UMULIGT at ringe dem op. Har flere gange siddet i kÞ i op til en time fÞr jeg gav op. De lover desuden mere end de kan holde. De skriver 8 dage, nu er der gÃ¥et 12 dage og de har ikke eng... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg vil gerne anbefale mobilrepair i KÞbenhavn. Meget fin service.. Kom med to Iphone , telefoner sidst pÃ¥ formiddagen, de var repareret kl 14. Den ene (min datters) havde fÃ¥et skiftet skÊrm, den ande... ãã£ãšèŠã
Min Samsung 6 Edge VAR ved at gÞre skriften stÞrre Pludselig opstod der blÃ¥ felter Som skiftede position , som et ring pon Spil , intet virkede mere , KÞrte til HelsingÞr Mobilrepa... ãã£ãšèŠã
Det er à R siden, jeg har oplevet sÃ¥ positiv, imÞdekommende og effektivt et menneske som Mamet - hans virksomhed fortjener et besÞg BARE for at se, hvordan man behandler sine kunder - venligt, aktivt,... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Mobilrepair's mission er, at tilbyde simple og problemfrie lÞsninger til vores kunder. Priserne er konkurrencedygtige og går hånd i hånd med et hÞjt serviceniveau, kvalitetsdele og en hurtig behandlingstid. Vi er beliggende med en fysisk butik i HelsingÞr samt en Drop-Shop i KÞbenhavn, hvor du altid er velkommen med din telefon.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Super service - fremragende butik
Fremragende butik, bÃ¥de i KÞbenhavn og HelsingÞr. Super flink personale. 5 ud af 5 herfra ville aldrig bruge andreð€
Danmarks bedste!
Fantastisk service, hurtig behandling, god kvalitet og fair priser! Vi bruger kun mobilrepair i vores familie, og er altid tilfredse med arbejdet. Fem stjerner herfra ððŒððœ
KÊmpe anbefaling herfra âïžâïžâïžâïžâïžâŠ
KÊmpe anbefaling herfra âïžâïžâïžâïžâïž service, produkter og priser er super. Ville aldrig bruge andre ððœ
Bedste service og super flink personaleâŠ
Bedste service og super flink personale :)
Altid venlig og god betjening
Altid venlig og god betjening. Det gÊlder for begge forretninger. HelsingÞr og Kbh. Bruger kun dem i forbindelse med vores mobiltelefoner.
Jeg har brugt Mobilrepair de sidste 7
Jeg har brugt Mobilrepair de sidste 7. à r. Virkelig hÞj service, altid imÞdekommende og hjÊlpsomme.
Danmarks bedste mobilreperatÞr!
Super god service samt god kvalitet. Danmarks bedste mobilreperatÞr!
SÞde og hjÊlpsomme ððð
SÞde og hjÊlpsomme. Virkelig god service.
Vi havde en super god oplevelse og fikâŠ
Vi havde en super god oplevelse og fik god service og hjÊlp til vores mobil.ððð
Var i forretningen med min datter iâŠ
Var i forretningen med min datter i går, for at få panserglas på. I dag var vi så derude igen da det var gået lÞs.
Ekspedienten sagde at det kunne kun laves hvis jeg havde bonnen som jeg ikke havde, men jeg kunne bevise mit kÞb på netbank, men nej.
Mener bare at Ã¥rsag til at det lÞsner sig er manglende rengÞring fÞr opsÊttelse og derfor deres egen skyld og ikke producentens. Ãv..Þv

Mobilrepair ããã®åç
Skuffende oplevelse, Esbjerg afdelingen
Skuffende oplevelse i forbindelse med "kill-switch" nulstilling af min telefon.
Esbjerg afdelingen lovede 3 arbejdsdage da de ikke selv kunne udfÞre opgaven og skulle sende den til deres afdeling i kbh. (En fragt jeg skulle betale) da jeg vil hente telefonen 1,5 uge senere(8 arbejdsdage) har de ikke telefonen til udlevering. Fet viser sig de ikke har "orket" at hente den i postindleveringsstedet. Efter at have ventet 10 min. Hvor de undersÞgte sagen, blev jeg nÊdt til at gå fordi jeg havde travlt, en halv time senere modtager jeg en sms om at telefonen er klar til afhentning.... skuffende oplevelse.
Tusind tak for en stor hjÊlp iâŠ
Tusind tak for en stor hjÊlp i mobilrepair i HelsingÞr. Det var en stor hjÊlp. Har prÞvet TDC og de andre, men kunne kun få hjÊlp hos jer. Tusind tak!
Super betjening
Super betjening. SÞde mennesker, og hurtig betjening.
Vil klart anbefale mobilrepair.
Jeg kan klart anbefale mobilrepair
Jeg kan klart anbefale mobilrepair, super service!
Fik sat nyt glas pÃ¥ mandag morgen ogâŠ
Fik sat nyt glas på mandag morgen og nåede (nÊsten på arbejde til tiden).
Dejligt med så hurtig og god service! Tak for hjÊlpen! :)
Super service og kunde mindetâŠ
Super service og kunde mindet personale.
Klar besked
Professionel hjÊlp
Jeg har anvendt mobilrepair i bÃ¥deâŠ
Jeg har anvendt mobilrepair i både HelsingÞr og KÞbenhavn til reparation af min iPhones. Meget hurtig og kompetent service begge steder. Kan varmt anbefales.
Akut oplåsning af adgangskode på mobil
Akut oplåsning af adgangskode på mobil: Efter at have brugt en halv dag på at ringe rundt til forhandler, mobil mÊrkets kundeservice og blev henvist til endnu flere mobilvÊrksteder, blev jeg reddet på målstregen af MobilRepair i Hvidovre. Det krÊvede blot en opringning og en tur til Hvidovre, så var problemet ordnet og jeg kan nu tage min ny mobil i brug :-) Mange tak til Thomas MobilPrepair Hvidovre :-)
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã