TOTAL KATASTROFE. En helt igennem frygtelig oplevelse. Beskidte glas. Vinmenu med forskellige glas - da vi påtaler det, er svaret at de ikke troede vi opdagede det 😱😱. Vi havde valgt en vinmenu.... もっと見る
Mist
Trustpilot にアクセスしていただき、ありがとうございます。残念ながら、この企業のウェブサイトが閉鎖されたため、こちらにレビューを書くことはできなくなりました。ご質問がありましたら、ご遠慮なくお問い合わせください。
レビュアーのコメントを見てみましょう
Efter at have besøgt ejerens andre to restauranter, Meille og Mes, 5-6 gange var forventningerne høje, men her blev vi slemt skuffede! Der herskede kaotisk stemning, og selvom de unge udenlandske stud... もっと見る
Havde set frem til at spise her, da stedet blev fremhævet med tidligere michelin kokke. Serveringen bestod af pølser, parmaskinke og mortadello serveret som om de lige var hevet ud sf en pakke fra Li... もっと見る
Fantastisk aften på Restaurant Mist. Maden smagt skønt, virkelig lækker tilberedt og inspirerede servering. Vi blev betjent af et dejlig og imødekommende personale og ikke mindst var stemningen i top... もっと見る
この企業を閲覧した人は、以下の企業も閲覧しています。
Elendig oplevelse
Elendig oplevelse. Ringe service og middelmådig mad. Kommer ikke igen
Maden smagte fint
Maden smagte fint, men var ikke prangende på nogen måde. Betjeningen var høflig og energisk (ung tjener). Vi sad lige inde for døren og det var meget koldt, tænker de skal have lavet en dørsluse, så al den kolde luft ikke slipper ind hver gang døren går op. De tog 100,- kr. for vand (som vi ikke havde bestilt) efter at vi havde bestilt 2 flasker vin. Det er i orden at tage penge for vand, hvis det er det eneste der drikkes, men ved bestilling af vin bør det være gratis.
Fantastisk aften på Restaurant Mist
Fantastisk aften på Restaurant Mist. Maden smagt skønt, virkelig lækker tilberedt og inspirerede servering. Vi blev betjent af et dejlig og imødekommende personale og ikke mindst var stemningen i top🙌🏻
Jeg er ofte ude og spise på restauranter i Kbh, i forskellige pris niveauer, og man får virkelig noget for pengene på Mist(Mad, kvalitet, service) Vi havde købt en deal/tilbud på en menu.
Virkelig god betjening!
Virkelig god betjening af søde tjenere!
Maden var fin, og prisen fin.
Det eneste minus var, at jeg ikke kunne få laktosefri desserter.
Maden var middel
Maden var middel, og der udover var der så koldt i restaurantens første lokale, så vi sad med jakker på. Det mest ærgerlige var dog, at den kvindelige tjener som styrede reservationer m.v., ikke kunne give mere udtryk for at hun meget gerne ville af med os så hurtigt som muligt, selvom vi havde bordet 1/2 time længere. Regningen blev demonstrativt lagt på bordet uden at vi havde bedt om den, og med sur mine. Vi kommer ikke igen efter den behandling.
Alt for koldt
Dejlig mad, men en alt for salt kimchi ødelagde helheden.
Og så var der så koldt i lokalet, at det var svært at nyde maden.
Is til dessert er dejligt om sommeren men ikke i januar.
Desværre var stedet hundekoldt
Desværre var stedet hundekoldt. Lyset over bordet var mangelfuldt og en af pærerne var gået.
De kommer med en fermenteret japansk ret med kål, men fermenteringen var gået galt og skjult med noget stærkt. Ingen af gæsterne omkring os, spiste det og vi delte vores utilfredshed med hinanden. Kødet var godt, men at kalde en agurk der var sjusket skåret i store stykker med lidt soja sovs over for en ret, er svindel.
2 falafler, der var tørre og gamle.
Isen til dessert var god, Men, hvem gider side i en fryseboks og spise is? Trist.
Ligegyldig betjening
Ligegyldig betjening. Ligegyldig mad.
Vi gik halvsultne derfra. Placeret ved bord ved døren, hvor træk og kulde betød at vi efter 15 min. var så stivfrosne at vi - trods iførsel af handsker, huer, tørklæder og overtøj - næsten ikke kunne holde på bestikket.
Vi havde fået Early Bird 50%. Selv med rabatten er stedet bestemt ikke pengene værd.
Ganske udemærket mad til en ok pris
Ganske udemærket mad til en ok pris. Blev taget pænt imod og fik lov at vælge hvor vi kunne sidde og de arrangerede straks om hertil.
Betjeningen var fin og i ok passende tempo. Hyggelig stemning. Forstår ikke helt de dårlige anmeldelser - maden var aldeles god til prisen
10 retter reklamerede de med....
10 retter reklamerede de med....
Ja hvis en agurk skåret i kæmpe chunks med lidt soya-sovs er en ret... så siger det vist ret meget om stedet.
Meget skuffende sammensætning af menu.
Køkkenet bar præg af et produktionskøkken hvor der bare skulle slynges en masse små retter over disken i en fart.
Deserten var en Hindbær-softice med lidt chokoladesovs - næsten i McDonald stil - Meget lavt niveau ifl. deres "vi har tidligere noma-kokke"-reklame.
Humus´en var fremragende.
Sød betjening, men toiletterne var beskidte (vi var der allerede kl. 18)
Vælg noget andet
Vi havde bestilt early bird 10-retters, kokkens valg á 3 serveringer.
Hver servering manglede i den grad sammenhæng. Højdepunktet blev isdesserten, der blev præsenteret som en god børnefødselsdags dessert.
Udvalget af øl var mangelfuldt. Betjeningen venlig, men ikke vidende om sammensætning af måltid og drikkevarer.
Af en restaurant, der reklamerer for sit cocktail-udvalg, var oplevelsen direkte skuffende. Vi anbefaler at prøve søster restauranten Mes i stedet, som i den grad har kvalitet.
Rodet menu
Vi fik kokkens udvalgte 10 små retter. Meget rodet menu uden sammenhæng. Venlig, men ligegyldig betjening. Vi fik aldrig det vand vi bestilte. Glad for at vi ikke betalte fuld pris, for ville jeg ha følt mig snydt.
Beløb trukket to gange. Et par svar nu, men ingen tilbagebetaling endnu.
Jeg havde et indlæg her på Trustpilot 20/11-23 angående Restauranten Mist, Vesterbrogade 38, København.
Her skrev jeg, at beløbet for min betaling var trukket to gange.
Efter flere henvendelser til Mist, (på dansk) uden svar fra dem, skrev jeg indlægget På Trustpilot.
Derefter svarede Mist:
1. "Dear John, Can I please have a screenshot for this ?
Kind Regards, Tabitha
Jeg sendte screenshots.
2. svar: We will of course Return the money! May I have your IBAN nr.?
Så skrev jeg i mail 30/11-23:
Why IBAN, for a restaurant at Vesterbrogade.
and who shall pay for this transfer.
Siden har jeg ikke hørt noget fra Tabitha fra Mist ?
Virkelig skuffende
Virkelig skuffende
Menu gav ingen mening
Ikke meget kærlighed eller håndværk i det arbejde
De angav tempur stegt torsk .. det var egentlig bare en fiskefilet.. grøntsager serverer så groft hakket at man ikke helt vidste hvad man skulle med dem .. sidde med kniv og gaffel og spise agurk ? Meget mærkeligt
Gik efter 30 min ..
Tjener stab var søde nok
Dårlig og uærlig service
Dårlig og uærlig service!
Jeg er åbenbart ikke alene om at opleve dårlig service og samme dårlig undskyldninger. Købte Earlybird, vores bord var 15 forsinket, samme undskyldning som andre and fejl i bookingsystem. Det som var uacceptabel for mig er, at de tre borde omkring ankom 20-30 minutter efter, de fik alle drikkevarer og mad før mit bord - vi fik alle samme mad. Jeg måtte gå op og bede om vores mad før vi fik det. Der blev udvist arrogance fra personale som jeg aldrig har oplevet i den branche før.
Middelmådig omgang
Netop retur fra Mist.
Manden havde købt early Bird og heldigvis for det. For at skulle betale fuld pris for denne omgang ville være en hån mod kokke og sommelier, der sætter en ære i at sammensætte mad og give en æstetisk og sanselig oplevelse. Det var middelmådig mad. Smagte fint. Men intet ellers. Tjener vidste ikke hvad maden egentligt var og måtte gå tilbage i køkkenet for at finde svar, samt formåede tjeneren at spilde vin/vand når der skænkes. Små detaljer som skal spille til den (egentlige) pris. Vinmenu virkede ikke sammensat til den mad man valgte - men var fastsat på forhånd (uanset om man valgte fisk eller kød). Samtlige vinglas var beskidte og pladsen var trang.
Beltalt 2 gange og har ventet over 2 måneder på svar
Jeg havde booket bord til d. 22 september, men afmeldte den senere og fik bekræftelse på e-mail. Derefter bookede nyt bord til nyt tidspunkt til samme dato. Efter besøget er regningen trukket 2 gange. Jeg har kontaktet Mist d. 26. sep. (få dage efter) og rykkede dem 14 dage efter og fik så svar om at sende kvitteringer, som jeg gjorde med det samme. Jeg kontaktede dem igen 3 uger efter, da jeg ikke havde fået svar, og igen efter 5 uger mere også uden svar.
Jeg har stadig hverken hørt fra dem eller fået pengene retur.
Dejlig oplevelse
Med en Deal på 250 kr. Var vi fuld tilfredse med maden, der både havde smag og pænt visuelt serveret.
Trods en sen spisetid kl. 20.30 var vores bord ikke klar og vi måtte vente i små 10 minutter. Det kompenserede den gode tjener for med et glas vente Vin. Havde set flere anmeldelser at betjening var meget uvenlig. Vores tjener Viggo gav os en super service vi sjældent har oplevet.
Arrogant personale som er ligeglad med service
Restauranten havde (igen kan jeg forstå på mange anmeldelser) rod i bookingsystemet. Det kostede os en fejring fredag aften med vores datter som skal rejse væk i længere tid. Vi stod med forudbetaling og reservationsbekræftelse og blev afvist da de havde slettet vores booking og efter en halv time, lykkedes det IKKE at finde et bord til 3 mennesker.
Vi forsøgte at vise forståelse for, at det jo er menneskeligt at fejle, men at vi naturligvis var svært skuffede og ærgerlige, da vi stod kl. 20.30 uden mulighed for at spise.
Vi bad om at få vores penge tilbage, da vi jo så skulle ud og finde mad et andet sted. Det nægtede Mist at udbetale. Næh vi skulle gå ind på en hjemmeside og beskrive hele forløbet og vedhæfte dokumentation osv osv. Det er helt uhørt, at give gæsten den opgave på en fejl begået af Restaurant Mist.
Mens vi stod op og ventede - vi fik end ikke tilbudt at sidde i baren med en drink - kunne vi se og høre at andre seatede gæster blev behandlet rigtig dårligt. De fik ikke deres drinks eller mad.
ALDRIG har jeg oplevet så dårligt et personale!
Er egentlig glad for at jeg ikke skulle spise der - er blot rystet over den dårlige behandling samt at vi ikke kan få vores penge tilbage.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。