Mogens Elmer A/S

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Hold jer langt vÊk fra Mogens Elmer. De lÞber fra indgÃ¥ede aftaler, taler ned til kunderne og har tydeligvis ingen forstÃ¥else for, hvad god service er. Tonen bliver hurtigt uprofessionel og personli... もっず芋る

Benyt Ikke Mogens Elmer NÊsten dobbelt pris pÃ¥ alle reparationer + jeg kÞbte en bil som viste sig at ha problemer med det elektriske system, de har ikke formÃ¥et at reparere den, de siger de skifter... もっず芋る

Meget Êrgerligt at konstatere at denne forhandler ikke overholder hvad der er lovet. Det er nu 3 Ã¥r siden vi kÞbte 2 biler hos dem, og siden er vi ikke blevet kontaktet overhovedet vedr rusteftersyn.... もっず芋る

Jeg har lige haft min CX5 til Ditex-behandling hos Kim, som netop har Nanotek- behandlet den. Det er et kÊmpe arbejde, hvorfor jeg lod de professionelle udfÞre behandlingen. Kim forklarede i detalj... もっず芋る

䌁業情報

1. 乗り物・運茞

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Et sÊrligt kendetegn i vores forretning er, at vores medarbejdere har vÊret ansat i mange år. Det fortÊller noget om, at de er glade for det, de laver, og om atmosfÊren hos Mogens Elmer A/S. Vi tror på at vi gennem kompetente og dygtige medarbejdere, kan give dig den bedst mulige oplevelse - hvad end det er administration, vÊrkstedskyndighed eller bilsalg. Alle vores medarbejdere har bred erfaring indenfor deres specifikke felt og er derfor klÊdt på til at give dig den bedst mulige oplevelse, når du skal have ny bil, repareret din bil, eller noget helt tredje. Mogens Elmer blev grundlagt i 1975, og har i dag 3 afdelinger. Vores bilhus i Kastrup forhandler Mazda, Suzuki og Citroën - Bilhuset i HelsingÞr hedder Falken & CO ApS og forhandler Ford, Kia, Mazda og Chevrolet - Bilhuset i RÞnne hedder Bilhuset Mogens Elmer og forhandler Ford, Kia, Mazda og Suzuki og yder Aut. Nissan Service. Vi glÊder os til at hjÊlpe dig!

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 3ä»¶

レビュヌを曞く

Katten i sÊkken

Inden jeg skrev under på slutsedlen spurgte jeg sÊlgeren om bilen havde haft nogle skader, svaret var meget kontant nej, det er jo en nÊsten ny bil.
Dagen efter leveringen, konstaterer jeg at der alligevel havde vÊret laver en reparation, det skriv jeg til sÊlgeren, han beder mig om at komme og vise ham det. Dagen efter finder man imellemtiden ud af bilen havde vÊret påkÞrt, og der var lavet en mindre reparation, skiftet en bagskÊrm / kofanger, det var ikke det svar jeg fik da jeg skrev under på slutsedlen.
Jeg bad derfor om at handlen skulle gå tilbage, og jeg fik det jeg havde givet for bilen + den undervognsbehandling jeg havde fået udfÞrt og betalt for, svaret jeg fik var det kommer til at koste dig penge at lade handlen gå tilbage. Men det kan ikke vÊre rigtige, da jeg blev fejlinformeret om bilen havde haft en skade.
Jeg havde ikke kÞbt den bilen hvis jeg var blevet informeret om at den havde vÊret skadet.

2016幎7月16日

Hej BÞrge

Tak for din anmeldelse, som vi dog er lidt overrasket over.

Det er helt korrekt at du er blevet fejlinformeret, og det beklager vi naturligvis meget, ligesom sÊlgeren også har gjort overfor dig personligt. Jeg har lige talt med Henrik, som har solgt dig bilen, og han fortÊller mig at I har indgået en aftale om en kompensation i form af noget ekstraudstyr til bilen, som du har fået gratis.

Du har accepteret denne aftale og udstyret er afhentet af dig her i butikken, og vi betrager derfor sagen som afsluttet.

Derfor er vi naturligvis meget kede af, at du giver denne anmeldelse efterfÞlgende i stedet for at holde kontakten med os, indtil du er tilfreds med aftalen.

De bedste hilsner

Udover forventning

KÞbte en Mazda cx-3 hos Mogens elmer i DragÞr. Fik en skarp pris, god gennemgang af bilen og ikke mindst en ekstrem hurtig levering 👍👍 Alt som lovet. Kan klart anbefale!

2016幎6月9日

Hej Theis

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at du har haft en god oplevelse, og glÊder os til at se dig i huset fremover. Rigtig god fornÞjelse med den nye CX-3.

De bedste hilsner

Uacceptabel adfÊrd ifm. lånebil

Min bil blev skadet i et uheld og mit forsikringsselskab sendte den til Mogens Elmer til vurdering. Jeg fik venligt (troede jeg) lov at låne en lånebil imens det blev vurderet om det kunne betale sig at reparere den.

Det er lånebilen dette drejer sig om: Jeg fik blot stukket en nÞgle i hånden og fortalt at bilen holdt bagerst et sted i deres afdeling for skader. Jeg fandt dens selv og kÞrte afsted i den og afleverede den til aftalt tidspunkt.

Ved aflevering gÃ¥r en af deres medarbejdere ud for at se efter skader – han finder en ridse pÃ¥ ydersiden af et sidespejl (vis mig lige den lÃ¥nebil i KBH der ikke har en ridse). Han spÞrger selv om bilen blev gennemgÃ¥et da jeg hentede den, og jeg informerer ham om at det gjorde den ikke (jeg hentede den selv), og at det ikke er mig der har lavet ’skaden’/ridsen. Han siger ikke yderligere. Jeg kÞrer hjem i troen at det var det. Det viste sig efterfÞlgende at min bil var totalskadet og derfor ikke skulle repareres af Mogen Elmner. Nogle uger senere fÃ¥r jeg sÃ¥ en regning for et helt nyt sidespejl pÃ¥ lÃ¥nebilen?!
Mogens Elmer svarede ikke på min klage ove dette.

Derfor: PAS PÅ hvis du får tilbudt en låbebil fra Mogens Elmer. Insister på at få en af deres medarbejdere ud for at tjekke bilen på forhånd, og noget ALLE skader, skrammer, ridser. Ellers risikerer du bare at de pludselig 'finder' en ridse et sted ved aflevering.
Utrolig dårlig behandling!

2016幎4月17日

Hej Bo

Tak for din anmeldelse, som vi dog er en anelse overrasket over.

Jeg har lige talt med mine kollegaer fra vÊrkstedet - dem du var i kontakt med i forbindelse med lånebilen.
De fortÊller mig at bilen er blevet gennemgået inden du lånte den, og at du samtidig kendte og har underskrevet lejebetingelser i den forbindelse, hvor du er bekendt med en selvrisiko i forbindelse med en evt. skade på bilen.
Du er meget velkommen til at kontakte vÊrkstedet direkte, hvor de gerne vil tale med dig om denne sag, men det er ikke korrekt, at bilen ikke blev gennemgået inden udlejning.

Christian, Mogens Elmer A/S.

Startet godt - endte som det vÊrste sidegade vÊrksted!

Det hele started flot - god service - til bilen kom på vÊrksted anden gang - så blev der pludseligt sat computer på (selvom de 2 opgaver de var bedt om at kigge på IKKE kunne ses af computer (den ene) og den anden opgave var tjekket på en måde der intet havde med computer at gÞre - ergo bare lige 400kr plus moms på regningen uden grund!

Når man så oven i det finder ud af de skal have 6000-8000kr mere for samme opgave (komplet koblingsskifte med det hele) - som gennemsnittet ude i byen - og konfrontere dem med hvorfor man har fået ting på regningen som ikke burde vÊre der (computer) og hvorfor de er så meget dyre end andre steder - så får man en forsmået mail om de beklager de ikke kan leve op til "ens krav"

EfterfÞlgende har jeg så fundet ud af, at de har Þdelagt et plastik skjold i motorrum som leder kold luft ind til indsugning (en ting de har kigget på fÞrste gang den var der) - men det er jo ikke dem - svaret "du må kontakte vÊrkstedet det har vÊret på fÞr os" - MEN nu er det sådan, at der er ikke noget vÊrksted fÞr dem som har kigget på indsugning - ergo ingen har haft det plastisk taget af fÞr dem.

SÃ¥ det korte og lange er:

De sÞde piger der tager imod dig - super flinke!

Deres "servicerådgivere" begge super arrogante - og snakker ned til kunderne i telefon - i sådan en grad, at kommunikation overgik fra min side til mail, til det sidste fordi jeg ikke kunne holde det ud.

Forventer du bedre service og kundepleje pga. det er mÊrkevÊrksted og MEGET dyrt kontra de andre vÊrksteder (sidegade eller kÊdevÊrksteder) - så tager du grumt fejl - jeg er aldrig blevet behandlet dårligere på noget andet vÊrksted!

BRUG DEM IKKE!

2015幎12月18日

Hej Rune

Tak for din anmeldelse. Vi er fÞrst begyndt at bruge Trustpilot i 2016, og har derfor ikke svaret på denne anmeldelse fÞr nu.

Vi er naturligvis kede af, at du har haft sådan en oplevelse her - sagen blev afsluttet og du fik belÞbet retur, og derfor anser vi sagen som vÊrende afsluttet. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har yderligere spÞrgsmål.

Livsfarlig serviceaftale!

Jeg kÞbte bil hos Mogens Elmer i 2011. En Suzuki Swift. Bilen har jeg vÊret tilfreds med, bortset fra, at jeg ikke fik de vinterdÊk dÊk, som jeg havde betalt for (mindre detalje). På opfordring af sÊlgeren indgik jeg en service aftale med dem ved samme lejlighed. En noget dyr aftale, men til gengÊld med gratis reservedel. Faste udgifter - helt fint tÊnkte jeg.

Balladen startede så i sommers, da serviceaftalen var sluttet. Istedet for vÊrkstedet, tog jeg bilen til en god kammerat, der er mekaniker. Hans gennemgang af min bil konstaterede rystende fejl. Fejl jeg iÞvrigt havde bedt Mogens Elmers vÊrksted om at dobbeltchecke.
Min kammerat fortalte mig blandt andet, at filteret ikke var skruet på. Han kunne fortÊlle mig, at havde jeg trykket 5 gange mere på mine bremser ville de sandsynligvis ikke have virket, og at bremse klodser og skiver var slidt helt ned, som i HELT ned.

I den tid jeg havde bilen hos Mogens Elmer kÞrte jeg 105.000 km, og de mente på ikke noget tidspunkt at bremserne skulle skiftes. På trods af at jeg opfordrede dem til at checke bremserne, de to sidste gange jeg var til service. Min kammerat kunne så fortÊlle mig, at det burde de have vÊret, med mindre at jeg havde kÞrt med bremserne trykket halvt ned de seneste 5000 km.

Mogens Elmers modvilje til at skifte mine bremse skiver og klodser, kan jeg kun gisne om. Enten er deres serviceeftersyn ikke pengene vÊrd (sjusket), eller også er de langsomme med at skifte bremserne, da de jf min serviceaftale skulle betales af Mogens Elmer selv.

Uanset hvad motivet/årsagen er, så vil jeg på det kraftigste fraråde, at indgå en serviceaftale med Mogens Elmer. Den er ikke pengene vÊrd.

(KÞrte rundt i halvandet år med elendige vinduesviskere, indtil jeg selv foreslog vÊrkstedet, at de skiftede hele vinduesviskeren, istedet for at polere vinduet - som var deres lÞsning hver gang jeg henvendte mig med problemet).

2015幎10月19日

Hej Jens

Super!

Jeg har kÞbt ny bil hos Mogens Elmer (af Allan). Der var lidt forsinkelse på udstyr der skulle eftermonteres, men de gjorde bestemt hvad de kunne for at få udstyret hjem hurtigt. EfterfÞlgende var der lidt små ting som der nu kan vÊre med en ny bil og hver gang har de kigget på det med det samme. Så alt i alt en rigtig god oplevelse at kÞbe bil hos Mogens-Elmer hvor man bestemt ikke fÞler sig snydt.

2015幎7月24日

Grov og ubehÞvlet service

Aldrig om jeg sÊtter mine ben hos mogens elmer igen....

Jeg kÞbte en C4 novenber 2013 og da jeg kÞbte den betalte jeg dÊkhotel til mine dÊk.

Da jeg så skal have skiftet til sommer dÊk så bestiller jeg tid til det, min kÊreste tager fri fra arbejde for at hjÊlp da jeg ikke har mulighed for det... Efter 2 TIMER kommer de ud til min kÊreste og siger at de desvÊrre ikke kan finde mine dÊk....

For det fÞrste så forventer man lidt at de er forberedt på at man kommer, eller også kommer man ud og siger der er sket en fejl og at de vil vende tilbage når de har lÞst det...

Jeg må selv ringe til dem dagen efter for at hÞre hvad der sker... Den Dreng jeg får fat på er helt vÊk og siger at det ved han ikke for ham der har sagen han er optaget og han får sikkert ikke tid til at ringe tilbage til mig samme dag.... WHAT....

Jeg ringer selv op dagen efter og får fat på ham der har med min sag at gÞre, han siger som sagt at mine dÊk er vÊk og det har de nok vÊret siden jeg indleverede dem, jeg siger så at jeg så ikke helt synes at det er fair at jeg betaler de 1200,- det koster om året at få dem opbevaret da de jo ligesom ikke har haft dem.... Men manden siger bare: det er jo ligemeget om vi har opbevaret dine dÊk på månen, bare vi skaffer dig nogle nye så er det da ligemeget......

Min kÊreste har spildt alt i alt 3 timer på dette og diesel frem og tilbage så vi forventer lidt at de så vil give lidt for dette, jeg er så "heldig" at de siger jeg ikke skal betale for de 5 mdr dÊkhotel som de heller ikke har sendt regning på (de har styr på det) Fint nok siger jeg for det er trods alt ok, selvom jeg ik rigtig ved hvad jeg skulle betale for når de ikke har haft mine dÊk... Jeg siger så at jeg kommer og henter mine dÊk for de vil selvfÞlgelig have mig til at betale 500,- for at de sÊtter dem på!!!!! Men jeg finder en der kan sÊtte dem på MEN så siger de kloge hoveder hos ELMER ja hvis vi ikke skal sÊtte dem på så skal du betale 500,- for de 5 mdr dÊk hotel.....

Det endte med at de satte dem på OG jeg betalte 500,- for det og 1 ting er sikkert, i får ALDRIG mig som kunde igen eller nogen fra min omgangskreds...

Ringe service....

2015幎5月28日

Hej Kisser

Vi er kede af at du har haft sådan en oplevelse, og vi Þnsker kun at vores kunder er glade og tilfredse, og fÞler de får det de har betalt for. Du er naturligvis meget velkommen til at kontakte os, så vi kan tale om forlÞbet og forhåbentligt finde en fornuftigt lÞsning, hvis du stadig har behov for det.

Med venlig hilsen Christian, Mogens Elmer A/S

Fatal service og endnu dårligere kundeservice

Fik installeret motorvarme i bilen da Suzuki kÞrte kampagne på dette.
Efter et par uger var bilen til service på et andet vÊrksted, da der var noget som raslede i undervognen.
Her fandt de gudhjÊlpemig ud af, at benzintanken ikke var spÊndt fast, efter de havde monteret heateren!!! Den lå simpelthen og hvilede ovenpå et 100+ grader varmt udstÞdningsrÞr.
Endvidere havde montÞren glemt sit vÊrktÞj i motorrummet, der lå et par fastnÞgler og mÞtrikker og raslede rundt.
Det er bare ikke godt nok!
Får transporteret bilen til Mogens-Elmer Amager, hvor de har dummet sig. Det koster 100 kr, som jeg selvfÞlgelig forventer at de betaler.
Men efter flere E-mails har jeg stadig ikke set de 100 kr.
Elendigt - ikke engang et "det beklager vi" kunne man få.

2014幎11月13日

Hej JÞrgen

Med venlig hilsen Christian, Mogens Elmer A/S

Endte med at vÊre VIP kunde

Efter at have beklaget mig over, hvad jeg syntes, var dårlig kundeservice kom skeen over i den anden hånd. Jeg må sige at jeg fik den bedste service man overhovedet kan tÊnke sig. Så fremover har de igen mig som kunde :-)

2013幎10月30日

Meget flinke

Endnu engang kun rosende ord til overs for Mazda/Citroen ude på Amager. Venlig betjening med et smil og tid til en snak hvad end om der skal prÞvekÞres en bil eller snakkes reservedele/service. FortsÊt den gode stil !

2012幎3月28日