Frakten är orimligt dyr för de verkar inte ha någon övre gräns för att nå upp till fri frakt. Inte heller erbjuder de fri retur, FASTÄN produkten de sålt inte matchar beskrivningen på hemsidan. Har... もっと見る
企業が回答しました
Rabatter var bra denna gången. Dock har ni tok för hög pris på era produkter. Och för simpla innehåll i burkarna, ni kan göra de så mycket bättre med små ändringar. Exempelvis lägga till Alpha GPC i v... もっと見る
企業が回答しました
Jag har haft en väldigt bra upplevelse med Myprotein. Webbplatsen är lätt att använda, beställningen gick snabbt och leveransen kom inom utlovad tid. Produkterna håller hög kvalitet och smakerna... もっと見る
企業が回答しました
Jag hade sagt att myprotein är bland bästa företaget i sin klass och har aldrig haft problem. Finns mycket positivt att säga, såsom att dom har rea rätt ofta, goda smaker på alla proteinpulvrar... もっと見る
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Bra produkter till et bra pris, det är enkelt at hitta det man söker efter på hemsidan. Snabba och välpaketerade leveranser.

Myprotein.se からの回答
Bra produkt till konkurrenskraftigt pris. Är återkommande kund.

Myprotein.se からの回答
Mycket bra upplevelse hos Myprotein. Produkterna håller hög kvalitet och passar perfekt för träning och återhämtning. Snabb leverans, bra utbud och rimliga priser. Allt fungerade smidigt från beställning till leverans. Rekommenderas starkt.

Myprotein.se からの回答
Kan detta vara bästa märket inför din träning för schyssta priser med bra kvalité?
Jag vill säga det, sköna kläder, bra utbud på produkter och accessoarer.
Rekommenderar starkt

Myprotein.se からの回答
Jag hittade det jag sökte till ett bra pris. Super nöjd med produkterna.

Myprotein.se からの回答
Bought 2 shakers, both lids broke within a year. Exact same spot (the seam around the lid). Low quality product, poor customer service experience, overall quite expensive products, unless one has great timing with an ongoing sale.

Bra priser.
Hopoas på att produkterna är lika bra. Ni saknar Nattokinase och Selen i ert sortiment.

Myprotein.se からの回答
I've been ordering peanut butter from myprotein for years and I'm always satisfied. It's a bit more expensive than the supermarket but the quality is incomparable. I usually wait till there's some discount so it's more affordable.

ordernummer 735013844
Jag beställde proteinpulver från MyProtein och tyvärr blev jag mycket besviken. Smaken på proteinpulvret var riktigt dålig och jag kunde inte använda det som tänkt.
Efter denna upplevelse kommer jag aldrig beställa proteinpulver från MyProtein igen och kan inte rekommendera dem till andra.

Myprotein.se からの回答
Smidigt att beställa, lätt att hitta prisvärda produkter och väldigt bra rabatter.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。