Millarco International A/S レビュー

TrustScore 5段階評価の3

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Meget fin service og hjælp med min portåbner som var gået fast. Fik fremsendt nyt printkort og monteret det da det vurderet som fejlen. Havde dog samme fejl og derefter god hjælp til afhjælpning af fe... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Svag og ubrugelig pressenning: Deres net-armeret presenninger som de påstår er UV beskyttet er løgn og latin. Det er noget skod, de holder kun i ca. et halvt år hvorefter plastic imellem net-armering... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg har da flere gange når jeg skal forsøge mig med nyt elektronisk isenkram, haft lidt begynder problemer, men dette Vildt Kamera fra Millarco kunne jeg ikke knække "koden" til, så jeg har gennem... もっと見る

5つ星のうち2の評価

Køber boxer tastatur til garageportåbner i silvan. Går ret hurtigt i stykker og silvan ombytter. Kort tid efter har jeg samme problem med det nye tastatur og tager derfor fat i Millarco. Indsender... もっと見る

企業情報

1. 卸売業者
  2. DIY用品店
  3. ガーデン センター
  4. 金物店
  5. 工具卸業者

Millarco International A/S について

当該企業による記述

Hos Millarco International forhandler vi et bredt udvalg af produkter til haven. Alle haveejere ved, at en have er et helårsprojekt, hvor man skal ordne drivhuset, have haveredskaberne og trillebøren i anvendelse til at ordne jorden, eller have vandingsartiklerne i gang i den varme sommer, eller når sommer og aftnerne skal forlænges med en terrassevarmer på terrassen. Ud over det har vi også et bredt sortiment af spil til leg og underholdning, så man til hver en tid kan få det meste ud af den dejlige Danske sommer. Hos Millarco har vi et udvalg af egne brands som Green>it serien og Play>it serien så du er klædt på til havearbejdet eller til leg i haven. Hos Millarco International forhandler vi et bredt udvalg af både gasgrill, Cadac grill, kulgrill, kuglegrill og tilbehør til grillen ud over det nyeste tiltag som Cozze pizzaovn. Det er altså helt op til dig, hvad du foretrækker, når grillmaden skal tilberedes

連絡先

過去12か月のレビュー数: 7

レビューを書く

5つ星のうち3の評価

Dårlig samlevejledning..

Har købet en BoXer® 2000 garageportåbner gennem Mulitikøb, alt er fint bortset fra at den nu leveres med en anden type "trækvogn" en den der er vis i brugsanvisningen, så bruget en del unødig tid på at finde ud hvordan den skulle samles.
Måske en rigtig god ide a få denne opdateret

2017年7月29日

Green It frugtpresser er værdiløs

Bauhaus, Hillerød den 5. okt. 2016 kl. 11,10

Hillerød, Se 19555305
Blev betjent af Firat. Ingen kritik, bortset fra, at jeg som medlem af Ældre Sagen ikke fik 10 procent, fordi jeg havde glemt at udskifte mit medlemsbevis . Kunne frermvise medlemskort for 2015.
. Den købte vare, en Green It frugtpresser er imidlertid værdiløs og det skuffer mig, at Bauhaus sælger den slags vare. Det var 700 kr. ud af lommen - mange penge for en pensionist. Nu står den fyldt med æblestykket, men det kræver en Mike Tyson eller Brian Nielsen for at kunne presse ti dråber æblesaft ud af de cirka18 kg frugt. Alle regler er overholdt.
Det kan ikke være rigtig, at Bauhaus tilbyder den slags vare. Fjern den fra salgslisten. Læste for sent den kritik der findes af netop den vare på Trustpilot.

2016年10月7日

Så DÅRLIG service

Vi har reklameret over vores grill da den efter 1 år er begyndt at ruste - vi får afslag på reklamationen med den begrundelse at vi har fedt afbrændt (ja vi bruger jo grillen 🙄).. Ringer så for at få en bedre forklaring og fortælle at vi ikke er enige i afgørelsen, men der er åbenbart kun 1 mand der kan hjælpe og han er på ferie 🤔😠 det må være svært at kører et firma når man er SÅ person afhængige!!

2016年7月23日
5つ星のうち4の評価

fantastisk service

købte en frugtpresse i et bygge marked som de havde produceret.
efter ca 1 år (brugt maksimalt 3-4 gange) opdager vi at der må være sket en fejl under produktionen da gevindet i bolten går i stykker.

efter at have søgt efter kvitteringen der hjemme giver jeg op og sender en mail (på facebook) til dem hvor jeg spørger om hvor man kan købe en ny bolt.
efter nogle timer får jeg en mail med en mail adresse, hvor de spørger om jeg ikke lige kan sende den første mail til da de ikke stod for service eller lignende i hovedkontoret.

tænker at det var da rart lige at få den respons så sender en ny mail til den rigtige adresse og efter et par dage får jeg at vide at delen er på vej.

men desværre var det gevindet og ikke bolten de sendte så jeg sendte dem en ny mail hvor jeg undskyldte for ikke at have været tydelig nok omkring hvad der var gået i stykker

og så hørte jeg ellers ingen ting i ca. en uge indtil en medarbejder ringede mig op (havde givet mit nummer i mailen) og bad mig bekræfte min adresse da Post Danmark ikke kunne finde den (det kunne de første gang).

da jeg bekræftede adressen forklarede han at hvis ikke jeg havde den inden for ca. en uge så ville de sende en mand forbi med den.

Det kan man da kalde at stå til ansvar for sit produkt og en fantastisk service.

(eneste grund til at jeg kun giver 4 stjerner er fordi at metalet i første produktion ikke var stærkt nok.)

2014年11月4日
5つ星のうち5の評価

Old School Serivce

Købte en forstøver flaske i et byggemarked som ikke fungerede optimalt. Skrev til firmaet og klagede over kvaliteten. Fik omgående en mail fra direktøren som fremsendte 2 sprøjter som erstatning. Det bør ligeledes nævnes at jeg ikke kunne fremvise kvitering fra forretningen.

2013年8月21日

virker ikke

Købte en green-it frugtpresser forhandlet af Millarco. Den er fuldstændig værdiløs, men ellers dyr nok.

2013年8月18日

Trustpilot エクスペリエンス