Snelle levering, goed geïnformeerd over je bestelling en hoever ze zijn. Hoesjes zijn stevig, maar gaan moeilijk van je telefoon af. Pinpas/pasjes achter je telefoon is dus geen optie.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ik vind het 5 sterren waard omdat het is en heel sterk hoesje hij sluit goed aan je telefoon aan je kan er ook veel achter kwijt en hij glimt heel mooi echt super zo er zo weer 1 bestelen
Ik had een betere kwaliteit verwacht bij hoesjes met zo'n prijs. Mijn dochter heeft hier een hoesje besteld (SPOT ON), en op de zijkanten zit een duidelijke rand en is het wat groenig ipv bruin, a... ãã£ãšèŠã
Het zijn vrij stevige hoesjes. Op social media kan je gemakkelijk korting codes vinden dus altijd een goedkope prijs. Ook ruim optijd geleverd. Bedankt mim!
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Super goed hoesje!
Het hoesje heeft een super leuk printje en het is heel stevig (wat ik super vind want ik laat mijn telefoon vaak vallen). De knopen zijn niet te hard wat ook echt fantastisch is! Ik hoop heel erg dat ik een hoesje win!
Ik vind ze goed om dat ze stevig zijnâŠ
Ik vind ze goed om dat ze stevig zijn leuk patroontjes en echt I love jullie ik zou het echt heel leuk vinden om er een te winnen ik heb een 13 pro
Super goede kwaliteit en super leukeâŠ
Super goede kwaliteit en super leuke hoesjes zeker een aanraden. En het openmaken was ook vol verassingen, helemaal toppie!!!
Heb er inmiddels als 3 keer besteld
Heb er inmiddels als 3 keer besteld! En echt top ik kreeg het de dag daarna al en de hoesjes zijn echt top je kan er alleen geen pasje achter doen maar verder helemaal top!!!
Valentine chocolate - gel case
Ik heb hun Valentine Chocolate - gel case besteld.
Het was snel geleverd.
Leuk ingepakt!
Goede kwaliteit!
Fijn dat er kortingscode voor de volgende aankoop bij zit.
SUPER HOESJE!
SUPER HOESJE!! Echt een heel mooi hoesje en echt goede kwaliteit ik heb je net 1 dag en ik heb nu al 7 complimentjes gekregen! Echt top!!
Goede kwaliteit en leuke designs!
Goede kwaliteit en leuke designs!
Precies wat er op de foto stond en bijâŠ
Precies wat er op de foto stond en bij een vraag kreeg je heel snel antwoord en snelle verzending
De allerleukste shockproof hoesjes
Mim amsterdam heeft echt de allerleukste shockproof hoesjes! Het was al binnen 2 werkdagen geleverd dus ik ga hier zeker vaker bestellen :)
Perfect hoesje
Het is een super goed hoesje super mooi netjes afgewerkt en al super vaak laten vallen en hij ziet er nog top uit.
Super leuke hoesjes
Super leuke hoesjes en zeker van goeie kwaliteit . Normaal vind ik ze aardig prijzig maar nu met de korting zou ik er zeker meer kopen . Heb er thuis ook al 4 van mim Amsterdam dus zeker een goeie aanrader
Altijd als ik er iets bestel is erâŠ
Altijd als ik er iets bestel is er altijd iets mis met de bestelling deze keer hadden ze de hang in there er niet bij gedaan en de verkeerde screenprotector maat erbij gedaan de hoesjes zijn wel super leuk alleen niet hele goeie kwaliteit
Geweldig!
Geweldig! Super leuke hoesjes en goede prijs-kwaliteit verhouding. Zal zeker nog eens bestellen
Superleuke hoesjes besteld
Superleuke hoesjes besteld! Kwamen snel aan en goede kwaliteit.
Hoesje misvormd binnengekomen
Hoesje misvormd binnengekomen, waardoor de telefoon niet goed wordt beschermd. Retour verzonden en nieuwe toegestuurd gekregen, maar met hetzelfde probleem. Naar mijn idee gewoon hetzelfde hoesje maar dan in een verpakking gestopt. Erg slechte kwaliteit
Beste telefoonhoesje!
Ik heb een paar dagen geleden een super leuk telefoon hoesje van Nim amsterdam besteld. Het hoedje kwam vrij snel aan, binnen maar liefst 2 werkdagen! Het hoesje komt overeen met de foto op de website, en het is een super sterk en stevig hoesje.
Helemaal blijðð
Heey ik had twee hoesjes zondag besteld en ze kwamen dinsdag al binnen helemaal blij en ook echt shockproof dus helemaal blijðð
Snel binnen en mooi hoesje en ik hadâŠ
Snel binnen en mooi hoesje en ik had een AirPods case besteld alleen jammer dat er geen ringetje aan zit maar veder echt top ik ga zeker vaker bestellen!!
Ik ben heel blij met mijn nieuwe hoesje!
Ik ben heel blij met mijn nieuwe telefoon hoesje! Het bestellen was makkelijk en alles heeft een leuk design, dus er is voor iedereen wel iets leuks!ð©¶
Slechte kwaliteit hoesje
Ik heb hoesjes besteld nadat ik een TikTok-video van Mim Amsterdam had gezien waarin de hoesjes als âshockproofâ en tweelaags werden gepresenteerd. Op basis van die video heb ik de bestelling geplaatst.
Toen ik het pakketje ontving, bleken de hoesjes echter totaal niet overeen te komen met wat er in de TikTok werd getoond. In de video werd duidelijk een tweelaags, stevige bescherming gepresenteerd, terwijl de ontvangen hoesjes goedkoop aanvoelen en absoluut niet tweelaags zijn. De kwaliteit komt eerder overeen met een standaard hoesje van een goedkope buitenlandse webshop, maar dan tegen een aanzienlijk hogere prijs.
Ik heb hierover contact opgenomen via e-mail. Als reactie kreeg ik te horen dat ik de hoesjes op eigen kosten mag retourneren voor terugbetaling. Dit betekent dat ik extra kosten moet maken voor een product dat niet overeenkomt met de gepresenteerde informatie. Daarbij heb ik geen enkele vorm van begrip of coulance ervaren vanuit Mim Amsterdam.
Ik vind het teleurstellend dat de geleverde producten niet overeenkomen met de marketing en dat de geboden oplossing volledig op kosten van de klant is.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ