Hold dig langt væk! Svindel butik!
Hold dig langt væk!
Jeg fraråder stærkt alle at handle hos Nabilas Parykker. Jeg har selv haft en meget dårlig oplevelse med butikken, og jeg ønsker for ingen andre at de skal opleve samme EKSTREMT dårlige behandling.
Nabila hævder på hendes hjemmeside at tilbyde et trygt og forstående rum, men det er en stor løgn. I stedet manipulerer hun sine kunder og insisterer på, at man kun vil føle sig godt tilpas ved at bruge en af hendes parykker. Hun har ingen forståelse for, at hendes kunder har forskellige behov, og jeg har personligt oplevet at blive manipuleret til at købe en paryk, som slet ikke passede mig eller faldt i min smag. Nabila er helt ude af trit med sine kunders ønsker og behov, og hun har virkelig skabt en stor følelse af utryghed og utilpashed ved ikke at give mig den nødvendige basale hjælp.
En anden ting er hendes priser, her finder man INGEN gennemsigtighed. Hun skifter hele tiden mening om hvad ting koster, og udnytter sårbar personer/kunder der i forvejen er i en sårbar situation, når de søger efter nyt hår. Kort sagt giver hun ikke sine kunder den nødvendige information og prisoplysninger de har brug for, hvilket skaber stor utilpashed og utryghed.
Jeg har desuden oplevet, at hun hævede meget mere af mit bevillingsbeløb fra kommunen, end den pris jeg blev oplyst om i hendes butik. Det er en fuldstændig uacceptabel praksis, der viser en klar mangel på integritet og respekt.
Derudover er hendes kundeservice også meget dårlig. Da jeg havde købt en paryk hos hende, gik den i stykker kort tid efter, og jeg bad derfor om hjælp til at få den repareret. Hun var helt ligeglad og bad mig selv sy parykken sammen igen.
Så alt i alt, vil jeg derfor stærkt anbefale, at du holder dig væk fra Nabilas Parykker. Hendes forretningspraksis er tvivlsom, og hendes kundeservice er helt utilstrækkelig. Der er mange andre parykbutikker derude, der tilbyder gode produkter og ærlig kundeservice, så du behøver ikke at tage risici med Nabilas butik.
Bliv væk for din egen skyld og pas på dig selv!