レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg er kommet gennem flere Ã¥r i Lindevang Dyreklinik og er altid blevet mÞdt i mine bekymringer for min hund. Jeg oplever teamet som professionelle, kompetente og dygtige og ikke mindst med en enes... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har vÊret fast kunde hos Lindevang i et Ã¥rs tid, og jeg kan kun anbefale dem igen og igen! SkÞnt personale der tager imod ejere og sÊrligt dyrerne med kys hÃ¥nd og nus, nÃ¥r man ved hvor mege... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Lindevang Dyreklinik, og jeg kan varmt anbefale stedet til andre dyreejere. Personalet er imÞdekommende, professionelle og tager sig god tid til bÃ¥de dyr o... もっず芋る

䌁業が回答したした

Det var fredag og min dygtige dyrlÊge pÃ¥ Frederiksberg Alle havde lukket men Lindevang dyreklinik var Ã¥ben. Jeg ville have Charlie checket fordi han opfÞrte sig underligt, hÊngende hale, ly under so... もっず芋る

4.1

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

65件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Jeg har haft en rigtig god oplevelse

Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Lindevang Dyreklinik, og jeg kan varmt anbefale stedet til andre dyreejere. Personalet er imÞdekommende, professionelle og tager sig god tid til både dyr og ejer, så man fÞler sig tryg gennem hele forlÞbet.

SÊrligt vil jeg fremhÊve Rebekka, som har hjulpet min kat. Hun er utrolig dygtig, grundig og samtidig mega flink. Hun forklarede tingene på en rolig og forståelig måde, og man kan tydeligt mÊrke, at hun virkelig brÊnder for sit arbejde og for dyrenes trivsel. Min kat blev behandlet med stor omsorg, og jeg fÞlte mig i trygge hÊnder hele tiden.

Alt i alt en meget positiv oplevelse med hÞj faglighed, god kommunikation og en varm atmosfÊre. Jeg vil helt klart vende tilbage, hvis jeg fÃ¥r brug for hjÊlp igen, og jeg kan kun give mine bedste anbefalinger til Lindevang Dyreklinik – isÊr til Rebekka.

2026幎4月16日

Hej Yasmeen!
Tusind tak for din fine anmeldelse - Det betyder rigtig meget! Det er en fornÞjelse at have dig og Pinky i klinikken, og vi ser frem til fremtidige besÞg.
Mvh Rebekka og resten af temaet på Lindevang Dyreklinik

Jeg har vÊret fast kunde hos Lindevang

Jeg har vÊret fast kunde hos Lindevang i et års tid, og jeg kan kun anbefale dem igen og igen!
SkÞnt personale der tager imod ejere og sÊrligt dyrerne med kys hånd og nus, når man ved hvor meget de kÊre dyr kan frygte at komme til en dyrlÊge.
Min kÊre staff pige er altid glad for at komme til dyrlÊgen og bliver forkÊlet med opmÊrksomhed og tages seriÞst og bliver grundigt undersÞgt ved hvert besÞg.
Det sÞde personale spÞrger altid ind til status hos min hund og er sÞde at snakke med og vil altid tage syrerne i fÞrste rÊkke.
Når telefonen ringer forsÞger personalet altid at imÞdekomme en evt stresset ejer og mÞdes i at finde en god lÞsning.

Jeg kan kun tale på mine egne vegne og anbefale dem helthjertet.
De vÊrner om dyrerne og er hamrende dygtige til deres arbejde og ikke mindst at inddrage ejerne i det hele!

2026幎4月1日

Mange tak for din skÞnne anmeldelse <3

Det betyder meget for os at hÞre, at bÃ¥de du og din sÞde hund fÞler jer trygge, og at du oplever vores tilgang som bÃ¥de omsorgsfuld og grundig. Vi gÞr os umage for at skabe en god oplevelse – bÃ¥de for dyr og ejere.

Tak for din tillid og varme anbefaling. Vi vil altid stå klar til at hjÊlpe jer <3

Grete og Mynte

Jeg er kommet gennem flere år i Lindevang Dyreklinik og er altid blevet mÞdt i mine bekymringer for min hund.
Jeg oplever teamet som professionelle, kompetente og dygtige og ikke mindst med en enestående empatisk og omsorgsfuld tilgang til min hund som elsker dem alle.
Hun har vÊret igennem flere operationer og jeg har fÞlt mig tryg ved at overlade hende i personalets kompetente hÊnder.
Tak til jer♥

2026幎4月15日

KÊre Grete

Hvor er det en fornÞjelse at lÊse din anmeldelse – tusind tak!

Det betyder utrolig meget for os, at du har fÞlt dig tryg ved at overlade Mynte til os. Vi gÞr os umage for at mÞde både dyr og ejere med professionalisme og empati, så dine ord varmer meget. Vi er også meget glade for at have jer i klinikken.

Nus Mynte bag Þret fra os. Vi glÊder os til at tage imod jer igen, nÊste gang♥

DÃ¥rlige oplevelser

Jeg har desvÊrre haft flere dårlige oplevelser hos denne dyrlÊge.

I forbindelse med behandling med antibiotika blev jeg efterfÞlgende i tvivl om behandlingsplanen, da jeg ud fra tidligere erfaringer med lignende tilfÊlde forventede en lÊngere behandling. Jeg savnede en mere tydelig forklaring, hvilket gjorde mig utryg.

Derudover blev jeg overrasket over, at der blev opkrÊvet konsultationsgebyr i den stÞrrelsesorden i forbindelse med en tilbagevendende indsprÞjtning, hvilket jeg ikke har oplevet andre steder.

Jeg havde også bestilt tid til negleklip til min kanin, men da jeg kom frem, var der ingen dyrlÊge, og min tid var blevet flyttet til en anden dag uden, at jeg havde fået besked. Jeg kÞrte derfor forgÊves. Det ville vÊre Þnskeligt, at Êndringer i tider bliver meldt ud i god tid.

Jeg oplevede kommunikationen som kÞlig, og mine bekymringer blev ikke taget seriÞst.

Samlet set har det ikke vÊret en god oplevelse for mig som dyreejer.

Lindevang har svaret og her er min kommentar.

Jeg har en klar aversion mod dårlige dyrlÊger og utilfredsstillende service.
Jeg har haft dyr hele mit liv – af mange forskellige slags – og har derfor opnÃ¥et en betydelig erfaring. DesvÊrre har jeg ogsÃ¥ mÞdt dyrlÊger, som ikke lever op til det forventede faglige niveau, og I er blandt dem.
Når det gÊlder mine dyr, som betyder alt for mig, går jeg ikke på kompromis med kvaliteten af behandlingen.

2025幎9月1日

Til Bettina JÞrgensen,

Vi har noteret, at du ikke har gentaget den krÊnkende og injurierende tekst som stod i din fÞrste, nu slettede, anmeldelse.

Vi er fortsat ikke enige med dig i din gengivelse af forlÞbet, og vi betragter det som nyttelÞst at gÃ¥ i detaljer, idet du tilsyneladende har en aversion mod dyrlÊger, som du kritiserer og omtaler som “kÞlige” (ud over Lindevang Dyreklinik ogsÃ¥ Centrum DyrlÊgerne og Fasanvejens Dyreklinik), giver dÃ¥rlig omtale og tildeler alle de nÊvnte én stjerne.

Må det på et tidspunkt lykkes for dig at finde en dyrlÊge, du vil vÊre tilfreds med.

Lindevang Dyreklinik

Jeg havde en fantastisk oplevelse

Jeg havde en fantastisk oplevelse, fik en akut tid selvom det ikke er der hundende hÞre til, til to hunde som muligvis havde spist rottegift.
Personalet og dyrelÊgen var så dygtige og utrolig gode til at tage imod mig i min panik.
Kan kun anbefale dem som klinik!

2026幎3月27日

KÊre Emma

Tusind tak for de sÞde ord.
Vi er så glade for at der findes dyreejere som dig, som handler så hurtigt og forsvarligt!
Vi vil altid stå klar til at hjÊlpe.

Alt godt til dig og de to krÞllede banditter :D

Tryg og professionel behandling

Vi har gennem de sidste par år vÊret hos Lindevang Dyreklinik, efter at vores tidligere dyrlÊge lukkede. I lÞbet af den tid har vi mÞdt det meste af personalet, som alle er sÞde, imÞdekommende og meget tålmodige over for vores ellers ikke så dyrlÊgeglade hund.
Personalet er professionelle, lyttende og tager altid vores bekymringer alvorligt. Man fÞler sig tryg og godt taget imod, hver gang man kommer. Vi har kun haft gode oplevelser og kan varmt anbefale klinikken.

2026幎3月10日

Hej Simon!
Tusind tak for din fine anmeldelse, det betyder rigtig meget for os alle sammen!
Mvh Lindevang Dyreklinik

My vet is visiting here last 8 year and

My vet is visiting here last 8 year and they had been quite professional and helpful.

2026幎3月2日

Lindevang Dyreklinik からの回答

Thank you for the review! It is greatly appreciated. Always a pleasure seeing Rex in the clinic.
Best regards from us all!
Lindevang Dyreklinik

My dog had so many bladder stones and I did not realize it!

I'm new to Denmark and did not yet have a veterinarian. My dog had blood in her urine and they were immediately able to treat her and manage my inability to speak Danish. They were very professional and warm and attuned to the stress that my dog and I both experienced with it. I've been so grateful to them for all that they've done!

2026幎2月20日

Lindevang Dyreklinik からの回答

Thank you so much for the review! We are so happy to have been able to help Charlie, and see that she already is doing so much better!
Best regards from us all,

Fie.

Kom for at hente Fie.
Vil bare skrive tak, for at vÊre den bedste dyrlÊge for Fie igennem mange år og for at have taget dig så godt af os begge, i de år vi er kommet ved dig.
Olga er en utrolig dygtig og empatisk dyrlÊge, hvor man ikke er i tvivl om hendes faglige ekspertise og mange års erfaring.

2026幎2月10日

KÊre Karen
Himlen er blevet en lille smuk stjerne rigere.
Tak for din anmeldelse, det betyder mere end du tror.
Vi Þnsker dig alt det bedste.
Lindevang Dyreklinik

Et dybt problematisk forlÞb og manglende ansvarlighed

Jeg skriver denne anmeldelse for at advare andre dyreejere baseret på mit forlÞb med min hund, Melvin. Efter min klare overbevisning og personlige oplevelse var behandlingen hos Lindevang Dyreklinik på ingen måde tilstrÊkkelig eller tryg.

​Jeg sidder tilbage med en fÞlelse af, at der blev udvist manglende faglig omsorg for Melvin, og kommunikationen undervejs har efter min mening vÊret bÃ¥de uprofessionel og mangelfuld. Jeg har pÃ¥ intet tidspunkt fÞlt, at der blev lyttet til mine bekymringer som ejer, eller at Melvins velfÊrd var i fokus. ForlÞbet har vÊret sÃ¥ rystende for mig, at jeg valgte at indberette klinikken til de relevante myndigheder.

​Opdatering d. 29. april 2026:

Klinikken har nu valgt at reagere på min anmeldelse ved at sende mig en direkte trussel om stÊvning og krav om erstatning for injurier. De påstår, at sagen hos FÞdevarestyrelsen er afgjort til deres fordel i går, men jeg har i skrivende stund ikke engang selv modtaget afgÞrelsen fra styrelsen endnu.

At en klinik vÊlger at mÞde en ulykkelig kunde med trusler om retssager, fremfor dialog og forståelse, bekrÊfter desvÊrre kun min opfattelse af deres manglende empati og professionalisme. Jeg står fast på min oplevelse af forlÞbet, uanset deres forsÞg på at skrÊmme mig til tavshed.

Opdatering d. 29. april 2026:

Klinikken har valgt at besvare min kritik ved at udstille detaljer fra klagesagen og håne det faktum, at jeg i min dybe sorg over tabet af Melvin ikke fik fremsendt tilstrÊkkelig dokumentation til FÞdevarestyrelsen i fÞrste omgang.

​Lad mig slÃ¥ fast: At en myndighedssag afsluttes pÃ¥ grund af manglende dokumentation fra en sÞrgende dyreejer, er ikke det samme som, at forlÞbet var i orden. Det betyder blot, at klinikken i denne omgang er sluppet igennem pÃ¥ en teknikalitet. Jeg er i fÊrd med at indsamle den manglende dokumentation med henblik pÃ¥ at fÃ¥ sagen genoptaget.

​Jeg stÃ¥r urokkeligt fast pÃ¥ min kritik. Efter min bedste overbevisning er det fagligt uforsvarligt, nÃ¥r en klinik tilser en unghund med voldsomt vÊgttab og andre symptomer, og blot giver beskeden: "Han skal bare have mad ad libitum". Selv en dyreforhandler ved, at Þget fodermÊngde ikke er en medicinsk behandling for en hund, der taber sig uforklarligt.

​At klinikken nu bruger deres energi pÃ¥ at true mig med stÊvninger og udstille min personlige sag offentligt, fremfor at anerkende deres mangelfulde rÃ¥dgivning, bekrÊfter desvÊrre alt, hvad jeg har skrevet. Sandheden forsvinder ikke, bare fordi man bliver truet af en advokat.

2026幎2月20日

Hej Jennifer,

Du har indsendt en klage til FÞdevarestyrelsen, hvis afgÞrelse bekrÊfter at vi har handlet retmÊssigt i forlÞbet.

Vi har noteret, at du har fjernet den krÊnkende og injurierende tekst som stod i din fÞrste, nu slettede, anmeldelse.

Du har indgivet en klage til FÞdevarestyrelsen, som den 28. april 2026 har skrevet til klinikken, at den har afsagt fÞlgende kendelse:

“Styrelsen for FÞdevarer, Landbrug og Fiskeri vurderer ved gennemgang af det tilsendte materiale, at du ikke har overtrÃ¥dt veterinÊrlovgivningen, og sagen afsluttes hermed uden anmÊrkninger.”

Altså en klokkeklar afgÞrelse i klinikkens favÞr.

Derfor skrev vi til dig, at du skulle fjerne den injurierende tekst. Vi kan naturligvis ikke se gennem fingre med sådanne udokumenterede påstande.

En ting er at vÊre utilfreds og klage over, hvad man kan kalde dårlig service. Noget helt andet og meget mere alvorligt er det, når du beskylder os for, at vi har overtrådt veterinÊrlovgivningen. Det skal du naturligvis kunne bevise og stå til regnskab for.
Kan du ikke bevise det, er det ÊrekrÊnkende og injurierende, og det sÊtter vor faglighed og dermed vort levebrÞd på spil.

Om forlÞbet i Þvrigt gentager vi det tidligere skrevne.

KÊre Jennifer

TilfÞjelse efter redigering af primÊre anmeldelse:
Som vi også har udtrykt over mail i forbindelse med en lÊngere mailkorrespondance, er vi ikke interesseret i at indgå i en diskussion, hverken her eller på mail. Der er ingen tvivl om at forlÞbet opfattes forskelligt.

Oprindelige svar fÞr redigering:
FÞrst og fremmest vil vi endnu en gang udtrykke vores oprigtige medfÞlelse med tabet af Melvin. Der er ingen tvivl om at ingen Þnskede dette udfald.

Vi finder det dog nÞdvendigt at korrigere nogle vÊsentlige forhold i anmeldelsen.

Vi Þnsker ikke at insinuere at du med overlÊg modvilligt modsatte dig afgÞrende livsbevarende diagnostik, og beklager selvfÞlgelig hvis det kunne opfattes sådan. Vi forsÞger at forholde os sagligt til en meget fÞlelsesmÊssig svÊr situation, ved at redegÞre for de specifikke besÞg i klinikken, samtaler og journaliseringen herfra.

Vores arbejde er diagnostik, hvorfor det ikke giver nogen mening at vi ikke skulle vÊre interesserede i at udfÞre diagnostik. Det er jo det vi brÊnder for og i princippet vores levebrÞd.

Vi kan kun forholde os til at yderligere diagnostik gentagende blev anbefalet, men vi fik aldrig muligheden for at undersÞge dybdegående.

I forbindelse med en akut opstået halthed, som var forenelig med en simpel forstuvning, var anbefalingen at ejer skulle vende tilbage til yderligere undersÞgelse, hvis smertestillende ikke afhjalp eller at haltheden fortsatte.

Ved anbefalet undersÞgelse af et sår i mundhulen, blev der ikke bestilt tid.

Ved hÊvelse på halsen anbefalede vi udredning, men det blev Þnsket at se tiden an da hÊvelsen var faldet. DyrlÊgen har nÊvnt at en spytcyste kan variere i stÞrrelsen, men ikke at den forsvinder af sig selv, det gÞr den aldrig.

Vi afviser, at der har vÊret tale om manglende ansvarlighed eller manglende vilje til at svare på spÞrgsmål. Vi har besvaret henvendelser mundtligt og skriftligt, tilbudt uddybende redegÞrelse ved et fysisk mÞde samt tilbudt at udarbejde en skriftlig epikrise for at skabe overblik over forlÞbet. Vi har lÞbende vÊret i dialog over mail, hvor vi udfÞrligt og sagligt har besvaret dine spÞrgsmål.

Vi har stor respekt for, at sagen nu behandles, og vi vil naturligvis tage dette meget alvorligt og samarbejde fuldt ud med myndighederne. Vi sender hele korrespondancen, journaludskrift og epikrise til FÞdevarestyrelsen.

Meget tilfreds

Jeg valgte klinikken fordi vi bor tÊt pÃ¥, og det var det bedste valg!❀ Min kat havde lidt af en rough start med noget ÞjenbetÊndelse, Emma var utrolig hjÊlpsom hver gang jeg ringede (og jeg ringede mange gange😬). Meget nem kommunikation, meget forstÃ¥ende personale, Pepper har det fantastisk nu og er kommet i den rigtig behandling .
Tusind tak for jer! ❀

2025幎10月22日

Lindevang Dyreklinik からの回答

Tusind tak for de pÊne ord!
Vi er i gang med at samle op på vores anmeldelser herinde, og din feedback varmer stadig. Det glÊder os at hÞre at Pepper fik det godt igen. Tak fordi du tog dig tid til at skrive.
De bedste hilsner

vores kat blev steriliseret og chippet

vores kat blev steriliseret og chippet
yderst tilfreds med service fra start til slut
alt var som aftalt og yderst professionel personale
lige fra bookning til aflevering og udfÞrelse samt afhentning og forklaring ang. hvad der er sket
og div bivirkninger og hvad vi skulle vÊre opmÊrksom på
vil helt klart anbefale dette sted til mange andre
og vende tilbage med flere dyr

2025幎10月15日

Lindevang Dyreklinik からの回答

Tusind tak for din anmeldelse og de pÊne ord.
Vi er i gang med at indhente nogle af anmeldelser, vi ikke har fået svaret på tidligere, og hvor bliver man glad når man lÊser din.
Det glÊder os at du havde sådan en oplevelse af vores klinik, det er prÊcis det der er vores mål.
De bedste hilsner
Lindevang Dyreklinik

Dyr konsultation uden indikation og uden vÊrdi

Jeg må desvÊrre tilslutte mig de Þvrige anmeldelser om ekstremt dyre undersÞgelser uden indikation. Jeg var den 4. september 2025 inde på klinikken sammen med min voksne datter og hendes hundehvalp på 3 måneder, som hun var bange for kunne have blÊrebetÊndelse, fordi den tissede lidt mere end normalt. Hun ville derfor gerne have taget en urintest på den. Uden nÊrmere information om indikation eller pris blev det tilkendegivet fra klinikken: "Vi tager lige en blodprÞve nu". DyrlÊgen var ikke selv til stede, da en ung kvinde tilkendegav dette og derefter tog blodprÞven. DyrlÊgen havde forinden tilset hunden og nÊvnt flere muligheder, som måske kunne foretages på sigt, hvis urinprÞven ikke viste noget, men intet konkret her og nu. Prisen for blodprÞven viste sig at vÊre 3.635 kr.! Der kom intet ud af testen, bortset fra at dyrlÊgen mente, at den kunne tyde på, at hvalpen havde orm - som de så også gerne ville tjekke den for. Den samlede pris for konsultationen, hvis vi også ville have en urintest og affÞringstest, ville blive 4.888 kr., hvorfor vi takkede nej til yderligere. Der er tale om en glad og frisk hundehvalp, som spiste godt, havde normal affÞring og var feberfri, hvorfor der efter min opfattelse ingen som helst indikation var for en så omfattende blodprÞvetest, som vi heller ikke havde bedt om eller var bekendt med, at klinikken ville foretage. I en efterfÞlgende dialog har klinikken oplyst, at de mente, at der var grundlag for blodprÞven, fordi de syntes, at hvalpen så "lidt tynd" ud. Det kan undre, at de i så fald ikke spurgte ind til, hvor meget mad hvalpen fik at spise, da jeg direkte gav udtryk for bekymring for, om den ration, hvalpen fik, var stor nok, og at det måske var fordi, den var sulten, at den var begyndt at drikke lidt mere vand. Dertil kommer, at det i konsultationen blev konstateret, at hvalpen havde taget 200 gram på siden sidste konsultation - på samme klinik ifm. vaccine og hvor klinikken ikke havde fundet anledning til bekymring - hvilket ifÞlge det oplyste var indenfor normalen. Hvalpen var derudover blevet undersÞgt af en dyrlÊge i Silkeborg, fÞr min datter kÞbte den, som havde sagt god for dens tilstand, hvilket også blev nÊvnt overfor dyrlÊgen i forbindelse med konsultationen. Efter hvalpen er begyndt at få en lidt stÞrre portion mad, har den allerede taget lidt på - og har tydeligvis heller ikke blÊrebetÊndelse, som vi jo så aldrig fik den testet for.

2025幎9月10日

Hej Tine,
vi beklager naturligvis at du ikke synes at konsultation og blodprÞve havde vÊrdi.
V fÞler os dog nÞdsaget til at besvare din kritik, da din opfattelse af forlÞbet ikke stemmer overens med dyrlÊgens opfattelse af hvad der er foregået.

Du kommer ind med en meget tynd hvalp, huldscore 2,5 ud af 9, og du er fortÊller at den er begyndt at tisse og drikke mere end den plejer.
Det er ikke normalt for hvalp at vÊre så tynd. De fleste hvalpe ligger med en huldscore på 4-5/9 og dette er hvad en normal, sund hvalp bÞr ligge på.

Da der kan vÊre mange årsager til at hvalpen er så tynd og at den pludselig drikker mere ( medfÞdt nyrefejl, endoparasitter - herunder forskellige typer orm, virus, akut opstået sygdom etc) og din dyrlÊge foreslår derfor forskellige prÞver der kan afklare om hvalpen er syg eller blot meget underernÊret.

Der blev under konsultationen også spurgt ind til hvor hvalpen kom fra, da det ikke er i orden at sende en så tynd hvalp ud til nye ejere.

Vi håber at din hvalp fortsat er ved godt helbred og tager på som normalt.

Empatiske og kÊrlige

Olga og Emilie var virkelig sÞde samt kÊrlige og jeg fÞlte mig meget tryg ved at efterlade min lille kat hos dem. De fandt ud af hvad der var galt og gennem deres rådgivning har min lille kat fået det godt igen.
Mange tak :)
KH Alan og Figaro

2024幎10月24日

DÃ¥rlige

Hver gang man kommer ned i klinikken så venter man minimum 10-20 min på at komme til. Sidst jeg kom var der ingen der tog imod mig eller sagde hej. Jeg sad i 15 min og ventede med en meget nervÞs hund som er bange for dyrlÊger. Jeg har fÞlelsen af at de bruger langt mere tid foran computeren end de gÞr på patienter. Jeg spÞrger dem om de har set at jeg er her og at jeg havde tid for 15 min siden, hvortil hun svarer at jeg skal komme tilbage om 15 min. Vi kommer så ind efter 30 minutters ventetid, og der får min hund et sundhedstjek uden at dyrlÊgen siger noget som helst til mig. Jeg skal selv spÞrge ind til diverse ting og der bliver svaret meget kort. Dette er ikke fÞrste gang at vi har den oplevelse, og jeg måtte finde en anden dyrlÊge efterfÞlgende fordi jeg ikke fÞlte at hun tjekkede min hund som hun burde. Jeg stod tilbage uden at vide hvordan min hund har det. Jeg kender flere som har haft dårlige oplevelser i klinikken og hvis man elsker sit dyr, så vil jeg anbefale en anden klinik

2024幎11月20日

TandudtrÊkninger

Olga har vÊret dyrlÊge for min 15 år gamle kat Chili igennem de sidste ca. 10 år. Så jeg har vÊret en del i klinikken. Med tiden har jeg fået kÊmpe respekt for Olga, men også for de Þvrige dyrlÊger og assistenter, der arbejder der. Olga er venlig og ordentlig. Når man lige skal lÊre Olga at kende, handler det om, at hun ikke bare snakker for at snakke, eller taler én efter munden. Hun er dybt professionel og fokuseret, og man kan vÊre sikker på, at ens dyr får den bedste behandling. Hun laver de nÞdvendige forundersÞgelser, såsom blodprÞver, mm, fÞr hun stiller diagnosen. I mit tilfÊlde har hendes diagnoser hver gang ramt plet.
Senest handler det om, at Chili på sine gamle dage har fået en tandkÞdssygdom, som ud over smerter i munden forårsagede en bihulebetÊndelse . Olga har i den forbindelse lavet nogle meget vanskelige og langtrukne tandoperationer og rodbehandlinger, som alle er gået over al forventning.
På et tidspunkt nÞs han overdrevet meget og og led virkelig under det. Olga foreslog mig at prÞve med at undgå kyllingekÞd, da han kunne have udviklet en allergi overfor fibrene i fjerkrÊ. Efter 5 dage uden kyllingekÞd forsvandt allergien fuldstÊndig, og jeg fik min gode gamle glade kat igen.
Jeg har de senere år troet et par gange, at der måske ikke var så lÊnge til, at min kat skulle have fred, men efter to omgange tandudtrÊkninger har han genvundet sit gamle legesyge og kÊlne sind.
Man siger, at en kat har ni liv, men det har den kun, hvis man har en dygtig dyrlÊge. Og det er Olga. Jeg har ikke lagt skjul på, at jeg er dybt imponeret over hendes hÞje faglighed. Og naturligvis dybt taknemmelig.

2024幎6月12日

Ikke tilfreds

Det var fredag og min dygtige dyrlÊge på Frederiksberg Alle havde lukket men Lindevang dyreklinik var åben. Jeg ville have Charlie checket fordi han opfÞrte sig underligt, hÊngende hale, ly under sofaen, spiste og drak ikke.
I stedet for at undersÞge ham grundigt med temperatur og andre indikationer, så valgte Olga med det samme at tage blodprÞve med diverse komplicerede tests. Hvad var indikationen for dette??
Måske en regning på 3.750 kr😠

2024幎6月14日

Hej Jytte,
Tak for din feedback på Trustpilot. Vi tager altid feedback seriÞst. Vi kan forstå at din oplevelse ikke levede op til dine forventninger, hvilket er beklageligt. Vi kan dog forsikre dig om, at vores dyrlÊger altid arbejder på at give den bedste behandling og diagnosticering.

Du skriver at vi ikke undersÞge ham "grundigt med temperatur og andre indikationer, og så valgte Olga med det samme at tage blodprÞve med diverse komplicerede tests".
Dette er ikke korrekt, forlÞbet var som fÞlger:

Du oplyste at hunden ikke spiste eller drak. De symptomer vi kunne se hunden havde, altså manglende Êde,- og drikkelyst, han var nedstemt, havde spÊndt mave og underlig opfÞrsel - tydede på at hunden kunne have pancreatitis (betÊndelse i bugspytskirtlen), som er en meget alvorlig tilstand.

Vi foretog fÞrst en klinisk undersÞgelse, hvor begge dyrlÊger spurgte ind til, og mÊrkede på hunden, for at kunne få en idé om, hvad problemet var. Vi forklarede, at man ikke kan mÊrke sig frem til alt, og at vi derfor måtte tage prÞver for at udelukke eller stille en diagnose.

Diagnosen kan kun stilles ved blodprÞver, hvor infektionstal også måles. Kropstemperatur er ikke et stabilt kriterium, og kan svinge og stige blot ved stress, så måling af infektionstal er meget afgÞrende ved diagnosticering. Din hund var urolig, og der var ingen grund til at udsÊtte din hund for den ubehagelige oplevelse, det kan vÊre at få taget temperatur. Dette blev forklaret dig.

Hunden reagerede når vi mÊrkede den på maven, og der blev derfor med din accept, efter du var informeret om pris, taget blodprÞver for at be-, eller afkrÊfte infektion, tjekke nyre-, og levertal, samt udelukke bugpytskirtelbetÊndelse, der ofte giver anorexi, nedstemthed og smerter hos Êldre hunde.

Vi har ingen interesse i, som du antyder, at puste prisen op. Det giver kun utilfredse kunder. Men vi har en interesse i, at foretage den bedst mulige undersÞgelse og diagnosticering for at bedre det enkelte dyrs helbred.

Med venlig hilsen,

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。