レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Mono.net er simpelt at bruge for begyndere - og har flere avancerede muligheder hvis man kan noget mere. Der er mange muligheder for at lave lige prÊcis den hjemmeside man gerne vil have. Har brugt s... もっず芋る

䌁業が回答したした

Anmeldelse af mono.net: Uden erfaring eller lignende arbejde skulle jeg lave min egen hjemmeside og valgte mono.net, da deres designs sÃ¥ bedst ud. Jeg har nu lavet min hjemmeside og det gik nemmere en... もっず芋る

䌁業が回答したした

Mononet reklamerer med at de er en mobilvenlige. Men man kan kun redigere sin hjemmeside fra pc. Idag er det efterhÃ¥nden de fÊrreste der lige har sin pc med pÃ¥ farten. De er derfor langt bagud i udvik... もっず芋る

䌁業が回答したした

Mono.net er et sÊrdels udemÊrket CMS, men deres svartider eller mangel pÃ¥ samme nÃ¥r man har problemer er helt i skoven. Har nu ventet i mere end 14 dag pÃ¥ et simpelt svar fra deres support, mono ve... もっず芋る

䌁業情報

1. ゜フトりェア䌁業

圓該䌁業による蚘述

Få en professionel hjemmeside og vÊkst din forretning online. Med mono.net får du et professionelt og fremtidssikret website. Vi taler dansk, og vi hjÊlper dig inden for 24 timer. Det er supernemt, og du behÞver ikke at kunne programmere eller designe for at komme i gang. Flotte designskabeloner gÞr det let for dig at få dit eget professionelle udtryk. Du kan beskytte din hjemmeside med en adgangskode, indsÊtte kontaktformularer med et Google kort, indsÊtte videoer, bruge flotte gallerimoduler og meget mere.

3.1

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3

160件のレビュヌ

Fantastisk support!!!

Aldrig har jeg prÞvet at modtage en så god, hurtig og ligetil hjÊlp online over chat. Synes altid man er ude for elendig support når det foregår over chat, men IKKE hos Mono.net. De svarede med det samme! Og hjalp mig med alt hvad jeg havde brug for. Jeg er meget imponeret!

2014幎1月16日

KÊre Stine
Vi siger tusind tak for den meget flotte anmeldelse af mono.net og vores support. Vi elsker glade mono-brugere!
Vi vil gÞre vores bedste for at leve op til de rosende ord :-)
God fornÞjelse med din mono hjemmeside!

Dit mono team

Flot og gennemfÞrt virksomhed

Jeg har gået lÊnge med tanken om at lave en hjemmeside hvor på jeg kan bidrage med fyrvÊrkerisikkerhed og forbrugerinformation, det har vÊret svÊrt at finde et ordenligt hjemmesideprogram som både er nemt, professionelt og isÊr billigt, Mono.net levere i en flot lÞsning en hjemmeside, mobilvenlig side og en facebookside, mange vil nok tro det er dyrt, men nej jeg blev selv overrasket over denne pris, og da jeg så endelig fik mig oprettet og kom igang med min hjemmeside må jeg nok indrÞmme at det var en let leg at komme igang, jeg har forsÞgt flere steder at få min hjemmeside oprettet og til en pris man kan vÊre med på men det har ikke kunne lykkedes men men Mono kan det lade sig gÞre, også for en professionel virksomhed i det der er så mange forskellige skabaloner og designs, det sidste nye fra Mono er deres nye Pro service hvor man kan få en Mono ekspert til at hjÊlpe med siden, og det er til en uhÞrt flot pris, man for et professionel opsÊt og SEO og meget mere,

Jeg vil her til sidst takke Cecilie fra Mono for den flotte service hun og mono har ydet mig og jeg ser frem til et godt samarbejde.

2014幎1月14日

KÊre Daniel.
Vi siger tusind tak for den meget flotte anmeldelse af mono.net. Vi elsker glade mono-brugere!
Vi vil gÞre vores bedste for at leve op til de rosende ord :-)
God fornÞjelse med din mono hjemmeside!

Dit mono team

SÞde folk på support-chatten!

Det er herligt med en hjÊlpende hånd, når noget driller, og det formår de at give på Mono. Selv klokken 20 om aftenen. Faktisk har jeg ikke helt fundet ud af, på hvilke tidspunkter der er support på chatten, men har indtil nu vÊret heldig med, at der ikke gik lang tid fÞr nogen meldte sig. Både svar og ordentlig lÞsning kommer hurtigt! Tak for det Mono!

2013幎11月19日

Langsommelig og besvÊrlig support

Jeg har oprettet ny hjemmeside hos mono.net. Der gik nogle dage uden at jeg havde modtaget aktiveringsmail fra dk.hostmaster. Jeg ringede til dk.hostmaster. der kunne fortÊlle at det skyldtes forkert angivet CVR nummer fra mono.net. Dette skrev jeg til supporten hos mono.net og bad om at fÃ¥ rettet fejlen. Efter et par dage modtog jeg mail om at det skule jeg selv rette. Det gjorde jeg og skrev igen til supporten og bad om at fÃ¥ aktiveret siden. Herefter fik jeg en aktiveringsmail fra dk.hostmaster, aktiverede domÊnet - men siden virker stadig ikke, Nu har jeg sendt ticket nr. 4 til supperten om problemet, men hjemmesiden virker nu efter 8 dage stadig ikke. Det er meget langsommeligt at skulle skrive og vente et par dage pÃ¥ svar, der ikke lÞser problemet, skrive igen, osv. Der er ingen muligheder for telefonsupport, sÃ¥ et problem, der ikke lige lÞses, kan tage lang tid at fÃ¥ styr pÃ¥. MEGET BESVÆRLIGT. Man er pÃ¥ den, hvis det er vigtigt at fÃ¥ hurtig hjÊlp.

2013幎11月7日

KÊre Inge,
Jeg beklager mange gange for de problemer du har oplevet ift. registrering af dit domÊne.
Jeg har nu sÞrget for at domÊnet vises til din hjemmeside. Fejlen opstod fordi du endnu ikke havde tilfÞjet domÊnet under Min konto > Adresse for sitet på din hjemmeside. Din hjemmeside er live nu på domÊnet og jeg beklager endnu en gang for ulejligheden.

Overraskende godt

Jeg har altid vÊret rigtig godt tilfreds med selve produktet, der grundlÊggende er nemt at bruge. Jeg har dog haft nogle mindre problemer som jeg ville kontakte support omkring. Det kunne jeg gÞre på dansk, og det hele blev lÞst i lÞbet af ingen tid.
Helt eminent side og service!

2013幎10月29日

Super hjÊlp og service

Kan kun anbefale mono.net, hvis man Þnsker at oprette en hjemmeside.

HjÊlpen fra Cecilie og Christina har vÊret helt i top. SÞde, venlig, hurtig og meget brugbar.
SÃ¥ jeg kan kun sige godt om mono.net.
:) Mvh
Heidi

2013幎10月16日
自発的なレビュヌ

Jeg er mere end tilfreds

Jeg er så glad for at jeg ved et tilfÊlde fandt mono. Jeg havde brug for et program der så prof og elegant ud. og det fandt jeg her. Deres support er helt igennem fantastisk. man kan skrive en mail og få timer senere er der svar. Og man kan chatte med dem og de svarer og undersÞger alt. Jeg er meget tilfreds. Vil anbefale dem til alle.

2013幎10月16日

Fremragende support!

Tak til Cecilie, tak for lynhurtig, effektiv, venlig og gennemfÞrt professionel ageren. Jeg blev positivt overrrasket over den hjÊlp, der kom i samme splitsekund, jeg havde aktiveret chatten med support. Det er flot, det er fornemt. God weekend herfra til hele mono-holdet

2013幎9月20日

trÚs jolie toile

J'ai acheté toiles relativement petites. Elles sont superbes; aucun regret.
Ce site est trÚs bien fait et les livraisons sont offertes. Je passerai par leur service pour les cadeaux de Noël!

2013幎9月6日

Super Support

Er imponeret og den hurtige respons når man skriver til Kundeservice. Jeg må nok betegne mig som lidt af en novice når det kommer til opbygning af hjemmesider, og dette har naturligt nok resulteret i spÞrgsmål fra min side. De gange jeg har skrevet har jeg aldrig ventet i mere end en dag, fÞr der var svar retur.

SÃ¥ tak for det mono - keep up the good work.

2013幎8月19日

Fantastisk...

Dejligt nemt og overskueligt...
Deres chatsupport er fantastisk.. De er der med det samme til at svare, og give gode råd.. De er ikke bange for at hjÊlpe.. Kan klart anbefale mono.net til folk der skal lave hjemmesider, eller som jeg lave en blog... :)

2013幎7月29日
自発的なレビュヌ

Elendig support trods fint CMS system

PÃ¥ trods af et fint system, som gÞr det nemt at redigere i hjemmesiden, lykkedes det aldeles ikke mono.net at hente point hjem hos mig. Skriver man til kundeservice om funktionelle problemer med fx at Ã¥bne undersider, fÃ¥r man intet svar. Og hvis man tror, at det hjÊlper med en betalt version, tager man fejl. Komplet radiotavshed. Hertil kommer, at siden uden varsel bliver inaktiv pga. manglende betaling. Det er i princippet OK, men det burde vÊre en smal sag (lÊs kundeservice) at sende en autogenereret mail. Udover en inaktiv side (som er forstÃ¥eligt nok), har man heller ikke adgang til ens eget indhold pÃ¥ siden. Kan det vÊre rigtigt? NÃ¥r det sÃ¥ er sagt, betaler man selvfÞlgelig for at Ã¥bne siden igen, kun for at finde ud af, at man har betalt for den tid, siden var lukket og inaktiv!!!??? Øh... HVAD fÃ¥r man sÃ¥ for pengene?? Set i forhold til dette er et brugervenligt system i mine Þje fuldstÊndig vÊrdilÞst...

2013幎5月4日

Mono からの回答

KÊre Bibbi. Vi beklager selvfÞlgelig hvis du ikke har modtaget svar fra vores support, Det lyder som om vores mails (både vores svar i supporten og den autogenererede mail vedrÞrende den fejlede betaling) havner i dit spamfilter hvilket meget sandsynligt hÊnger sammen med at du bruger Hotmail som ofte blokerer eller afviser mails fra mono.net. Jeg vil anbefale dig at tilfÞje mono.net som en afsender du har tillid til i dine indstillinger. VedrÞrende betaling, så er det korrekt at du betaler for den tid som du ikke har brugt hjemmesiden i når du opdaterer dine kortoplysninger, og dermed betaler for den skyldige periode. Grunden til dette er at mono har ydet en service ved at forlÊnge dit abonnement (jf. vores betingelser), hvor betalingen herefter er fejlet. Det er ligesom et mobilabonnement som du vil skulle betale for selvom du bruger det eller ej, princippet er det samme med din mono hjemmeside. Hvis du stadig mangler svar på henvendelser til vores support bedes du sende os en mail til support@mono.net, og vi sender dig et svar hurtigst muligt!

Billig webshop, god support!

Mono.net er en billig lÞsning, hvis man vil starte en webshop, og ikke har de store evner inden for kodning. Hvis man kan leve med at der en masse skabeloner, som man skal holde sig indenfor vil jeg anbefale den til de fleste.

Mht. deres support vender de altid hurtigt tilbage, og jeg har kun oplevet at de er meget hjÊlpsomme.

2013幎3月18日

Godt produkt, elendig support

Mono.net er et sÊrdels udemÊrket CMS, men deres svartider eller mangel på samme når man har problemer er helt i skoven. Har nu ventet i mere end 14 dag på et simpelt svar fra deres support, mono venner der er bare ikke godt nok. Og når de så oven i kÞbet ikke efterlader andre muligeder end den ene mall til at kontakte dem på så bliver total oplevelsen skubbet noget til den gale side.

Mvh
Peter

2013幎3月12日

KÊre Peter,
Jeg beklager meget at du ikke har modtaget dit svar. Jeg kan dog se at vi har sendt dig flere mails, men at din e-mailkonto har afvist mono som afsender med denne fejlmeddelelse: Message rejected - Your country / e-mail address not allowed to send e-mail to this domain name, or user have your e-mail address blacklistet. Du kan eventuelt tjekke dit spamfilter og markere support@mono.net som en afsender du har tillid til, således at fejlen ikke opstår igen.

Vi har derfor forsÞgt at sende dig svar på alle dine mails, senest den 6 marts som svar på din seneste mail. Send os derfor meget gerne en ny mail, og sÊt gerne en anden e-mailadresse som CC således at du er sikker på at modtage svar.

Nemt og lige til

Jeg har sÞgt rigtig lÊnge efter en ordenlig og billig lÞsning til at lave en hjemmeside og man må sige at det levere Mono fuldt ud.
Det er nemt at arbejde i og man kommer hurtig online med det man laver på sin hjemmeside, udover det for man et mobil site og en Facebook side samlet i en pakke det er super fedt jeg har ikke fortrudt mit valg af webhotel.

Anbefaler Mono til alle det er supernemt at arbejde i

2013幎3月11日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。