Molskroen レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Her havde vi hÃ¥bet pÃ¥ at kunne lave en god anmeldelse, men det kommer sÃ¥ aldrig til at ske! Vi fik i gave d.22-06-2026 et ophold i gave, reservation 214474 til en vÊrdi af 1800kr. DesvÊrre blev jeg... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fantastisk oplevelse pÃ¥ Molskroen! Afternoon tea’en bÞd pÃ¥ de lÊkreste smÃ¥ serveringer, hvor alt var smukt anrettet og smagte fantastisk. Servicen var helt i top – super dygtigt og sÞdt personale, som... もっず芋る

䌁業が回答したした

En sublim oplevelse med fantastiske tjenere, sommelier og maden var meget gennemfÞrt og helt klart pÃ¥ 1 stjernes michelin niveau
de gjorde det sÃ¥ godt. ( de fortjener en rÞd stjerne! ) Vi boede i m... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fantastisk ophold i skÞnne omgivelser Jeg havde et helt igennem skÞnt ophold pÃ¥ Molskroen. Stedet er meget flot og ligger helt perfekt ned til vandet med en fantastisk udsigt. Beliggenheden er idee... もっず芋る

䌁業情報

1. レストラン

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Molskroen tilbyder gastronomi af hÞj klasse, miniferier, selskaber og konferencer, alt sammen i skÞnne omgivelser.

ほが満足

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 24ä»¶

レビュヌを曞く

Konge sted

Konge sted. Konge betjening.

2025幎12月4日

Hej Jeppe

Sikke en dejlig lille feedback at modtage.

Vi håber på at se jer igen inden alt for lÊnge.

SkÞn oplevelse på Molskroen

BesÞgte Molskroen med min kÊreste den 12 december 2025 og fik signaturmenuen.
Fantastisk lÊkker mad og rigtig god betjening af kompetent og sÞd personale. Vi kan varmt anbefale det.

2025幎12月12日

KÊre Bettina

Mange tak for din feedback.

Hvor er det dejligt at hÞre, at I har haft sådan en god oplevelse her hos os.

Vi håber, at vi kan byde jer velkommen igen inden lÊnge.

Rigtig god dag.

Fredag aften!

Vi havde booket bord en fredag kl. 18. Vi havde på forhånd bestilt signatur menu. Vi ankom og blev taget godt imod. Vi bestilte et glas Champagne til start, samt vinmenu til menuen og kaffe samt whisky til petit Four. Så alt i alt en ca. 6000 kroners oplevelse.
Vores ene tjener var meget nervÞs, og lavede mange fejl undervejs, og jeg synes det var rigtig synd for personen. Der var mange “ups” i lÞbet af aftenen, -med timing og tjeneren prÊsenterede vores snack med trÞffel som lever. Pyt! -hvis det havde vÊret det eneste, -det er mennesker, og der sker fejl.
Jeg oplevede en masse “teknikker”i spil i maden, men mangel på velsmag og wow oplevelse.
Kl. 9.45 var vores aften slut, og vi tog en taxa hjem.
Det hele blev jappet igennem og vi havde fornemmelsen af at det kun var fredag. Alt i alt havde vi en hyggelig aften med sÞde mennesker omkring, men pris, oplevelse og kvalitet hÊnger desvÊrre ikke sammen.

2025幎10月24日

KÊre Berit

Mange tak for din feedback.

Vi sÊtter stor pris på, at du tager dig tiden til at sÊtte ord på jeres oplevelse, da det hjÊlper os meget i vores lÞbende udvikling.

Vi er selvfÞlgelig kede af at hÞre, at I ikke har haft den "wauw"-oplevelse, som både I og vi selv forventer af et besÞg på Molskroen, men jeg håber, at I vil have lyst til at komme forbi igen en anden gang, så vi kan give jer et bedre indtryk af, hvad Molskroen har at byde på.

Rigtig god dag.

Fantastisk oplevelse

Har i dag vÊret på molskroen og oplevet en yderst god service og omgivelserne har vÊret ekstraordinÊrt. Maden var i sÊrklasse og personalet krÊsede om vores bord og gav os en god og varm service. Jeg vil derfor anbefale molskroen og vil helt sikkert komme tilbage.

2025幎8月1日

KÊre Lars,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse.
Det glÊder os meget at hÞre, at du har haft en ekstraordinÊr oplevelse hos os pÃ¥ Molskroen – bÃ¥de med maden, omgivelserne og ikke mindst servicen. Vi sÊtter en stor Êre i at give vores gÊster en varm og personlig oplevelse, sÃ¥ det betyder meget, at det er blevet bemÊrket.

Vi ser meget frem til at byde dig velkommen igen.

De bedste hilsner
Teamet på Molskroen

Dette er ikke et hotel, men et sminket vandrehjem

Lad dig ikke forblÊnde af de flotte billeder af ‘hovedhuset’ og haven – de er kun til pynt og marketing, og du ser dem kun, nÃ¥r du fÃ¥r udleveret nÞglen og pÊnt bliver sendt ud af dÞren igen og ned ad vejen til en helt anden bygning – det sÃ¥kaldte “strandhus”. Allerede udefra ser det trist ud, men bare rolig: Det bliver kun vÊrre, nÃ¥r du Ã¥bner dÞren! Ingen personale, bare total tomhed og stemning af et forladt vandrehjem, komplet med plettede gulvtÊpper og strategisk placerede insektfÊlder som pynt.

Det eneste, der minder om liv, er de andre gÊster, som ogsÃ¥ ser ud til at vÊre i chok – og det kan man sÃ¥ grine lidt af i fÊllesskab. Service? Nej. Til gengÊld stÃ¥r der en fÊlles elkedel ude pÃ¥ gangen, sÃ¥ du kan lave noget, der minder om kaffe – hvis du altsÃ¥ kan finde en kop i opvaskebjerget og navigere gennem kÞen. Mad? Glem det. Den eneste mulighed er at ringe fra dit vandrehjem over til den kro, du egentlig bor pÃ¥, og spÞrge, om du mÃ¥ komme over og fÃ¥ noget at spise. Efter en god, lang ventetid i telefonkÞ med klassisk offentlig loungemusik blev det dog bare et nej – sÃ¥ ikke sÃ¥ meget som en brÞdkrumme i sigte pÃ¥ denne ‘kro’.

Prikken over i’et var dog at skulle vade op langs vejen for at tigge en tjener om et glas og en oplukker, for sÃ¥ at tage walk of shame tilbage til hundehuset, sÃ¥ vi kunne drikke en vin fra den nÊrliggende kiosk i noget andet end de smÃ¥ kaffekopper fra fÊlleskÞkkenet – som ellers var i hÞj kurs. Det virkede Êrligt talt, som om ikke engang personalet gad sÊtte ben i strandhuset. Alt dette for den nette sum af 1.700 kr. pr. nat.

Morgenmaden var dog fin – isÊr fordi den faktisk foregÃ¥r det sted, du har booket og set pÃ¥ billederne.

2025幎7月30日

KÊre Lasse,

Tak for din feedback. Vi er kede af at hÞre, at opholdet ikke levede op til dine forventninger.

Vores kro bestÃ¥r af flere forskellige bygninger og vÊrelsestyper, hvilket vi altid forsÞger at formidle sÃ¥ klart som muligt i bÃ¥de tekst og billeder. NÃ¥r der bookes gennem eksterne platforme som I har gjort, er det desvÊrre begrÊnset, hvor meget vi kan guide gÊster i valg af vÊrelser – her er det sÊrligt vigtigt at lÊse beskrivelser og vÊre opmÊrksom pÃ¥, hvad man booker. Det er selvfÞlgelig Êrgerligt, hvis forventningerne ikke stemte overens med virkeligheden.

Vi beklager, at indtrykket af vores strandhus ikke har vÊret positivt, men vi arbejder lÞbende pÃ¥ at forbedre bÃ¥de faciliteter og gÊsteoplevelsen, og vi tager alle tilbagemeldinger seriÞst – ogsÃ¥ nÃ¥r tonen er skarp.

Vi håber, at morgenmaden trods alt gav en god afslutning på opholdet.

Molskroen

Super fin betjening og dejlige vÊrelser ❀

Vi kom lÞrdag d.26-7-25, og har fået
en fin modtagelse ❀👍🌺

VÊrelserne er pÊne , og rene og her
er så fint
 dog ikke tv på
vÊrelserne 🀔 men sÃ¥ fik vi mere tid sammen ❀

Vi har spist en lÊkker morgen buffet’
som var lÊkkert anrettet, masser af alt, og intet at beklage sig over ❀🌺

SÞd betjening, og super dejligt sted, også med hund. ❀

PS
EfterfÞlgende har vi spist den mest vidunderlige aftenmenu på kroen, og det er absolut ikke sidste gang vi gÞr det.❀
Den mest vidunderlige havkat jeg endnu har smagt, og en skÞn vin samt fantastisk service 👍🌺❀
ANSOLUT 5 kÊmpe store stjerner til kokken herfra 🌟🌟🌟🌟🌟

5 mega store stjerner for alt.
Vi kommer snart igen ❀❀❀❀👍❀
Bh Liselotte Og Flemming.

2025幎7月27日

KÊre Liselotte og Flemming,

Tusind tak for jeres skÞnne anmeldelse og de flotte ord. Det betyder meget for os at hÞre, at I har haft en god oplevelse – bÃ¥de med vÊrelserne, morgenbuffeten og den service, I har mÞdt.

Det er helt rigtigt, at der ikke er TV pÃ¥ vÊrelserne – det er et bevidst valg, fordi vi gerne vil skabe rammerne for ro, nÊrvÊr og mere kvalitetstid sammen. Hvor er det dejligt at hÞre, at I netop har oplevet det.

Tak for de fem stjerner og for at dele jeres oplevelse. Vi håber at kunne byde jer velkommen igen.

De bedste hilsner

Et forladt hotel uden betjening tilmed

Et forladt hotel uden betjening tilmed til en pris hvor noget andet forventes

2025幎7月19日

Tak for din feedback.

Vi er kede af at hÞre, at opholdet ikke levede op til dine forventninger. Det lyder til, at der har vÊret en misforstÃ¥else omkring vores anneks, som er en del af Molskroen – men med en lidt anderledes indretning og serviceoplevelse.

Vores anneks er tydeligt beskrevet som en selvstÊndig bygning uden bemandet reception, men med adgang til Molskroens faciliteter, herunder restaurant og service. Mange af vores gÊster sÊtter pris på denne mere tilbagetrukne og rolige atmosfÊre, kombineret med adgang til Molskroens hÞje standard.

Vi beklager meget, hvis informationen på booking.com ikke har vÊret tydelig nok, og vi tager naturligvis din feedback med videre, så vi kan sikre, at beskrivelserne er så klare som muligt.

Skulle du have lyst til at besÞge os igen, vil vi meget gerne hjÊlpe med at finde det ophold, der passer bedst til dine Þnsker.

Molskroen

Det er for dyr mad til at blive

Det er for dyr mad til at blive serveret af en flok gymnasieelever, som glemmer at servere brÞd til maden, og ikke tjekker om nogle skulle have brug for en opfyldning for at kunne overleve på alt for lille hovedret, og pludselig kommer dumpende med petit fours lÊnge efter at kaffen er drukket. Heldigvis havde vi et franskbrÞd i bilen.

2025幎6月9日

KÊre Jacob,

Tak for din anmeldelse. Vi er naturligvis kede af at hÞre, at oplevelsen i restauranten ikke levede op til dine forventninger. Vi sÊtter pris pÃ¥, at du tager dig tid til at dele dine indtryk – det giver os mulighed for at fÞlge op internt.

Teamet på hotellet

Vi chekkede ind og ville bestille bord

Vi chekkede ind og ville bestille bord til middag, men fik at vide, at alt var optaget - spurgte sÃ¥ om alternativer for middag/aftensmad - det kan vi desvÊrre ikke vÊre behjÊlpelige med. SÃ¥ et dobbeltvÊrelse til ca.kr.2000 uden service - som de sagde men der er jo morgenmad med i kÞbet

Farcen fortsatte formiddag efter, det tog 20 min at tjekke ud, 8 mennesker i kÞ, da kompetencen ikke var på plads :-(

Og sjovt ingen reaktion fra kroen

2025幎6月7日

KÊre Jakob

Tak for din anmeldelse. Vi beklager, at opholdet ikke levede op til dine forventninger, og at du oplevede udfordringer i både booking og udtjekning. Din feedback er noteret og indgår i vores videre arbejde med at optimere gÊsteoplevelsen.

Teamet på hotellet

Spild af penge

Ser super fint ud på billeder og udefra; men vÊrelset lignede mere et venterum hos en tandlÊge end et hyggeligt hotelvÊrelse i en gammel kro - og så var der halvnusset med mug i brusekabinen og stÞvguirlander ned fra under skrivebord og lofter. Desuden har de ikke styr på bordbestillinger, selv om man spammes med mails og tlfopkald i dage og timer op til ankomst. Men man spiser heldigvis godt mange steder i lokalområdet. Morgenbuffeten er meget minimalistisk i sit udbud - og det hjemmebagte brÞd var ... klÊgt og ikke fÊrdigbagt begge morgener. De blÞdkogte Êg var iskolde og de unge tÞser, der skal servicere står bare i et hjÞrne og skvadrer i stedet for at passe biksen.

2025幎5月30日

Molskroen からの回答

Tak for din Êrlige feedback. Vi er kede af at hÞre, at jeres oplevelse hos os ikke levede op til forventningerne, hverken hvad angår vÊrelsesstandard, rengÞring eller service. Det er naturligvis langt fra det indtryk, vi Þnsker at efterlade.

Vi tager din tilbagemelding alvorligt og vil bruge den i vores fortsatte arbejde med at sikre bedre oplevelser for vores gÊster – bÃ¥de i forhold til vedligeholdelse, morgenmadsoplevelsen og serviceniveauet.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

En hels anderledes oplevelse , af de bedre

Allerede ved bestillingen af opholdet fornemmede vi at her kunne vi forvente lidt ekstra . Dejlig modtagelse af smilende personale , og stort solrigt vÊrelse . Eftermiddagskaffe med hjemmelavede specialiteter , og Þnsker du flere kager til kaffen ? . Stedet emmer af god atmosfÊre og det fornemmer man hele tiden . 3 retters aftenmenu var en oplevelse for sig , og vi fÞlte os som priviligerede denne aften . Vi sluttede af med en righoldigt morgenbuffet , som vi normalt ikke indtager derhjemme .
Afregning og pÃ¥ gensyn – vi kommer helt sikkert tilbage hertil , men nÊste gang for 2 overnatninger .

2025幎3月28日

KÊre Niels Erik

Mange tak for jeres feedback.

Hvor er det dejligt at hÞre, at I har nydt jeres oplevelse på Molskroen. Vi sÊtter stor pris på jeres rosende ord, og vil se frem til at at kunne byde jer velkommen tilbage inden lÊnge.

Venlig hilsen,
Victoria Hagedorn
Molskroen

Fra god til dårlig oplevelse

Havde kÞbt et ophold med middag og overnatning pÃ¥ kroen og alt var helt ok - bÃ¥de service og mad - indtil jeg bliver ringet op, da vi er kommet hjem igen. Jeg fÃ¥r at vide, at rengÞringen kan konstatere, at min mand og jeg har drukket noget af den halve flaske rÞdvin, der stod pÃ¥ bordet sammen med to glas og to smÃ¥ poser chips. Jeg bliver ret overrasket over opringningen og siger, at jeg var overbevist om, at den lille flaske vin var ‘gratis’ - fordi vi havde booket Master Suite. Det var den Ã¥benbart ikke og jeg mÃ¥tte overfÞre kr. 350 pÃ¥ MobilePay. For mig er det ikke belÞbet, men princippet i at blive ringet op EFTER vi er kommet hjem og skal overfÞre for en lille flaske vin, som vi begge var helt sikre pÃ¥ var inkluderet i vÊrelses prisen - eftersom flasken ikke fysisk var en del af minibaren. SÃ¥. Fra en god oplevelse endte det med en dÃ¥rlig oplevelse.

2025幎2月22日

Hej Line,
Det er vi utrolig kede af at hÞre. Det var mig der personligt ringede dig op og fik ikke fornemmelsen af at du var uforstående. Det skulle du blot have givet udtryk for da vi snakkede sammen i stedet for. Hvis man kigger på minibar sedlen, som ligger i forbindelse med kan man se at både rÞdvin og chips står på denne med priser og derfor skal afregnes for. Vi går ud fra at man selv opsÞger denne information hvis der ikke står at det er gratis. Vi er selvfÞlgelig triste over at det var denne opringning der skulle Êndre jeres oplevelse, men håber på jeres forståelse for at 350,- alligevel er et belÞb vi ikke blot kan se igennem fingre med og derfor måtte ringe jer op.

Brunch på molskroen

Vi havde bestilt brunch på Molskroen i LÞrdsgs. Det var en kÊmpe stor skuffelse! Alt det som skulle vÊre varmt var koldt ! Udvalget var ringe- prisen var hÞj så vi forventede en virkelig lÊkker brunch - troede også Molskroen ville leve op til deres ry- det er overdrevet . Ingen kom og hentede brugte tallerkner, der gik 5 unge tjenere rundt og lavede intet. Vi bestilte the, ingen spurgte om vi ville have en ny kande varm the. Ingen bobler lå ved juicen, men bi kunne kÞbe et glas for 85 kr pr glas ! Vi anbefaler ikke brunch på Molskroen - en meget skuffende oplevelse desvÊrre !

2025幎1月25日

KÊre Birgitte,

Tak for din feedback. Vi er meget kede af at hÞre, at jeres brunchoplevelse hos os ikke levede op til forventningerne. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi Þnsker at give vores gÊster.

Vi tager dine kommentarer meget seriÞst og vil bruge dem til at forbedre vores service. Vi beklager, at maden ikke var varm nok, og at servicen ikke var opmÊrksom nok – det vil vi tage op internt for at sikre en bedre oplevelse fremadrettet.

Vi sÊtter pris på din Êrlige tilbagemelding og håber, at vi får muligheden for at byde dig velkommen igen på et senere tidspunkt, så vi kan give dig den hÞje standard, vi strÊber efter.

Take away Nytårsmenu 2024 er dog det

Take away Nytårsmenu 2024 er dog det medst velsmagende, spektakulÊre, smukt anrettet, velbeskrevet tilberedning. Vi kÞrer fremadrettet fra Silkeborg til Mols, om vi skal have mad udefra. Det var en formidable menu.

2024幎12月31日

KÊres Jesper,
Tusind tak for jeres utrolig flotte feedback! Det glÊder os dybt, at I har haft en så fantastisk oplevelse med vores nytårsmenu. Vi lÊgger stor vÊgt på at levere både velsmag, Êstetik og klare anvisninger, og det betyder meget for os at hÞre, at det er blevet vÊrdsat.

Det er en Êre, at I vil tage turen fra Silkeborg til Mols for at nyde vores mad. Vi ser frem til at forkÊle jer igen – bÃ¥de med takeaway og mÃ¥ske ogsÃ¥ ved et besÞg her pÃ¥ Molskroen.

Godt nytår, og på gensyn!

Ikke pengene vÊrd

Meget meget skuffende oplevelse til prisen!

Vi var 4 der spiste brunch på molskroen,
Brunchen var ikke noget at råbe hurra for, mest at sammenligne med en god hotel brunch.men på ingen ingen måde mere vÊrd end en brunch til 200-250kr
Vi skulle flere gange spÞrge om der var mere ost, flÞdeboller, youghurt.

“Frugt” faddet var man i tvivl om var pynt eller man kunne tage af det, selvom det stod på buffeten

De varme anretninger som leverpostej og Êg var kolde,

Kniven var for slÞv til at skÊre brÞdet.

Der manglede skilte til at vise hvad tingene var,

Anretningens rÊkkefÞlge var meget upraktisk og forvirrende. Med f.eks. Senep i starten ved kanelsnegle og brÞd, men senep var til skinke og pÞlse som var placeret i slutningen af bordet.
Tingene kom i blandet rÊkkefÞlge.

Der blev kun ryddet af bordenen 2 gang på 2 timer,

Og vi blev fÞrst spurgt om vi manglede mere kaffe eller noget 10min fÞr vi skulle vÊre ude igen.

Hjemmebagt rugbrÞd og dessert kagerne var gode, men det var det eneste.

Dette kan ikke anbefales til den meget hÞje pris af 500kr

2024幎12月8日

M for Molskroen M for Magisk

M for Molskroen M for Magisk
Vi holdte vores bryllup på Molskroen den 24 august. Ord kan nÊrmest ikke beskrive vores oplevelse, det var magisk. Omgivelserne, maden, betjeningen, ALT var perfekt og der er intet vi kan sÊtte en finger på overhovedet!
Hele forlÞbet har bare vÊret fantastisk, fra fÞrste mÞde fÞltes det bare helt rigtigt, der er styr på alt og ingenting er overladt til tilfÊldighederne. Vi blev viet i den smukke have, det var så smukt og Molskroen stod for alt, stole var sat op og et lille alter var også opsat, de havde styr på gÊster, brudens far, at bruden fÞrst kom ned når alle gÊster var i haven, det fÞltes så trygt. Receptionen blev holdt i haven og på den skÞnne terrasse og også her var alt perfekt, vi skulle ikke tage stilling til noget og der var på intet tidspunkt at vi tÊnkte " Þhh der mangler eller hvad nu med det" for alt kÞrte som smurt. Maden var sublim og vinene var perfekt afstemt, det hele passede perfekt med taler og indslag og alle vores gÊster var mindst lige så imponerede over dagen, aftenen og natten som vi.
Vi havde fornÞjelsen af skÞnneste Silje som var ved os hele dagen sammen med Sofie og Dennis og sÞde Anne i kulissen, og wauw nogle mennesker, sÃ¥ hjertevarme og alligevel sÃ¥ professionelle, i har virkelig gjort vores dag sÃ¥ mindevÊrdig og vi kan ikke takke jer nok, i er virkelig nogle helt igennem fantastiske mennesker, det var med glÊdes tÃ¥re i Þjnene at vi sagde et pÃ¥ gensyn sÞndag formiddag, de 4 og helt sikkert ogsÃ¥ en masse andre i kulissen har gjort vores dag sÃ¥ speciel og perfekt, selvom det er deres arbejde sÃ¥ gÞr de det sÃ¥ legende let og sÃ¥ fantastisk at vi bare sidder tilbage med en lykkefÞlelse og glÊde over at det kunne blive SÅ godt! Dennis lavede en redningsaktion da brude havde glemt hendes styring til hendes insulinpumpe i brudesuiten da vi kÞrte til fÊrgen, han smed alt hvad han havde i hÊnderne og hastede til fÊrgen, som vi nÃ¥ede, hvis ikke det er service ud over det sÊdvanlige, ja sÃ¥ ved vi ikke hvad det er. SÞde Anne kom med champagne til morgenmaden da hun godt kunne mÊrke at nerverne var udenpÃ¥ tÞjet, de formÃ¥r virkelig at se hvor, hvornÃ¥r og hvorfor. Jeg ville Þnske at jeg kunne have taget jer alle med hjem og beholde jer forevigt ! TAK fordi i er jer og for at gÞre vores stÞrste dag til den mest faktastiske ! Vi ses snart igen !

2024幎8月24日
自発的なレビュヌ

I forbindelse med min hustrus

I forbindelse med min hustrus fÞdselsdag besÞgte min hustru, vores sÞn og jeg Brasseriet og hvilken dÃ¥rlig oplevelse.. Þsters var “udsolgt”, pighvar var ligeledes udsolgt og sÃ¥ landede vi 3 smÃ¥ torskefiler, hvoraf min hustru fik halen. Vi startede med 2 kammuslinger i en ikke velsmagende Êrteduppe
 - vi har tidligere brugt Molskroen flittigt, men det er desvÊrre slut med denne oplevelse.

2024幎5月23日

Helt elendig

Helt elendig service. Overpriset mat og drikke. Kvalitet på maten lavere enn på en hvilken som helst veikro. Ingen smaksopplevelse, råvarer sannsynligvis fra frys. Ingen innlevelse fra betjening som ikke engang spurte om maten smakte. Stort spÞrsmålstegn om hvordan Michelin stjernen er fått eller betalt for? Vi tid desserten i kjosken over veien.
Styr unna dette steget.
E

2024幎7月22日

Hej.
Mange tak for jeres feedback.
Er ked af at lÊse i ikke har vÊret tilfredse.
Vil i ikke sende mig en mail på db@molskroen.dk og uddybe jeres besÞg lidt for mig, hvad spiste i, hvad drak i, samt hvornår i har vÊret forbi ?

Ser frem til at hÞrer fra jer.
Mvh Dennis
F&B Manager