Hotel SÞpark レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Vidunderligt ophold pÃ¥ alle parametre 😊 I slutningen af juni 26 var jeg sammen med 28 andre pÃ¥ en fantastisk rejse til SydhavsÞerne. Rejsen var isÊr vellykket, fordi vi havde booket 3 overna... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Udsigten flot meeeen. Havde booket 2 nÊtter pÃ¥ Superior-dobbeltvÊrelse med sÞudsigt og ekstra plads, men det fÞrste der mÞder os er to store klodsede gÊstesenge stablet op ad den ene vÊg med senge... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

SkÞn udsigt fra vÊrelset, der desvÊrre var nusset og lidt nedslidt. Altanen var ikke rengjort. Sengene var ubehagelig blÞde Man skal ikke komme til sent til aften buffeten, da maden var kold og... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

En grÃ¥ og trist periode i midten af december kan vÊre noget af en udfordring. IsÊr nÃ¥r man beskÊftiger sig med turister ol. Maribo var som by og turistmÃ¥l stÊrkt udfordret i disse dage. Men Hotel... もっず芋る

䌁業情報

1. ホテル
  2. 䌚議宀レンタル サヌビス
  3. レストラン

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Hotel SÞpark har den mest fantastiske belligenhed. Med direkte adgang til Naturpark Maribo SÞerne og som nabo til den historiske klosterby og domkirken, er man alligevel kun et Þjeblik fra jernbane og motorvej. En unik placering - uanset hvilke oplevelser du Þnsker

連絡先

過去12か月のレビュヌ数: 13ä»¶

レビュヌを曞く

Vidunderligt ophold på alle parametre 😊

Vidunderligt ophold på alle parametre 😊
I slutningen af juni 26 var jeg sammen med 28 andre på en fantastisk rejse til SydhavsÞerne.
Rejsen var isÊr vellykket, fordi vi havde booket 3 overnatninger på Milling Hotel SÞpark i Maribo.
Vi fik gode vÊrelser (rene og velholdte) og den dejligste morgenbuffet i den hyggelige og smukke restaurant med fantastisk udsigt over sÞen.
Hver aften nÞd vi den STORE lÊkre og meget varierende aftenbuffet. Alle kunne finde lÊkkerier, der matchede de forskellige "smagslÞg"!!
Personalet var bÃ¥de i reception, restaurant og ”pÃ¥ gangene” meget venlige, opmÊrksomme og ikke mindst hjÊlpsomme.
Hotellets beliggenhed var optimal pga. skÞn terrasse med udsigt, dejlige naturstier omkring sÞen + kort gåafstand til den smukke Domkirke og den charmerende Maribo by.
Ja – selvfÞlgelig ses vi igen! 😊

2026幎6月25日
5぀星のうち4の評䟡

Har brugt hotellet en del gange

Har brugt hotellet en del gange, og man får hvad man kan forvente af et 3 stjernet hotel. Ja vÊrelserne er ind imellem lidt slidte, og fra en fjern tid, men det hele fungere rigtig fint. Der er rent på vÊrelserne og toiletterne.
Personalet er altid venligt, og man kan absolut ikke klage over deres service.
Morgenmaden er helt i top, og der fyldes konstant op.
Jeg kommer her gerne igen.

2026幎7月13日

Udsigten flot meeeen

Udsigten flot meeeen.
Havde booket 2 nÊtter pÃ¥ Superior-dobbeltvÊrelse med sÞudsigt og ekstra plads, men det fÞrste der mÞder os er to store klodsede gÊstesenge stablet op ad den ene vÊg med sengetÞj ovenpÃ¥, ” ikke sÊrligt kÞnt at se pÃ¥ ” og fylder godt i rummet. Da vi henvendte os i receptionen angÃ¥ende de 2 gÊstesenge pÃ¥ vÊrelset, var svaret at Hotellet ikke havde plads til dem i deres depot rum, ergo de bruger gÊsternes vÊrelser til depot rum. I Þvrigt var rummet slidt, der manglede 3 loftpÊre i badevÊrelset, Balkon var ikke brugbar her stod 2 rustne cafestole og et tilsvarende cafebord. Det var fÞrste gang vi besÞgte Maribo SÞpark, det bliver desvÊrre ogsÃ¥ sidste gang.

2026幎7月2日
5぀星のうち4の評䟡

Dejlig stor fest på hotel SÞpark

Jeg holdt en stor rund fÞdselsdag pÃ¥ Hotel SÞpark i juni 2026. Kommunikationen med SÞpark har hele vejen igennem vÊret meget fin– de er hurtige til at svare, ordvalget er positivt og personligt, og oplevelsen er, at de bestrÊber sig pÃ¥ at vÊre meget servicemindede. PlanlÊgningen af festen med kÞkkenchef Stina var ogsÃ¥ en god oplevelse. Stina er professionel, lyttende og lÞsningsorienteret.

Om eftermiddagen skulle vi have vÊret ude pÃ¥ terrassen, men grundet vejret sad vi i ”slyngelstuen”, hvor der er diverse spil. Det fungerede superfint. Kaffe, kage og frugt var velsmagende og friskt.

Til middagen og efterfÞlgende dans fik vi to lokaler for os selv med meget smuk udsigt til Maribo sÞerne. Bordene var smukt dÊkket med hvide duge og små vaser med enkelte rÞde roser. Maden til middagen var velsmagende og veltilberedt. Forretten med tatar af rÞget laks smagte virkelig godt, var pÊn stor og lagde en god bund. Herefter buffet, hvor kokken skar kÞdet. Fint udvalg af kÞd, laks samt forskellige slags kartofler og salater. Selskabets to veganere fik egen portionsanrettet mad, som var lavet specielt til dem, og som var yderst delikat. Kagerne og ostene til desserten var ligeledes gode.

De fleste gÊster overnattede i rummelige vÊrelser med dejlig udsigt over sÞen. Morgenbuffeten var ok.

Arrangementet var en helt igennem meget positiv oplevelse, lige bortset fra lidt bÞvl med adgangskort til nogle af vÊrelserne.

2026幎6月13日

Skuffelse

Vi havde forventet en god oplevelse, men det blev desvÊrre det stik modsatte.

Forretten bestod af oksetatar, som mere lignede frikadellefars, samt en rejecocktail med en jomfruhummer og citron, der virkede brÊndt. Allerede her begyndte det at skuffe.

Hovedretten – wienerschnitzel – var meget rÞd indvendig og mÃ¥tte sendes tilbage. Da den kom igen, virkede det tydeligt som om den bare havde fÃ¥et en tur i mikroovnen. Bearnaisesaucen var ogsÃ¥ helt ved siden af – sÃ¥ tyk, at den hang sammen som en klump, nÃ¥r man tog skeen op.

Som prikken over i’et blev en i selskabet senere på aftenen dårlig i maven.

Alt i alt en meget skuffende oplevelse, som vi desvÊrre ikke kan anbefale.

2026幎4月25日
5぀星のうち5の評䟡

KÊre Milling Hotel SÞpark.

KÊre Milling Hotel SÞpark.
Tusind tak for at hjÊlpe os med at holde et uforglemmeligt dejligt Guldbryllup.

Vi og vores gÊster havde et skÞnt ophold, hvor alt fungerede, fra vi kom om eftermiddagen, til vi rejste igen efter morgenmaden.

Der var ikke en finger at sÊtte på noget.

TAK til hele personalet

2026幎4月17日
5぀星のうち5の評䟡

5 stjerner til Personalet.

Svigermor og hendes kÊreste havde inviteret på middag på hotellet, hvor de altid bor når de besÞger Lolland.
Personalet var 2 skÞnne sÞstre(tjenere) og en kok der kunne lave mad.
Bearnaisen var hjemmelavet og alt sad lige i skabet. Jeg drikker kun rÞd sodavand og det havde de også. Der var kun en i selskabet der havde plads til dessert. Han kunne så godt tÊnke sig en pandekage med is . Som der ikke var på menuen. Det var intet problem, han fik det som Þnsket.

2026幎4月9日

Behageligt sted at vÊre

Leje af handicap vÊrelse med kÞrestol.
Sengene ualmindelig gode. BadevÊr. stÞrrelse ok, men wc for lavt, ingen toilet forhÞjer, og stÞttestang lÞs.
Et imÞdekommende personale og i smukke omgivelser, så vi kommer gerne igen.

2026幎3月20日

Et trÊt hotel

Et hotel der virkelig pÃ¥ alle parameter er slidt og ikke er sÊrligt gÊstevenligt den gamle del af hotellet er virkeligt slidt og den nye afdeling bÊre stor prÊg af at der mÃ¥ vÊre dyr pÃ¥ vÊrelserne. “Lugtgener”
Maden er middelmådig og interiÞret er også her yderst slidt.
Ikke et hotel der er fortrukken en anden gang desvÊrre.

2026幎2月24日
5぀星のうち1の評䟡

Har vÊrt pÃ¥ det der hotel i maribo

Har vÊrt på det der hotel i maribo morgenmaden var ikke god og der er ik så mange tv kanaler baconen man fik til morgenmaden var rå og ikke sÊrlig lÊkker og når man have kÞbt stik af tre dage så var der ingen buffe om lÞrdagen pg sodavanend var ikke med i det jeg have kÞbt og jeg fik det dårligt af maden hotelet kan ikke anbefales

2025幎12月14日
5぀星のうち4の評䟡

Venlig og meget hjÊlpsomt personale

Venlig og meget hjÊlpsomt personale - de var utrolig bÞrneminded, tak for det.
En dejlig lejlighed med rigelig plads til 5, rent og nydelig.
God og rigelig morgenbuffet, men stort udvalg og lÞbende opfyldning.
Ønske til nÊste besÞg:
Selvom det er oktober, var vejret så fint så vi kunne have brugt lejlighedens balkon, men den var ikke rengjort.
En knage på toiletterne bag receptionen.
Hvis I klarer de 2 ting, så får I 5 stjerner nÊste gang.

2025幎10月14日

Dejlig udsigt, meeeeen

Dejlig udsigt, meeeeen
Er kommet her mange gange gennem de sidste 8-10 år, og har altid vÊre positivt indstillet, men vÊrelser er nu meget slidte, morgenmaden er ikke hvad den har vÊret osv. Det trÊnger meget til en opdatering. Men omgivelser er i top.

2024幎12月27日

SkÞn udsigt fra vÊrelset

Man skal ikke komme til sent til aften buffeten, da maden var kold og kÞdet allerede udskåret og kedeligt - salat buffeten var dog ok.
Morgen buffeten var jÊvn kedelig, men brÞdet saftigt og godt.
SÞde receptions medarbejdere. Og kunne godt deres tilgang til bÊredygtighed.

2025幎7月27日

Beskidt kÞkken

Vi lejede en lejlighed i 3 dage. Mikroovn var så beskidt den ikke kunne bruges. Komfuret var beskidt og el kedlen var gået fra hinanden. Badekarret var så slidt man ikke kune tage et karbad. En rigtig Þv oplevelse.

2024幎10月30日
5぀星のうち5の評䟡

Er lige kommet hjem efter en dejlig tur

Er lige kommet hjem efter en dejlig tur til Maribo. Alt klappede fint lige fra parkering ( gratis), stort vÊrelse med udsigt til sÞen og lÊkker aftensmad. NÊste morgen en velassorteret morgenbuffet. Personalet var meget flinke og imÞdekommende. Vi kommer gerne tilbage 😊

2024幎10月28日
5぀星のうち1の評䟡

Grillbuffet bestod af stÊrke pÞlser

Grillbuffet bestod af stÊrke pÞlser - lidt spareribs kedelig mangelfuld buffet - ikke engang 150-200 gram kÞd hvis man ikke spiste pÞlser - det var alt hvad grillbuffet bestod af til dyre penge kommer aldrig mere - elendig betjening - sjusket påklÊdt personale - kedelig bord uden duge og tÞrrede afpillede blomster som skulle vÊre smidt ud for lÊnge siden - dårlig og dyr oplevelse

2024幎6月23日

Kedelig oplevelse

Var på besÞg med en overnatning med 2x morgenmad, 2x frokost og 1 aften buffet.
Morgenmaden var ok (tog kun rundstykke), men ikke prangende. Frokost var lidt rester fra morgenmaden og ellers smagslÞg og kedelig at se på, og ligeså var aften buffeten. RÞdvinen var kold. Service var vådt og beskidt og vi måtte af flere omgange bede om rent. Tjener/kok tabte service/skÊrebrÊt på gulvet, men lagde det blot op på bordet igen. Flere vÊrelser lugtede frygteligt af klorin. Ikke et sted jeg fÞr har besÞgt og vil dog heller ikke komme igen.
Der er plads til en del forbedring!

2024幎5月30日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス