9 dagen gewacht op mijn bestelling. Nu net geannuleerd jammer genoeg geen zaken kunnen doen. Nu nog eens zien of de terug betaling ook 9 dagen duurt. Mvg
レビュアーのコメントを見てみましょう
Beste, meer dan tevreden: prijs, kwaliteit, alsook het plaatsen. Zetel was helemaal niet bedoeld voor wat ik het nodig had, bijna niets moeten aanpassen en toch heel goed resultaat. Beter dan de init... もっと見る
企業が回答しました
Pakketje van Mister Agri zeker volgens afspraak ontvangen; met alles erop en eraan zoals bij bestelling vermeld werd. Als we nog wat nodig hebben komen we zeker terug bij Mister Agri Met v... もっと見る
企業が回答しました
Alles wat ik besteld heb was erbij alleen mis ik de isolator nog tussen cilinder en carburator plus het extra pakkingkje voor het motortype GXV120 maar ik vond dit niet op de site... Mag nog na gezond... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Mister Agri is dé agri webshop voor al uw tractor onderdelen en meer. ✓ Achteraf betalen mogelijk ✓ Gratis verzending v.a. €150,- ✓ Bezorging bij u thuis ✓ Bedrijven én particulieren
連絡先
ネガティブなレビューの 86%に回答しています
通常48時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Goede producten tegen een redelijke…
Goede producten tegen een redelijke prijs. Snelle levering.
Er waren wat onduidelijkheden
Er waren wat onduidelijkheden, maar alles via telefoon keurig opgelost.
Prima ging zo als het hoort geen op of…
Prima ging zo als het hoort geen op of aanmerkingen
Goede prijs-kwaliteitverhouding.
Goede prijs-kwaliteitverhouding.
Ook mooi dat ik het gewoon bij ze op kon halen.
Bedrieglijke promoverkoop
Bedrieglijke promoverkoop. Na betaling en factuur ineens melding dat er een zogezegde foute promo/aanbieding op hun website zou zijn gebeurd. Kost me pak communicatietijd en kosten + werkuren/-kosten boekhouder. Steken zich weg achter 1 of andere link naar toegestane fouten op website. Mijn indruk is dat ze klanten naar/voor verkoopwebsite-gebruik lokken voor gratis financieringen (cashpositie), opsmukken cijfers websitegebruik enz ten koste van/op de kap van (bedrogen) klanten.
Dag nadien mail dat toestel marktprijs heeft van 200 euro terwijl bij concurrent, buiten promo, voor nog geen 60 euro incl levering. Promo/Aanbieding bij Mister Agri kwam verzendkosten in op een 20 euro wat me normaal lijkt voor een promotie/aanbieding van zo een generiek massaproduct.

Mister Agri からの回答
Het bedrijf heeft veel spullen voor…
Het bedrijf heeft veel spullen voor mijn trekker (Porsche Diesel) te koop. Helaas is de prijs niet concurrerend. Ik kan de spullen die ik nodig heb goedkoper aanschaffen in Duitsland.

Mister Agri からの回答
Snelle levering, goede communicatie. Helaas was het product niet passend voor mijn beregeningspomp. Dit is niet te wijten aan Agri.

Mister Agri からの回答
Ik ben zeer tevreden over de levering…
Ik ben zeer tevreden over de levering alles ziet er heel goed uit ,en de prijs is goed kwaliteit dik voor mekaar

Beste koop ever, ZEKER EEN AANRADER. KOPEN = TEVREDENHEID
Beste, meer dan tevreden: prijs, kwaliteit, alsook het plaatsen.
Zetel was helemaal niet bedoeld voor wat ik het nodig had, bijna niets moeten aanpassen en toch heel goed resultaat. Beter dan de initiële zetel waar ik prijs maal 3 betaalde.

Mister Agri からの回答
Super snelle levering Had een probleem met de loader en moest…
Had een probleem met de loader en moest snel de juiste filters hebben voor zowel brandstof als olie.
Op vrijdag besteld en zaterdagochtend al id afhaalautomaat van PostNL.
Dus snel en accuraat geholpen!

Ruime keuze, snelle levering
Overzichtelijke website met een ENORM aanbod…! Online bestellen ging eenvoudig en de producten zijn snel geleverd. Top!

Top kwaliteit
Mijn eerste bestelling dat beviel mij heel goed,lage prijs snelle levering maar ook een fijne webshop duidelijk
Zeer zeker een aan rader ik blijf klant

Aanrader
Overzichtelijke shop en als ge een probleem hebt of uw maat niet vindt kan je met hen chatten en wordt het probleem opgelost. Echt een aanrader als ge iets nodig hebt van onderdelen. Ook een snelle levering en goede service.

Mister Agri からの回答
Ik heb 2 weken geleden een bestelling…
Ik heb 2 weken geleden een bestelling geplaatst. Nog steeds niks ontvangen. Afgelopen vrijdag contact met èèn van uw medewerkers gehad. Bestelling zou bij PostNL zijn. Maandag zou deze medewerker terug bellen, helaas. Nu woensdag namiddag (16 uur) nog niks vernomen. Jullie zijn niet bereikbaar. Ook voicemail ingesproken.
Met spoed contact.

Trustpilot エクスペリエンス