ÐЎал 3 ЌеÑÑÑа пÑОÑлалО ПбÑПлÑÑМП Ме ÑП ÑÑП заказÑвал,в ПпОÑаМОО бÑлП МапОÑаМП ÑЎелаМП Оз ПгМеÑпПÑМПгП ÐºÐ°ÐŒÐœÑ Ðž кОÑпОÑа, пП ÑакÑÑ ÐžÐ· МепПМÑÑМПй ÑЌеÑО ÑегП ÑП .вÑглÑÐŽÐžÑ ÐŽÐµÑПвкПй Оз папÑе-ЌаÑе... ÐПзвÑаÑ... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Paar maanden geleden een grote kamado gekocht hier en zeer tevreden service is echt top. Je wordt na je bestellen netjes gebeld over hoe je de levering wil hebben daarnaast zijn ze altijd beschikbaar... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vanf de bestelling wordt er al contact gezocht, je wordt voorzien van de juiste informatie.Als je een BBQ ( kamado) koopt wordt er direct contact opgenomen wanneer het bestelde artikel persoonl... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
MY BBQ SHOP is een webshop voor de barbecue liefhebber! We staan voor goede service, betaalbare prijzen en mooie producten! Ons assortiment bestaat uit diverse formaten Kamado barbecues, een veelzijdig assortiment aan accessoires en natuurlijk hoogwaardige houtskool & rookhout! Heb je vragen of kom je ergens niet uit? Vraag ons gerust om hulp!
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã

MY BBQ SHOP | Dé barbecue webshop! ããã®åç
Via app snel reactie op mijn vraag
Ben super geholpen

MY BBQ SHOP | Dé barbecue webshop! ããã®åç
Snelle levering en goed alternatiefâŠ
Snelle levering en goed alternatief voor het rooster wat niet op voorraad was.

Snel geleverd, goede service
Duidelijke website, met Duidelijke uitleg bij de type bbq-kolen.
Hierdoor een snelle keuze kunnen maken.
Zeer snel geleverd.

Snelle reactie Klantenservice op vragen

Nog niks ontvangen
Nog niks ontvangen na 6 dagen, bezorg dienst gls heeft niks laten weten, niet wanneer geleverd zou worden en dat het al bij de buren lag. Als je track en trace bekeek stond er:
is geaccepteerd wordt bewerkt, 6 dagen lang. Klantenservice mybbqschop is erg snel en kon mij vertellen dat het bij de buren lag.

super geregeld !!
Ik heb bij de bbq shop een nieuwe kamado gekocht. Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf ik ben netjes gebeld over wanneer ze mijn aankoop kwamen leveren en dit is ook gedaan. Verder zijn ze telefonisch ook heel klantvriendelijk dus al met al super en ga er zeker weer wat bestellen !

Erg blij met de kamado
Erg blij met de kamado! Ook zeer tevreden over de levering, service en communicatie

MY BBQ SHOP | Dé barbecue webshop! ããã®åç
What you see is what you get!
Super goede aflever service, we kregen eerst een berichtje door de eigenaar wanneer hij afgeleverd zou worden en op de dag zelf werden we een halfuurtje vantevoren nogmaals netjes gebeld. Hij werd netjes binnen afgeleverd en zoals het er op de foto eruit ziet is ook wat je krijgt, top! Daarna nog een berichtje of we er blij mee zijn, en dat zijn we zeker. Bedankt voor de goede service MyBBQ Shop! We gaan hem vanavond lekker uitproberen.

Snel en netjes geleverd
Snel en netjes geleverd. Kwaliteit ziet er super uit! Morgen 07-04-24 gaat de BBQ aan met de nieuwe plate-setter er in ð€©

Zeer tevreden
Een berichtje vooraf het leveren. Snelle service en vriendelijk.

MY BBQ SHOP | Dé barbecue webshop! ããã®åç
Goede service. Producten eerst niet leverbaar maar goede en transparante communicatie hierover.
BBQ goed en uiteindelijk snel geleverd. Hierbij was het persoonlijk contact over afleveringsdatum was fijn.
Zeker aan te bevelen

MY BBQ SHOP | Dé barbecue webshop! ããã®åç
keurig volgens afspraak geleverd enâŠ
keurig volgens afspraak geleverd en zeer behulpzaam en vriendelijk bedrijf echt een aanrader.

MY BBQ SHOP | Dé barbecue webshop! ããã®åç
Mooie Kamado voor scherpe prijs.
Erg mooie Kamado barbecue gekocht voor een scherpe prijs. Goede service met bezorgen. Erg vriendelijk bedrijf!
Feedback: het duurde een paar dagen voordat ik iets hoorde nadat de bestelling geplaatst was. Had het wel fijn gevonden als er iets eerder contact opgenomen zou worden om een datum af te spreken over de levering.

MY BBQ SHOP | Dé barbecue webshop! ããã®åç
Hele goede en fijne service
Hele goede en fijne service. Reageren gelijk en helpen je met al je vragen.
Bezorgen was ook top en snel geleverd. Aanrader

Snel en goede service
Snelle levering en uitstekende communicatie. Ik had een vraag over mijn kamado en die werd supersnel en duidelijk beantwoord.
De kamado werd door de bezorger in mijn achtertuin gezet. Hoewel de prijs wat lager is, voelt het als een premium product. Heel blij mee dus!

MY BBQ SHOP | Dé barbecue webshop! ããã®åç
Bbq op afgesproken dag afgeleverd
Bbq op afgesproken dag afgeleverd. Goede service!!

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã