De hoesjes en accessoires zijn heel erg mooi en leuk en zijn ook nog eens heel erg goed en beschermen je telefoon of iPad ect super goed! Ze beschermen de telefoon zo dat hij niet op het scherm kan va... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Zeer slechte klantenservice en totaal niet klantvriendelijk. Na een aantal dagen diepe krassen in mijn hoesje (normaal gebruik) waarna ik contact opnam met de klantenservice. Vervolgens kreeg ik een r... ãã£ãšèŠã
Echt superleuke hoesjes! Ik heb zelf degene met de blauwe sterren en die heb ik al bijna een jaar. Ik heb zondag mijn nieuwe pinpas stikker gekocht en is op dinsdag binnen gekomen dus het was binnen 3... ãã£ãšèŠã
Ik vind het 5 sterren waard omdat het is en heel sterk hoesje hij sluit goed aan je telefoon aan je kan er ook veel achter kwijt en hij glimt heel mooi echt super zo er zo weer 1 bestelen
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Het was een goede ervaring maar ik hadâŠ
Het was een goede ervaring maar ik had de verkeerde hoesjes besteld en toen stuurde ik ze terug en dat duurde wat langer maar nu heb ik de goede hoesjes
Super mooi hoesje goede kwaliteit
Super mooi hoesje goede kwaliteit
De hartjes armband ook super mooi en super sterk
Heel leuk telefoon hoesje
Ik heb een nieuw telefoon hoesje en ik ben gelijk verliefd geworden ik ga zeker vaker zoân telefoon hoesje kopen en zeker volgen
hoesje kwam gelijk binnen 2 werkdagenâŠ
hoesje kwam gelijk binnen 2 werkdagen al binnen!! Goeie kwaliteit en heel erg blij mee
Zou deze hoesjes zeker aanraden
Zo mooiiiii
Nieuw favoriet hoesje!
Mooie hoesjes, goede kwaliteit en snelle levering!
# 180943/ hele slechte klantenservice
Order 180943: gepersonaliseerd hoesje wordt pas na circa 6 weken geleverd (dus geen kerstcadeau meer op 21 januari). Vervolgens past het hoesje NIET! Klacht via website, geen reactie. Toen maar retourlabel aangevraagd op dag 9 na levering. Op dag 12 na levering wordt gevraagd om een foto van het hoesje, dit op dag 13 toegestuurd en nu dag 14 nog geen enkele reactie en al helemaal geen retourlabel!!!
Wat een slecht bedrijf met een nog slechtere klantenservice. En dan je email ondertekenen met "Liefs"???
Laat mij niet lachen!!!
Super leuke dingen besteld
Ik had het *Stripes brown* telefoonhoesje, de *HANG IN THERE CHOCOLADE* sticker en de *FLIRTY FLOWERS* pinpas sticker besteld. Ik had het zondag besteld en donderdag kwam het binnen. De kwaliteit van het hoesje, zuignap sticker en pinpas sticker zijn erg goed. De verpakken is leuk en ik ga er zeker nog een keer bestellen!
Aanrader!
Vooraf was ik sceptisch om te bestellen. Toch besteld, en enorm blij mee! Vrijdag 2 hoesjes (met een leuke actie) besteld en zaterdagochtend in een leuke verpakking al geleverd! Aangezien voor mijn nieuwe iPhone nog geen leuke en goed beschermende hoesjes te vinden zijn in de winkels, erg blij met deze aankoop, aanrader!
Echt top
Echt top! Wert binnen 1 dag verzonden en ben heel blij met het hoesje
Super
Heb het telefoon hoesje als cadeau ontvangen en ben er super blij mee. Ik kom vaker bij deze site en de cases zijn perfect!!
Had een pakketje besteld en perongelukâŠ
Had een pakketje besteld en perongeluk de verkeerde maat voor de telefoon je kon niet bellen dus maar e-mail reageren ze erg laat en dan moeten we het weer terug sturen om nog geld bij te betalen nou ook raar hoor
Super leuke hoesjes
Super leuke hoesjes! Ze zijn erg stevig en zien er chique uit. Super blij mee :)
Betaald, NIETS ontvangen.
Op 19 december heeft mijn dochter een aanbieding van 2 hoesjes besteld. 1 was niet leverbaar en dus vroeg MIM akkoord het product een week later op te sturen. Uiteraard akkoord voor ons.
Nu, ruim 5 weken later, nog steeds niets ontvangen. Ik heb meerdere mail gestuurd maar geen contact. Ook geen geld retour.
Kan echt niet!
Suuuper leukk en goede kwaliteit
Suuuper leukk en goede kwaliteit. Precies zoals op het plaatjeðð Ik loef hetâ¥ïžâ¥ïžâ¥ïž
Mooie hoesjes met een goede kwalitiet
Er zijn hele leuke hoesjes voor samsung en iphone en de hoesjes zijn een goede kwaliteit. Je hebt je pakketje ook snel binnen. Echt een top site
Super
Heel goed heb voor het eerst besteld en de levering was ook echt super ga het zeker vaker doen
Mooie hoesjes
Ik bestel mijn hoesjes meestal bij Mim Amsterdam! Super stevig en mooie hoesjes.ð
Leuk en goede kwaliteit
Ik vind de producten van Mim Amsterdam echt top! Ze zijn leuk en van goede kwaliteit. Ik heb wel een keer een slechtere ervaring gehad met de bezorging, maar dat was gelukkig eenmalig!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ