レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Bestilte blækpatroner til min printer 23 april. Skiftede først 21 juni. Det viste sig at den ene patron havde fejl og blev ikke accepteret af printeren. Multi Tech sendte omgående en ny, helt uden pro... もっと見る

5つ星のうち5の評価

My 8 year old Sony Bravia was experiencing vertical lines across the entire screen then it would go black.I called Multitech on Saturday Oct.8/23 left a message not expecting a quick response from t... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg fandt en printertromle hos Multitech som var væsentligt billigere end alle andre steder, så jeg var lidt bekymret om hvorvidt den ville være original eller om der ville være lang leveringstid. Mi... もっと見る

企業情報

1. トナー カートリッジ提供業者

さまざまな外部ソースから提供された情報

MultiTech, edbforhandler, alt indenfor pc, hardvare osv.

4.7

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Jeg kunne se der var en masse dårlige…

Jeg kunne se der var en masse dårlige anmeldelser herinde af Multitech og desværre ser man ofte at folk typisk kun fremhæver dårlige købsoplevelser.

Så jeg ville kort sige at jeg i mandags d. 30/3 kl 10.48 bestilte en printerpatron. Tirsdag kl 12:10 var den på vej til mig og onsdag kl. 11:18 fik jeg en sms om at min pakke var til afhentning i min lokale GLS-pakkeshop.

Tak for hurtig og nem ordregang.

2020年4月1日
5つ星のうち1の評価

Super kedeligt at modtage noget man…

Super kedeligt at modtage noget man ikke har bestilt, de skriver at det er ofgijale
Blæk patroner, det er den største løgn, de har ikke noget originalt, og tænk at de gider at gøre sig den ulighed at sende det helt forkerte, opgav at sende det tilbage, så lade være med at handler der, får det er løgn det de skriver

2019年2月9日

Totalt dårlig

Jeg bestilte en original toner til en HP laserjet og fik den leveret som lovet. Men toneren er 12 år gammel og derfor ubrugelig😞. Udskrifterne er ulæselige! Har skrevet og klaget uden reaktion. Har forsøgt at ringe men uden held. Baseret på tidligere anmeldelser her, ser det ud til, at det er, hvad man kan forvente.
KØB IKKE HOS MULTITECH. Det er bare ikke i orden at sælge så gamle produkter!

2018年5月5日
5つ星のうち5の評価

Mine bekymringer blev gjort til skamme - jeg bestilte mandag aften, og onsdag morgen lå der en original Brother-tromle og ventede på mig. Det bliver nok også Multitech næste gang.

2017年8月2日
5つ星のうち2の評価

Slapt

Bestilte farvepatron mandag som angiveligt var på lager. Rykkede torsdag og fik at vide, at den ville blive sendt fredag. Afbestilte derfor.

2017年7月6日

Hurtig kundeservice og levering

Var lidt i tvivl om jeg skulle bestile to lasertonere hos dem pga tidligere anmeldelser. Men der var rigtig hurtig respons på spørgsmål via email, så bestilte toner søndag aften, der ankom tirsdag med posten. Pakken var lidt revet op, så havde indpakningen være lidt bedre, var det 5 stjerner. Ellers er der intet at klage over :-)

2015年12月10日
5つ星のうち4の評価

De to sidste handler har fungeret fint

Jeg har handlet med Multitech gennem flere år, når jeg skulle bruge toner, men med svingende tilfredshed angående leveringstid og besvær med kontakt til firmaet. De sidste to gange jeg har handlet, har det fungeret perfekt, men jeg giver kun fire stjerner, da jeg har tidligere handler i baghovedet. Hvis næste handel fungerer perfekt, får de fem stjerner. Deres priser på toner er rigtig gode.

2015年12月3日
5つ星のうち1の評価

Leverer HP inkjet patroner, som er langt over sidste salgsdag, men vil ikke acceptere at det er et problem.

Bestilte to HP-blækpatroner, som kom hurtigt. Den ene var udløbet to år tidligere, dan anden "kun" et år tidligere. Sat i printeren kunne jeg se at de ville holde op med at fungere efter få dage (HP laver en elektronisk blokkering for gamle patroner), så jeg krævede mine penge tilbage. Det fik jeg, efter et par rykkere, men måtte selv betale returporto.

Så det er første, eneste og sidste gang jeg handler her.

2015年2月12日

Super hurtig

Bestilte en HP toner igår kl 2150 og fik den leveret i dag ca kl 1130. Jeg har aldrig prøvet noget ligende. Jeg syntes det er godt gået vil gerne handle der igen.

2014年8月22日
5つ星のうち1の評価

Hvordan kan man drive virksomhed på den måde???

Jeg sidder en søndag aften og løber tør for toner til min printer. Jeg går straks på edbpriser.dk og ser at multitech.dk har min toner på lager til billige penge og jeg smider en ordre afdsted.
Onsdag er min vare ikke kommet, og jeg skriver en mail for at høre hvor den bliver af.
Torsdag har jeg stadig intet hørt. Jeg prøver så at ringe, men intet svar. Jeg kommer så igennem efter flere forsøg, men får en "kort for hovedet" person i rører som fortæller at han er ude og køre lige nu, om ikke han må ringe tilbage senere. Jo det må han da...
Fredag - Er stadig ikke blevet ringet op. Der er fortsat ikke kommet svar på min mail fra i onsdags og jeg har ringet 5 gange her til formiddag.
Jeg lader nu handlen gå tilbage og kræver mine penge retur gennem paypal

JEG HANDLER ALDRIG MERE I DEN USERIØSE BUTIK!!!

2013年11月29日
5つ星のうち1の評価

Køb dine varer et andet sted!

Bestilte varer der var på lager, hvorefter jeg intet hørte i 3 dage på trods af, at jeg sendte en mail. 4 dage efter min bestilling besøgte jeg firmaadressen, hvor der ikke var nogen skilte med firmanavnet Multitech. Jeg måtte ind på et kontor tilhørende et elektrikkerfirma for at finde en der havde hørt om firmaet. Fandt en der havde med firmaet at gøre, men han havde ikke tid til at betjene mig.........Har endnu ikke hørt noget (nu en uge siden bestillingen). Ordren efterfølgende annullerer pr. mail fra min side.

2013年10月20日

Ingen kommunikation

Bestilte toner hos Multitech 22. august 2013. Havde 28. august telefonisk kontakt med firmaet, hvor de lovede at sende min bestilling samme dag. I dag 2 september er der endnu ikke sket noget.
Ingen forsendelse på vej
Ingen kommunikation fra firmaet
Ingen der tager telefonen
Jeg har derfor måttet oprette en Tvist sag hos PayPal, for forhåbentlig at få mine betalte penge retur.
Ikke et firma jeg vil kunne anbefale

2013年9月2日

For gammel toner

Købte tonerpatroner som begge viste sig at være mere end et år udløbne. Returnerede dem, men måtte rykke gentagne gange for at få tilbageført beløbet. Multitech betalte ikke for returnering, selvom der var tale om en reklamation. Uacceptabel oplevelse.

2013年8月1日

Trustpilot エクスペリエンス