Morres Wonen レビュヌ

5,291
TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Verkopers Amber en Dominique hadden alle tijd voor ons ,heel behulpzaam!! om meubels bij elkaar te zetten ,en hun mening -advies te geven ,niet opdringerig ,maar je goed uitleggen over de voor en na... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Zeer goed geholpen door Jacco! we waren al bijna 3 jaar op zoek naar een nieuwe bank, echter door de vervelende maten ging dit enkele keren niet helemaal naar wens. Jacco bleef geduldig en heeft ons u... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Vanaf het eerste moment voelden we ons welkom. Ook de dame aan de receptie was zeer vriendelijk en kwam spontaan naar ons en riep onmiddellijk een verkoopster die heel sympathiek overkwam en zeke... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Gisteren een eetkamertafel van Bree's met stoelen en bankstel van Enzo Luca+ salon van Enzo Luca gekocht bij Morres Wonen te Hulst. Wij werden in onze keuze geadviseerd en begeleid door medewerker Ja... もっず芋る

䌁業情報

1. 食べ物・飲み物・タバコ

圓該䌁業による蚘述

Morres is in Hulst ontstaan in 1909 als kleine meubelmakerij en is in 110 jaar uitgegroeid tot dé speciaalzaak voor Wonen & Slapen. Morres heeft een sterke focus op Retail, Leisure en Hospitality én combineert deze onder 1 dak. Dankzij deze unieke formule is Morres uitgegroeid tot ruim 40.000m2 destination store die vooral veel woonplezier wil geven. Kom binnen en geniet van het gastvrije karakter, de mix van sterke merken met unieke huis collecties en de uitstekende expertise van onze medewerkers. In het eigen restaurant geniet je van huisbereide gerechten, een uitgebreide koffie of een goed glas wijn.

連絡先

(5,291)

過去12か月のレビュヌ数: 196ä»¶

レビュヌを曞く

PRIMA SERVICE NA VERKOOP

Er valt absoluut niets aan te merken op deze dienst en service na verkoop. We hadden een probleem met een nog in garantie Stressless onderdeel en alhoewel na bijna 10 jaar is alles goed gekomen.We werden zelf zowel per mail als telefonisch gecontacteerd over het verloop ervan en hebben het gevraagde onderdeel gratis toegestuurd gekregen.

2026幎4月5日

Beste Werner,

Fijn om te vernemen dat wij je zo goed van dienst konden zijn! Service staat bij Morres hoog in het vaandel.

Vlotte aflevering

Onze bestelling werd geleverd volgens afspraak. We werden verwittigd als ze bijna ter plaatse waren. Vriendelijke en vakkundige medewerkers, alles werd netjes achtergelaten..

2026幎4月1日

Beste Raymond,

Tevreden over de levering van jouw aankoop ook dat is wat je van Morres zeker mag verwachten. Dank voor de top review.

heel correct

heel correct, alles uiteindelijk in orde gekomen, eerlijke prijs en mooie spullen. wel beetje lang moeten wachten op levering, maar toch de moeite waard

2026幎4月1日

Beste Luc,

Fijn om te vernemen dat ondanks het wachten alles correct in orde is gekomen! Dank je wel voor het delen van jouw ervaringen.

Super geholpen door Jacco

Afgelopen weekend een prachtige bank en eetkamerstoelen gevonden met behulp van Jacco. Alle mogelijkheden werden besproken en niets was te veel gevraagd.
Heel blij dat ik zo goed geholpen ben!

2026幎3月29日

Beste Lisa,

Heel blij met de goede hulp van onze collega bij het uitzoeken van jouw nieuwe meubels! Daar doen we het graag voor bij Morres, dank je wel.

aankoop.

J,en R . Kolijn
Afgelopen week bij Morres gewinkeld .
En uitstekend geadviseerd door Jacco ,daardoor hebben we bankstel en zetel gekocht .
Zijn ook heel vriendelijk ,eerlijk en behulpzaam geholpen, niets was te veel.

2026幎3月27日

Beste Joop en Riet,

Dat klinkt als een fijn dagje Morressen! Dank je voor het delen van jullie ervaring en top beoordeling.

ze waren stipt op tijd

ze waren stipt op tijd , heel vriendelijk , en snel gewerkt

2026幎3月21日

Beste heer Vermeulen,

Dat horen we graag bij Morres, dank je wel!

5぀星のうち1の評䟡

Niets reactie van de klantenservice bij defect van hoeksalon

Een jaar geleden een hoeksalon gekocht. Nu is voor de 2de maal eenzelfde relaxzetel stuk (vorige keer zeer correct hersteld). Nu reageren ze niet op mails of het contactformulier. Ik heb reeds 2x het contactformulier ingevuld (zou reactie moeten komen binnen de 24 uur volgens Morres) en een mail gestuurd naar de klantenservice. De eerste was 2 weken geleden, de laatste 1 week geleden.
Tevens is dit al de 2de maal dat eenzelfde deel stuk gaat binnen het jaar, dus kwaliteit is ook discutabel.
Dezelfde dag als het plaatsen van de review telefoon gekregen dat er een nieuw stuk besteld wordt. Het zou een 14 dagen duren. De persoon aan de telefoon was zeer vriendelijk en behulpzaam. Wordt vervolgd.

2026幎3月2日

Beste heer Van den Brande,

Het is zeker altijd onze bedoeling om een snelle reactie te geven op uw berichten. In uw geval heeft dit helaas langer geduurd dan door u en door ons gewenst. Inmiddels hebben we u vandaag kunnen spreken waarbij we met u hebben afgesproken het benodigde onderdeel te bestellen. Zodra wij dit ontvangen nemen we weer contact met u op voor het maken van een afspraak.

5぀星のうち5の評䟡

Er was een probleempje met de zitbank

Er was een probleempje met de zitbank en is vrijwel onmiddellijk zeer netjes opgelost , de opvolging door de medewerkers van de klantenservice was ook enorm goed

2026幎3月15日

Beste Yvo,

Goed om te horen dat je tevreden bent over onze serviceverlening. Dat is wat je ook mag verwachtn van Morres.

5぀星のうち5の評䟡

De aftersales was een openbaring

De aftersales was een openbaring. Top MorrÚs. De opvolging daarvan was ook erg adequaat. Wij zijn meer dan tevreden.

2026幎3月5日

Beste heer, mevrouw Mekking,

Meer dan tevreden over onze aftersales en de opvolging daarvan. Dank je wel voor het delen van deze mooie woorden!

Goede communicatie

Goede communicatie, stipte levering, vriendelijk en hulpvaardig

2026幎3月7日

Beste heer/mevrouw Daems,

Wat een mooie complimenten, dat is waar wij van Morres het graag voor doen.

5぀星のうち5の評䟡

werken netjes, snel en zeer behulpzaam

werken netjes, snel en zeer behulpzaam.
belden een kwartier van tevoren zodat ik wist dat ze eraan kwamen.
kortom, ze mogen nog eens langs komen :-)

2026幎3月2日

Beste heer/mevrouw Van Sabben,

Dat klinkt als een prettige ervaring. Ook wij ontmoeten je nog graag een keer bij Morres.

5぀星のうち5の評䟡

De klacht werd direct opgepakt

De klacht werd direct opgepakt, goede communicatie en afspraken nakomen.

2026幎2月26日

Beste heer, mevrouw Goossens,

Dank je wel voor deze mooie complimenten voor onze aanpak van jouw klacht. Ook daarvoor zit je goed bij Morres.

MORRES WONEN is eindelijk thuiskomen! ❀

Grote winkel met genoeg keuze ,voor elk wat wils.Vriendelijk en behulpzaam personeel.Goede en snelle online communicatie (Dani) .Levering was ook tip top!Wij komen zeker terug!!!!

2026幎2月26日

Beste heer, mevrouw,

Helemaal tevreden over de levering, communicatie, het advies en ons assortiment. Heel erg fijn om dat te horen.
Zo maken we bij Morres graag samen met jou van jouw huis een thuis.

Super vriendelijke verkoopster

Super vriendelijke verkoopster die ons voldoende uitleg gaf en niet alleen het allernieuwste wou verkopen.
Ze wees ons ook op de koopjeshoek, waar we jammer genoeg niets vonden.
Maar we gingen toch tevreden naar huis met een lamp uit de nieuwe collectie.

2026幎2月24日

Beste Geert,

Van harte gefeliciteerd met de nieuwe lamp. Heel erg fijn dat onze vriendelijke collega jullie zo goed heeft kunnen adviseren bij het uitzoeken hiervan!

Correct & stipt

Houdt zich aan de afspraken .

2026幎2月15日

Beste René,

Dat is wat je ook van Morres mag en kan verwachten. Dank voor de geweldige beoordeling!

5぀星のうち5の評䟡

Prima service en communicatie!

2026幎2月14日

Beste heer, mevrouw Poppe,

Dat doen we graag zo bij de grootste woon- en slaapspecialist van Nederland en België, hartelijk dank voor het plaatsen van jouw beoordeling!

5぀星のうち5の評䟡

Het heeft wat wat moeite gekost maar

Het heeft wat wat moeite gekost maar uiteindelijk is de klacht prima opgelost

2026幎2月14日

Beste Anne,

Dat vinden we fijn om te horen, dank je voor het delen van je positieve ervaring.

alles was volgens afspraak

2026幎2月8日

Beste Ingeborg,

Zoals je kan en mag verwachten van Morres! Dank je voor deze positieve 5 sterren review.

Professioneel behandeld

Professioneel behandeld

2026幎2月6日

Beste Luc,

Bedankt voor deze mooie 5 sterren beoordeling!
Wat fijn dat je deze ervaring met ons hebt.

Koen - Morres

super Morres

Leuke winkel met super afspraken die nageleefd worden!!!!!!

2026幎2月6日

Beste heer, mevrouw Van Damme,

Een super beoordeling met mooie woorden voor onze winkel en het nakomen van onze afspraken. Dank je wel hiervoor!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。