Havde den 16/4 bestilt et nyt batteri til min 3 gen IPad Pro i Helsingør. Det blev aftalt, at jeg skulle bringe den ind den 18/4 kl 10, og så ville den være færdig omkring kl 13 samme dag. Da jeg... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Jeg vil gerne anbefale mobilrepair i København. Meget fin service.. Kom med to Iphone , telefoner sidst på formiddagen, de var repareret kl 14. Den ene (min datters) havde fået skiftet skærm, den ande... もっと見る
Min Samsung 6 Edge VAR ved at gøre skriften større Pludselig opstod der blå felter Som skiftede position , som et ring pon Spil , intet virkede mere , Kørte til Helsingør Mobilrepa... もっと見る
Det er ÅR siden, jeg har oplevet så positiv, imødekommende og effektivt et menneske som Mamet - hans virksomhed fortjener et besøg BARE for at se, hvordan man behandler sine kunder - venligt, aktivt,... もっと見る
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
Mobilrepair's mission er, at tilbyde simple og problemfrie løsninger til vores kunder. Priserne er konkurrencedygtige og går hånd i hånd med et højt serviceniveau, kvalitetsdele og en hurtig behandlingstid. Vi er beliggende med en fysisk butik i Helsingør samt en Drop-Shop i København, hvor du altid er velkommen med din telefon.
連絡先
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Klasse service
Havde den 16/4 bestilt et nyt batteri med de ville ikke skifte det som aftalt
Havde den 16/4 bestilt et nyt batteri til min 3 gen IPad Pro i Helsingør.
Da jeg kom ind i butikken her til formiddag mødte jeg en noget forvirret ung dansk pige i butikken.
Det lykkes hende efter nogen tid at finde batteriet, men de havde ikke tid til at skifte batteriet før en uge senere.
Det var ellers booket, men det var de ligeglad med.
Helt vild elendig kundeservice.
Helt fantastisk hjælp og betjening !
Helt fantastisk hjælp og betjening !! Ungt menneske med stor ekspertise.
Reddede min dag !!
" Tilfredse kunder kommer igen'
Helt eventyrlig god service
Helt eventyrlig god service. Hurtig, god pris og sød tekniker.
Kan kun anbefales 👍👍👍👍👍👍👍
Mobil repair er altid imødekommende
Mobil repair er altid imødekommende, fagligt dygtige, hurtige og rigtig gode til at kommunikere.
Elendig service der prøver at sælge en dyrere løsning
Tænker de skal have deres kamera tekniker på et lille kursus eller skifte glas i hans briller, skulle have skiftet et glas på mit kamera, det får jeg en pris på samt udskiftning af kamera.
Da jeg takker nej til kamera udskift og vil nøjes med glasset først og se om det virker så har kamera specialisten pludselig set på det og nu har støvkorn brændt sig fast på linsen.
Nu har jeg selv pillet glasset af og renset linsen for støv og ingen problemer der.

Mobilrepair からの回答
5 stjerner til mobilrepair!!
5 stjerner til mobilrepair!!! ALTID god og hurtig kundeservice. Jeg får altid fikset min telefon hos mobilrepair - i sidste uge crashede min computer, og det klarede de med det samme! Prøv det, før din nabo! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Lyn rens af højttaler i mobiltelefon
Lyn rens af højttaler i mobiltelefon, super service.
Blev hjulpet af en rigtig sød ung mand
Blev hjulpet af en rigtig sød ung mand, som forstod mine spørgsmål ( er ikke god til at forklare problemstilling), men han forstod og hjalp mig.
Gik med løst opgave og glad i sind👍👋👋🙏

Ganske enkelt super service
Ganske enkelt super service ! Søde og dedikerede medarbejdere. Tusind tak !
Skærmskift som et F1 Pitstop!
Jeg besøgte forretningen i Helsingør, for at få vurderet op det kunne betale sig at skifte skærm på min Samsung mobil, eller om det var hele telefonen, der var kaput.
De undersøgte straks og bestilte en ny skærm. Den kom 2 dage efter og da jeg skulle på en rejse, skiftede de den med det samme, selvom aftalen var dagen efter.
Det var god service!
Stor indsats og perfekt løsning
Gjorde stor indsats i at forstå mit problem. Og fik det fikset hurtigt. Super tilfreds og godt behandlet

God oplevede
Kan varmt anbefale mobilrepair, vi har nu flere gange gjort brug af dem, og hver gang har jeg været yderst tilfredst.

Har fået panserglas på
Har fået panserglas på. Super service, super søde medarbejdere 🤩

Elendig service
Dårlig service - utrolig svære at få fat på!
Får en mail at de vil kontakte mig,går 8 dage og mobilrepair kontakter mig ikke. Jeg ringer selv og efter 25 minutter kommer jeg igennem. De lover så at sende en label pr mail og der går 2 dage og ingen label tilsendt. Køre selv 50 km for at aflevere min ipad. Forsøger derefter at få fat på dem pr tlf , intet held.
Ringer og rykker et par dage efter og han siger jeg bare kan hente ipaden, og at den var klar. Fortæller ham at jeg har aftalt med sælgeren at de skal sende den som de så også gør. Utroligt man ikke kan kommunikere internt !
Ipaden bliver tilsendt og panserglasset som skulle sættes på havde de bare smidt ind i pakken, og selvfølgelige passer panserglasset ikke til ipaden. Jeg føler mig snydt og skal nu selv ud og købe et nyt panserglas selvom forsikringen har dækket alt.

Mobilrepair からの回答
Flot arbejde og smilende medarbejder
Flot arbejde og smilende medarbejder. Jeg fik også en kaffe mens jeg ventet ude i solen;)

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。