Jeg vil gerne dele min gode oplevelse med Mobil DyrlÊge. Det er snart to Ã¥r siden, vi sagde farvel til vores fine kat Piv, men jeg fik ikke delt min oplevelse dengang, sÃ¥ det gÞr jeg nu. Vi b... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
PENGEMASKINE. ð¡.Vi fik besÞg af den mobiledyrelÊge. Da vores hund pludselig blev meget syg,og vi mÃ¥tte aflive hende. Det var det eneste rigtige. PRIS 7500. FuldstÊndigt hjernedÞd pris. KÞrsel frem og... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Plejer at bruge jeres gamle hjemmeside mht til booking osv, som var i Þvrigt meget flot i forhold til den i har i dag. Synes i har udfordret jer selv helt vildt her, kan heller ikke finde jer pÃ¥ g... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vores hund skulle have fjernet 12 tÊnder men vores egen dyrlÊge var alt for dyr, sÃ¥ vi kontaktede flere andre dyrlÊger, hvor Mobil DyrlÊge var 3000 kr billigere. Ham der skulle fjerne tÊnderne talte k... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Mobil DyrlÊge Centralen på Frederiksberg er en lille, moderne klinik med framragende diagnostiske og behandlings muligheder, bl.a. rÞntgen optagelser, blodprÞve diagnostik, urin undersÞgelse, scanning, Þre- og tand behandlinger, laserbehandling mm., og naturligvis operationer. I vores klinik er du og dit dyr i centrum og derfor bestrÊber vi os på at give dig og dit dyr den bedste service og en positive oplevelse både når du vÊlger at komme i vores klinik men også når du vÊlger at dyrlÊgen kommer til dit dyr ved et hjemmebesÞg i stedet for at transportere dit syge dyr til behandlingsstedet. Vi har åbent lÊnge i lÞbet af alm. hverdage mellem 9 og 19 men vi har også dÞgn vagt og week-end vagtordning hvis uheldet måtte ske udenfor vores åbningstider. Velkommen hos Mobil DyrlÊgen. Mobil DyrlÊgen er glad for ris og ros, men vi opfordre dig til at kontakte os direkte såfremt du ikke er tilfreds med vores service eller behandling.
é£çµ¡å
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Tak for en god afsked til vores Charlie â¡
Idag skulle mine forÊldre gamle golden retriver aflives ⡠Det var ejeren af klinikken Manouchehr der kom ud og han var så sÞd og empatisk overfor os og vores hund Charlie⡠Han blev aflivet ude i mine forÊldre have som mine forÊldre Þnskede det. DyrlÊgen tog det helt stille og roligt og Charlie fik den bedste afsked på livet han kunne få. Tusind tak Manouchehr
Aflivning af kat
Omsorgsfuld og forstående
Vi fik i dag aflivet vores elsket kat Fie pÃ¥ 16 Ã¥r, dyrlÊge kom som aftalt og fin Information om aflivningen, fik dem tid vi skulle bruge til at sige farvel ð til Fie, godt og trykt at sige farvel i hjemmet
Jeg anbefaler dyrlÊgen og siger tak for deres venlighed.

Verdens bedste dyrlÊge
Mobil DyrlÊge og hans team er uden tvivl de mest kompetente og nÊrvÊrende mennesker jeg nogensinde har vÊret vÊret i hÊnderne på. Alle mine 3 dyr er nu faste maskotter for butikken. Jeg har gentagende gange haft brug for både hjemmebesÞg, operationer (stÞrre som mindre) og akut-kontakt om natten. Min kat blev aflivet på en smuk og nÊnsom måde, hjemme i egne omgivelser, med en meget nÊrvÊrende og professionel dyrlÊge, som tog sig tid til at gÞre det i vores tempo.
Min hund har fået opereret analkirtler vÊk, en meget kompliceret operation, som blev håndteret utrolig professionelt. Mine andre katte er blevet neutraliseret og tilset, både hjemme og i klinikken. De er utrolig fleksible. Der har nogle gange vÊret behov for andre specialister og det er ganske forståeligt - det fede har vÊret åbenheden omkring det. Hver gang mine dyr har modtaget behandling er jeg blevet sat grundigt ind i tingene. Jeg har vÊret med hele vejen igennem alle forlÞb og har jeg haft en dårlig mavefornemmelse, har Manu reageret på den med det samme. Jeg kan ikke beskrive nok hvor glad jeg er for den behandling jeg har modtaget og fortsat modtager. Jeg anbefaler dem til alle jeg mÞder på min vej.

Mobil DyrlÊge ããã®åç
Plejer at bruge jeres gamle hjemmesideâŠ
Synes i har udfordret jer selv helt vildt her, kan heller ikke finde jer på google mere, hvorfor spare i på jeres hjemmeside ?

Personlig, kompetent og fleksibel
Vi har brugt mobil dyrelÊge i en årerÊkke nu til at hjÊlpe vores elskede kat. Betjeningen er altid oprigtig, venlig og kompetent og når der en sjÊlden gang er noget Manu ikke allerede har styr på indrÞmmer han det og vender tilbage dagen efter med et solidt overblik.
For min hjemme/inde kat er det også befriende at de tilbyder hjemmebesÞg, så de mindre ting kan håndteres i hjemlige og trygge rammer for katten.
Det er mit indtryk at Mobil dyrlÊge er passionerede omkring dyr og er villige til at gå den ekstra mil for at hjÊlpe dem med at få et bedre liv. Jeg oplever at jeg får en hÞjere og mere personlig service, under mere fleksible forhold end hos andre dyrlÊger jeg har brugt fÞr jeg fandt mobil dyrlÊge.

Mobil DyrlÊge ããã®åç
Professionel og omsorgsfuld behandling!
Virkelig professionel behandling af både min familie og vores kat.
Megen omsorg til os alle, da vores elskede kat gennem 20 år måtte aflives. DyrlÊgen kom kort tid efter mit opkald og alt foregik virkelig fint.
Kan kun anbefales!!

Mobil DyrlÊge ããã®åç
Magen til dÃ¥rlig oplevelse skal manâŠ
Magen til dårlig oplevelse skal man lede lÊnge efter.
Min hund havde fået en udposning på baglåret
som kunne vÊre fra en flåt og jeg kontaktede dyrelÊgen der nÊsten ikke var til at forstå i en tlf, men jeg fik da fat i at han havde åbent og jeg kunne komme forbi.
Da jeg kom derhen blev jeg modtaget på en uvenlig måde ved at han fÊgtede med armen og sagde derind...derind...
Så fik jeg ham til at kigge på min hund og uden at han sagde hvad han troede det var, sagde han at min hund skulle bedÞves så han kunne fjerne den.
Jeg spurgte med det samme om hvad det ville koste og han slyngede hurtigt 5000 kr ud.
Det virkede meget uprofessionelt og han virkede ikke sÊrlig hundevenlig så jeg takkede nej tak selv om han havde travlt med at nÊvne om jeg ikke tÊnkte på hunden, men han tÊnkte hvis kun på pengene.
Ud af de dyrlÊger jeg har vÊret hos gennem årerne er han klart den dårligste oplevelse jeg har haft og kan ikke anbefales til andre.
Mvh
Janek
Super tilfreds-yderst dygtig lÊge med âŠ
Super tilfreds-yderst dygtig lÊge med god tid, priserne er fair og betjeningen er i top
By far the best vet in CPH
The only veterinary in CPH that offers to come home to your sick pet. Of course, that costs more, but still necessary for some pets that get super stressed when going out of the house.
Mobil DyrlÊge team has saved the life of my cat when no other vet would bother to give it a try. And i tried many! My cats disease was rare and fatal but he was not suffering and therefore i couldn't give up on trying to save him. He is now as cured as he can be and has a happy life thanks to Mobil DyrlÊge's flexibility and care. They researched about the disease and came up with a solution. They are competent and very professional, and when they are missing information they research about it before giving you an answer.
They have earned my respect and confidence. Therefore, i can only give my best recommendation for Mobil DyrlÊge.
Utrolig empatisk dyrlÊge
Jeg hÊnger normalt ikke ved tasterne og anmelder diverse steder og sites. Men her vil jeg gÞre en undtagelse. For når man fÞler sig hjulpet og hÞrt, som jeg har gjort hos Mobil DyrelÊgen, synes jeg at jeg skylder at give noget tilbage. Min dejlige, Êldre, store hund har netop vÊret inde og få opereret en mango-stÞrrelse knude ud af maven. Natten efter operationen var min hund ret dårlig, men vi kunne ringe til dyrlÊgen og fik hjÊlp med det samme over telefonen. DyrelÊgen ringede dagen efter og spurgte til hunden og om alt var som det skulle vÊre. Jeg oplever altid at min hund er i sikre hÊnder, og at vi er velkomne, og at der er nÊrvÊr og tid til os. Det med nÊrvÊr er nok den stÞrste faktor i at min Hund kan lide at komme til dyrlÊge. Og det er immervÊk rart når nu han vejer 45 kilo :-) Altså de varmeste anbefalinger fra en der elsker sin hund og synes han bliver rigtig godt behandlet netop her.
Ingen kontakt!
Vi prÞvede at ringe flere gange i lÞbet af en uge. Vi sendte også sms'er.
Der var intet svar!
Tvivlsom diagnose - afsindigt dyrt
I sommeren 2015 var min hunds klÞe tiltaget og da min egen dyrlÊge var på sommerferie kontaktede jeg MobildyrlÊgen. Jeg blev taget hurtigt og venligt imod sidst på eftermiddagen og fik herefter besked på, at de ville undersÞge min schÊferhund og jeg kunne vende tilbage om en times tid. Da jeg vendte tilbage fandt jeg min hund nÊsten helt uden hår - dyrlÊgen havde måtte barbere det mest af for at bestemme hudlidelsens omfang - det var ganske frygteligt - diagnosen var "rÊveskab" hed det - dyrlÊgen ordinerede en masse medicin og shampoo, som jeg skulle give min hund over de nÊste 3 uger - jeg fik således en opfÞlgningstid godt 1 måned efter - den fÞrste regning lÞd på 7050 DKK - Da jeg godt en måned efter indfandt mig til den opfÞlgende konsultation blev min hund lagt i fuld narkose og der blev udfÞrt tandhygiejne på ham (hvorfor i alverden lÊgger lÊgges min hund i narkose og udfÞrer tandpleje - det har, for mig at se, ingen relevans til den aktuelle sygdomstilstand)- under narkosen bliver min hunds tilstand ustabil, hvilket gÞr dyrlÊgen og sygeplejersken nervÞse i en sådan grad at de administrerer adskellige doser af stoffet Atropin i min hund for at få hjerterytmen stabiliseret - det gjorde mig MEGET nervÞs, da jeg ikke fÞlte at de havde situationen under kontrol - hvad jeg troede var et simpelt tjek kom til at koste mig over 5100 kr og det var vel at mÊrke kun fordi jeg brokkede mig over prisen - det vil samlet sige at det har kostet over 12000 kr for to besÞg uden at der har vÊret foretaget kirurgiske indgreb på min hund. Her godt et år efter har min hund samme symptomer og da jeg henvender mig til min sÊdvanlige dyrlÊge tager hun blodprÞver, sender dem til et laboratorium og her konstaterer de at min hund lider af stÞvmideallergi, altså intet som helst at gÞre med rÊveskab. Jeg vÊlger derfor at stå frem nu - simpelthen fordi jeg efterfÞlgende mener, at min har fået en fejlagtig diagnose og som fÞlge deraf en forkert behandling samt fordi dyrlÊgen, efter min mening, har taget en eksorbitant overpris for det udfÞrte arbejde.
Worst vet I ever met
Very unprofessional, trying to get as much money from you as they can, using old techniques.
When I went there with my cat that had constipation, ended up doing anesthesia for xray (not necessary), cleaning teeth (not necessary), vaccinating (you don't vaccinate sick animals). They used parafin oil (old technique - forbidden in Germany) to help with constipation and ended up giving my cat aspirational pneumonia. The vet afterwards drove me to the animal hospital in Frederiksberg, where they tried to save my cat. I ended up with more than 60000 DKK bill.
The vet is not feeling guilty, blaming me for example of transporting the cat with the taxi, when he told me that everything is fine and I should get my cat home.
Unreasonable, uncompassionate, money driven service.
Fik min hanhund kastreret her uden problemer. Fik også taget rÞntgen engang jeg troede han havde slugt et batteri. Altid flinke og dejligt med dÞgnservice.
Helt fantastisk dyrlÊge med eminent service!
Vi har fået brug for denne dyrlÊge 2 gange på en mdr, og begge oplevelser har vÊret sÊrdeles positive. FÞrst en behandling for en rift i Þjet, som gik rigtig fint, og sidenhen to kastrationer. Efter kastrationen blev jeg nervÞs fordi jeg ikke synes at de vågnede hurtigt nok - så tog dyrlÊgen på hjemmebesÞg hos os, ganske gratis, for lige at tjekke op på misserne, så den urolige ejer kunne sove godt om natten.
Så alt i alt, super sÞd og kompetent dyrlÊge, som gÞr meget for kunderne, og så endda til en ganske fornuftig pris! Vi har fundet vores faste dyrlÊge, nu :-).
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ