Ons bed ging heel snel kapot. In eerste instantie werd dat met een van de beschadigingen goed opgelost omdat vervangende onderdelen werden geleverd. Maar vlak daarna was het bedrijf ineens helemaal ni... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Hoogslaper besteld op zondag. In advertentie stond 5 werkdagen levertijd. Na aanklikken verscheen de tekst extra lange levertijd 10 werkdagen. Maandag ging de telefoon. Mw we komen morgen uw bed... ãã£ãšèŠã
Ik heb een SINSHEIM 4-DEURS KAST ANTRACIET/SPIEGEL van MISTERBED gekocht van misterbed! Echt rampzalig! De kast valt zo uit elkaar. Ik heb hen gebeld! De medewerker was erg onbeleefd en heeft mij bel... ãã£ãšèŠã
Net onze bestelling ontvangen...levering zoals afgesproken na overleg.super vriendelijke en behulpzame chauffeur!!! Alles klaar en duidelijk uitgelegd welke pakket bij wat hoort! Ook een reuze goeie s... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Zeer slechte schuifdeur kast geleverd
Zeer slechte schuifdeur kast geleverd. Sluit niet. Direct contact gezocht met Misterbed om retour te zenden. Ik werd direct gewezen op mijn rechten. Erg vervelend gesprek! Onbeschoft dat ze deze kwaliteit durven te leveren en we alleen retour kunnen zenden voor minder dan 50% van de aankoopwaarde. Pas op met dit bedrijf!!!

Onvriendelijk! Slechte kwaliteit
Bert van Eden
Wij hebben onlangs twee bedden besteld. 1 grotendeels in orde(hier en daar wat verf af) en de tweede was de grootste ontgoocheling die ik in mijn dochter haar ogen zag. Het bed was beschadigd, vijzen ontbraken, brokken van het bed... ik heb hen toen gemaild of het mogelijk was dat dit bed al eens werd gebruikt of geretourneerd want zo was het echt wel. Na veel foto's te versturen en veel gezucht kreeg ik toch mijn geld terug. Toen ik na enkele weken interesse had in een bed... En ik dat bed in een andere winkel goedkoper zag staan vroeg ik of ze ook prijs aanpassen (staat toch de beste prijs op jullie site)...kreeg ik dan het antwoord. Bestel het dan in die winkel! Wtf!!!! Behandel je jullie klanten zo! Absoluut onbeleefd! Wat dachten jullie dat we informeerden voor een ander kleur??!!! Hier bestellen wij nooit meer!
En meneer Bert Van Eden! Er bestaan cursussen: klantvriendelijkheid ! Schrijf je maar in voor een heel jaar. Of ben je daar ook al buitengebonjourd! Trouwens uw vriendelijke groeten ontbreken in onderstaande klachten ook regelmatig ofwel gaat u de mensen gaan treiteren... Zielig! Oja... Dat is inderdaad het synoniem voor uw bedrijf..

Zeer onvriendelijk
Zeer onvriendelijk, geen service, kijk uit wat je gaat bestellen! Wij hadden 2 bedden daar besteld. 1 volledig in orde, 1 de grootste ramp dat je je kan inbeelden. Hout scheurt overal open bij monteren, stukken worden kapot geleverd, haakjes houden gewicht niet,... na maanden (bijna een jaar) wachten op onderdelen en uiteindelijk via de ombudsman moeten werken, is het bed nog niet in orde!!! En laten zebra ombudsman deze onbeschofte mail achter..."Met verbijstering hebben wij kennis genomen van uw mail en de aantijgingen van mevrouw Verboven. We hebben ons tot nu toe coöperatief opgesteld, maar dit is de limiet. Op de fotoâs is sprake van montagefouten die niets, ik herhaal niets te maken hebben met de kwaliteit van het geleverde product. Veel meer met de capaciteit van deze klant. Wij vragen ons oprecht af op welke juridische grond u ons vraagt om mevrouw Verboven geld terug te betalen? We vinden het verzoek ongepast, het zullen ons verder niet meer inspannen het mevrouw Verboven naar het zin te maken" mijn advies, blijf er weg!!!!!!!
EXCUSEER ZELF BESCHADIGINGEN AANGBRACHT JULLIE DURVEN NOGAL JULLIE SCHELDEN JULLIE KLANTEN UIT EN BEGINNEN DAN OVER FATSOEN??? GOEDE REVIEUWS KRIJG JE OP DEZE MANIER HET STAAT HIER VOL MET KLACHTEN!!!!

Top!
Zeer mooie en handige website, en bovendien zeer degelijke meubels. Klantendienst is ook zeer behulpzaam en de opbouw van de kast ging heel vlot! Een echte aanrader
Zeer slechte kwaliteit! Super onveilig!
Een halfhoogslaper voor onze zoon gekocht.
Hij is er gewoon doorheen gezakt omdat de plank waarop de lattenbodem rust gewoon volledig afgebroken is. Nu komt het door ons, omdat ze via een foto kunnen zien dat we niet alle latjes hebben vast geschroefd. Die plank mag nooit afbreken, met of zonder vastgeschroefde lattenbodem!
Zeer onbeschoft en arrogant personeel die enkel bereidt zijn tot vernieuwen van de plank. Alsof ik mijn zoontje ooit nog in dat bed wil laten slapen. Zeer onveilig!!!!
Volgens verkoper had die er nog nooit van gehoord en zou het onmogelijk zijn. 1 review op deze site alleen bewijst zijn ongelijk!!!
Onredelijk en onbeschoft personeel
Onredelijk en onbeschoft personeel, koop hier niets daar krijg je vroeg of laat spijt van.

Top firma
Vorig jaar een bed voor mijn zoon gekocht, de funky hoogslaper. Heel tevreden met onze aankoop en service van mr. bed.
Door eigen toedoen is er onlangs een plank van t bed beschadigd. Ik had een mail gestuurd, uitgelegd wat er was gebeurd en gevraagd of ik een losse plank kon kopen.
ik kreeg daarop een mail dat ze de plank niet hadden liggen maar er een voor ons hadden besteld. En ondanks dat de beschadiging door ons eigen toedoen was ontstaan kregen wij het onderdeel kosteloos toegestuurd!! We waren al heel tevreden, maar deze service is boven verwachting. Dat zie je niet vaak meer!
Vreselijke bedrijf
Een bed besteld 22 februari levertijd week 11 in die week krijg ik een mail dat het week 16 wordt ..ik gebeld om een oplossingen te vinden die was er niet en het lag niet aan hun en inderdaad heel onbeschoft aan de telefoon. Nu weer een mail dat het bed week 18 19 komt . Precies de week dat ik elke moment kan bevallen ik heb nog nooit zo slecht bedrijf mee gemaakt en heb ook enorm veel spijt van mijn aankoop . Wie heeft er ervaring. Met dit bedrijf en heeft een Funky hoogslaper gekocht.
Zeer onbeschoft personeel
Heb een aantal maanden geleden twee bedden bij misterbed besteld. een bed voor me dochter. Het bed van me dochter bij de poten zitten allemaal barsten in. ( dat vind ik jammer, maar niet eens erg) En het bootbed kraakt enorm. ( en dat is gewoon vreselijk) Belde misterbed ze staan je zo onbeschoft te woord. En als je zelf een beetje ertegen ingaat dan wordt er gezegd zo ga ik u niet te woord staan. Ik zei het bed kraakt aan alle kanten. Hij vraagt waar kraakt het precies ik zeg gewoon overal. Hij hoeft maar te draaien. Mijn man heeft alles geprobeerd de schroeven strakker gedraaid en ingesmeerd, niets hielp. Zo kan ik u niet helpen. Ik vraag maar wat wilt u horen? Hij hoeft maar te draaien en het kraakt. Zolang je dingen besteld dan zijn ze vriendelijk. En als je een klacht hebt, zeg meneer Eden het is geen klacht, maar een opmerking. Ik zei tegen hem ik zal mijn ervaring met u op get net plaatsen. Zijn antwoord was. Het zal mijn een worst wezen. De heer Eden hangt zo de telefoon neer. Dit heb ik nog nooit meegemaakt. Altijd wordt er naar een oplossing gezocht. Kennelijk kan het hun niets schelen. Want ze zijn zelf heel vijandig en als je er tegeningaat dan hangen ze op. Voor mij nooit meer Misterbed. Er komen regelmatig mensen die vragen waar ik de bedden van daan heb. Echt een AFRADER!!!
Geen reactie vanuit Misterbed
Een paar weken geleden een nieuw bed besteld voor mijn dochter. Echter was dit bed ons erg tegengevallen. Door de smalle latjes na 1 nacht al "door het bed gezakt", ook was de handleiding erg onduidelijk. Uiteindelijk hebben we het bed zelf goed moeten maken, zodat de lattenbodem niet meer doorzakt. (de lattenbodem werd trouwens geadviseerd bij dit bed dus je zou verwachten dat dit dan past met het bed). Ik heb 2 mail een reactie gestuurd naar Misterbed, maar geen reactie terug gekregen. Een excuus was voor mij voldoende, maar zelfs dat schijnt er niet vanaf te kunnen.
Super bedrijf heerlijk bed
Ik heb de laatste tijd veel spullen bij misterbed besteld ging perfect ontzettend vriendelijke hulp in de winkel super aardige bezorger super snelle levering
Slechte kwaliteit
Ik heb een hoogslaper uit de showroom besteld met 20% korting.
Mij werd verzekerd dat deze vakkundig gedemonteerd zou worden, en dat eventuele schade die zichtbaar werd direct zou worden vervangen.
Eenmaal thuis bleek dat het bed onzorgvuldig uit elkaar is gehaald met lelijke boorgaten die zichtbaar zijn. Verder bleken de latten waar het bovenmatras op rustte van zeer slechte kwaliteit (aan elkaar gelijmde houtjes) waarbij er dan ook één direct doormidden brak bij normaal gebruik. In het contact met misterbed werd voorgesteld een nieuwe lattenbodem te bestellen (die ik weigerde, omdat de kwaliteit mij zowiezo niet beviel). Het toekennen van een extra korting voor de lelijke gebruikssporen zat er niet in.
Zeer slecht!!!!!!!
Kom er niet u ontevredenheid uitspreken, MISTERBED kan er niks aan doen!!
Onvolledige levering en onbeschoft personeel
Wij hebben een hoogslaper besteld incl o.a. zitbank. Bij het monteren bleken de kussens voor de zitbank er niet bij te zitten, zoals afgebeeld op de foto. Bij navraag werd mij gewezen op de zeer onduidelijke productinformatie dat "voor het onderbed binnenkort een uitklapbaar zitkussen beschikbaar komt'. Door deze zin hadden wij moeten concluderen dat er géén zitkussen wordt geleverd bij de hoogslaper!. Ik heb de productinformatie maar even voorgelegd aan enkele anderen. Niemand die interpreteerde door die zin dat er geen kussens geleverd worden, maar dat er iets anders/nieuws geleverd gaat worden per 2015.
Om kort te zijn, dit bedrijf wil niet ingaan op mijn klacht en vertelt dat alles geleverd is conform de info op de site. En als je dan gaat bellen dan weigert meneer mij te woord te staan, en gooit de hoorn op de haak.
Nóóit meer Misterbed voor ons!!!!

Goede service van MisterBed
Wij hebben 1 jaar geleden voor ons zoontje een semi-hoogslaper gekocht bij MisterBed.
Afgelopen week zijn er 2 traptreden afgebroken waardoor mijn zoontje zijn bed moeilijk in en uit kon komen. Na foto's te hebben gestuurd en contact te hebben gehad met de klantenservice van MisterBed,
gaven deze aan dat de treden verkeerd waren gemonteerd.
Na dit zelf te hebben nagekeken klopte dit. Wij hebben vanuit coulance toch 2 treden toegestuurd gekregen.
Prima service van MisterBed dan jullie wel !
super service
Wij hebben een combi hoogslaper besteld bij misterbed. De bezorging werd netjes doorgeproken en ook netjes op tijd geleverd. Helaas kwamen we tijdens het uitpakken enkele beschadigingen tegen. Dus nahetoezen van alle slechte recensies belde ik met angsten beven op. Ik werd vriendelijk te woord gestaan en er werd toegezegd dat als ik de foto's mailde het gewoon vervangen werd en dat we het bed gewoon vast mochten monteren. De dag na het versturen van de mail kreeg ik telefoon of het goed was dat ze vrijdag de nieuwe onderdelen kwamen leveren. Ik heb nu net weer keurig op de afgesproken tijd alles ontvangen. Dus ik ben zeer te spreken over de service.
vriendelijk behandeld. supersnelle service
Woensdag bed besteld voor mijn dochter. Gebeld met de vraag of het mogelijk was om dezelfde week nog te leveren ivm haar verjaardag.
Ze zijn gaan overleggen en dit was mogelijk.
Het bed is vrijdag op de afgesproken tijd geleverd.
Super!!!
Het was even wat werk om hem in elkaar te zetten maar nu hij staat, ziet het bed er super uit.
Niet doen
Zodra je wilt bestellen is klant koning, zodra je een klacht heb en tot een oplossing wilt komen wordt je echt onbeschoft behandeld. Ik heb wel foto;s toegestuurd etc. Zelf word ik nu al vals beschuldigd omdat mijn toon niet goed zou zijn. Ik heb alle mails bewaard en echt vriendelijk verzocht tot een oplossing, toen deze niet kwam vermeld dat ik ontevreden ben, dit was misterbed zijn antwoord
Aangezien u uw oordeel duidelijk heeft gemaakt lijkt dit ons voor ons voldoende reden om u aan te geven dat wij van mening zijn dat u dan hier ook maar mee moet leven. Het is immers de toon die de muziek maakt, in uw geval nogal vals.
Masterbed BV
Bert van Eeden
Waardeloos!
De verkoop van het bed ging vriendelijk. Het in elkaar zetten was een ramp en toen ik daar mijn beklag over deed, verschuilde de desbetreffende man achter zijn slecht verkopende collega: "dat zou ik nooit gedaan hebben, ik zou u dat wel uitgelegd hebben"; etc. Schandalig vind ik dat!
Daarna nog een keer gebeld met een klacht. Mensen luisteren niet aan de telefoon, zijn alleen maar bezig met zich te verdedigen en de "schuld" op een ander te schuiven.
Het bed is uiteindelijk ook maar een gammel ding.
Zonde van het geld, NOOIT MEER MISTER BED!
Onbeschoft personeel.
Eigenlijk niet meer te zeggen dan wat er bij de beoordeling 1 ster staat. Zeer slecht - onredelijk en onbeschoft gedrag. en wel om de volgende reden. kom binnen met mijn vrouw en kleine jongen. er staan wel geteld 1 ander paar in de winkel (die ook niet geholpen werd) de beste man van komt naar beneden kijkt 3 keer in rond ziet wel dat er mensen binnen zijn die hulp kunnen gebruiken, hij draait zich om en loop weer naar boven. we dachten nog meneer zal wel even met iemand anders bezig zijn. na minimaal 20 minuten te hebben gewacht denk ik ... nou toch maar even naar boven... zit de beste heer op zijn luie anus niks te doen achter zijn pc ... eigenlijk was ik al klaar met de beste winkel ... maarja kom toch niet voor jan met de korte achternaam uit haarlem gereden .... +/- 60 minuten rijden... dus ik loop naar hem toe en vraag om een set te maken van een bed kast en nachtkastje. en of er dan iets met de prijs gedaan kon worden want hij had immers nog meer setjes van cars staan met aanbiedings- prijzen... hij kijkt me aan alsof ik vraag of ik de winkel in brand mocht steken en snauwt nee dat kan NIET !! als ik u advies mag geven passeer deze winkel want het zijn SCHOFTEN !! geef liever 100 meer uit in een andere winkel dan deze beste mensen te financieren.. !!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã