Mkb Afval レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Ik had een extra lediging aangevraagd ivm de kerstdagen maar door die kerstdagen werd hun planning ook aangepast, ze komen normaal op vrijdag en nou de maandag ervoor en door mijn aanvraag zijn ze die... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Ondertussen 2 jaar vaste klant van MKB-afval, een geweldige ervaring met het huren van een rolcointainer restafval 1100 liter. Altijd netjes op tijd, nog nooit een afspraak gemist en duidelijke comu... もっと見る

5つ星のうち4の評価

5つ星のうち5の評価

Vriendelijk, snelle reacties op vragen,en de Dames, heren die de container komen legen zijn ook altijd erg vriendelijk. Ook toen we vergeten waren de container voor leeging aan de straat te plaatsen... もっと見る

連絡先

Alles perfect

Alles perfect

2026年8月13日

Mkb Afval からの回答

Bedankt voor je review en fijn om te horen dat je zo tevreden bent! Mochten er nog vragen zijn staan we graag weer voor je klaar!

Met vriendelijke groet, Team MKB-afval.nl

Goed geholpen

Goed geholpen

2026年8月7日

Mkb Afval からの回答

Bedankt voor je review en fijn om te horen dat we je goed hebben kunnen helpen! Mochten er nog vragen zijn staan we graag weer voor je klaar!

Met vriendelijke groet, Team MKB-afval.nl

Goede service!

Goede service en website

2026年7月28日

Beste Ronald,

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service.

altijd behulpzaam en betrouwbaar

2026年7月22日

Beste Raymond,

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te lezen dat je ons als altijd behulpzaam en betrouwbaar ervaart. Dat is precies waar we ons elke dag voor inzetten.

perfecte service

Alles gaat zoals afgesp
roken.

2026年7月17日

Beste Jaco,

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te lezen dat alles volgens afspraak verloopt en dat je tevreden bent over onze service. Daar doen we het voor!

Niks mis mee

Niks mis mee. Zelf als ik voor mijn vrouw, die gastouder is, de bak vergeet neer te zetten. Pakken ze de bak zonder te zeuren. Geen klachten

2026年7月16日

Beste Dennis,

Bedankt voor je review! Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service. Ook als de container een keer niet buiten staat, denken we graag met je mee.

Bedankt voor je vertrouwen!

5つ星のうち5の評価

snelle lediging en makkelijke website

prima service. als ledigingafspraak mis gaat komen ze snel opnieuw.

2026年7月7日

Beste,

Bedankt voor je review! Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service en onze website als makkelijk ervaart.

Goed om te horen dat we een gemiste lediging snel voor je hebben kunnen oplossen. Daar doen we ons best voor!

Altijd op tijd

Altijd op tijd, goed bereikbaar, service op hoog niveau

2026年5月28日

Mkb Afval からの回答

Fijn om te horen dat je onze service zo ervaart. Bedankt voor je review!

5つ星のうち5の評価

Al jaren lid nooit geen probelemen met…

Al jaren lid nooit geen probelemen met mkb afval . En als er iets is wordt het zo opgelost met 1 belletje

2026年5月18日

Beste,

Bedankt voor de mooie review en het vertrouwen in MKB-afval al die jaren.

Fijn om te horen dat alles naar wens verloopt en dat eventuele vragen of problemen snel worden opgelost. Daar doen we het voor!

Altijd optijd, top

Altijd optijd top

2026年5月13日

Beste Chiel,
Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent, en onze service zo ervaart. Bedankt voor de mooie beoordeling!

5つ星のうち1の評価

NIET IN ZEE gaan met MKB Afval

Er wordt geadverteerd met “geen verborgen kosten” en “eenvoudig en duidelijk contract”, maar bij opzegging komen ineens €75 excl. btw retourkosten per container naar voren. Dat wordt tijdens het afsluiten totaal niet duidelijk gecommuniceerd.

Daarnaast worden containers regelmatig slecht of onvolledig geleegd, waardoor je alsnog met afval blijft zitten terwijl je gewoon betaalt voor de service.

Klantenservice denkt nauwelijks mee en geeft weinig transparantie over de kosten. Voor ons nooit meer.

2026年5月13日

Beste Kiddos En Co,

Jammer om te horen dat jullie deze ervaring met ons hebben gehad.

De retourkosten voor het ophalen van containers bij beëindiging van een overeenkomst staan vooraf vermeld op onze website, onder andere op de tarievenpagina, en zijn daarnaast opgenomen in onze algemene voorwaarden. De genoemde teksten zoals “geen verborgen kosten” en “geen toeslagen” hebben betrekking op het maandelijkse abonnementstarief en het uitblijven van onverwachte periodieke kosten tijdens de looptijd van de overeenkomst.

We begrijpen dat dit achteraf vervelend kan aanvoelen wanneer onze voorwaarden vooraf niet volledig zijn gelezen bij het afsluiten van de overeenkomst.

Wat betreft de ledigingen vinden we het uiteraard vervelend om te lezen dat deze volgens jullie niet altijd goed zijn uitgevoerd. Dat is niet de service die wij willen bieden. Meldingen hierover proberen wij altijd zo snel mogelijk op te pakken en samen op te lossen.

Mocht er nog behoefte zijn om dit verder te bespreken of hebben jullie nog vragen, dan kunnen jullie altijd contact opnemen met onze klantenservice. We kijken graag mee.

Met vriendelijke groeten,

5つ星のうち4の評価

Service is good and always on time

Service is good and always on time, but when there are national holidays on your pickup day then you never hear anything that there is an other pickup date. If I didn't chat today I should missed th0e next pickup

2026年5月5日

Dear Michel,

Thank you for your review and great to hear that our service is going well and that your pickups are on time.

Before national holidays, we do send an email with the updated pickup date. Good to hear that you already contacted us through the chat as well and are keeping a close eye on it yourself. It is possible that our emails regarding holiday schedules ended up in your spam or junk folder, which is of course unfortunate.

Thank you again for your feedback and review. If there is ever anything we can help you with in the future, you can always reach us by email, phone or chat.

Kind regards,

5つ星のうち5の評価

prima ervaringen al jaren lang

2026年4月21日

Mkb Afval からの回答

Bedankt voor je review, Kesmi!

Goed om te horen dat je al jarenlang prima ervaringen met ons hebt.

Goede service, goede communicatie

2026年4月17日

Mkb Afval からの回答

Fijn om te horen dat onze service goed bevalt. Bedankt voor je review!

Team MKB-afval.nl

Gowoon een goede partner

Keurig geregeld altijd, geen gezeur

2026年4月10日

Mkb Afval からの回答

Bedankt voor je review, Dennis!

“Geen gezeur” daar doen we het voor 😉 Fijn om te horen dat alles altijd netjes geregeld is en dat je ons als een goede partner ervaart.

Mocht er toch ooit iets zijn, dan staan we natuurlijk voor je klaar.

Vriendelijke groet,

super bedrijf

Klant vriendelijk. Extra legen geen probleem.

2026年3月11日

Beste Anita,

Fijn om te horen dat je onze service zo ervaart. Bedankt voor je review!

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。