Her havde vi hÃ¥bet pÃ¥ at kunne lave en god anmeldelse, men det kommer sÃ¥ aldrig til at ske! Vi fik i gave d.22-06-2026 et ophold i gave, reservation 214474 til en vÊrdi af 1800kr. DesvÊrre blev jeg... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fantastisk oplevelse pÃ¥ Molskroen! Afternoon teaâen bÞd pÃ¥ de lÊkreste smÃ¥ serveringer, hvor alt var smukt anrettet og smagte fantastisk. Servicen var helt i top â super dygtigt og sÞdt personale, som... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
En sublim oplevelse med fantastiske tjenere, sommelier og maden var meget gennemfÞrt og helt klart pÃ¥ 1 stjernes michelin niveauâŠde gjorde det sÃ¥ godt. ( de fortjener en rÞd stjerne! ) Vi boede i m... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fantastisk ophold i skÞnne omgivelser Jeg havde et helt igennem skÞnt ophold pÃ¥ Molskroen. Stedet er meget flot og ligger helt perfekt ned til vandet med en fantastisk udsigt. Beliggenheden er idee... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Molskroen tilbyder gastronomi af hÞj klasse, miniferier, selskaber og konferencer, alt sammen i skÞnne omgivelser.
Hovedgaden 16, 8400, Ebeltoft, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç

Molskroen ããã®åç
BesÞgte Molskroen med min kÊreste den 12 december 2025 og fik signaturmenuen.
Fantastisk lÊkker mad og rigtig god betjening af kompetent og sÞd personale. Vi kan varmt anbefale det.

Molskroen ããã®åç
Vi havde booket bord en fredag kl. 18. Vi havde på forhånd bestilt signatur menu. Vi ankom og blev taget godt imod. Vi bestilte et glas Champagne til start, samt vinmenu til menuen og kaffe samt whisky til petit Four. Så alt i alt en ca. 6000 kroners oplevelse.
Vores ene tjener var meget nervÞs, og lavede mange fejl undervejs, og jeg synes det var rigtig synd for personen. Der var mange âupsâ i lÞbet af aftenen, -med timing og tjeneren prÊsenterede vores snack med trÞffel som lever. Pyt! -hvis det havde vÊret det eneste, -det er mennesker, og der sker fejl.
Jeg oplevede en masse âteknikkerâi spil i maden, men mangel pÃ¥ velsmag og wow oplevelse.
Kl. 9.45 var vores aften slut, og vi tog en taxa hjem.
Det hele blev jappet igennem og vi havde fornemmelsen af at det kun var fredag. Alt i alt havde vi en hyggelig aften med sÞde mennesker omkring, men pris, oplevelse og kvalitet hÊnger desvÊrre ikke sammen.

Molskroen ããã®åç
Har i dag vÊret på molskroen og oplevet en yderst god service og omgivelserne har vÊret ekstraordinÊrt. Maden var i sÊrklasse og personalet krÊsede om vores bord og gav os en god og varm service. Jeg vil derfor anbefale molskroen og vil helt sikkert komme tilbage.

Molskroen ããã®åç
Lad dig ikke forblÊnde af de flotte billeder af âhovedhusetâ og haven â de er kun til pynt og marketing, og du ser dem kun, nÃ¥r du fÃ¥r udleveret nÞglen og pÊnt bliver sendt ud af dÞren igen og ned ad vejen til en helt anden bygning â det sÃ¥kaldte âstrandhusâ. Allerede udefra ser det trist ud, men bare rolig: Det bliver kun vÊrre, nÃ¥r du Ã¥bner dÞren! Ingen personale, bare total tomhed og stemning af et forladt vandrehjem, komplet med plettede gulvtÊpper og strategisk placerede insektfÊlder som pynt.
Det eneste, der minder om liv, er de andre gÊster, som ogsÃ¥ ser ud til at vÊre i chok â og det kan man sÃ¥ grine lidt af i fÊllesskab. Service? Nej. Til gengÊld stÃ¥r der en fÊlles elkedel ude pÃ¥ gangen, sÃ¥ du kan lave noget, der minder om kaffe â hvis du altsÃ¥ kan finde en kop i opvaskebjerget og navigere gennem kÞen. Mad? Glem det. Den eneste mulighed er at ringe fra dit vandrehjem over til den kro, du egentlig bor pÃ¥, og spÞrge, om du mÃ¥ komme over og fÃ¥ noget at spise. Efter en god, lang ventetid i telefonkÞ med klassisk offentlig loungemusik blev det dog bare et nej â sÃ¥ ikke sÃ¥ meget som en brÞdkrumme i sigte pÃ¥ denne âkroâ.
Prikken over iâet var dog at skulle vade op langs vejen for at tigge en tjener om et glas og en oplukker, for sÃ¥ at tage walk of shame tilbage til hundehuset, sÃ¥ vi kunne drikke en vin fra den nÊrliggende kiosk i noget andet end de smÃ¥ kaffekopper fra fÊlleskÞkkenet â som ellers var i hÞj kurs. Det virkede Êrligt talt, som om ikke engang personalet gad sÊtte ben i strandhuset. Alt dette for den nette sum af 1.700 kr. pr. nat.
Morgenmaden var dog fin â isÊr fordi den faktisk foregÃ¥r det sted, du har booket og set pÃ¥ billederne.

Vi kom lÞrdag d.26-7-25, og har fået
en fin modtagelse â€ïžððº
VÊrelserne er pÊne , og rene og her
er så fint ⊠dog ikke tv på
vÊrelserne ð€ men sÃ¥ fik vi mere tid sammen â€ïž
Vi har spist en lÊkker morgen buffetâ
som var lÊkkert anrettet, masser af alt, og intet at beklage sig over â€ïžðº
SÞd betjening, og super dejligt sted, ogsÃ¥ med hund. â€ïž
PS
EfterfÞlgende har vi spist den mest vidunderlige aftenmenu pÃ¥ kroen, og det er absolut ikke sidste gang vi gÞr det.â€ïž
Den mest vidunderlige havkat jeg endnu har smagt, og en skÞn vin samt fantastisk service ððºâ€ïž
ANSOLUT 5 kÊmpe store stjerner til kokken herfra ððððð
5 mega store stjerner for alt.
Vi kommer snart igen â€ïžâ€ïžâ€ïžâ€ïžðâ€ïž
Bh Liselotte Og Flemming.

Molskroen ããã®åç
Et forladt hotel uden betjening tilmed til en pris hvor noget andet forventes

Molskroen ããã®åç
Det er for dyr mad til at blive serveret af en flok gymnasieelever, som glemmer at servere brÞd til maden, og ikke tjekker om nogle skulle have brug for en opfyldning for at kunne overleve på alt for lille hovedret, og pludselig kommer dumpende med petit fours lÊnge efter at kaffen er drukket. Heldigvis havde vi et franskbrÞd i bilen.

Molskroen ããã®åç
Vi chekkede ind og ville bestille bord til middag, men fik at vide, at alt var optaget - spurgte sÃ¥ om alternativer for middag/aftensmad - det kan vi desvÊrre ikke vÊre behjÊlpelige med. SÃ¥ et dobbeltvÊrelse til ca.kr.2000 uden service - som de sagde men der er jo morgenmad med i kÞbet âŠ
Farcen fortsatte formiddag efter, det tog 20 min at tjekke ud, 8 mennesker i kÞ, da kompetencen ikke var på plads :-(
Og sjovt ingen reaktion fra kroen âŠ.

Molskroen ããã®åç
Ser super fint ud på billeder og udefra; men vÊrelset lignede mere et venterum hos en tandlÊge end et hyggeligt hotelvÊrelse i en gammel kro - og så var der halvnusset med mug i brusekabinen og stÞvguirlander ned fra under skrivebord og lofter. Desuden har de ikke styr på bordbestillinger, selv om man spammes med mails og tlfopkald i dage og timer op til ankomst. Men man spiser heldigvis godt mange steder i lokalområdet. Morgenbuffeten er meget minimalistisk i sit udbud - og det hjemmebagte brÞd var ... klÊgt og ikke fÊrdigbagt begge morgener. De blÞdkogte Êg var iskolde og de unge tÞser, der skal servicere står bare i et hjÞrne og skvadrer i stedet for at passe biksen.

Molskroen ããã®åç
Allerede ved bestillingen af opholdet fornemmede vi at her kunne vi forvente lidt ekstra . Dejlig modtagelse af smilende personale , og stort solrigt vÊrelse . Eftermiddagskaffe med hjemmelavede specialiteter , og Þnsker du flere kager til kaffen ? . Stedet emmer af god atmosfÊre og det fornemmer man hele tiden . 3 retters aftenmenu var en oplevelse for sig , og vi fÞlte os som priviligerede denne aften . Vi sluttede af med en righoldigt morgenbuffet , som vi normalt ikke indtager derhjemme .
Afregning og pÃ¥ gensyn â vi kommer helt sikkert tilbage hertil , men nÊste gang for 2 overnatninger .

Molskroen ããã®åç
Havde kÞbt et ophold med middag og overnatning pÃ¥ kroen og alt var helt ok - bÃ¥de service og mad - indtil jeg bliver ringet op, da vi er kommet hjem igen. Jeg fÃ¥r at vide, at rengÞringen kan konstatere, at min mand og jeg har drukket noget af den halve flaske rÞdvin, der stod pÃ¥ bordet sammen med to glas og to smÃ¥ poser chips. Jeg bliver ret overrasket over opringningen og siger, at jeg var overbevist om, at den lille flaske vin var âgratisâ - fordi vi havde booket Master Suite. Det var den Ã¥benbart ikke og jeg mÃ¥tte overfÞre kr. 350 pÃ¥ MobilePay. For mig er det ikke belÞbet, men princippet i at blive ringet op EFTER vi er kommet hjem og skal overfÞre for en lille flaske vin, som vi begge var helt sikre pÃ¥ var inkluderet i vÊrelses prisen - eftersom flasken ikke fysisk var en del af minibaren. SÃ¥. Fra en god oplevelse endte det med en dÃ¥rlig oplevelse.

Molskroen ããã®åç
Vi havde bestilt brunch på Molskroen i LÞrdsgs. Det var en kÊmpe stor skuffelse! Alt det som skulle vÊre varmt var koldt ! Udvalget var ringe- prisen var hÞj så vi forventede en virkelig lÊkker brunch - troede også Molskroen ville leve op til deres ry- det er overdrevet . Ingen kom og hentede brugte tallerkner, der gik 5 unge tjenere rundt og lavede intet. Vi bestilte the, ingen spurgte om vi ville have en ny kande varm the. Ingen bobler lå ved juicen, men bi kunne kÞbe et glas for 85 kr pr glas ! Vi anbefaler ikke brunch på Molskroen - en meget skuffende oplevelse desvÊrre !

Molskroen ããã®åç
Take away Nytårsmenu 2024 er dog det medst velsmagende, spektakulÊre, smukt anrettet, velbeskrevet tilberedning. Vi kÞrer fremadrettet fra Silkeborg til Mols, om vi skal have mad udefra. Det var en formidable menu.

Molskroen ããã®åç
Meget meget skuffende oplevelse til prisen!
Vi var 4 der spiste brunch på molskroen,
Brunchen var ikke noget at råbe hurra for, mest at sammenligne med en god hotel brunch.men på ingen ingen måde mere vÊrd end en brunch til 200-250kr
Vi skulle flere gange spÞrge om der var mere ost, flÞdeboller, youghurt.
âFrugtâ faddet var man i tvivl om var pynt eller man kunne tage af det, selvom det stod pÃ¥ buffeten
De varme anretninger som leverpostej og Êg var kolde,
Kniven var for slÞv til at skÊre brÞdet.
Der manglede skilte til at vise hvad tingene var,
Anretningens rÊkkefÞlge var meget upraktisk og forvirrende. Med f.eks. Senep i starten ved kanelsnegle og brÞd, men senep var til skinke og pÞlse som var placeret i slutningen af bordet.
Tingene kom i blandet rÊkkefÞlge.
Der blev kun ryddet af bordenen 2 gang på 2 timer,
Og vi blev fÞrst spurgt om vi manglede mere kaffe eller noget 10min fÞr vi skulle vÊre ude igen.
Hjemmebagt rugbrÞd og dessert kagerne var gode, men det var det eneste.
Dette kan ikke anbefales til den meget hÞje pris af 500kr
Vi har lige vÊret til et arrangement, og må sige det var fantastisk mad vi fik.
Og servicen var perfekt hele personalet var tilstedevÊrende og service mindet.
KÊmpe tak til Andreas og hans kolleger.
Dårlig smÞrerbrÞd dyrt og dårlig håndvÊrk
Skrev en mail til dem
For at gÞre dem opmÊrksom på det
Men den har de slet ikke gide svarer på
DÃ¥rlig stil
M for Molskroen M for Magisk
Vi holdte vores bryllup på Molskroen den 24 august. Ord kan nÊrmest ikke beskrive vores oplevelse, det var magisk. Omgivelserne, maden, betjeningen, ALT var perfekt og der er intet vi kan sÊtte en finger på overhovedet!
Hele forlÞbet har bare vÊret fantastisk, fra fÞrste mÞde fÞltes det bare helt rigtigt, der er styr på alt og ingenting er overladt til tilfÊldighederne. Vi blev viet i den smukke have, det var så smukt og Molskroen stod for alt, stole var sat op og et lille alter var også opsat, de havde styr på gÊster, brudens far, at bruden fÞrst kom ned når alle gÊster var i haven, det fÞltes så trygt. Receptionen blev holdt i haven og på den skÞnne terrasse og også her var alt perfekt, vi skulle ikke tage stilling til noget og der var på intet tidspunkt at vi tÊnkte " Þhh der mangler eller hvad nu med det" for alt kÞrte som smurt. Maden var sublim og vinene var perfekt afstemt, det hele passede perfekt med taler og indslag og alle vores gÊster var mindst lige så imponerede over dagen, aftenen og natten som vi.
Vi havde fornÞjelsen af skÞnneste Silje som var ved os hele dagen sammen med Sofie og Dennis og sÞde Anne i kulissen, og wauw nogle mennesker, sÃ¥ hjertevarme og alligevel sÃ¥ professionelle, i har virkelig gjort vores dag sÃ¥ mindevÊrdig og vi kan ikke takke jer nok, i er virkelig nogle helt igennem fantastiske mennesker, det var med glÊdes tÃ¥re i Þjnene at vi sagde et pÃ¥ gensyn sÞndag formiddag, de 4 og helt sikkert ogsÃ¥ en masse andre i kulissen har gjort vores dag sÃ¥ speciel og perfekt, selvom det er deres arbejde sÃ¥ gÞr de det sÃ¥ legende let og sÃ¥ fantastisk at vi bare sidder tilbage med en lykkefÞlelse og glÊde over at det kunne blive SÃ
godt! Dennis lavede en redningsaktion da brude havde glemt hendes styring til hendes insulinpumpe i brudesuiten da vi kÞrte til fÊrgen, han smed alt hvad han havde i hÊnderne og hastede til fÊrgen, som vi nåede, hvis ikke det er service ud over det sÊdvanlige, ja så ved vi ikke hvad det er. SÞde Anne kom med champagne til morgenmaden da hun godt kunne mÊrke at nerverne var udenpå tÞjet, de formår virkelig at se hvor, hvornår og hvorfor. Jeg ville Þnske at jeg kunne have taget jer alle med hjem og beholde jer forevigt ! TAK fordi i er jer og for at gÞre vores stÞrste dag til den mest faktastiske ! Vi ses snart igen !
I forbindelse med min hustrus fÞdselsdag besÞgte min hustru, vores sÞn og jeg Brasseriet og hvilken dÃ¥rlig oplevelse.. Þsters var âudsolgtâ, pighvar var ligeledes udsolgt og sÃ¥ landede vi 3 smÃ¥ torskefiler, hvoraf min hustru fik halen. Vi startede med 2 kammuslinger i en ikke velsmagende Êrteduppe⊠- vi har tidligere brugt Molskroen flittigt, men det er desvÊrre slut med denne oplevelse.
Helt elendig service. Overpriset mat og drikke. Kvalitet på maten lavere enn på en hvilken som helst veikro. Ingen smaksopplevelse, råvarer sannsynligvis fra frys. Ingen innlevelse fra betjening som ikke engang spurte om maten smakte. Stort spÞrsmålstegn om hvordan Michelin stjernen er fått eller betalt for? Vi tid desserten i kjosken over veien.
Styr unna dette steget.
E