レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Mono.net er simpelt at bruge for begyndere - og har flere avancerede muligheder hvis man kan noget mere. Der er mange muligheder for at lave lige prÊcis den hjemmeside man gerne vil have. Har brugt s... もっず芋る

䌁業が回答したした

Anmeldelse af mono.net: Uden erfaring eller lignende arbejde skulle jeg lave min egen hjemmeside og valgte mono.net, da deres designs sÃ¥ bedst ud. Jeg har nu lavet min hjemmeside og det gik nemmere en... もっず芋る

䌁業が回答したした

Mononet reklamerer med at de er en mobilvenlige. Men man kan kun redigere sin hjemmeside fra pc. Idag er det efterhÃ¥nden de fÊrreste der lige har sin pc med pÃ¥ farten. De er derfor langt bagud i udvik... もっず芋る

䌁業が回答したした

Mono.net er et sÊrdels udemÊrket CMS, men deres svartider eller mangel pÃ¥ samme nÃ¥r man har problemer er helt i skoven. Har nu ventet i mere end 14 dag pÃ¥ et simpelt svar fra deres support, mono ve... もっず芋る

䌁業情報

1. ゜フトりェア䌁業

圓該䌁業による蚘述

Få en professionel hjemmeside og vÊkst din forretning online. Med mono.net får du et professionelt og fremtidssikret website. Vi taler dansk, og vi hjÊlper dig inden for 24 timer. Det er supernemt, og du behÞver ikke at kunne programmere eller designe for at komme i gang. Flotte designskabeloner gÞr det let for dig at få dit eget professionelle udtryk. Du kan beskytte din hjemmeside med en adgangskode, indsÊtte kontaktformularer med et Google kort, indsÊtte videoer, bruge flotte gallerimoduler og meget mere.

3.1

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3

160件のレビュヌ

Lige til at gå til

Har netop lavet ny hjemmeside og brugt Mono. Det er lige til at gå til, hurtigt at arbejde med og fleksibelt, så man stort set kan få sin hjemmeside som man vil.
Der er alle muligheder for sÞgeordsoptimering og man får god rådgivning undervejs.
Er der udfordringer man ikke kan lÞse, er deres support gode til at forklare og hjÊlpe.
SÃ¥ jeg kan varmt anbefale at bruge Mono.

2013幎2月15日
自発的なレビュヌ

MONO et perfekt sted til ens hjemmeside

Jeg har selv 2 hjemmesider og har hjulpet flere med at lave hjemmesider med brug af mono.
Ud over det er meget nemt og overskuligt, har mono også en meget god support med altid venligt og hurtigt svar.
Jeg er lige begyndt på V3 modulet, og er glad for det, der er flere muligheder end det gamle, skal lige lÊre mobil og facebook modulet at kende, men det skal nok gå.
Det eneste intil nu som måske er et lille minus, er at man ikke kan flytte fra det gamle modul til det nye V3.
Hilsen en meget glad mono kunde

2013幎2月13日

3x 168kr for at opsige hjemmeside

Jeg har får lang tid siden lavet en mono hjemmeside og har ikke brugt den i ca 3år og den har vÊret lukket ("siden findes ikke") i ihvertfald 2 år, da jeg ikke har betalt regningerne, da jeg lavede en ny hjemmeside et andet sted.
Nu da jeg skulle opsige min hjemmeside hos mono, (da jeg har fÃ¥et en mail fra en kunde om hendes billeder stadig dukker frem i google sÞgning, om jeg ikke kunne slette dem). SÃ¥ gik jeg ind og fandt min side frem hos mono, jeg skulle dog lige opdatere mine konto oplysninger bad den om jeg jeg skyldte 168kr. Fint tÊnker jeg og gÞr det. SÅ trÊkker de sku lige for de 3-2 Ã¥r siden har vÊret "lukket" sÃ¥ du stÃ¥r jeg med 3 faktura pÃ¥ hver168kr , bare fÃ¥ at kunne slette min hjemmeside.

DET KAN SIMPELHEN IKKE VÆRRE RIGTIGT.

Har nu mailet frem og tilbage med mono support, da deres tlf er lukket (de oplyser dette nr i deres faktura, men man få en pÊnt nedren mand i rÞret der siger denne tlf er lukket send en mail).

Men de penge er sku ikke til at få tilbage. DET SYNTES JEG ER RØVERI.

2013幎2月8日
Mono ロゎ

Mono からの回答

KÊre Trine,

Vi beklager meget hvis du fÞler at du ikke er blevet retmÊssigt behandlet, det er bestemt ikke vores mening!
Vi Þnsker ikke at du skal betale for noget som du ikke bruger, og vi beklager hvis der er sket en misforståelse i supporten.
Vi kan tilbyde dig at refundere belÞbet på de 3 x 168 DKK til din konto hvis du sender en mail til support@mono.net med dit brugernavn. Vi refunderer herefter det fulde belÞb til din konto hurtigst muligt.

Mono er nemt, hurtigt og billigt.

Jeg har afprÞvet flere forskellige systemer til at administrere og bygge hjemmesider. Heriblandt Jomla, freewebstore, samt to danske udbydere, hvor jeg har bygget og/-eller administreret hjemmesider.
Mono er det system der for mig har vÊret det nemmeste og mest logiske, med rimelig stor fleksibilitet.
Jeg vil til enhver tid anbefale mindre selvstÊndige, som ikke har en IT-uddannelse bag sig, om at anvende Mono.
Mono er nemt, hurtigt og billigt.
Christian

2012幎12月28日
自発的なレビュヌ

Super service og masser af tålmodighed

Jeg har lige vÊret igennem et helvede med at få min hjemmeside til at kÞre.. Men heldigvis havde jeg hele tiden Mono.Net i baghånden. Og det hjalp mig med det hele og kom med lÞsningsforslag selv når det så mest håblÞst ud. Og her hvor det hele nu virker, så har de endda lovet, at de lige vil holde et vågent Þje med siden her i starten, for at sikre at der ikke sker nogle fejl...
Dette er helt sikkert et sted, som jeg til hver en tid vil forelå andre hvis de vil have deres egen hjemmeside.
Lidt ris, får de dog osse. Prisen kunne måske godt lige vÊre en anelse lavere.
Men alt i alt, giver jeg dem 5 stjerner og thumps up herfra

2012幎11月28日

Ekseptionel service

det sker få gange i ens liv at net-support overgår ens vildeste forventninger. Det skete imidlertid da Mono.nets supportere gennem en helt ekstraordinÊr indsats reddede mig fra en meget stor mÊngde ekstraarbejde. Og så oven i kÞbet undskyldte, at det havde taget lidt lÊngere tid end normalt at svare.
Det var bare service på hÞjeste niveau og jeg er dybt taknemmelig.

2012幎11月13日

Altid god support

Jeg har haft min hjemmeside i to år hos Mono. Det er superlet at lave siden online, og er der problemer, svarer de hurtigt og letforståeligt på de spÞrgsmål, man stiller deres supportafdeling.

Ole TerslÞse

2012幎11月3日

Fin hjemmeside mulighed

Hej
Mono.net har et rigtig godt set up hvis mna skal lave en hjemmeside, i en snÊver vending. Man skal vÊre opmÊrksom på deres opsigelses varsler.

2012幎9月10日
Mono ロゎ

Mono からの回答

Hej Lars,

Jeg beklager hvis du ikke har vÊret indforstået med betingelserne, men det er således, at bindingsperioden fremgår klart at de forretningsbetingelser som du accepterer i forbindelse med et kÞb af et mono abonnement. Dermed accepteres disse vilkår for indgåelse af et mono abonnement.
Og vi tilbagebetaler jo meget gerne belÞbet for den resterende abonnementsperiode hvis blot du sender registrerings- og kontonummer til vores support.

Fremragende CMS, support og flotte skabeloner

Fantastisk nemt og brugervenligt CMS, der gÞr det muligt for ALLE, at lave deres egen hjemmeside. Ligeså nemt som at arbejde i Word og Power Point. En sÊrdeles brugervenlig opsÊtning af webshop.

Derudover en glimrende support. Hurtig og kompetent + chat support.
Kan kun anbefales.

Flemming RindshÞj
nova polska design/SimplexUno

2012幎6月1日

Enkelt,Nemt & Go Kundeservice

Jeg har undersÞgt flere steder som tilbyder det samme Ecommerce men prisen hÊnger ikke altid sammen. Prisen syns jeg er go.
Har haft hjemmeside fÞr hvor man skal have en IT ekspert til at rette og rediger den, Her kan man styr alt selv og det er meget nemt og enkelt.
Overskuelig vejledning.
Support kontakted mig og spurte selv om de kunne hjÊlpe med noget og der var et par ting man kunne have hjÊlp til og de gjor det med det samme. Rigtigt Go service og kan kun anbefale dem.
Go hjemmeside samt webshop lÞsning..

Med Venlig Hilsen

Billig-Engros.dk

2012幎5月30日

Enkelt og proff.

Points givet af en meget ikke-kompetent hjemmeside designer:-)

Jeg kan finde ud af det - STORT
Jeg får hurtige svar på min spÞrgsmål - som jeg kan forstå og fÞlge!
Det kan med en skarp it-nÞrd ved hånden komme til at se proff ud (det har jeg til gode - og glÊder mig til)

2012幎5月29日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。