Morups Fönster レビュヌ 666

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Framförallt en vÀldigt bra relation med Niklas som utförde hela installationen och höll oss informerade om hela processen. PÃ¥ dagens datum gör han en efterbestÀllning av ett litet badrumsfönster... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Vi har varit i kontakt med Gabriel frÃ¥n Linköping och hela processen har fungerat mycket smidigt. De tog hand om allt, frÃ¥n att demontera de gamla fönstren till att installera nya fönster och lister... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

AlltsÃ¥... Min bÀsta projektedare Joseph och vÀrldens bÀsta Niklas med kollegor som installerade. Ni Àr guld vÀrda , superproffsiga, hjÀlpsamma och gör utan tvekan det lilla extra som ni verkligen fick... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Fönstren och kvaliteten Àr inget att anmÀrka pÃ¥. Byggarna skötte sig och stÀdade efter sig. DÀremot sÀljaren

䌁業情報

1. 窓提䟛業者
  2. 窓ガラス蚭眮業

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Vi tar hand om hela ditt fönsterbyte. Från måttagning och offert till installation och slutlig genomgång. Vårt Premium-fönster Àr inbrottsklassat, med lågt u-vÀrde och kondensskyddat glas. Som standard.

圓該䌁業による蚘述

通垞48時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Ett fint projekt med kvalitet

På dagens datum gör han en efterbestÀllning av ett litet badrumsfönster som jag borde tagit med 2025.
NÀr vintern nu lÀmnat oss kÀnner oss vÀldigt nöjda med hela fönsterbytet, utförande och kvalitet.
Ljudnivån Àr påtagligt lÀgre från gatans trafik och fönstren Àr lÀtta att hantera.
Tack för ett fint projekt.
P.S. Be Visor att utveckla ett bÀttre handtag för att justera persiennerna!!

2025幎9月9日

Mycket bra kundservice

Vi har varit i kontakt med Gabriel från Linköping och hela processen har fungerat mycket smidigt. De tog hand om allt, från att demontera de gamla fönstren till att installera nya fönster och lister. Vi behövde inte göra någonting sjÀlva. Rekommenderas varmt!

2026幎3月30日

BÀsta teamet

Alltså... Min bÀsta projektedare Joseph och vÀrldens bÀsta Niklas med kollegor som installerade. Ni Àr guld vÀrda , superproffsiga, hjÀlpsamma och gör utan tvekan det lilla extra som ni verkligen fick göra hos mig. Ses nÀr det Àr dags för balkongdörr.

2026幎3月18日

Morups Jönköping/ Magd

Proffsigt från början till slut! Det Àr vÀldigt hög kvalité på deras fönster och dörrar. Vi Àr vÀldigt nöjda.
Jag kan verkligen rekommendera Magd på Morups i Jönköping!

2026幎3月19日
5぀星のうち5の評䟡

Bra kvalite på perfekta fönster.

Bra kvalite på perfekta fönster.
SÀljaren Magd Hamo var vÀldigt trevlig och löste allt. En spanjolett till altandörren behövde lösas i efterhand, Àven det löstes. Trevligaste hantverkare som vi har trÀffat hittills, och de gjorde ett fantastiskt jobb. Inget att anmÀrka på något sÀtt.

2026幎2月27日
5぀星のうち2の評䟡

Fönstren och kvaliteten Àr inget att

. Omöjlig att fÃ¥ tag pÃ¥ och nÀr han Àntligen hade tid för efterbesök hos oss sÃ¥ betedde han sig som att vi inte Àr kunder utan att vi trÀffas för första gÃ¥ngen. Skryter med att han har varit pÃ¥ golfbanan hela dagen (arbetsdag) och lovar att Ã¥terkomma med en arbetare för att fixa till felmonteringen av persiennerna som behövde göras. Detta var ett och ett halvÃ¥r sen!! Skulle inte rekommendera detta företag pga sÀljaren enbart.

2026幎2月4日
5぀星のうち5の評䟡

Bra upplevelse från start till mål

Bra upplevelse från start till mål. Projektledaren höll vad han lovade och visade sig på plats vid uppstart samt kom tillbaka några dagar efter monteringen för att försÀkra sig om att allt var korrekt.Fönsterna levererades på utsatt tid och hantverkarna kom nÀr de skulle. De arbetade snabbt och fokuserat och alla 8 fönster var på plats på två dagar. Mycket nöjda med hela processen och kvaliteten.

2026幎2月3日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス