䌁業情報

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Bajkopisarz. Wiele emocji, historii, mało konkretów.

Co tu duÅŒo mówić. Szeregowy farmazoniarz, coach jakich wielu. Brak cennika na stronie, oczywiście najpierw jest inaugracjaw postaci spotkania face to face, jak do najlepszych MLM'ów, by wyrobić to poczucie eksluzywności, potem dostaje się dostep do grupki na platformie typu Discord, materiały szkoleniowe, video i w sumie tyle. Autor co prawda tłumaczy faktyczne mechanizmy giełdowe, ale to jest wiedza podstawowa która moÅŒna znaleźć na YT, jednocześnie jak sam twierdzi, nie ponosi odpowiedzialności za decyzje kursantów. Ok, tylko cześciej niÅŒ rzadziej, po około miesiącu, kontakt z prowadzącym się urywa. Więc człowiek w sumie nie do końca rozumie za co zapłącił, bo dostęp do materiałów, ok, teÅŒ jest terminowy, ale jednak tam się przychodzi dla twarzy, dla persony. Ale Pana Bartka, sądząc po recenzjach, mało to obchodzi, ryzyko biznesowe. Ewentualnie model zakładał od początku, mielenie nowych klientów i tak Autor "bije indeksy od lat". Co by mnie nie zdziwiło. Warto teÅŒ dodać ÅŒe na samych materiałach np. odnośnie indywidualnych spółek są bardzo ogólne przemyslenia, które nijak nie przypominają człowieka który ma kontakty na Wall Street. Oczywiście bezimienne, bo nie daj BoÅŒe moÅŒnaby to sprawdzić. Podstawowa wiedza, np. o wskaźnikach spółki, ÅŒadnego insight'u jaki mógłby zaoferować jakiś wyjadacz, zawodowiec. Jak umiesz obsługiwać SCRAB albo podobne narzedzie i mysleć samodzielnie, to Pan Bartek jedynie co, to pomoÅŒe ci uszczuplić portfel. Moja przygoda z platformą skończyła się ostatecznie banem, nawet na fejsbuku, bo Pan Bartek pilnuje swojego ogródka ÅŒeby nikt świadomy nie komentował tych jego pomysłów nie mających pokrycia w rzeczywistości. A niewygodnych pytań, o np. konkretne portfolio, dowód swojej wiedzy, nie lubi nikt. W końcu nie poto prowadzi "pręŌny biznes" by się płaszczyć przed klientem.

2025幎10月23日
5぀星のうち1の評䟡

Mój Plan B - ukrywają straty klientów

Na szczęście nie zostałem klientem MPB. Na etapie research'u nawiązałem kontakt z osobą, która przez kilka lat była klientem MPB i udostępniła mi zrzuty ekranu ze swojego panelu. Nie chodzi juÅŒ o stratę jaką ten klient poniósł ale o totalny brak merytoryki tego serwisu. To jest serwis typu "uwierz mi ÅŒe to dobra spółka i kup". Nie ma ÅŒadnych dogłębnych informacji o spółkach które serwis zaleca kupić. Å»adnych raportów background'owych ani danych analitycznych. Ewentualnie jakieś dwa zdania o niektórych spółkach, ÅŒe np. wypłacają dywidendę lub planują jakieś inwestycje. Niestety, bez ÅŒadnych konkretów. Wyraźnie widać, ÅŒe jest to serwis do zarabiania na abonamencie a nie na inwestycjach. Za 1/10 a nawet 1/20 ceny abonamentu moÅŒna kupić świetną subskrypcję w renomowanym amerykańskim serwisie analitycznym z rekomendacjami i pełnymi, dogłębnymi raportami o spółkach. Serwisy te nie ukrywają przed klientem jak pracują rekomendacje z ich portfeli a osiągają wyniki zdecydowanie bijące wszelkie indeksy.
Kiedy zacząłem na ich koncie społecznościowym zadawać MPB pytania o straty jakie przynoszą ich rekomendacje oraz pytania o wynik ich "portfela" byłem zbywany odpowiedziami tupu "to tajemnica firmy" czy "nie moÅŒemy pokazać wyników bo to u nas tak nie działa". Jak zacząłem zadawać bardziej szczegółowe pytania odnośnie tego co przekazał mi ich klient, to moje komentarze zostały usunięte a ja zostałem przez nich zablokowany.

2026幎1月7日
5぀星のうち1の評䟡

Nie wywiązuje się z opłaconych spotkań, analiz, wsparcia itp.

Parę lat temu wykupiłem pakiet LIFETIME za 7 tys. PLN. Bartosz obiecywał 12 miesięcy spotkań i intensywnej pracy, analiz, wsparcia. Dostęp do siebie 24/dobę. Potem około dwa i pół roku kwartalnych podsumowań, szerszych analiz i długofalowych planów. Łącznie 22 spotkania + ewentualne dodatkowe wyjazdy. Niestety do dziś nie wywiązał się z tych obietnic. Nie było ÅŒadnych spotkań, analiz czy wsparcia. Dostaję jedynie automatyczne maile z newsletterem i bardzo nieregularnie z raportem rynki świata i krypto.

2024幎12月23日

Mój plan b, strategia tytanów - UWAGA

Na moje nieszczęście związałam się z firmą Mój Plan B ponad dwa lata temu. Obiecywali ponadprzeciętne zyski, profesjonalne podejście i świetną obsługę. Nic się nie sprawdziło. Czym większe moje rozczarowanie wynikami, tym gorsza obsługa i olewanie klienta. Co jest najgorsze, to fakt ÅŒe przez ostatnie dwa lata na rynku panowała nieustanna hossa. Ludzie wokół zarabiali nawet setki procent. Same indeksy, które Pan Jezierski tak deprecjonuje, zarobiły w tym czasie kilkadziesiąt procent. Ja po tych dwóch latach, jestem na -15% a uwzględniając opłaty za dordztwo -25%. To wszystko wygląda pięknie na fb i w prezentacjach, w których chwalą się super wynikami. Niestety wyników nie ma, są tylko straty. Ale o tym juÅŒ nikt nie pisze. Niepochlebne komentarze na fb są natychmiast usuwane. Zarabiają nie na wynikach a na subskrybcjach. Szczerze odradzam.

2025幎7月27日

Uwaga na firmę Mój Plan B Pana Jezierskiego

Uwaga na firmę Mój Plan B. Pan Jezierski po pierwszej konsultacji wdroÅŒeniowej ustalając portfolio totalnie olewa próby kontaktu. Wykupiona Strategia Tytanów za ponad 5000 zł, obiecywane zyski ("+ jedno 0 w ciągu roku) a tak naprawdę po pół roku jest się 20% w plecy (tak się na rynku wylosowało pewnie). Jasne jest ryzyko inwestycji ale totalny brak kontaktu, odpisywania na maile do BOK, nagle zdawkowa odpowiedź, ÅŒe problemy techniczne itp. i ÅŒe zajmie się moim przypadkiem tak szybko jak to moÅŒliwe. Trwa to juÅŒ kolejne 3 tygodnie. Obiecywany czas kontaktu na konsultacjach to 10 dni. W tym czasie na fb w relacjach piękne cypryjskie jachty, wspaniałe jedzenie. Coraz bliÅŒej mi do opinii, ÅŒe to po prostu oszustwo.

2025幎5月23日

Uwaga!!

Uwaga!!! Przestrzegam przed związaniem się z firmą Mój Plan B. Niejaki Bartosz Jezierski obiecuje najlepsze analizy spółek giełdowych. Prawda jest taka, ÅŒe poza ogólnikami i przekrojowymi analizami rynku nie ma ÅŒadnych szczegółowych raportów. Poza tym ogólne dane rynkowe dostępne po wykupieniu dostępu za prawie 6000 PLN nie są aktualizowane na bieŌąco, często nieaktualne o kilka miesięcy. Kontakt z obsługą zdawkowy i zbywający. Nie honorują oferowanej gwarancji satysfakcji. Znajdą setki wymówek na swoje usprawiedliwienie. Moja sprawa zmierza do prokuratury.

2025幎4月2日

Mój plan B Bartosza Jezierskiego.Radzę

Mój plan B Bartosza Jezierskiego.Radzę omijać szerokim łukiem na spotkaniach na zoomie obiecuje i mami " strategia tytanów" wiadomo ÅŒe nie gwarantuje zysków bo inwestujesz swoją kasę ale płacąc 5k PLN spodziewasz się przynajmniej solidnej obsługi. Gość wiecznie niedostępny, problemy z portalem, logowaniem wiecznie coś, miało być spotkanie w Poznaniu i szkolenie, mało tego później juÅŒ obiecywali wyjazd na Cypr. Nie warto. Otrzymacie nic więcej niÅŒ jest w newsletterze za 20 PLN. Przestrzegam!

2024幎11月16日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス