レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Skulle flytte fra 3 værelses lejlighed på 2.sal til lejlighed på 1.sal. Fik Khalil ud for at vurdere pris for indboet der skulle flyttes. Fik et super billigt tilbud. Flyttede den 7. april... もっと見る

5つ星のうち5の評価

KÆMPE ANBEFALING!!! 2 seje gutter mødte op og tog fat. De var imødekommende, respektfulde, humoristiske og enormt venlige, både overfor mig og mine børn. Man får meget mere end man betaler for v... もっと見る

企業情報

1. 引越業者
  2. 引越し・倉庫保管業
  3. ゴミ処理の管理サービス

さまざまな外部ソースから提供された情報

Velkommen til biludlejning, flytning og udlejning af flytteudstyr i Århus. Vi tilbyder udlejning af person- og flyttebiler.   Alle til lille køreko...

4.6

通常24時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Skulle flytte fra 3 værelses lejlighed…

Skulle flytte fra 3 værelses lejlighed på 2.sal til lejlighed på 1.sal.

Flyttede den 7. april fra 2, sal til 1.sal. To friske og stærke flyttemænd ankom præcis til aftalt tid. På kort tid var mit indbo flyttet i den nye lejlighed. Alle møbler blev passet godt på, ikke en eneste ridse.
Jeg havde et kæmpe PAX skab som jeg ikke ville have med, og det blev også båret ned fra 2 sal, og de hjalp med at bære det til storskraldsrummet.

De kunne sagtens øge prisen for flytteopgaven. Super service

Mvh. Kate

2026年4月7日
5つ星のうち1の評価

Vi fraråder at benytte dette firma til en flytning!

Vi havde bestilt og fået bekræftet en flytning med ML Flyt. 30 minutter før den planlagte flytning ringede chaufføren og fortalte, at de var forsinkede – med mindst flere timer. De gav flere undskyldninger, herunder uheld og at de havde flere flytninger før de nåede til vores.

De havde ingen nødplan, intet alternativ og kunne ikke fortælle, hvornår de kunne gennemføre flytningen. Vi stod med alle vores møbler klar udenfor ved kantstenen – men uden flyttebil og flyttemænd midt i påsken.

Vi var derfor nødsaget til selv at arrangere flytningen i sidste øjeblik: leje biler, leje anhængere og kontakte venner og bekendte, der kunne hjælpe. Det lykkedes, men med betydelige økonomiske omkostninger og beskadigede møbler til følge.

Da ML Flyt flere timer senere senere ringede og sagde, at de havde skaffet en anden lastbil, var flytningen stort set gennemført – uden deres hjælp.

Det bør være flyttefirmaets ansvar at have en nødplan – ikke kundens. Og man ringer ikke 30 minutter før en aftale og aflyser. Jeg kan derfor kun fraråde at benytte dette firma til en flytning.

2026年4月1日
Mlflyt ロゴ

Mlflyt からの回答

Hej Lars

Vi er kede af, at du har haft en dårlig oplevelse.

Vi vil dog gerne præcisere, at vi ikke aflyste flytningen. Vi ringede til dig for at informere om, at vi var forsinkede, da bilen fik et problem i forbindelse med opgaven før din flytning. Bilen blev efterfølgende repareret på stedet, men det medførte naturligvis en forsinkelse.

Under samtalen spurgte du, om vi kunne komme med det samme. Det oplyste vi, at vi desværre ikke kunne på grund af forsinkelsen. Samtidig gjorde vi det klart, at vi arbejdede på at finde en alternativ løsning og forsøgte at skaffe en ekstra bil.

Det lykkedes os at finde en ekstra bil inden for ca. 40 minutter, så flytningen stadig kunne gennemføres. Da vi vendte tilbage til dig, ønskede du dog ikke længere at benytte os og valgte selv at stå for flytningen. Det er samtidig værd at bemærke, at der var tale om en dør-til-dør flytning med én mand og bil, hvor kunden selv står for klargøring og medhjælp. På den baggrund finder vi det derfor bemærkelsesværdigt, at det i anmeldelsen fremhæves, at der skulle ringes efter venner og bekendte, da denne form for hjælp netop er en del af den type flytning.

Aftalen om, at vi skulle ringe en time før, var en særlig aftale mellem os, så du netop ikke stod og ventede unødigt. Samtidig blev det gjort klart fra start, at vi ikke kan garantere et præcist tidspunkt.

Vi aflyser ikke flytninger. Det er en fast del af vores arbejde at gennemføre de opgaver, vi påtager os, og vi har ikke tradition for at efterlade kunder uden en løsning. I denne situation gjorde vi netop en ekstra indsats for at finde en alternativ bil, så flytningen kunne gennemføres.

Vi må derfor klart afvise beskrivelsen af, at flytningen skulle være blevet aflyst.

Derudover oplevede vi desværre en meget hård tone i telefonsamtalen, hvilket gjorde dialogen vanskelig. Vi forventer en respektfuld tone begge veje.

Vi forventer, at anmeldelsen afspejler det faktiske forløb.

Vi er mennesker, og selv med god planlægning kan der opstå uforudsete situationer – særligt i travle perioder. I dette tilfælde gjorde vi vores bedste for hurtigt at finde en løsning.

Vi beklager forløbet, men står ved, at vi handlede så ansvarligt som muligt.

Vi accepterer ikke at blive mødt med trusler eller få tillagt forhold, som ikke stemmer overens med det faktiske forløb. Vi forventer en saglig og reel fremstilling af situationen.

5つ星のうち5の評価

Jeg havde en rigtig god oplevelse med…

Jeg havde en rigtig god oplevelse med ML Flyt. Hele processen var nem fra start til slut, og teamet var både professionelle, effektive og meget hjælpsomme. De passede godt på mine ting og arbejdede hurtigt uden at gå på kompromis med kvaliteten. Kommunikation var klar hele vejen igennem, og de var fleksible og imødekommende over for mine behov. Jeg kan helt klart anbefale ML Flyt til andre, der har brug for et pålideligt flyttefirma.

2026年3月7日
5つ星のうち5の評価

De får min varmeste anbefaling

De får min varmeste anbefaling. De håndteret den mest vanvittige kaos flytningen til UG, med smil, venlighed, og gåpåmod, samt de var utrolige respektfulde omkring indboet.
Derudover var ML-flyt utrolig billigt ift mange andre vi indhentet tilbud på.

2025年12月16日

Hurtig flyt

Lidt start vanskeligheder med adressen, men intet som gjorde noget for tiden, da det var en rigtig hurtig flytning.
Jeg er meget godt tilfreds med denne flytning og har også været det tidligere.

2025年10月1日
5つ星のうち4の評価

Lever op til deres ry - stor anbefaling

Ali S og Kasper var både professionelle, venlige og effektive. Selvom det blev hårdt op ad trapperne til 3 sal så knoklede de på hele dagen. De var meget kommunikative ifht. Ridser O.l. på mine ting inden de flyttede dem, for at sikre at jeg var klar over dem. Det var meget pro.
Grunden til de ikke fik 5 stjerner var at de kom med en bil hvor lift ikke kunne køre op. Det forsinkede os en hel del. En fejl som tydeligvis ikke lige var opstået men velkendt. Bortset fra lift oplevelsen så var alt helt iorden. Præcis som forventet efter de mange anbefalinger som jeg selv har fået inden jeg valgte dem. Stor anbefaling herfra.

2025年9月20日
5つ星のうち5の評価

Det mest effektive og venligste…

Det mest effektive og venligste personale, der hjalp med flytning.
Flyttekasser og møbler blev båret op og ned på ingen tid, selvom det skulle ned 4 etager og op af en smal trappe. Det hele blev gjort med godt humør og glade smil.

2025年8月7日

ML Flyt eftf. TOP👍🏻

From contact to payment - super connect.
I had to move furniture from Århus to Kruså.
ML arrived at departure address on time - packed up so carefully 👍🏻👍🏻👍🏻 and arrived in Kruså with all furniture intact not one scratch!! (I have had some very different experiences with movers).
ML Flyt gets my full 5 stars - as also the prices are reasonable - I went for a fixed price. I would call them at my next move - anytime!! Thanks MLFlyt!!

2025年7月2日
5つ星のうち1の評価

Overvej hvad man fortæller og klager sig over til kunde.

Flyttemændene havde flere kritik punkter som om handlede vilkår på afhentnings stedet. Som mængden af flytte gods, hvilket er svært som privat person at vurdere, da denne ikke har erfaring hermed.
Samtidig var det dårlig stil at kritisere vilkår, arbejdsbyrde og chef for deres arbejdsplads til en kunde. Eller klage over egne skavanker.
Det må have været en dårlig dag for specielt den ene flyttemand. Men som betalende kunde var forventningen en anden.
Måske skal firmaet overveje deres procedure for valg at str. på flyttebil.

2025年7月3日

Fantastisk gutter

Fantastisk gutter, godt humør, der lige gir den en ekstra skalle, hvis noget er umulig er det muligt for dem, kan varmt anbefale MLflyt.

2025年6月13日

Varm anbefaling..!

Meget hurtig, effektiv og venlig service samt god pris. Afholdte alle aftaler og endda færdig før tid..!
Vi og flere af vores venner har brugt MLFlyt flere gange. Hver gang en god oplevelse. Kan kun anbefales.

2025年6月5日
5つ星のうち5の評価

Det hele klappede perfekt!

Hele flytningen gik perfekt! Uday og Michael var venlige, effektive og imødekommende. De var virkelige gode til at pakke bilen, og gik virkelig til den. Michaels gode humør og positive indstilling spredte glæde og gode vibes, hvilket gjorde hele flytningen til en rigtig god oplevelse. - Alt forløb til tiden, og alt klappede bare. En kæmpe anbefaling herfra!

2025年5月10日
5つ星のうち5の評価

Helt klart 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️og flere hvis det var…

Helt klart 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️og flere hvis det var muligt.

Tusind tak til Jens og Casper, for hjælp til flytning af min mor.
Alt gik som det skulle. Hold op hvor l arbejdede🥵🥵🥵
I kom med godt humør. Snakkesalige og l stressede ikke på min mor. I tog det pænt, med at hun ikke vidste, hvor hendes møbler skulle stå. Endnu én gang tak

2025年5月1日
5つ星のうち5の評価

Jeg havde en super god oplevelse med…

Jeg havde en super god oplevelse med flyttemændene. De var i godt humør og tog virkeligt fat. Vi fik at vide til besigtning, at det ikke gav mening med en fast pris, hvis vi selv hjalp til - og det reducerede rigtigt nok prisen en hel del. God service.

Det var en helt igennem gennemsigtig process, og vi synes flyttemændene brugte tiden fornuftigt. Ingen slinger i valsen, lange køreture eller langsomt arbejde, som man ellers kan være nervøs for. De spurgte endda om det var ok, at de tog en 5 minutters pause.

Og hold nu k... hvor kunne de pakke en bil.

2025年4月14日

Trustpilot エクスペリエンス