Zeer slechte klantenservice en totaal niet klantvriendelijk. Na een aantal dagen diepe krassen in mijn hoesje (normaal gebruik) waarna ik contact opnam met de klantenservice. Vervolgens kreeg ik een r... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ik vind het 5 sterren waard omdat het is en heel sterk hoesje hij sluit goed aan je telefoon aan je kan er ook veel achter kwijt en hij glimt heel mooi echt super zo er zo weer 1 bestelen
Heel snel verzonden goed ingepakt heel mooi hoesje super stabiel en zit heel fijn Dit is de eerste keer dat ik hier bestel maar ik vind het echt zo'n fijn bedrijf en de hoesjes zijn echt top zeker ee... ãã£ãšèŠã
Heb hier 2 hoestjes gekocht voor mijn telefoon en een AirPods hoesje. Helemaal top. Ik zou het zeker aanraden want hij beschadigd niet en ze hebben veel mooie kleuren en printjes. Voor iedereen wat!!
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Ik ben heel blij met mijn nieuwe hoesje!
Ik ben heel blij met mijn nieuwe telefoon hoesje! Het bestellen was makkelijk en alles heeft een leuk design, dus er is voor iedereen wel iets leuks!ð©¶
Slechte kwaliteit hoesje
Ik heb hoesjes besteld nadat ik een TikTok-video van Mim Amsterdam had gezien waarin de hoesjes als âshockproofâ en tweelaags werden gepresenteerd. Op basis van die video heb ik de bestelling geplaatst.
Toen ik het pakketje ontving, bleken de hoesjes echter totaal niet overeen te komen met wat er in de TikTok werd getoond. In de video werd duidelijk een tweelaags, stevige bescherming gepresenteerd, terwijl de ontvangen hoesjes goedkoop aanvoelen en absoluut niet tweelaags zijn. De kwaliteit komt eerder overeen met een standaard hoesje van een goedkope buitenlandse webshop, maar dan tegen een aanzienlijk hogere prijs.
Ik heb hierover contact opgenomen via e-mail. Als reactie kreeg ik te horen dat ik de hoesjes op eigen kosten mag retourneren voor terugbetaling. Dit betekent dat ik extra kosten moet maken voor een product dat niet overeenkomt met de gepresenteerde informatie. Daarbij heb ik geen enkele vorm van begrip of coulance ervaren vanuit Mim Amsterdam.
Ik vind het teleurstellend dat de geleverde producten niet overeenkomen met de marketing en dat de geboden oplossing volledig op kosten van de klant is.
MIM Amsterdam mooie hoesjes
Ik vind de hoesjes echt heel mooi en hou echt van de mooie patronen. Ze passen goed om je telefoon en zijn echt heel fijn â€ïžâ€ïžâ€ïž
Hey ik laat me telefoon heel vaak vallen
Hey ik laat me telefoon heel vaak vallen en door het hoesje die jullie verkopen werkt het want ik heb geen krassen als ik laat vallen dus heel goed kwaliteit
Echt zo leuk!
Echt zo leuk!! Ik had hem voor mijn verjaardag gekregen ðð bedankt allemaal ð
Helemaal top
Helemaal top! Leuke hoesjes van goede kwaliteit. Precies zoals op de foto. Ook nog is leuk verpakt.
Hoesje besteld en verkleurd na 1 dag
Hoesje besteld en verkleurd na 1 dag, slechte kwaliteit! contact gehad maar ze komen niet tegemoet met het geld of een nieuw hoesje. alleen een kortingscode. De reden die werd gegeven is âeen witte bank verkleurd ookâ . geen aanrader dit!
Mega blij mee! OMGGG
Ik heb voor het eerste besteld bij mim
Amsterdam! Had veel goede dingen over dit merk gehoord van vriendinnen! Ze waren super snel binnen, en ze zitten super fijn! Ik ga zeker binnenkort meer hoesjes halen, (bestel zeker een hoesje ze zijn super goed!â€ïžâš)
Mooi hoesje!
Mooi hoesje, goede kwaliteit, enkel wordt het al een beetje donker aan de zijkanten (heb een wit reliëf hoesje).
Kwalitatief en trendy
Heel kwalitatief hoesje en gaat lang mee.
Ook heel trendy en mijn dochter is er heel blij mee!
Super leuk en stevig hoesje
Top hoesjes!
Super goede bezorging was binnen twee dagen binnen. Ze zijn mega sterk en mega mooi! Ook heel goed van kwaliteit dus!
Supergoed en mooi telefoonhoesje
Het is een supergoed telefoonhoesje! Super mooi, stevig en beschermend. Ik ben er super blij mee! Bedanktð«¶ð»
Snelle levering en de kwaliteit van de hoesjes is ook heel goed.
Ik ga zeker vaker bestellen bij mim
Bestelling
Heyyy mim ik vond het heel fijn dat jullie steeds een e mailtje stuurde van je kan het pakketje volgen en het komt tussen zo en zo laat en ook dat jullie hadden gestuurd van het pakketje is bij u thuis en voor de rest zijn het hele leuke hoesjes dus dankjewel
0 sterren als dit mogelijk zou zijn
Als ik geen sterren zou kunnen geven, zou ik 0 sterren geven. Ik ben al sinds begin december (2 maanden geleden) bezig met mailen met de klantenservice over mijn bestelling. Net zoals andere reviews op deze website stond op de website dat het hoesje op voorraad was en dat bleek toch niet waar te zijn. De klantenservice blijft herhalen of ik wil wachten, maar dat wil ik helemaal niet meer. Ik wil mijn geld terug. Nooit bestellen bij deze onprofessionele en niet-klantvriendelijke webshop.
Heel erg blij mee
Heel erg blij mee, goeie kwaliteit en ga zeker meer bestellen ð«¶ðŒ
I love it
Ik ben super blij met mijn nieuw Telefoonhoesje hij is super fijn en jullie hebben nog voor alle maten telefoons wel een hoesje I love it
Goede site!!
Het pakketje kwam best snel binnen. Het telefoonhoesje zat goed verpakt! Het hoesje is een mooie goede kwaliteit. Bedankt MIM Amsterdam!!â€ïžð
Geweldige cases
Echt geweldige cases ik heb nu meerdere hoesjes en AirPod cases en ben er mega blij mee! Het beschermt je telefoon super goed en houden lekker vast.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ