KÞnslÞs âmadâ
Alt sammen hÊldt ud af frostposer, af laveste kvalitet.
KÞnslÞs âmadâ
Alt sammen hÊldt ud af frostposer, af laveste kvalitet.
Alt for dyrt i forhold til prisen.
Da jeg skulle have maden, vi har forresten ikke mere burgerdressing, så der er mayo istedet for.
Dagens salat var meget groft skåret iceberg og 4 stykker revet gulerod
Venlig og hurtig
Betjening bestilte på tlf, hun var ved at pakke det da vi kom, selv om der var kÞ gik det hurtigt. Har aldrig fået bedre kyllinger og deres hjemmelavede ting er perfekte, vi kommer igen. Tusinde tak for en god oplevelse, både konceptet, maden og personalet
Kold kylling og meget tÞrre/hårde pomfritter - Êv, meget skuffende. KÞbt i Fjellerup.
Har kÞbt og afhentet i StÞvring. Dejlig betjening og maden smager godt. Har dog lige et par ting, som jeg vil nÊvne.
Menuen jeg har kÞbt, begge gange, er på hjemmesiden beskrevet som fÞlger..
CRUNCHY CHICKEN MENU
5 crunchy chicken (chicken tenders) m. pommes frites eller bagekartoffel og hjemmerÞrt coleslaw. SprÞde chicken tenders er lavet af 100% brystfilet fra velfÊrdskyllinger. De er knasende sprÞde med en frisk smag af citron og rosmarin.
I begge tilfÊlde, var der dog kun 4 crunchy chicken.
På hjemmesiden manglede der mulighed for, at vÊlge mellem pommes frites og bagekartoffel.
Jeg prÞvede også Êblekagen, men den var jeg ikke imponeret af. Smagen var, for så vidt god, men Êblekompotten havde en lidt mÊrkelig cremet konsistens..Er den måske rÞrt op med vanillecreme?
Ellers en god oplevelse, som jeg vil anbefale til andre.
På deres anbefaling kÞbte vi Luksus for 2 til 230,00 kr., men det var nÊrmest et uspiseligt produkt!
Vi kÞbte mad og dessert pandekager. 25 kr for en lille smagslÞs pandekage, det er simpelthen tyveri. De havde samme stÞrrelse og smag (eller mangel på samme) som fÊrdig kÞbte pandekager. Så bliver der brugt 2 af dem klasket sammen om en såkaldt mexicansk oksekÞds fyld, hvilket også var smagslÞst.
Vi bestilte madpandekager både en med mexikansk oksekÞdsfyld samt med kyllingekebab.
DesvÊrre var det en extrem dårlig madoplevelse. Der var ingen smag overhoved. Pandekagerne var små og kunne ikke lukkes om kÞdfyldet. Endvidere var maden lunken.