Odradzam wszystkim tÄ
firmÄ
Odradzam wszystkim tÄ
firmÄ. To zwyczajne naciÄ
ganie klientów na pieniÄ
dze. Firma obiecuje wiele rzeczy, ale nie ma to nic wspólnego z rzeczywistoÅciÄ
. UWAGA: trudnoÅci z kontaktem po zawarciu umowy. CiÄ
gÅe zmiany na stronie, ÅŒe niby bÄdzie dobrze. Dobrze nie bÄdzie. Najpierw mówiÄ
, ÅŒe potrzeba czasu, aby strona zaistniaÅa, ÅŒe duÅŒa konkurencja i inne takie. WiÄc siÄ pytam, po co siÄ ktoÅ bierze i obiecuje, ÅŒe sprosta zadaniu "pÅatnej reklamy" i pozycjonowania, jak tego nie potrafi robiÄ...? Na poczÄ
tku wspóÅpracy - celowo milczÄ
, ÅŒe nie dadzÄ
rady, aby tylko klient wpÅaciÅ pieniÄ
dze. PrzecieÅŒ wiadomo jest, ÅŒe jest konkurencja i trudnoÅci, ale nie - o tym nie mówiÄ
. UmacniajÄ
nas w przekonaniu, ÅŒe sÄ
firmÄ
profesjonalnÄ
. I jak na ironiÄ, my w to wierzymy... Zakrawa to wszystko na wyÅudzenie, bo efektu nie ma ÅŒadnego... No moÅŒe - mamy mniej na koncie... Później, jak mamy rozgoryczenie mizernÄ
wspóÅpracÄ
, to nam mówiÄ
, ÅŒe jest konkurencja, ÅŒe trzeba czasu i ÅŒe jeszcze trzeba dopÅaciÄ, aby byÅo dobrze... Mi zaproponowaÅa pani Monika z Poznania, ÅŒe jakby byÅ budÅŒet na poziomie 1000zÅ/dziennie, to wtedy moÅŒe by kampania ruszyÅa... Tyle, ÅŒe gÅowy za to nie da, bo jest konkurencja... Jedna osoba z Poznania, druga z Warszawy i Bóg wie, kto i za co odpowiada. Najlepsze sÄ
odpowiedzi firmy pod krytycznymi komentarzami rozgoryczonych osób... Firma pisze, ÅŒe jest im przykro i takie tam... W to akurat wierzÄ, ÅŒe jest im przykro. Nie z naszej straty, ale jest im przykro, ÅŒe odszedÅ nastÄpny darczyÅca... i źródÅo dochodu. Odradzam WSZYSTKIM. Podejrzewam, ÅŒe pozytywne komentarze - piszÄ
pracownicy firmy, aby zmniejszyÄ skalÄ skarg. Nie wierzcie w ÅŒadne ich zapewnienia.
2026幎3æ27æ¥
èªçºçãªã¬ãã¥ãŒ