My Customized レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の2

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Heb hier meerdere foto's op leisteen besteld. Altijd alles netjes en snel geleverd gekregen. Laatste bestelling 6 januari geplaatst. Na ontvangstbevestiging van bestelling niets meer gehoord. 3x mail... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

had filled in everything correctly for a clip for Mother's Day, received another clip with another woman in the picture which was not my wife, emailing does not work, these are scammers, be careful, d... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Eigen geen ster waard! Begin december fles met rietje besteld. Mails reageren ze nergens op!!! Geen verzendmail ontvangen maar plek me pakketje wel bezorgd te zijn
.. ZONDER trace code!! Flesje met... もっず芋る

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

Dj Ronny king

Heb een mooie drinkfles gekocht met naam erop(naam op fles kan je zelf laten weten welke naam je wil). Prachtig. Als je er koude drank in doet blijft deze voor lange tijd koud alsook voor de warme dranken.
Zeer snelle levering. Vandaag bestellen morgen aan huis. TOP.
Dankjewel. Mvg Ronny

2024幎4月15日
5぀星のうち5の評䟡

Voor de tweede keer een drinkfles

Voor de tweede keer een drinkfles besteld bij mycustomized. Ik heb er al vaker een fles van gehad maar deze was door mijn eigen schuld kapot gegaan (laten vallen op de straat) waarom ik weer een fles bij mycustomized heb besteld is omdat deze flessen geen siliconen rietje hebben maar 1 van hard plastic. Het rietje wordt dus niet vies en sompig. Maar toen ik deze fles binnen kreeg lekte de fles enorm. Dit was ik niet gewend. Het bleek dat de dop aan de onderkant niet goed was afgewerkt in de fahriek. Daarom heb ik gelijk een nieuwe dop ontvangen en nu lekt de fles niet meer!

Ik maak de fles elke week schoon met een sopje en door het rietje laat ik heet water stromen. Ik zou hem niet in de vaatwasser doen omdat de tekst dan van de fles af gaat.

2024幎3月25日

Top service

Ik heb een foto laten drukken op leisteen en wat is die mooi geworden 🥰
Snelle levering als Dhl ook mee had gewerkt.
maar na ik dit gemeld had bij jullie zijn jullie er gelijk achteraan gegaan.
En werd het alsnog snel geleverd.
Ik had ook een paar vraagjes gehad over het product en de plaatsing op t beeldje maar ben daar super in geholpen door jullie dus bedankt voor jullie hulp en het mee denken en de top service ❀
Ik ga hier zeker nog is bestellen 🀗

2024幎3月6日

Mooi product, goede service

Ik ben erg tevreden over het bestelde product (een beker waarbij foto zichtbaar wordt bij hete drank). Helaas bleek bij de eerste geleverde beker een hele kleine beschadiging aanwezig onderaan de mok. Dit heb ik via de mail gemeld met een foto, eigenlijk meer ter info. Hierop kreeg ik gelijk bericht dat er een nieuwe mok opgestuurd zou worden. Echt super netjes. Deze was binnen aantal dagen binnen. Echt heel blij met de mooie mok maar ook zeker met de goede service.

2024幎2月29日

Bestelling nooit ontvangen

Ik heb mijn bestelling al ondertussen 2 weken geleden besteld en nog steeds niks binnen. Terwijl er verder niks bij stond dat het een langere levertijd nodig had. Ik heb al een aantal mails verstuurd maar hierop geen één antwoord. Ook heb ik via Instagram dit bedrijf proberen te benaderen maar ook hier hoor ik niks van ze. Ook staat er een link op hun site om met ze te chatten via WhatsApp, maar als je op deze link tikt krijg ik een melding met dat de link niet geldig is. IK WIL MIJN BESTELLING ONTVANGEN EN ANDERS MIJN GELD TERUG!!!!!

2024幎2月28日

Goedemiddag Maaike,

Wat vervelend om te horen! Ik heb het gelijk even voor je nagekeken en ik zie staan dat de gepersonaliseerde drinkfles die je hebt besteld een langere levertijd had tijdens het bestellen. Er stond namelijk bij het product aangegeven dat deze rond 11 maart bezorgd zal worden. Verder zie ik staan dat mijn collega Demi op 5 maart heeft gereageerd op de mail die wij hebben ontvangen. Is deze mail misschien in de spambox terecht gekomen?

Gelukkig zie ik staan dat de bestelling vandaag is verzonden en dat je deze naar verwachting morgen zult ontvangen. Dit is dus netjes verlopen volgens hoe het stond aangegeven op de website.

5぀星のうち4の評䟡

drinkfles

Vorige week een drinkfles besteld, bij vullen een lekkage aan onderkant ?? Email gestuurd en direct antwoord dat in de onderkant dop een ring zit die goed aangeduwd moet worden tegen lekkage. Eerste keer geen resultaat dus nogmaals aangedrukt EN TOP, geen lekkage !
Reeds drie flessen en onderdelen verder
 zeer tevreden!

2024幎3月1日

Geen contact te krijgen

Ik kan me alleen maar aansluiten bij eerdere reviews. Maandag j.l. wijzigde ik vlot 1 bestelling (van de 5) in overleg per mail met het bedrijf, daarna werd het oorverdovend stil. Ik wil mijn bestelling morgen (donderdag) kado geven maar krijg geen bericht van verzending en ben bang dat het niet meer op tijd binnen komt. Ik zit op hete kolen. Ik heb per mail zelfs gesuggereerd om de 5 items dan maar zelf op te halen bij het bedrijf. Maar krijg nergens meer reactie op. Mails worden niet beantwoord, de telefoon geeft een volle voicemail.

2024幎2月14日

Goedemiddag Karin,

Ik heb het gelijk even voor je nagekeken en ik zie staan dat je de bestelling hebt aangepast. Zodra een bestelling aangepast moet worden kan het altijd even wat langer duren, voordat dit helemaal in orde is gemaakt. Al helemaal als het erg druk is dan kan dit voor wat vertraging zorgen, aangezien de bestelling op on hold wordt gezet en opnieuw in de productielijst moet komen te staan. Verder hebben wij gister samen met jou gekeken of er een optie is om de bestelling dezelfde dag nog bezorgd te krijgen, maar dit is helaas niet gelukt. Zoals besproken is de bestelling inmiddels verzonden.

Onze excuses voor het ongemak.

I was scammed!

I was scammed!! Never received my order!! No tracking available.

2024幎1月20日

Hi,

I'm really sorry to hear that you have not received your order yet. Have you already sent an email to support@mycustomized.nl? Then we can check with you to see where the package currently is. I also see that you are from the US, we do not sell in the US.

Kind regards,

5぀星のうち1の評䟡

Ik heb al verschillende keren gemaild

Ik heb al verschillende keren gemaild over een defect product. Ik hier tot op heden nog steeds geen reactie op. Erg jammer had graag tot een oplossing willen komen samen want kan het product niet gebruiken. Jullie zouden contact met me opnemen maar ook dit is niet gebeurd!

2024幎2月8日

Goedemorgen Jacky,

Wat vervelend om te horen. Ik heb het gelijk even voor je nagekeken en ik zie dat wij al meerdere keren op je mail hebben gereageerd, maar dat je hier niet op hebt gereageerd. Kan het zo zijn dat de mail in de spambox komt of zit je mailbox vol dat je geen mails kan ontvangen? Zou je anders even je telefoonnummer willen sturen per mail? Dan bel ik je even.

Ik hoor het graag van je!

***PLEASE AVOID THIS COMPANY***

***PLEASE AVOID THIS COMPANY***

I ordered a water bottle 1 week ago, as of today I have not even received a confirmation of the delivery, in the web it says it was delivered within the same week. I understand things can be delay but hey:

1. A total lack of customer service, I have sent 2 emails, no response.
2. Whatsapp number in the page is a joke, you send a message, again no response.

I think it is important to value the time of the customer, this was for a gift and of course now I dont have a gift to give, I want my money back but most probably will be lost as well.

Yet the audacity to send promotional emails for Valentines, definitely I wouldn't trust in them to deliver something for valentine.

Anyela.

2024幎1月31日

Hi Anyela,

I'm sorry to hear that. I immediately checked it and I see that you have also received a response by email. Unfortunately, something went wrong with the delivery service, which means your package has not been delivered yet. I have immediately started an investigation with the delivery service for you and I expect that your package will be delivered quickly.

I will keep you informed by email, we apologize for the inconvenience.

Kind regards,

Toller Service, tolle Produkte

Schnelle Lieferung, toller Kund*innen Service. Bei Reklamationen wird sehr schnell geholfen und die Mitarbeiter*innen sind super nett und kompetent. Danke ❀ jederzeit wieder. Die QualitÀt der Tasse ist auch super.

2024幎2月2日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス