レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

FÞler mig hjemme:-) Jeg startede hos Miks Tattoo i 2017 og kommer stadig og fÃ¥r tatoveringer. Jeg har over 80, der er lavet lÞbende. Jeg har ALDRIG overvejet, at gÃ¥ et andet sted hen. Hos Miks tattoo... もっず芋る

De sÞdeste mennesker og virkelig fint arbejde! Er nu to gange blevet tusset af Julie til walk-in og ud over det super flotte fine-line arbejde er hun ogsÃ¥ jordens mest tÃ¥lmodige og varme menneske. NÊs... もっず芋る

Var super nervÞs da jeg skulle have lavet min fÞrste tatovering men jeg blev taget imod pÃ¥ den bedst tÊnkelige mÃ¥de. Det er seriÞst vildt dygtige mennesker fik lavet to knive med navn i og det er lang... もっず芋る

䌁業情報

1. タトゥヌ ショップ

圓該䌁業による蚘述

Tatoverings studio i hjertet af kÞbenhavn.

4.9

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

88件のレビュヌ

BesÞgte Laura

BesÞgte Laura! S*** altsÃ¥.. Alt fra ide til udfÞrelse var bare perfekt 👌🏌 Hun er super nem at snakke med og gÞr det nemt at vÊre i shoppen! Hun sikre sig at man er OK undervejs og forklare gerne hvad hun gÞr. Det er IKKE sidste gang jeg besÞger Miks Tattoo eller Laura🫶🏌

2026幎2月18日

FÞler mig hjemme:-)

FÞler mig hjemme:-)
Jeg startede hos Miks Tattoo i 2017 og kommer stadig og får tatoveringer. Jeg har over 80, der er lavet lÞbende. Jeg har ALDRIG overvejet, at gå et andet sted hen. Hos Miks tattoo er der altid en god hjertelig atmosfÊre og stemning, super fine råd om ens projekt, mega gode priser og ikke mindst, top-professionelisme. Jeg har som sÊdvanlig, flere projekter i stÞbeskeen, og jeg glÊder mig altid til, at besÞge dem. Som overskriften siger: Jeg fÞler mig hjemme<3

2026幎2月11日
自発的なレビュヌ

Var super nervÞs da jeg skulle have

Var super nervÞs da jeg skulle have lavet min fÞrste tatovering men jeg blev taget imod på den bedst tÊnkelige måde. Det er seriÞst vildt dygtige mennesker fik lavet to knive med navn i og det er langt vildere end jeg nogensinde havde forestillet mig vil klart bruge porse igen gal hun er dygtig tak for en vild tatovering yderst tilfreds

2026幎1月17日
自発的なレビュヌ

Dygtig og sÞd tatovÞr og flotte tatoveringer.

Charlotte fra Miks tattoo har tatoveret mig flere gange og har altid var sÞd og imÞdekommende og vi har haft en fin kommunikation. Hun er rigtig dygtig og meget behagelig at blive tatoveret af. Jeg er altid blevet behandlet godt og har fået flotte tatoveringer som gÞr mig glad hver eneste dag.

2025幎10月9日

Super fed oplevelse

Super fed oplevelse.
Resultatet blev mega fedt. Det tog 30 minutter kortere end forventet (der var sat 4 timer af) og det blev 1.000kr billigere end forventet

Jeg kommer helt klart igen i fremtiden. Glad og tilfreds!

2025幎11月24日
自発的なレビュヌ

Det er altid en fornÞjelse at komme hos

Det er altid en fornÞjelse at komme hos Miks.
Jeg kom der for fÞrste gang for 22år siden på min 18års fÞdselsdag.
Idag kommer jeg der stadig.
Denne gang var det Laura der med et kÊmpe stort smil lavede en super fin tattoo pÃ¥ mig, ogsÃ¥ selv om det nok ikke var den type tattoo hun havde forventet 🀣 men en fin "Tweety bird" fik jeg🙌🏌

2025幎7月12日

Meget tilfreds

Har prÞvet mange tatovÞrer - ingen slår Anna fra Mikstattoo.
Ikke nok med at hun laver et detaljeret og gennemfÞrt arbejde, så er hun også en tand hurtigere end mange andre.
5 velfortjente ⭐ til shoppen og Anna.

2025幎6月29日

Super dygtige tatovÞrer.

Endnu engang en rigtig god oplevelse hos Miks Tattoo. Jeg er nu blevet tatoveret 3 gange, 2 hos Caroline og 1 hos Julie. Begge to meget dygtige. Min sidste tatovering lavet af Julie er lige som jeg Þnskede, og jeg fÞlte mig enormt inddraget hele vejen gennem processen.
Jeg kan kun anbefale Miks Tattoo.

2025幎5月3日
自発的なレビュヌ

Virkelig flot og dygtigt arbejde

Jeg havde en aftale hos Laura til en tatovering i dag, men hun var desvÊrre blevet syg. Fik istedet for tilbudt at Julie havde mulighed for at overtage min tid, så jeg kunne komme som planlagt i dag, og det ville jeg gerne.
Julie var meget sÞd og imÞdekommende og havde en dejlig ro over sig. Var meget omhyggelig, grundig og vigtigst af alt virkelig dygtig, så hun fik lavet et godt og utroligt flot stykke arbejde, som jeg er sikker på at jeg bliver vildt glad for!
Men i det hele taget så er alle i salonen sÞde og der er en fantastisk og hyggelig stemning, så stort anbefaling her fra, specielt til Julie!

2024幎11月23日

Wauw, elsker mit kunst❀

SÃ¥ gjorde hun det igen igen, Linda. Havde et stort projekt, som jeg gik med inde i hovedet, som havde mange elementer i, som skulle passe ind i ét projekt. Med Linda’s erfaring og flair for sin profession, fÃ¥r hun alle mine elementer ind i ét, og jeg er dybt taknemmelig for det kunst hun har skabt pÃ¥ mig. 🙏 Af hjertet tak. Vil klart anbefale Miks tattoo, de er meget imÞdekommende og har en fed huemor og der er altid godt humÞr 😍

2024幎9月3日

Fantastiske oplevelser

Fantastiske oplevelser

Jeg har fået flere tatoveringer hos BjÞrn, og han har altid gjort et fantastisk arbejde. Ved et af min Þnskede projekter havde jeg en samtale med ham, om cover-up på min skulder. Her anbefalede BjÞrn at jeg gik hjem og tÊnkte det igennem om jeg evt. ville have fjernet min allerede eksisterende tatovering, da det ellers vil blive meget mÞrkt. Jeg Þnskede en luftig stil og derfor drÞftede BjÞrn sine tanker med mig. Dette viser at det er et fantastisk sted, som har kunden i fokus og man får derfor en 10/10 oplevelse. Jeg har vÊret super taknemlig for den faglig sparring, da jeg ellers vil have endt op med en mÞrk skulder, som jeg ikke Þnskede. Generelt er der fantastisk service, behagelig atmosfÊre og en varm velkomst, samt på gensyn, når man kommer igen. Dette er uden tvivl det bedste sted, som har givet mig de bedste oplevelser og som får min varmeste anbefaling.

2024幎5月19日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。