ophold på hotel milling Ansgar Odense Værelset fint vi fik selv lov til at vælge værelsets placering. Morgenmad ok dog med lidt ventetid på nogle produkter, da de unge piger havde travlt med at ta... もっと見る
企業が回答しました
Kolding Saxildhus Først det gode.🙂 En virkelig god beliggenhed, personale er venlig og flink. Morgenmadsbuffet er ganske fint. Hotellet er charmerende indrettet med stuk og møbler. Prisen er... もっと見る
企業が回答しました
Velkommen til Milling Hotels Det hele startede med en drøm om at skabe et sted, hvor gæster føler sig hjemme. I 1994 købte Dorte og Jan Milling deres første hotel. I dag består Milling Hotels af 11 unikke byhoteller, hvor hjertelighed og nærvær er kernen i alt, hvad vi gør - fordelt i 7 byer: Odense, Middelfart, Aalborg, Århus, Kolding, Vejle og Maribo. Hos os handler det ikke kun om en seng at sove i, men om oplevelsen. Vores hoteller er skabt med sjæl og varme, hvor personlig service og hjemlig hygge får dig til at føle dig velkommen – uanset om du er på forretningsrejse, weekendtur eller blot trænger til et pusterum
Sverigesgade 6, 5000, Odense C, デンマーク
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常2週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Man kunne ikke lufte ud ordentligt badeforhænget var skævt. Men tilgengæld var der gratis is.

Milling hotel maribo
Vi havde bestilt et premium værelse med sø udsigt.
Værelset var fint og udsigten fejlede ikke noget.
Ved ankomst fik vi oplyst værelse nummer. Intet kundeservice i form af oplysning om hvornår morgenbuffet var fra og hvor henne, ingen information.
Da vi havde hund med regnede vi med at den oplyste vandskål og legetøj var på værelset. Det var det ikke. Ved henvendelse i receptionen fik vi oplyst at: ja det er noget vi plejer at udlevere Ved ankomst, personalet ledte et par minutter men konstaterede så at det var der ikke mere af. Så vi blev kompenseret med noget slik fra skabet. Ikke at det hjalp hunden.
Derudover havde vi børn med. Da vi oplyste at der står at der er en overraskele/legetøj var beskeden: ja og softice maskinen er gået i stykker og personalet ledte efter noget til børnene. De fandt et lille bassin med lidt poser og en fiskestang i. Henkastede den hen ved siden af kagebordet med beskeden: ja det er ikke meget og sikkert i bedste temu stil/skrammel.
Intet på menuen i restauranten til børn om aftenen.
Ved udcheck fik vi bare oplyst beløbet. Intet om at de håbede vi havde haft et godt ophold eller god tur eller noget andet som giver kundeservice.
De 2 ekstra opredninger var på en træplade. At sove på gulvet havde nok været blødere.
1 stjerne er for udsigten for det er det eneste der var positivt for vores ophold.

ophold på hotel milling Ansgar Odense
Værelset fint vi fik selv lov til at vælge værelsets placering.
Morgenmad ok dog med lidt ventetid på nogle produkter, da de unge piger havde travlt med at tale sammen indbydes.
Forstår ikke, hvorfor der ikke sætte børnesikringer på vinduerne. Ved det er de voksnes ansvar, når man har børn med, men det burde være standard.
Opholdet blev dyrere, da der er indført betaling for parkering. Så ophold med 2 overnatningen kostede 506 kr ekstra. Begrundelsen vi fik var, at hotellet ikke gad at have skældud af gæster, hvis der ikke er pladser nok, derfor har Easy Park overtaget det.

Milling Hotels からの回答
Var til et arrangement i Vejle . Maden var trist og meget meget kedeligt, uden smag. Smagsløst
Værelserne var ok, men der var tropenat med 20 grader. Og kl 1 om natten bliver vi vækket at to unge piger der smider tomme flasker i en container, det larmer seriøst så springer ud af sengen, pga chok.
Det er virkelig uforskammet at larme SÅ meget, midt om natten.

Milling Hotels からの回答
Nok sidste gang vi har været på Milling Vejle. Vi blev nærmest tvunget til at opgradere til comfort rum. Men ingen komfort i den ene gamle lænestol. Hvorfor lejer man dobbeltværelser ud med kun en stol. Og iøvrigt også kun et badehåndklæde. Det mørke tæppe virkede nusset fra start
Vi så ind på andre værelser på etagen hvor der var to nyere pæne stole.
Softicemaskinen larmede og kaffemaskinen kom der kun halve kopper kaffe ud af.
Fint med gratis parkering. Men på pladsen var kørsel af arbejdskøretøjer til byggeri og udsigten fra værelset var til et andet byggerod.

Milling Hotels からの回答
Plaza i Odense alt ok men overrasket over at skulle betale parkerings afgift på deres område hvilket er nyt

Milling Hotels からの回答
Milling vejle : Maden i restauranten var direkte uspiselig og meget uappetittelig. Intet pynt og farve på tallerknen. alt var brunt.
Vi fik 3 retter og har aldrig fået så trist og intetsigende mad. Ville hellere have spist i Bilka ... det ville havde været et lysår bedre. Vi kommer ALDRIG igen og føler virkelig vores penge er smidt direkte ud, og værst af alt blev opholdet til en kæmpe skuffelse og vi gik halvsultne og ærgelige i seng ☹️ Eneste ting som gør at jeg giver 2 stjernet var kage/kaffe ved ankomst, og morgenmaden.

Milling Hotels からの回答
Vi havde generelt et godt ophold, og personalet var de første to dage meget høflige og hjælpsomme. Desværre sluttede opholdet med en oplevelse, som trak helhedsindtrykket markant ned.
Aftenen før afrejse sad mine piger på 6 og 7 år og spiste i loungen. Den ene fik en pizza, og den anden en skål havregryn, da hun er meget kræsen. Der var ingen andre gæster i loungen, og det fremgår ingen steder tydeligt, at man ikke må spise medbragt mad dér.
En medarbejder bad os om at tage maden med op på værelset med det samme, da man åbenbart ikke må spise i loungen, så længe buffeten er åben. Jeg spurgte pænt, om mine piger ikke bare måtte spise færdig, men fik beskeden: “Regler er regler. I skal tage det med op nu.”
Jeg finder det meget unødvendigt og uhensigtsmæssigt at afbryde to små børn midt i deres aftensmad i en tom lounge, især når situationen kunne have været håndteret med lidt mere fleksibilitet og forståelse. Mine piger blev kede af det, og havde jeg været klar over reglerne, havde vi naturligvis fundet en anden løsning. Jeg har aldrig tidligere oplevet på andre hoteller, at man afbryder små børn midt i deres måltid på den måde.
Det, der gjorde oplevelsen endnu mere frustrerende, var, at jeg blot få minutter senere gik ned til bilen for at hente min telefon og dér så den samme medarbejder i gang med at fjerne buffeten. Det efterlod et indtryk af manglende situationsfornemmelse og meget firkantet service.
Det er ærgerligt, fordi resten af opholdet faktisk havde været positivt.

Kolding Saxildhus
Først det gode.🙂
En virkelig god beliggenhed, personale er venlig og flink. Morgenmadsbuffet er ganske fint. Hotellet er charmerende indrettet med stuk og møbler. Prisen er også ok
Det lidt dårlige.😕
Meget støj fra gaden. Hårde seng. Og selve hotellet virker meget slidt, vinduerammer er delvist næsten rådent væk.

Milling Hotels からの回答
Lad være med at stole på deres p plads tilbud. Er lige landet på Windsor i Odense.. Flere Windsor hoteller til en plads til få biler som er først til mølle.. Læg 200 kr oveni i prisen for at holde på en offentlig plads, langt fra hotellet.. og så tør man ikke flytte bilen før man skal tjekke ud.

Middelfart.
Fint forhold mellem pris og værelse. Venligt imødekommende personale. Udmærket aften buffet, morgenmad kunne ønskes lidt bedre. Første værelse vare lidt koldt, men blev med det samme flyttet til andet

Milling Hotels からの回答
Endelig får jeg tid til at anmelde dette, ikke alene særlige, kærlige og hjertevarme hotel og det er ligeså incl personalet.
Aldrig har vi fået sådan en imødekommenhed og vi følte os VIRKELIG velkommen.
Vi havde et gavekort som udløb nov 2024, men da jeg desværre havde en far som var terminal og på hospices, kunne jeg ikke tage væk...
De tilbyder så at forlænge der yderligere... Flere gange laver vi aftaler, desværre bliver min mand så syg og ryger ud og ind af sygehuset, hver gang får jeg en kærlig hilsen fra dem og " vi skal nok finde ud af det" ... Endelig i dec 2025, kommer vi afsted. Og Wow et værelse og det emmer af hygge og omsorg for deres gæster.
Vi går ud og spiser og da vi kommer hjem på værelset,står den skønneste kurv med en ligeså kærlig hilsen fra personalet!
Det er på INGEN måde sidste gang vi kommer der, og det er meget længe siden vi har nydt at sidde i ro og med en skøn udsigt og spise sin morgenmad.
Så endnu engang: TAK TAK TAK og på gensyn hos Milling Hotel i Odense

Milling Hotels からの回答
Milling i Vejle i december.
Vi var 13 personer, de 11 med overnatning.
Fik Kaffe, the, halvkold gløgg og æbleskiver om eftermiddagen.
Havde reserveret bord i restauranten (buffet) til kl 18.45. Buffet’en åbnede kl 18.00, og da vi kom kl 18.45 var det til en trist og kedelig buffet. Ikke det store udvalg i retter. Hvide sild, der lignede noget, der var hældt ud fra en stor spand, en udemærket laks med dressing, halvkold ribbensteg, meget salte medisterpølser, tør and ( eller måske kylling?), halvkold brun sovs ( sandsynligvis fra en dåse), stuvet hvidkål og grønkål - også halvkoldt og sørgelige brunede kartofler.
Vi var alle meget skuffede og kommer ikke her mere.
Det eneste positive var risalamande med kold kirsebærsovs.

Milling Hotels からの回答
Vi havde en fin familieweekend på Saxildhus. Vi var 11 personer af sted i 3 værelser til en fornuftig pris. Vi var til julemarked på slottet og til lysfest
Værelser og mad var perfekte og ungerne bare elsker morgenmads buffeten.
Blot vil vi dryppe lidt malurt i bægeret. Vi kunne ikke få en rom og cola, da der ingen Rom var.
Fadølsmaskinen var i udu og vi kunne ikke købe Irish Coffee. Forklaringen var at de ikke måtte blande.
Så købte jeg Cola og Jägermeister og blandede det selv.
Udvalget af drikkevarer bliver mindre fra gang til gang. Og vi har da trods alt besøgt jer 25 gange gennem årene

Vejle
Super venligt personale som altid
Hyggeligt med små gaver til hundene
Altid rent og pænt
Super service af den kvindelige tjener iaften, hun have travlt, men var storsmilende og glad
Det er dejligt at se, super medarbejder. 😀Bonus til hende

Milling Hotels からの回答
Værste mad jeg længe har fået serveret, hele bordet valgte Burger, Brødet/bollen var brændt til kul og lignede morgenbuffet's overskuds rundstykker. hele burgeren havde smag af brændt brød, så var uspislig !!!...får 0 stjerner af os.
værelser var fine og dejligt sted at overnatte.
Hotellet tog hånd om problemet efterfølgende, TOP SERVICE !

Milling Hotels からの回答
Hyggeligt hotel i Aalborg med venligt personale. Dog savnede vi er tv med chromecast. Toiletpapirer var så tyndt, så fingrene smuttede igennem. Hæv værelsesprisen med kr. 5 og skift til bedre toiletpapir.

Milling Hotels からの回答
Efter ejerskiftet var jeg en smule i tvivl om, hvilket personale der ville være tilknyttet fremover, og om vi fortsat ville have den samme gode kemi, som vi tidligere har haft – men det kan jeg med sikkerhed sige, at vi har.
I skal virkelig vide, at jeres personale leverer en høj grad af professionalisme og nærvær. Særligt vil jeg fremhæve Muhammed og Mette, som begge er utroligt imødekommende og professionelle i deres tilgang. Jeg hører desuden fra vores kolleger, der bor på hotellet, at de er meget tilfredse med den service, de modtager fra hele teamet.
Det er en fornøjelse at samarbejde med jer, og det skaber stor tryghed at vide, at vores medarbejdere bliver mødt med så høj service og professionalisme.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。