レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

De hoesjes en accessoires zijn heel erg mooi en leuk en zijn ook nog eens heel erg goed en beschermen je telefoon of iPad ect super goed! Ze beschermen de telefoon zo dat hij niet op het scherm kan va... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Echt superleuke hoesjes! Ik heb zelf degene met de blauwe sterren en die heb ik al bijna een jaar. Ik heb zondag mijn nieuwe pinpas stikker gekocht en is op dinsdag binnen gekomen dus het was binnen 3... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Zeer slechte klantenservice en totaal niet klantvriendelijk. Na een aantal dagen diepe krassen in mijn hoesje (normaal gebruik) waarna ik contact opnam met de klantenservice. Vervolgens kreeg ik een r... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Ik vind het 5 sterren waard omdat het is en heel sterk hoesje hij sluit goed aan je telefoon aan je kan er ook veel achter kwijt en hij glimt heel mooi echt super zo er zo weer 1 bestelen

4.2

(1,005)

過去12か月のレビュー数: 445

レビューを書く

Megaa leukkk

Echt geweldig ik had op maandag besteld en woensdag binnen echt superrrr blij mee ze zijn echt heel stevig en heeelll leuk ik ben er echt zooo blij mee het is echt je geld waard

2026年1月28日
5つ星のうち1の評価

Leuke hoesjes betekent nog niet een goede winkel

Voor de tweede keer iets besteld. Eerste keer was al dramatisch en de tweede keer, iedereen verdiend immers een tweede kans, een drama.
Order proces rammelt aan alle kanten, slechte bereikbaarheid en onoverzichtelijke communicatie.

Ja ze hebben leuke hoesjes en producten. Maar het runnen van een winkel is meer dan alleen leuke producten.

2026年1月10日
5つ星のうち5の評価

Mijn ervaring van het hoesje!💗

Het is een goed stevig hoesje, het is niet moeilijk om te bestellen, goeie prijs, komt mooi uit de verpakking en leuk dat je er ook andere bijpassende dingen erbij kan bestellen!💗

2026年1月24日

Prachtige hoesjes

Het bedrijf heeft prachtige hoesjes die top zijn van kwaliteit! Ik ben hier super tevreden mee! Ik raad het zeker aan om van Mim Amsterdam je hoesjes te kopen, top kwaliteit, toffe designs, niet van brol materiaal gemaakt!

2026年1月24日
5つ星のうち5の評価

Ik ben er super blij mee!

Ik ben er super blij mee!! Het kwam snel binnen en het is een hele goede kwaliteit!! Echt geweldig! super leuke verpakking ook!! je krijgt er zelfs 10% korting bij!! mim Amsterdam super erg bedankt!

Super fijne hoesjes

Super fijne hoesjes! Heb er al heel wat! Ze zijn erg stevig en gaan heel lang mee! Er is vaak korting dus dat is echt een pluspunt! De keuze van de printjes is echt heel groot! Zeker bestellen dus!

Top hoesjes

Dit zijn echt top hoesjes ik heb er nu een stuk of 4 en ze zijn nog allemaal mooi soms zijn ze zelf so sterk dat ik heb niet makkelijk van mij telefoon af krijg pas wel even op of je geen te dikke lader hebt want ik moet mijn hoesje steeds afdoen om mijn telefoon op te laden maar dat ligt vooral aan mijn oplader en niet aan het hoesje

Ik had 2 hoesjes besteld

Ik had 2 hoesjes besteld, nooit meer iets van gehoord. Uiteindelijk heel veel mails gestuurd al 1 maand. Toch zeggen ze dat ze er mee bezig zijn. Ik heb in mijn laatste mail gezegd dat ik aangifte zou doen tegen hun vanwege het oplichten. Hierna wel iets gehoord ineens en krijg ik mijn geld terug. Jongens hier bestellen is het echt niet waard.

2025年11月20日

レビューの対象になっている企業の方へ