg har handlet her!
Perfekt.
Bestilte igår og varen kom idag så helt perfekt. PÊnt pakket ind og med en lille ekstra ting i. En af varerne manglede ved en fejl, sendte en mail og fik svar med det samme selvom det er lÞrdag så jeg vender tilbage helt sikkert:)
Super service
Hurtig levering, en lille ekstra ting med i pakken og et håndskrevet kort med Þnske om god brug af tÞjet. Der var lige det ekstra med til at gÞre det til en rigtig god oplevelse.
Jeg vil bestemt bestille fra Migogminsoster.dk igen - isÊr fordi det jeg fandt på deres side var Þkologisk og fairtrade mÊrket bÞrnetÞj. Det har jeg ikke fundet andre steder fÞr... :o)
Super tilfreds
Tak for en rigtig fin handel og ikke mindste en super flot service med hurtig tilbagemelding via mail ang. vejledning af stÞrrelser. Altid hurtig levering +++++
Fedt at i udvidere med flere mÊrker til efteråret. Håber også i får Hummel i jeres sortiment ;o)
Rigtig fin service :)
Fik et super godt tilbud på baby.dk fra migogminsÞster.dk og kunne slet ikke lade vÊre med at kÞbe :)
LÊkkert tÞj, måske ikke så stort et udvalg men rigtig lÊkkert :)
Meget god service. Modtog pakken to dage efter jeg bestilte (endda en sÞndag bestilte jeg) og en fin lille ekstra gave med.
Ikke sidste gang jeg handler hos migogminsÞster.dk

Lille, men hurtig
Dejlig butik, med hurtig og effektiv service. Udvalget er ikke så stort, men der er ofte gode tilbud.

tip top
altid super god service, klart min yndlingsbutik. ville Þnske pigestr (danefÊ) gik til 12 år og ikke kun 10 år...

Fantastisk Service
Jeg har handlet her adskillige gange nu, og hver gang er det en stor fornÞjelse.
Rimelige priser, meget hurtig forsendelse og skulle der opstå et problem, klarer Mette det i et snuptag.
Jeg handler helt sikkert her fremover også.

Meget fin service
Meget fine varer leveret i postkassen dagen efter bestilling. Handler gerne hos jer igen :-)

Alt helt ok :o)
Hurtig levering, og en super varer. Derudover hyggeligt med en personlig hilsen.

Rigtig god service
Lav fragtpris, fin hjemmeside og rigtig god service. Håber der kommer flere mÊrker og stÞrre udvalg, men generelt rigtigt lÊkkert tÞj i shoppen!

Fantastisk Service
De gange, jeg har bestilt fra MigogminSÞster.dk, er jeg kun blevet glÊdeligt overrasket, over den hurtige levering, samt lave fragtpris.
Plus de altid ligger en lille personlig hilsen i pakken.
De hjalp mig endda, med at få en par leggins hjem fra DanefÊ i den str. jeg skulle bruge, og da jeg modtog pakken, lå der en fiiin spÊnde ligeledes fra DanefÊ.
Jeg har helt sikkert valgt dem, som en af mine foretrukne.. :D
Håber der kommer flere mÊrker med tiden..!!

Fantastisk service
Kendte slet ikke butikken, men så et tilbud hos en af disse deal sites, og jeg kÞbte beviset, da jeg så, butikken havde mÊrker, som jeg godt kan lide til mine bÞrn. Jeg bestilte mandag morgen, og allerede tirsdag kom varen i min postkasse (endda til lav fragtpris)
Ikke nok med den hurtige levering, så var der et sÞdt lille postkort med og ikke nok med det også en pixie bog. Det kalder jeg at krÊse for detaljen - og butikken er nu tilfÞjet til mine favoritter, og det er absolut ikke sidste gang, jeg handler der..
Er en meget tilfreds kunde :-)

Service i topklasse
Et sted jeg varmt kan anbefale at handle.
Altid god service og det lille personlige postkort man får med sin ordre er da bare klasse :-)
Havde en mangelfuld ordre, men intet problem, det der manglede blev bare sendt med den nÊste ordre, og som plaster på såret fik vi en lille pegebog til lillepigen som hun er super glad for.
Som sagt god og personlig service og lÊkkert tÞj.
Altid god og personlig service med et smil
Ud over det selvfÞlgelige - at varerne er af god kvalitet, så får man en virkelig god service hos migogminsÞster.dk!
Derudover er deres priser gode, og de har ofte fantastiske tilbud!
Jeg kan kun anbefale migogminsÞster.dk!
En klar anbefaling
Har netop handlet os migogminsÞster.dk og, hvilket var absolut tilfredstillende!
Mvh. Line-Maria.
Super service
Har handlet en gang hos MigogminsÞster, og bestemt ikke den sidste. Super fed hjemme side, lynhurtig levering og max service.Tak.
Og så synes jeg ikke man behÞver vade mere i en menneskelig fejl :-)
Har kun rosende ord.
Jeg har aldrig handlet med sådan en personlig hjemmeside som migogminsoster er, der er både hurtig levering, hurtig svar på mail, og en personlig skrevet hilsen med i pakken. Alt i alt en god oplevelse. :)
Bedre kan det ikke gÞres
Lynhurtig levering af de bestilte varer, som oven i kÞbet er af hÞj kvalitet og ledsaget af en personlig hilsen, der vidner om, at der bag "MigogminSÞster" står personer med hÞj professionalitet.
Bedre kan det ikke gÞres.