De hoesjes en accessoires zijn heel erg mooi en leuk en zijn ook nog eens heel erg goed en beschermen je telefoon of iPad ect super goed! Ze beschermen de telefoon zo dat hij niet op het scherm kan va... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Echt superleuke hoesjes! Ik heb zelf degene met de blauwe sterren en die heb ik al bijna een jaar. Ik heb zondag mijn nieuwe pinpas stikker gekocht en is op dinsdag binnen gekomen dus het was binnen 3... もっと見る
Zeer slechte klantenservice en totaal niet klantvriendelijk. Na een aantal dagen diepe krassen in mijn hoesje (normaal gebruik) waarna ik contact opnam met de klantenservice. Vervolgens kreeg ik een r... もっと見る
Ik vind het 5 sterren waard omdat het is en heel sterk hoesje hij sluit goed aan je telefoon aan je kan er ook veel achter kwijt en hij glimt heel mooi echt super zo er zo weer 1 bestelen
レビュー依頼の記録がありません
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Super
Heel goed heb voor het eerst besteld en de levering was ook echt super ga het zeker vaker doen
Mooie hoesjes
Ik bestel mijn hoesjes meestal bij Mim Amsterdam! Super stevig en mooie hoesjes.💗
Leuk en goede kwaliteit
Ik vind de producten van Mim Amsterdam echt top! Ze zijn leuk en van goede kwaliteit. Ik heb wel een keer een slechtere ervaring gehad met de bezorging, maar dat was gelukkig eenmalig!
Megaa leukkk
Echt geweldig ik had op maandag besteld en woensdag binnen echt superrrr blij mee ze zijn echt heel stevig en heeelll leuk ik ben er echt zooo blij mee het is echt je geld waard
Het is een hele leuke en fijne site
Leuke hoesjes betekent nog niet een goede winkel
Voor de tweede keer iets besteld. Eerste keer was al dramatisch en de tweede keer, iedereen verdiend immers een tweede kans, een drama.
Order proces rammelt aan alle kanten, slechte bereikbaarheid en onoverzichtelijke communicatie.
Ja ze hebben leuke hoesjes en producten. Maar het runnen van een winkel is meer dan alleen leuke producten.
Na een verkeerd hoesje te hebben…
Na een verkeerd hoesje te hebben geretourneerd en geld te hebben overgemaakt voor verzending juiste hoesje, tot op heden niets ontvangen en krijg op geen enkele manier contact met ze. Is al bijna 2 maanden geleden.
de hoesjes zijn super goede kwaliteit…
de hoesjes zijn super goede kwaliteit en ook nog eens snel geleverd echt top!
Mooi en stevig hoesje heel blij mee
Leuke hoesjes voor een betaalbare prijs!!
Ik je van de week twee hoesjes besteld die er binnen 2 dagen waren. De hoesjes zijn super leuk en van goede kwaliteit voor een betaalbare prijs 😃. Zeker mijn geld waard!
Mijn ervaring van het hoesje!💗
Het is een goed stevig hoesje, het is niet moeilijk om te bestellen, goeie prijs, komt mooi uit de verpakking en leuk dat je er ook andere bijpassende dingen erbij kan bestellen!💗
Prachtige hoesjes
Het bedrijf heeft prachtige hoesjes die top zijn van kwaliteit! Ik ben hier super tevreden mee! Ik raad het zeker aan om van Mim Amsterdam je hoesjes te kopen, top kwaliteit, toffe designs, niet van brol materiaal gemaakt!
Ik ben er super blij mee!
Ik ben er super blij mee!! Het kwam snel binnen en het is een hele goede kwaliteit!! Echt geweldig! super leuke verpakking ook!! je krijgt er zelfs 10% korting bij!! mim Amsterdam super erg bedankt!
Echt superleuk heb mijn hoesje nu al…
Echt superleuk heb mijn hoesje nu al 2jaar en zitten amper krassen op! Levertijd is echt heeel snel had het op maandag besteld was het er woensdag al! Ik kijk er naar uit om de nieuwe hoesjes te testen loef ook echt het nieuwe thema😍
Super fijne hoesjes
Super fijne hoesjes! Heb er al heel wat! Ze zijn erg stevig en gaan heel lang mee! Er is vaak korting dus dat is echt een pluspunt! De keuze van de printjes is echt heel groot! Zeker bestellen dus!
Mim Amsterdam hoesjes
De hoesjes zijn mooi en ze zijn goede kwaliteit dus 5 sterren
Top hoesjes
Dit zijn echt top hoesjes ik heb er nu een stuk of 4 en ze zijn nog allemaal mooi soms zijn ze zelf so sterk dat ik heb niet makkelijk van mij telefoon af krijg pas wel even op of je geen te dikke lader hebt want ik moet mijn hoesje steeds afdoen om mijn telefoon op te laden maar dat ligt vooral aan mijn oplader en niet aan het hoesje
Ik had 2 hoesjes besteld
Ik had 2 hoesjes besteld, nooit meer iets van gehoord. Uiteindelijk heel veel mails gestuurd al 1 maand. Toch zeggen ze dat ze er mee bezig zijn. Ik heb in mijn laatste mail gezegd dat ik aangifte zou doen tegen hun vanwege het oplichten. Hierna wel iets gehoord ineens en krijg ik mijn geld terug. Jongens hier bestellen is het echt niet waard.
Mooie kwaliteit en snel geleverd.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。