UMULIGT at ringe dem op. Har flere gange siddet i kÞ i op til en time fÞr jeg gav op. De lover desuden mere end de kan holde. De skriver 8 dage, nu er der gÃ¥et 12 dage og de har ikke eng... ãã£ãšèŠã
Jeg vil gerne anbefale mobilrepair i KÞbenhavn. Meget fin service.. Kom med to Iphone , telefoner sidst pÃ¥ formiddagen, de var repareret kl 14. Den ene (min datters) havde fÃ¥et skiftet skÊrm, den ande... ãã£ãšèŠã
Min Samsung 6 Edge VAR ved at gÞre skriften stÞrre Pludselig opstod der blÃ¥ felter Som skiftede position , som et ring pon Spil , intet virkede mere , KÞrte til HelsingÞr Mobilrepa... ãã£ãšèŠã
Det er à R siden, jeg har oplevet sÃ¥ positiv, imÞdekommende og effektivt et menneske som Mamet - hans virksomhed fortjener et besÞg BARE for at se, hvordan man behandler sine kunder - venligt, aktivt,... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Mobilrepair's mission er, at tilbyde simple og problemfrie lÞsninger til vores kunder. Priserne er konkurrencedygtige og går hånd i hånd med et hÞjt serviceniveau, kvalitetsdele og en hurtig behandlingstid. Vi er beliggende med en fysisk butik i HelsingÞr samt en Drop-Shop i KÞbenhavn, hvor du altid er velkommen med din telefon.
Stengade 7, 3000, HelsingÞr
- info@mobilrepair.dk
- www.mobilrepair.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
MirakulÞs FÞrstehjÊlp til Mobiltelefoner!
Min telefon var fuldstÊndig totalskadet -skÊrmen var splintret og delvist rÞget af, rammen var bÞjet til uigenkendelighed, hÞjtaleren og kameraet var stået helt af - og jeg var bange for at jeg ville få at vide at jeg ligeså godt kunne klippe den over og kÞbe en ny. MEN! Takket vÊre Mobilrepairs vanvittigt dygtige og kompetente (Og forÞvrigt helt vildt behagelige og servicemindede) folk, var den fixet i lÞbet af 45 minutter!!! Det var som at få stukket en helt ny telefon i hånden og jeg er helt overvÊldet over hvor flot den blev! Jeg vil til hver en tid anbefale Mobilrepair!
Hurtigt, ordenligt og billigt!!!

Mobilrepair ããã®åç
Ãldre damer - strÞm til KompagnistrÊde 37 !!
Hvis du har et problem med din mobil, så får du den bedste, sÞdeste og venligste betjening
Super Service
Fik skiftet skÊrm på både en Iphone 6 og en Samsung Edges, super Service og go pris...
fedt med en sikker håndtering og perfekt resultat på iphone6
OpsÊtnings menu på min nye tlf
Altid stor og profesionel hjÊlp stort tak
Super Service
skulle have skiftet skÊrm på min telefon. Flere fejl blev opdaget og rettet med det samme, Michael's rådgivning var super kompetent.
15 min senere gik jeg ud af butikken igen med en top tunet telefon.
Wi-fi antennen
Som ejer af en iphone 4S er det fantastisk med den store imÞdekommenhed i butikken, der ikke afslår at udbedre fejlen. Det holder ikke evigt, men super så lÊnge det varer.
God og hurtig betjening.
Jeg havde kÞbt en deal da min datters Iphone skÊrm var smadret. Kom ind med mobilen og ca. 1/2 time efter var den fÊrdig.
Telefonen blev testet da vi afleverede den og inden vi fik den udleveret. Meget professionel betjening. Vil varmt anbefale MobileRepair til andre.
Flinke folk
Kom og få en kop kaffe og en snak mens vi skifter dit glas. Det er sgu ikke lige det man forventer. Super fede folk der også skriver på deres bagvÊg: Customer service is NOT an apartment, it's an attitude. Jeg kan lide de folk!
En ydmyg service & kompetente medarbejdere
Mage til knald god service og venlighed skal man da lede lÊnge efter. Jeg har efterhånden prÞvet at indlevere min telefon til diverse Smartphone vÊrksteder, men desvÊrre altid haft negative oplevelser gennem tiden, af den eller anden årsag. Men Mobilrepair overraskede mig da sådan gevaldigt, til min fulde tilfredstillelse. En butik jeg helt klart kan anbefale til alle og enhver. De har virkelig forstand på at yde en helt og afdeles formidabel service, og samtidig vise deres professionalisme hvad angår håndtering af Smartphones.
Fremragende service
Venlig og god betjening samt hurtig reparation. Kan varmt anbefales!
iPhone 6 + som ny igen
Super service - hurtig analyse af min "druknede" IPhone 6+
Hurtig udskiftning af druknede dele til absolut fair pris.
Tusind tak - også for en dejlig kaffe
Kan anbefales
KH. JÞrn Rudå
Hurtigt og godt
I lÞbet af 15 minutter blev min dock på iPhone 5S skiftet. Nu virker den igen. Fik god service og en kop kaffe mens jeg ventede. Jeg vil helt sikkert anbefale stedet til andre.