PÃ¥ alle mÃ¥der anbefalelsesvÊrdig. Har haft besÞg af en grundig, og tillige utrolig sÞd og behagelig fyr, der bare leverede varen. Varme anbefalinger herfra, og synes man skal handle lokalt, nÃ¥r man ka... ãã£ãšèŠã
Fantastisk flot arbejde ned til mindste detalje. Arbejdet blev udfÞrt af den flinkeste medarbejder, som kom prÊcis til aftalt tid. Bilen trÊngte virkelig til en grundig vask og var meget beskidt.... ãã£ãšèŠã
Bestilte indvendig rengÞring og det var super. Forruden kunne dog vÊre bedre, men hvis man kunne give 4,5 får de det.
Rigtig fin oplevelse. Jeg havde booket en tid ud pÃ¥ eftermiddagen, men pga hundehÃ¥r bad de selv om at ombooke til en tidligere tid (sÃ¥ de kunne se ordentligt). Rasul, der kom ud, gjorde et virkeligt... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Myautowash ApS udÞver virksomhed med rengÞring af motorkÞretÞjer samt enhver virksomhed i hermed stående forbindelse.
Bispehavevej , 8210, Aarhus, ãã³ããŒã¯
- Kundeservice@myautowash.dk
- www.myautowash.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Perfekt
Kort og godt er jeg hundrede procent tilfreds. Min bil skinner som var den ny.
Bestilte indvendig rengÞring og det varâŠ
På alle måder anbefalelsesvÊrdig
På alle måder anbefalelsesvÊrdig. Har haft besÞg af en grundig, og tillige utrolig sÞd og behagelig fyr, der bare leverede varen. Varme anbefalinger herfra, og synes man skal handle lokalt, når man kan. IÞvrigt dejligt at man ikke behÞver flytte dig, for at få sin bil shinet helt op
Super service
Super service, super resultat, venlig medarbejder. Skulle aflevere min bil efter endt leasing og den gik lige igennem. Kan varmt anbefale dem
Alt var perfekt
Alt var perfekt - så god service og grundig rengÞring.
Supergod oplevelse.
Supergod oplevelse.
Kom som aftalt og gav den virkelig gas på min bil - som trÊngte.
Flot resultat, absolut intet der ikke var ok.
Og den sÞdeste service.
Helt sikkert en service jeg vil bruge igen.
ug med x og slange
Har just haft myautowash her på gårdspladsen for at
giŽ min Kia en kÊrlig omgang.
Og det må jeg i sandhed sige, den har fået.
Intet stÞvgran, ikke en plet tilbage, alt er pudset og poleret.
OvenikÞbet fået vasket måtter uden ekstra betaling.
SÃ¥ ug med x og slange.
Det er ikke sidste gang.
Mvh. Inge-Lise
RengÞring af vores bil
Vi har lige fået rengjort vores bil til total tilfredsstillelse
Det er anden gang at vi brugte myautowash og det var lige så meget i top som sidste gang .
Så vores bedste og stÞrste anbefalinger herfra
En meget kundevenlig , hÞflig og grundig mand udfÞrte det begge gange
100% i orden service!
Vi har lige haft besÞg af en utrolig flink person fra Myautowash, som lykkedes til fulde med at forvandle vores gamle, ildelugtende og mÞgbeskidte bil en skinnende ren og velduftende bil. Den er nÊsten ikke til at kende. Vi kan varmt anbefale Myautowash til alle, som trÊnger til at få ren og pÊn bil! Det var i hvert fald ikke sidste gang, vi benyttede denne service!
Vores gamle beskidte Peugeot fik sig enâŠ
Vores gamle beskidte Peugeot fik sig en hovedrengÞring af My Auto Wash, så både hundehår og sortefingre på sort betrÊk er vÊk. utrolig venlig og imÞdekommende fyr der stod for rengÞringen.
God betjening og fantastisk resultat
Vi har i dag haft besÞg af Myautowash og deres personale leverede rigtig god betjening og et fantastisk resultat, med en bil der nÊrmest ser ud som ny.
Vi kan varmt anbefale at bruge dem til jeres biler.
Varm anbefaling herfra
Vi har netop haft besÞg af MyAutoWash i dag og den sÞde medarbejder har virkelig gjort et kanon stykke arbejde!âºïž God service og vi har nu en bil, som stÃ¥r som ny igen!
Vi kan varmt anbefale MyAutoWash!
Disgusting cleaning result
I specifically chose this car cleaning service because of all the high ratings and praises it received in reviews. Couldn't have been more disappointed.
Some pirate guy with only one working eye came over to clean my car. Started smoking next to the car while all the doors were open... But fine, I just thought the cleaning result is the most important...
Don't get me wrong, he "cleaned" my car. But there is a difference between a clean car and a clean car. I don't get it at all how this company had such good reviews before. Is it because people keep their cars like pig barns and they faint once somebody vacuums their cars? Probably.
All reflective surfaces and windows had disgusting smudges all over them, couldn't see out of the car clearly at all. All seats had stains on them after they had dried. I also ordered extra cleaning service of algae in the window sills, which of course costed extra, but only half of that was done as well.
Obviously, after emailing them several times, they promised to come again, but weeks have passed and no response from them whatsoever.
If it was possible to upload pictures to this review, no one would buy anything from this company ever again.
Stay away as far as possible.
Super service og resultat
Fantastisk service og betjening
Fantastisk service og betjening! Fuld plade her fra og kan varmt anbefales âºïž
Hvis alle havde denne service tilgangâŠ
Hvis alle havde denne service tilgang og Þje for at lave et godt produkt! SÃ¥ vil alt funger meget bedre! Jeg havde Êrligt talt mistet hÃ¥bet om, at min bil kunne blive ren igen â den var virkelig beskidt, bÃ¥de indeni og udenpÃ¥. NU! kan jeg slet ikke fÃ¥ armene ned! Det er bare super fantastisk udfÞrt!
Det resultat, jeg fik, overgik alle mine forventninger. Min bil er ikke bare blevet ren â den ser ud som om, den lige er kÞrt direkte ud fra forhandleren! De er super professionelle, detaljeorienterede og virkelig dygtige til deres hÃ¥ndvÊrk. Hver en krog blev rengjort, og de har tydeligvis en passion for at levere kvalitet.
Jeg er imponeret over bÃ¥de servicen, resultatet og oplevelsen, og jeg kan varmt anbefale MyAutoWash til alle!!! TÃV IKKE! Det er det absolut bedste resultat jeg har set.
Fem store stjerner herfra â fantastisk oplevelse! ððððð
Helt igennem en god oplevelse
Helt igennem en god oplevelse - fik opkald af firma, da deres booking ikke fungerede på dagen, hvilket gav mig en klar oplevelse af, at firmaet var yderst kundevenligt og professionelt. Bil-rengÞringen var helt optimal og bilen fremstår pÊnere og renere end nogensinde. Personen, som gjorde bilen ren, var punktlig, grundig, imÞdekommende og yderst behagelig.
Fik min bil rengjort
Fik min bil rengjort, både udvendig og indvendig, ved min arbejdsplads så jeg kunne kÞre hjem i en rigtig flot bil - kan varmt anbefales. Får topkarakter herfra
Jeg er virkeligt imponeret overâŠ
Jeg er virkeligt imponeret over resultatet. Bilen er gjort enormt flot ren, og det har vÊret billigt. Min bil er nÊsten som ny indenvendig!