2.0

過去12か月のレビュヌ数: 4ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

Zat sinds 2008 op MovieMeter maar de

Zat sinds 2008 op MovieMeter maar de site is onbruikbaar geworden. Vol met spam, pop-ups en irrelevante artikelen. Heb dit al eens aangegeven als constructieve feedback, geen reactie. Wilde mijn gegevens exporteren en dat lukte niet. Ik nam contact op via mail - je raadt het al, geen reactie. Waardeloos echt.

2026幎5月28日
5぀星のうち2の評䟡

Alles voor de clicks

Moviemeter is niet objectief.
99% van wat er vermeld wordt is "het beste", "Netflix-sensatie", kijkers gaan "los".
Dit alles voor de clicks.
Lees zelden over "wat slecht", "slecht acteren" e.d.
Gaat er rommeliger uitzien en wordt er zeker niet betrouwbaarder op.
Nee, voor mij is deze site einde oefening.

2025幎7月12日

Geen verbetering

Anderhalf jaar na mijn eerste review is er géén enkele verbetering te bespeuren. Integendeel, het lijkt er alleen maar slechter op te zijn geworden. De user interface oogt nog steeds rommelig en de site is door de vele ads nauwelijks te bezoeken zonder adblocker. Dit heeft tot gevolg dat prominente gebruikers, waaronder een aantal Nederlandse regisseurs, zijn vertrokken of hebben aangegeven geen moeite meer in de site te steken. Kritiek wordt weggewuifd door de moderatoren en als gebruikers te veel op- en aanmerkingen hebben worden ze zonder pardon van de site gegooid, terwijl een bewezen stemfraudeur als 'Stinissen' al jaren de hand boven het hoofd wordt gehouden. Het respectloze gedrag van de mods en crew naar de gebruikers toe doen des te meer beseffen dat er geen enkele reden meer is om MovieMeter serieus te nemen, laat staan er nog een profiel op aan te maken.

2025幎7月7日
5぀星のうち1の評䟡

Een grote reclameblock, ver buiten verhouding.

Bij Moviemeter kan je niet 1 recensie goed lezen.
Dat er reclame bij een internetsite getoond wordt is begrijpelijk.
Echter dat ongeveer 85% van het beeld bewegende reclamebeelden zijn die die met een hoge frequentie veranderen geeft geen rust.

Ook kan je niet op naar de tekst van een film kijken omdat deze vaak veranderd in een nieuwe reclameblok en dat je weer moet gaan scrollen.

2023幎12月15日
5぀星のうち1の評䟡

Politieke censuur op dit platform.

Pure censuur op dit platform.
De moderator mag rustig zijn politieke mening plaatsen in reacties.
Maar bezoekers zoals ik niet want dan wordt je reactie verwijderd en krijg je een waarschuwing en uiteindelijk een ban.

Hitler en Stalin zijn fout volgens de moderator.
Ik zeg dat Hitler en Rutte fout zijn maar Stalin niet.

Vervolgens een ban.
Dus je mag alleen een politieke mening hebben wanneer je het eens bent met de moderator.

2023幎10月2日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ