Snelle levering, goed geïnformeerd over je bestelling en hoever ze zijn. Hoesjes zijn stevig, maar gaan moeilijk van je telefoon af. Pinpas/pasjes achter je telefoon is dus geen optie.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ik vind het 5 sterren waard omdat het is en heel sterk hoesje hij sluit goed aan je telefoon aan je kan er ook veel achter kwijt en hij glimt heel mooi echt super zo er zo weer 1 bestelen
2 hoesjes besteld die prachtig matchen met de hang in there stickers! Super handig en ze blijven perfect zitten. Ik zou nooit meer hoesjes van andere merken willen, deze zijn praktisch, voelen fijn aa... ãã£ãšèŠã
Ik had een betere kwaliteit verwacht bij hoesjes met zo'n prijs. Mijn dochter heeft hier een hoesje besteld (SPOT ON), en op de zijkanten zit een duidelijke rand en is het wat groenig ipv bruin, a... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Zulke leuke hoesjes en goede kwaliteitâŠ
Zulke leuke hoesjes en goede kwaliteit je kan er mee Gooien en nog steeds heel
Goedzo
Het is een heel mooi hoesje en beschermt je telefooj heek goed
Super leuk
Super leuk! Snel binnnen en super leuk ! Leuke verpakking en een super leuk kaartje erbij koop hier zeker weten! Ik ben echt super blij met mijn starstruck laptop sleeve!
Het was een super snelle berzorging
Het was een super snelle en fijne bezorging en ook het hoesje zelf mooie staat en heel stevig
MIM casesð©·
Het zijn mooie en stevige hoesjes, heel fijn!! Ik moest wel iets langer wachten door een sorteerfout, maar het was het helemaal waard!! Echt een aanrader! ð©·
Geweldig
Een super mooi hoesje! Duurde helemaal niet lang tot het aankwam, ze zijn super sterk
Super snelle levering en ziet er superâŠ
Super snelle levering en ziet er super goed uit!
Goeie kwaliteit en maakt een leuke indruk!
Snel verstuurd
Snel verstuurd! En het is goede kwaliteit voor wat je er voor betaald. Vaak leuke acties waardoor je korting krijgt en dus nog minder hoeft te betalen.
Super leuke hoesjes
Super leuke en goeie hoesjes voor jeâŠ
Super leuke en goeie hoesjes voor je telefoon, maar ook voor je airpods. Zeker voor de prijs is het super goed!!!ðð
Geweldig!!
Super leuke, mooie en fijne hoesjes! Ik heb ze al 100 keer laten vallen omdat ik onhandig ben, en mijn telefoon, en telefoonhoesjes is nog nooit kapot geweest!ðEn de AirPods hoesjes zijn ook geweldig!!
Gewoon Geweldig!!!
Gewoon Geweldig!!!
Super stevige hoesjes en zeer beschermend (shock proof).
Na meermaals laten vallen door mijn dochters, tellie nog steeds ok.
Hele leuke prints, zodat je lekker kunt wisselen.
Ik wil er ook wel zo eenð€
Het zijn hele leuke hoesjes van goede kwaliteit
Het zijn hele leuke hoesjes voor verschillende stijlen.Mijn hoesje kwam binnen 2 werkdagen al binnen.Ik ben er super tevreden over het hoesje past perfect om mijn telefoon heen en is van goede kwaliteit,
Super snel
Het was echt heel snel binnengekomen
Ik heb er al vaker hoesjes besteld en ze blijven allemaal in een goeie staat!!
Het was heel snel binnen
Het was heel snel binnen, goeie kwaliteit
Heel erg blij mee!!!
Echt super leuk
Mimamsterdam heeft zo veel leuke hoesjes! De kwaliteit is echt heel goed en je telefoon raakt minder snel beschadigd. Ik ga er sowieso vaker wat bestellen!!
Extra kosten en extreem slechte klantenservice
Er was een actie van 1 + 1 gratis dus ik heb twee hoesjes besteld. Alles ging goed tot het moment dat de betaling afgerond werd. Daarna schoot het bedrag terug naar de originele prijs. Gelijk dezelfde minuut nog contact opgenomen via de mail omdat ze telefonisch niet bereikbaar zijn?! Aangegeven dat de kortingscode niet goed verwerkt is en dat ik graag het geld teruggestord wil omdat terugsturen en een nieuwe bestelling plaatsen voor beide partijen extra werk is. Dat kon niet dus ik moest de pakketjes retourneren en een nieuwe bestelling plaatsen. Dit heb ik gedaan maar ik moet hierdoor retourkosten betalen en nog een keer verzendkosten. Weer contact opgenomen en ook hier willen ze me niet tegemoed in komen en is de kosten voor mij. Dit grapje heeft mijn 10 euro extra gekost op een hoesje van maar 19,95..... Enorm slechte klantenserivce. Belachelijk. Ik had als eerste gevraagd om te annuleren (daar heb ik recht op als klant) zodat ik gewoon een nieuwe kon plaatsen. Daar hebben ze nooit op gereageerd en hebben het pakketje gewoon opgestuurd.
Fantastisch!
Het zijn fantastische hoesje goed kwaliteit en is gemakkelijk vast te houden echt top!
Super goed hoesje!
Het hoesje heeft een super leuk printje en het is heel stevig (wat ik super vind want ik laat mijn telefoon vaak vallen). De knopen zijn niet te hard wat ook echt fantastisch is! Ik hoop heel erg dat ik een hoesje win!
Ik vind ze goed om dat ze stevig zijnâŠ
Ik vind ze goed om dat ze stevig zijn leuk patroontjes en echt I love jullie ik zou het echt heel leuk vinden om er een te winnen ik heb een 13 pro
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ