Sitet virker ikke - det er en bombe under vort retssystem. IT lÞsning lavet af idioter - jeg kan ikke uploade vigtige dokumenter i deres uforstÃ¥eligt system det er en skandale. Jeg har en deadline o... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Var nÞdsaget til at benytte retten til at fÃ¥ min forrige ejer til at betale hans del af en forhÞjet grundskyld med bagudvirkende kraft. Alt gik let og professionelt. Han forsÞgte at smyge sig uden om... ãã£ãšèŠã
MinRestsag fÃ¥r en stjerne for hensigten med at kunne finde alle dokumenter, frister mm. et sted, tilgÊngeligt for alle involverede. Brugervenligheden fÃ¥r minus 4 stjerner. Man har forsÞgt sig med... ãã£ãšèŠã
Fordi at man ikke kan finde rundt i dette umulige system og ikke altid for beskeder nÃ¥r der sker noget nyt pÃ¥ en sag. sÃ¥ vÊlger man bare at lukke sagen til store Þkonomiske konsekvenser. Vi skulle... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Systemet er yderst ringe Bà DE for ikkeâŠ
Systemet er yderst ringe BÃ
DE for ikke IT-kyndige og IT-kyndige. I processen med at oprette en sag var der så mange fejl, samt nedbrud af Minretssag.dk, at jeg konstant lå i kontakt med civilretten. Relevante oplysninger kom bl.a. ikke med i det fÊrdige skrift og min betaling blev ikke registreret. Alt dette gjorde jeg opmÊrksom på undervejs.
Da fÞrste retsmÞde så blev afholdt -i Þvrigt uden at jeg blev notificeret om det, blev min stÊvning afvist af en dommer der på arrogant vis kritiserede mig personligt og holdt mig ansvarlig for sidens systemfejl. En anden medarbejder ved civilretten skrev at hun "på det kraftigste" ville anbefale mig at kontakte en advokat, og indikerede dermed at det var mig og ikke systemet der var et problem.
Jeg ser denne opfÞrsel som langvarige frustrationer over at de selv er tvangsindlagt til at benytte samme ufungerende IT-system, og det kommer så til udtryk ved ansvarsforflygtigelse da de ikke har andre udveje rent psykologisk. ( Og tilsyneladende ser indrÞmmelse som en hurdle.)
Tilbage står så jeg og andre der fÞrst er blevet udsat for noget der foranlediger os til at indgive stÊvning, for derefter endnu engang at blive krÊnket, blot af det danske retssystem. Det er en farlig udvikling da det kan fremme selvtÊgt der som bekendt hÊnger sammen med retsfÞlelse. Den retsfÞlelse der igen hÊnger sammen med retssikkerhed. Ingen synes vel at lovbrud begået mod dem skal vÊre gratis?
FuldstÊndigt umuligt system
Mit firma er blevet stÊvnet af en urimelig udlejet vedr. varmeregnskab. Men det er ikke budskabet her. Det er til gengÊld at det som tvunget bruger af systemet, er helt umuligt at bruge, og at retsikkerheden hermed reelt er ophÞrt i Danmark. Jeg har tabt retsagen og har uden held anmodet om at blive fritaget fra at bruge systemet, da det er fuldstÊndigt umuligt at navigere rundt i, så man overser tidsfrister mv.
Selv som IT uddannet
Selv som IT uddannet, er dette system umuligt at navigere rundt i
Elendigt system der reelt ophÊverâŠ
Elendigt system der reelt ophÊver retssikkerheden såfremt man ikke er IT kyndig.
forvirrende og uoverskuelig
Jeg synes det er alt for meget ansvar i pålÊgger danskerne, for selv at spare arbejdstid. Jeg tror der er kommet snart 20 beskeder i min e boks på en enkelt sag, der stadig ikke er afsluttet, jeg er ikke uddannet advokat og kender ikke til systemet på den måde det krÊves her.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ