䌁業情報

過去12か月のレビュヌ数: 1ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

Verdens bedste dansestudie

Jeg går på move dansestudie Þsterbro der har jeg gået siden 2022 vinter sesonen og jeg ELSKER det jeg lÊre så meget og jeg har vÊret til mange konkurancer og syndes det er så fedt selvom man ikke vinde rnogle gange man for de bedste venner jeg haf fx fået mange helt vildt gode veninder som jeg tit hÊnger ud sammen med JEG ANBEFALER så meget!!!!!! Hvis i vil lÊre noget dans så vÊlg move!

2025幎7月22日

Jeg danser hos Move i HÞrsholm

Jeg danser hos Move i HÞrsholm, og har gjort det i mange år, Funky Moves +30 og Latin Moves. Det er så sjovt, professionel instruktÞr, der hele tiden udfordrer mig på den gode måde. Så kom og vÊr med, det er super godt. Mine bÞrnebÞrn danser også hos Move - de elsker det. Og ligesom på mit hold er instruktÞrerne super professionelle. Tak for jer.

2025幎6月5日

De fusker

Jeg meldte mig ud fra dansestudiet da de havde hÊvet prisen uden varsel, men de har trukket pengene alligevel efter en mÃ¥ned fra min udmeldelse. Jeg ringer og skriver til dem flere gange uden svar. ENDELIG efter over en uge fÃ¥r jeg svar om, at de ikke har modtaget min udmeldelse. Jeg skriver til dem at sÃ¥ vil jeg gerne udmelde mig fra dags dato. Jeg har STADIG ikke fÃ¥et svar pÃ¥ dette, pÃ¥ trods af at jeg har bÃ¥de ringet og skrevet flere gange endnu engang. ELENDIG kundeservice og det fÞles Êrligtalt som noget fusk nu. Desuden er “Claus” ikke en sÊrlig rar person.

2023幎11月27日
自発的なレビュヌ

Ekstrem dårlig og kynisk kundeservice

Moves kundeservice i form af en hr. Claus er ekstremt kynisk og ikke sÊrlig venlig eller forstående. Selvom man har meldt sig ud, trÊkker de kontingent lang tid efter og de har ingen forståelse for en familie, der har det rigtig svÊrt og har fået meldt sig for sent ud. Kan IKKE anbefale dem pga deres meget dårlige kundeservice. Ydermere er de dårlige til at kommunikere med deres medlemmer. Det foregår i tilfÊldige facebookgrupper og alle undervisere er meget unge teenagepiger, som er dygtige til at danse men der mangler noget ansvarlighed og ordentlig kommunikation. PÊdagogik hÞrer ikke til deres stÊrke side.

2023幎2月1日

DÃ¥rlig kundeservice

Jeg har vÊret udsat for et ekstrem dårlig kundeservice. Min Datter går til Dans hos dansstudie i DGI huset Aalbog afdeling og det har hun kun gjordt i nogle år og hun er meget glad for at gå til det. Mit problem kommer nu her. Jeg fik et vÊrdibevis på 1000 kr. Som kan bruges til dans. Derfor fik jeg ringet til kundeservicen så vi kan får bevisen indlÞset og betale den resterende belÞb. Dette gjorde jeg i august måneden, hvor jeg fik at vide at han bekrÊfter og vender tilbage til mig når den resterende belÞb skal betales. Min datter får at vide for nogle dag siden at belÞbet blev ikke betalt, derfor ringe jeg til kundeservicen en gang til i dag og snakker med "Claus". Jeg har hele dagen gået og haft det dårlig over vores samtale han råbte og skreg i telefon af mig han påstår at jeg ikke kan bruge bevisen selvom vi har aftalt den gang at den er brugbart. Jeg ringe jo for at hÞre hvor meget jeg skulle betale nu når de 1000kr er fra trukket . Han råber virkelig hÞrt af mig jeg prÞver at sige til ham flere gange at han skal ikke råbe af mig og hvis han har svÊrt ved at forstå hvad jeg sige vil jeg gerne tale lidt langsommere til ham men han forsÊtter med at råbe af mig og ender med at lÊg på. Jeg har nu betalt hele belÞbet og ikke brugt vÊrdibeviset, da det er så besvÊrligt.

2023幎1月11日

Pris og kvalitet uforenelige

Ekstrem dårlig kundeservice. Min datter Þnsker ikke at danse ved move, hun er udmeldt men de trÊkker stadig kontingent. De har 1 uges svartid og er svÊre at komme i kontakt med. Undervisningskvaliteten har vÊret op og ned, manglende undervisning er placeret i weekender og der er meget skiftende undervisere og vikarer. Pris og kvalitet hÊnger ikke sammen.

2022幎2月14日

Fuskerforening

Fuskerforening
OpkrÊver gebyr for sÊson selvom man er udmeldt
Giv aldrig dine kortoplysninger til dem!
Deres instruktÞrer er heller ikke specielt pÊdagogiske - taler grimt til bÞrnene og Þnsker på ingen måde at hÞre på forÊldres kritik når man spÞrger ind til årsagen til den ligefrem russiske tilgang til lÊring - kÊft trit og retning er ikke Danmark anno 2021!

2021幎12月13日
自発的なレビュヌ

Magen til bondefangeri skal man sÞrme

Magen til bondefangeri skal man sÞrme lede lÊnge efter.

Jeg tilmeldte min datter til dans i HÞrsholm, hvor hun startede til sÊson start i August.
Jeg har i god tro betalt for hele sÊsonen (1450kr), da jeg troede det var noget for hende.
Efter kun 1 måned, finder vi ud af, at det bestemt ikke er noget for hende og vil så melde hende ud.

Så snakker jeg med Move omkring tilbagebetaling af resten af forlÞbet, da hun trods alt kun har vÊret der i 1 måned.

Move fortÊller så, at man ingen penge får tilbage og det er ens egen skyld.
De er på ingen måde medgÞrlige, samarbejdsvillige eller fleksible.

VÊlg ALDRIG move dansestudie.
Desuden var bÞrnedanse undervisningen kun 30 min.
De fÞrste 10 blev brugt på at snakke, 5-10 min på strÊkÞvelser og max 7 min på dans.

Så hvis i gerne vil have, at jeres små bÞrn rent faktisk skal danse, så find noget andet.

Bliv ALDRIG fristet af at betalt for en hel sÊson, du snyder kun dig selv.
Men vÊlg rater, for tager de ikke ALLE dine penge.

2021幎9月22日
自発的なレビュヌ

Ingen underviser til privattime.

Min mand og jeg havde bestilt en privat brudevals time hos Move Dansestudie inden vores bryllup.
Det blev booket igennem Claus, og den del gik fint. Dansetimen er halvanden uge fÞr brylluppet, da vi blev vejledt således, at vi ikke glemte trinene inden den store dag.

Da vi mÞder op, er der ingen instruktÞr, og dansestudiet på Valby Langgade ligger Þde hen. Vi både ringer og skriver mail, men da det er uden for deres normale telefontid, får vi intet svar.

Efter at have ventet i 30 minutter (ud af de 45 minutters betalte dansetime), tager vi hjem. Vi bliver ringet op af Claus samme aften, som beklager meget, og giver os en ny tid ugen efter - dette 4 dage fÞr brylluppet.

Det samme sker dog, da vi mÞder op til dansetimen for anden gang - ingen instruktÞr, og studiet er lukket. Vi forsÞger igen forgÊves at få kontakt, og bliver fÞrst ringet op af Claus, da vi er på vej hjem. Han beklager igen, og vil give os en ny time + en gratis time en anden dag.

Vi takker nej til begge tilbud, og får derefter pengene refunderet; men vi har tabt kostbar tid i ugen op til vores bryllup, som kunne have vÊret blevet brugt mere fornuftigt. Derudover kunne vi jo så tydeligvis ikke danse den rigtige brudevals, hvilket vi har rigtig kede af, da vi netop havde glÊdet os meget til denne tradition.

Move Dansestudie er måske fint til holdundervisning eller i andre sammenhÊnge - men jeg vil på ingen måde anbefale dem. Det er simpelthen ikke det vÊrd!

2018幎9月4日
自発的なレビュヌ

Kundeservicen er mangelfuld - og man holder sig fra afstand på kunderne!

Move.dk laver danseundervisning, hvor vi har vÊret tilmeldt efter sommerferien. Det er i HÞrsholm, KÞbenhavn, VanlÞse og Hjallerup. Jeg har prÞvet HÞrsholm, hvor vi har vÊret på det indledende hold fra bÞrn fra 5-7 år, hvor der var undervisning enten mandag, onsdag eller lÞrdag.
Der er kontortid, dvs. hvor man kan ringe ind til kontoret, og det prÞvede jeg i sommerferien og i august måned. Jeg prÞvede at ringe i kontortiden 5-10 gange på en måned, men ingen tager telefonen (jeg ringede sidste uge af juli og starten af august og slutningen af august), og der stod ikke på hjemmesiden eller telefonsvaren, at der var ferie eller lignende. Man kommer over på en telefonsvarer.
Endvidere prÞvede jeg at sende en mail med spÞrgsmål, og den har jeg den dag i dag slet ikke fået svar på.
Jeg kom fÞrst igennem på telefonen, da jeg ringede med skjult nummer (man skal #51# eller *51* for man trykker nummeret), og så var det pludselig nemmere at komme igennem.
Jeg spurgte specifikt til om man er sikker på, at holdet om onsdagen kl. 16 blev til noget, og det svarede han, at "ork ja, holdene er altid blevet til noget", så man kan roligt betale, og ellers får man pengene igen. Konkret kan vi ikke om mandagen, så man leder efter et dansestudio, som passer med den dag, da der er 3-4 forskellige udbydere i området.
FÞrste gang efter uge 42 fik vi at vide, at den unge lokale undervisere, at hun samme dag havde fået at vide at holdet er nedlagt, og der ikke bliver flere undervisningsgange om onsdagen! Men vi kan begynde på mandagsholdet eller lÞrdagsholdet. Vi har ikke formidlet den information direkte fra de ansvarlige, hvilket er problematisk, da det så er kunderne, som har "problemet" med, hvad de så gÞr! Der var 4-5 betalende bÞrn, og vi fik at vide til at starte med, at hvis der er 3 eller mere blev holdet til noget, og vi kiggede alle sammen på hinanden, og vi har alle sammen betalt. Man bliver holdt gidsel, da move.dk vil spare en lÞnning, og satser på, at vi rykker over på nogle af de andre hold. Det der får mig til at skrive denne anmeldelse er, at jeg talte med en anden kursist, som sagde, at det var typisk, at de gjorde akkurat det samme sidste år, hvor de efter uge-42 slår flere af holdene sammen og spare en times lÞn til den unge underviser.
Jeg har intet at udsÊtte danseundervisningen for. Men forretningsmodellen og "kundeservice" er yderst kritisabelt. For det fÞrste :
1. Ingen mailadresse til move.dk men kun en forudfyldt postkasse, som jeg ikke fik svar fra.
2. Behandler forÊldrene dårligt, da de lukker holdet lige efter at man har betalt, og man får det at vide af en 15 årig og ikke direkte for hovedkontoret på mail eller telefon, og man kan ikke sådan lige komme i kontakt med dem.
3. Man kan ikke engang se navn eller kontaktperson på hjemmesiden.
4. Der er afdansningsbal, når sÊsonen slutter i februar, og det koster 100 kr. pr. deltagere + evt. dragtleje, men mÊrkeligt at selvom vores bÞrn går i HÞrsholm, skal dette Show foregå i Albertslund, selvom move ikke har nogle studier der. Så igen er denne del heller ikke så oplagt og brugervenligt.
5. Hvis man vil have pengene tilbage for den resterende del af sÊsonen skal jeg som kunde gÞre noget aktivt, selvom det er dem, som har Êndret betingelserne. De har i deres ”forretningsmodel” Ã¥bnet flere hold end de har tÊnkt at gennemfÞre sÊsonen og satser pÃ¥, at forÊldrene blot kan Êndre hold til en af de andre tidspunkter.
6. Problematisk at ”forretningsmodellen” med at lukke hold efter uge-42 ogsÃ¥ var der sidste Ã¥r, og der har man jo sÃ¥ fÃ¥et indfanget folk, og de vil nok fortsÊtte, hvis de kan, og sÃ¥ tjener move endnu flere penge, da de fÃ¥r fÊrre udgifter til undervisere. Hende jeg talte med sidste Ã¥r, ville ogsÃ¥ sige op sidste Ã¥r, men sÃ¥ overtalte kontoret til at hun fortsatte

2013幎10月27日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ