9 dagen gewacht op mijn bestelling. Nu net geannuleerd jammer genoeg geen zaken kunnen doen. Nu nog eens zien of de terug betaling ook 9 dagen duurt. Mvg
レビュアーのコメントを見てみましょう
Beste, meer dan tevreden: prijs, kwaliteit, alsook het plaatsen. Zetel was helemaal niet bedoeld voor wat ik het nodig had, bijna niets moeten aanpassen en toch heel goed resultaat. Beter dan de init... もっと見る
企業が回答しました
Pakketje van Mister Agri zeker volgens afspraak ontvangen; met alles erop en eraan zoals bij bestelling vermeld werd. Als we nog wat nodig hebben komen we zeker terug bij Mister Agri Met v... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Mister Agri is dé agri webshop voor al uw tractor onderdelen en meer. ✓ Achteraf betalen mogelijk ✓ Gratis verzending v.a. €150,- ✓ Bezorging bij u thuis ✓ Bedrijven én particulieren
連絡先
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
9 dagen gewacht op mijn bestelling
Mvg
Niet aan te raden voor de hobbyist,
Voor iemand die voor de hobby wel eens werkt met o.a. bouten en moeren wil ik dit adres afraden.
Ervaring,
Bij het meerdere keren contact proberen te krijgen lukt dit uiteindelijk. Op mijn vraag over het aan mij geleverde wordt aangegeven dat de bestelling wordt voorbereid en klaargemaakt middels een computersysteem. Vragen daarover kunnen daarom niet in behandeling worden genomen.
De telefonisch geboden oplossing komt neer op het retour zenden van de bestelling. De kosten daarvoor zijn voor rekening van degene die de bestelling heeft gedaan. Mijn bestelling is retour gezonden.
Vandaag zag ik dat er een bedrag voor de retourzending is gestort. Dit bevestigt m’n onderstaande conclusie
Mijns inziens:
Geen sprake van kennis, kunde, inlevingsvermogen, meedenken en enige oplossingsgerichtheid. Kortom geen adres voor de hobbyist.

Mister Agri からの回答
Prix concurrentiel et envoi rapide et…
Prix concurrentiel et envoi rapide et soigné
Netjes een kapot geleverd item…
Netjes een kapot geleverd item vervangen door een nieuw item die wel goed was.
Top service
Nooit weer bestellen bij Mister Agri!
Al meer dan een week aan het wachten op mijn pakketje. Track en trace werkt niet en telefoonnummer op de site is niet beschikbaar.

Beste
Beste, ik heb de bestelling niet ontvangen. Is de bestelling ergens achtergelaten? Graag uw reactie, dank u wel.

Mister Agri からの回答
Alles wat ik besteld heb was erbij…
Alles wat ik besteld heb was erbij alleen mis ik de isolator nog tussen cilinder en carburator plus het extra pakkingkje voor het motortype GXV120 maar ik vond dit niet op de site... Mag nog na gezonden worden als dat zou kunnen.

uitzonderlijke maat van handgreep
uitzonderlijke maat van handgreep, dankzij mister Agri gevonden!
Geen communicatie
Geen communicatie
Op 27/03/2026 online bestelling voor een totaal van €30.64 transport inbegrepen. Na betaling geen bevestiging ontvangen. Nu de leverdatum verlopen is nog steeds niets. Zijn de producten niet leverbaar? Duurt de levertermijn langer? Dit heb ik nog maar één keer meegemaakt bij een Tsjechisch bedrijf, die leverden mijn bestelling echter wel op tijd. Enerzijds leveren online bestellingen in Nederland meestal geen problemen op, anderzijds zijn de bestellingen waarbij ik wel problemen ondervond altijd in Nederland geweest.

Snel besteld en snelgeleverd
Ik heb nog niks ontvangen
Ik heb nog niks ontvangen, zou vandaag tussen 8 en 18 uur geleverd worden, maar heb niks ontvangen??

Luchterfilterhuis Stihl MS180
Ik had een luchterfilterhuis besteld,21/03/2026,voor een Stihl kettingzaag MS180. Deze mogen ontvangen op 25/03/2026.Echter lukte dit totaal niet om te monteren op de kettingzaag. Dezelfde dag nog een e-mail gestuurd om dit te melden:
quote
Goedemiddag,
Dank voor uw bericht. Vervelend om te horen dat het luchtfilterhuis niet past op uw MS180.
Kan je me misschien een foto sturen van uw kettingzaag waarop ook het typenummer te zien is? Dan controleer ik even wat er precies mis gaat.
Als u verder nog vragen heeft laat het gerust even weten.
Dennis Volkering
Mister Agri | misteragri.com
Algemene voorwaarden
+31 85 40 139 40
On Wed, Mar 25, 2026 12:29 PM, wrote:
Beste Gino Santy,
Wij hebben uw bericht goed ontvangen. Deze staat geregistreerd onder nummer #936991153. U kunt altijd op deze e-mail reageren in het geval u extra informatie wilt toevoegen.
Wij proberen uw bericht zo spoedig mogelijk te beantwoorden.
Team Mister Agri
unquote.
Na het opsturen van de gevraagde foto's, tot op vandaag, 7/04/2026, niets meer vernomen!?
Een goede service kan je dit toch niet noemen...
Zeer breed aanbod
Goede kwaliteit en de volgende dag…
Goede kwaliteit en de volgende dag geleverd en zelfs nog goedkoper dan menig ander
Goede kwaliteit en snelle levering.
Na 6 dagen wacht ik nog steeds op de levering van mijn bestelling.
Dit was de eerste keer dat ik bij Mister Agri bestelde en tot nu toe is het allesbehalve succesvol verlopen. De bestelling werd geplaatst op donderdag 19 maart om 11:03 uur en zou dus op zaterdag 21 maart bezorgd moeten worden... (Mister Agri beweert dat bestellingen die vóór 11:00 uur geplaatst zijn, de volgende dag bezorgd worden!).
Ik heb gisteren een e-mail gestuurd met de vraag naar de bezorgdatum, maar heb tot nu toe (25 maart 2026) nog steeds geen antwoord ontvangen. Na het lezen van een paar reviews op Trustpilot (helaas een beetje laat...), vermoed ik dat Mister Agri niet eerlijk is bij het accepteren van bestellingen voor artikelen die ze niet op voorraad hebben.
Tot nu toe (25 maart 2026) wacht ik nog steeds op de levering.

Mister Agri からの回答
Door de grote keuze was het toch…
Door de grote keuze was het toch overzichtelijk het juiste maaidek te bestellen. Alles netjes bezorgt.en snelle bezorging.
Verkeerd onderdeel geleverd
Verkeerd onderdeel geleverd, maar heel netjes opgelost
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。