I have some parts that I wish to return. I paid 50 DKK for the extra service whereby I can return free of charge within 100 days. However, the website is unresponsive when I try to type in the detail... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Blinker arm holdt kun 6 mdr, og nÃ¥r jeg forsÞger reply til ordrebekrÊftelses e-mailen til contact service.mister-auto.dk sÃ¥ afvises adressen som forkert . Ordre nummer Y22370771 Opdatering 2024-11-... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
"Afsendelse samme dag!!!" Lad nu vÊre med at slÃ¥ jer op pÃ¥ denne mÃ¥de. Min bestilling, hvor delene var pÃ¥ lager er stadig ikke afsendt efter 3 dage. Ref. Y9148425. ForsÞger man at ringe til jeres... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Mister Auto, = Bondefangeri, Man bestiller varer d 10/5 som bliver lovet leveret 2 dage efter bestilling, sÃ¥ kommer man til betalingssiden, her bliver man afkrÊvet 132-kr ekstra for hurtig levering... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Mister-Auto er et fransk firma som sÊlger autodele til 23 lande. På mister-auto.dk finder du dele til bremsning, motorrummet, udstÞdning, filtration, opvarmning, koblingssystemer, affjedring, motorkÞning...
ãã³ããŒã¯
Få ting der er billig ellers ikke, 6 dage lev tid, det er ikke godt nok, på deres side står der 2-3 hverdage men der gik 6

Mister-Auto.dk ããã®åç
14 dages leveringstid,er for meget når det gÊlder bremsedele, der passer det bedre som andre del max 2-3 dage.

Mister-Auto.dk ããã®åç
jeg kunne godt Þnske mig , at mister-auto ville pakke varerne bedre ind ,så de ikke rasler rundt i kassen- alle dele er jo ikke robuste overfor stÞd.

Mister-Auto.dk ããã®åç
Bestilte diverse bremsedele og viskerblade, som alt sammen var af virkelig god kvalitet. Leveringstid OK. Prisen var yderst fornuftig. Men emballagen - -
Ved afhentning på posthuset var en alt for stor og spinkel papkasse helt kvast. Et sÊt tunge bremseskiver var årsagen til havariet, da de nok var rutsjet rundt i papkassen, der nemt kunne have rummet 10 sÊt bremseskiver. Nu var alle smådelene heldigvis til stede i en bunke ved siden kassen. Ingen skade var dog sket bortset fra et viskerblad, som var vredet en anelse. (Kunne nemt rettes)
Mit råd må vÊre: Lad vÊre med at bruge en 70 cm bred spinkel papkasse, blot fordi der er et 65 cm viskerblad. Så hellere vedhÊft viskerbladene til en mindre kasse med de tunge bremsedele.

Mister-Auto.dk ããã®åç
De sender meg en mail om å bedÞmme mitt kÞp.og jo det kan jeg da godt gjÞre.er vel ca 14 dager siden jeg bestilte og jeg har ikke mottatt den enda...så derfor 1 stjerne herfra...

Mister-Auto.dk ããã®åç
Jeg blev lovet at mine dele var her den 16-4 men de kom fÞrst den 21-4 jeg bestilte delene den 30-3 og kunne se på post nord i Tyskland at de fÞrst havde modtaget delene 15-4 det er ikke i orden når de skriver de sender det til post nord den 6-4

Mister-Auto.dk ããã®åç
Manglende ekspreslev. Trods lagerv are og betaling. Forkert vÊre da det endelig dukkede op. Plejer ellers at fungere.

Mister-Auto.dk ããã®åç
Gode produkter til den rigtige pris. Det er bare Êrgerligt at i fortsat bruger Post Nord.
Stort udvalg af reservedele i forskellige mÊrker og til gode priser.
Lidt lang leveringstid medmindre man betaler en hel del mere for delene.
Fik alle reservedele til bilen til en rigtig god pris. Lidt ventetid på forsendelsen, men dette var helt ok.
Super fint reservedele for prisen og det vigtigste for mig, er leveringstid pÃ¥ varen er meget kortere end fÞr ððð
Nem bestilling og levering til aftalt tid.
En stjerne går til deres fine indpakning, men de sÊlger nogle l€rte dele. Bestilte et luftfilter men stÞrrelsen passede ikke; jeg kunne måske få det ind ved at presse det hårdt og bruge lidt "vold" til de udvendige klemmerne på dÊkslet, men det ville jeg ikke gÞre, da det brugte filter meget nemt kunne sÊttes ind uden problemer. Derfor kontaktede jeg deres support som skrev tilbage at jeg skulle måle lÊngden, hÞjden og bredden på filteret og send dem billeder, der tydeligt viser hvor mange MM'er der er! Det er en pÊn afvisning, fordi der er ingen, der vil bruge tid på det pjat!
Det var fÞrste og sidste gang, jeg handler på Mister-Auto.dk

Mister-Auto.dk ããã®åç
God vareoversigt og gode priser på kvalitets produkter, men lange
leveringstider. God behandling af fejllevering + manglende levering.

Mister-Auto.dk ããã®åç
De rigtige priser og hurtig levering handler gerne igen