5700 Svendborg Det tog dem lige under 3 timer og lave én pÞlsemix, det kan godt vÊre man kan have travlt, men det fuldstÊndig til grin og så tager de ik telefonen når man ringer
Bestilte en burger m. Ost og bacon en stor pommes frites samt salatmayo. Har bestilt flere gange tidligere. Troede der var kommet nye ejer for burgeren var elendig bollen var brÊndt der var fyldt sÃ¥ m... ãã£ãšèŠã
Min mad ankom 45 minutter fÞr tid og restaureren gav en gratis cola. Rigtig god service. 5 store stjerner for lÊkker mad herfra.
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Bestil lÊkker pizza online hos Napoli Pizza Svendborg ⥠Bedste pizzeria i Svendborg â Bedste priser â HURTIG LEVERING â Nemt og hurtigt â
5700 Svendborg
5700 Svendborg
Vi har bestilt pizza flere gange fraâŠ
Vi har bestilt pizza flere gange fra Napoli i Frederikshavn og vi har oplevet flere gang e det er rÃ¥dne varer og forkerte bestillinger.. har ellers vÊret meget tilfreds men bestiller ikke derfra igen! Hvilket er Êrgerligt nÃ¥r vi ellers altid bestiller pizza fra dem. Det seneste vi fik var rÃ¥dden salat, rÃ¥dne agurk ðð
RÃ¥dne pizzaer
Rådne pizzaer. For meget ost og gammelt rå varer
Det skal lige siges jeg bor 1,5 km vÊkâŠ
Det skal lige siges jeg bor 1,5 km vÊk fra Napoli Pizza inden du lÊser det her.Jeg havde lyst til pizza her i aftes, sÃ¥ jeg tÊnkte jeg vil bestille fra Napoli inde pÃ¥ stolt gjorde sÃ¥ klokken 19:40 og der stod pizzaen skulle vÊre klar 20:24-20:44 jeg tÊnkte fair nok. Men sÃ¥ blev klokken 21:00 sÃ¥ prÞvet jeg ringe derned spÞrger hvor min pizza bliver af fordi jeg havde kun bestilt en ALM pizza. Men jeg ringer og han siger de har travlt osv, sÃ¥ gÃ¥r der 10 minutter mere sÃ¥ ringer jeg igen men sÃ¥ tager de den ikke og jeg bliver ved fordi jeg har brugt mine penge jo, men sÃ¥ tager han en og siger âHeyâ ogsÃ¥ siger jeg âHej, det Alexander jeg vil hÞrer hvor min pizza bliver af, ogsÃ¥ lagde manden bare pÃ¥. Jeg synes det ikke er sÃ¥rn man opfÞre sig bare fordi man har travlt. Man kan stadig vÊre venlig og forklar den er forsinket men de prÞver og ikke vÊre flabet overfor ens kunder.
Maden var fantastisk
Maden var fantastisk
Man for mad for pengene
Kan helt varmt anbefales
DÃ¥rlig omgangs tone napoli odense nyborgvej
Har lige vÊret over pÃ¥ PizzaNapoli og bestille 2 pizzaer. StÞrre idiot eller nÊrmer eÅek skal man da lede lÊnge efter, der han fornÊrmet beder mig sÊtte mig ned i spydigt toneleje altsÃ¥ jeg mÃ¥tte ikke stÃ¥ op alt imens han fÊgter med sine hÊnder. I en butik der slÞser sÃ¥ meget med hÃ¥nd hygiejne i det de altid stÃ¥r med deres privat mobiltelefon imellem pizzaer bagning sÃ¥ skal du (den lille tykke med manglende hÃ¥r i toppen eÅek) sku da ikke dikterer hvor en voksen mÊnd skal stÃ¥ i butikken sÃ¥ lang tid der foran kassen. Jeg har vÊret kunde i mange Ã¥r og har altid set igennem med manglende ordre nÃ¥r man kommer hjem med sin mad og for 100 gang mangler der noget eller det koldt. Jeg handler ikke hos jer mere. Og de 2 pizza jeg bestilte i dag rÞg i skraldespanden ja der rÞg 158kr men vi ville hellere lave en go dansk bÞf ind Êde jeres mad. I burde gÃ¥ op i kvalitets bevidsthed og kunde service.
Altid hurtig levering
Altid hurtig levering, massere af godt humÞr og de sender altid en tanke ens vej. Maden er super lÊkker :)
Ingen kommentarer ð
Napoli Gram .1.gang vi hentede pizzaâŠ
Napoli Gram .1.gang vi hentede pizza nr.8 der ,var det helt perfekt super smag og sprÞd bund helt ind til midten ... 2.gang var smagen også god ,men bunden var blÞd ..3.gang total smaglÞs og vandet og blÞd bund ,blev smidt direkte i skraldespanden...TrÊls og Êrgerlig oplevelse,når det har vÊret super godt ...
Bestilte en burger m
Bestilte en burger m. Ost og bacon en stor pommes frites samt salatmayo. Har bestilt flere gange tidligere. Troede der var kommet nye ejer for burgeren var elendig bollen var brÊndt der var fyldt så meget salatmayo i bollen at man ikke kunne smage hvad der var på burgeren det var måske for at dÊkke over den sort brÊndte bolle de kunne ikke have undgået at se at bollen var forbrÊndt og alligevel sender de den ud skuffende at modtage til en pris på 182kr salatmayoen var heller ikke som den plejer den var fed og uden smag så en rigtig Êrgeligt oplevelse og en fyldt skraldespand.
2 gange har vi bestilt mad hos NapoliâŠ
2 gange har vi bestilt mad hos Napoli pizza, begge gange god service, levering til tiden, og god mad
Alt for lang ventetid.
Jeg bestilte via Just Eat App'en mad og drikkevarer, og kunne se, at leveringstiden var én time.
Jeg ringede fÞrste da der var gået en god time. De fortÊller at en chauffÞr netop er kÞrt fra stedet og er på min adresse om 5 min.
Efter en halv time ringer jeg igen og jeg fÃ¥r at vide at chauffÞren holder udenfor. Der holder ingen udenfor overhovedet ð€ hmm.... â¹ïž
Efter endnu en times venten, altså 2 timer i alt kommer pizzsbudet fÞrst. Han beklager meget, og fortÊller der er MEGET TRAVLT denne hverdagsaftener. Dét kunne man så have sagt fra starten.
Jeg kender faktisk budet, fra en ganske anden sammenhÊng, sÃ¥ jeg vÊlger at beherske mig. For at det ikke skal vÊre lÞgn, sÃ¥ er min mad oveni KOLD ðð
Kan pÃ¥ ingen mÃ¥de anbefale napoliâŠ
Kan på ingen måde anbefale napoli pizza.måtte vente 2,5 time på min mad som skulle ha vÊret her efter 1 time. Da den ankom var pom fritterne blÞde og det samme var pizzaen. Og pasta retten var også noget mÞg.
SÃ¥ nej ingen anbefaling herfra
Forkert ting på min pizza for 3 gang
Forkert ting på min pizza for 3 gang. Og hvergang siger de at de hÞrte forkert. De burde ansÊtte en der kan forstå dansk
Napoli i Maribo
Napoli i Maribo
Jeg bestilte mad igår til levering, jeg bestilte kl 17.00 og ville modtage kl 17.55, men da kl var18.20 ringede jeg til dem og fik den besked at de kÞrte med maden nu, da kl var 19.30 var det ikke kommet så ringede og sagde de ikke skulle komme med det vil ikke vÊre til grin, men har bestilt mit sidste måltid hos dem
Napoli pizza i HelsingÞr
Napoli pizza i HelsingÞr.
Verdens dÃ¥rligeste service og ulÊkker mad. Der dukker hÃ¥r op i mine pomfritter. Jeg vÊlger at ignorere det og spise min pizza i stedet. Der dukker desvÊrre ogsÃ¥ hÃ¥r op i min pizza. Jeg vÊlger at smide maden ud, da det simpelthen er for ulÊkkert. Jeg kontakter restauranten og oplyser dem om situationen. I stedet for at beklage episoden, vÊlger de fuldstÊndigt at benÊgte situationen og fortÊller mig at der i deres kÞkken ikke er nogen med hÃ¥r pÃ¥ hoved eller skÊg. Jeg fÃ¥r at vide at jeg skal tage billeder og sende det til dem, som om at de ikke tror pÃ¥ mig. Jeg sender billederne og nu kommer det sjoveste - han benÊgter stadig at det er fra dem fordi ingen skulle have âbrunt hÃ¥râ. Ja gad vide hvem den sÃ¥ skulle komme fra? Igen i stedet for at beklage, gÞr han ikke andet end at sige de vil sende mig en ny - hvilket jeg selvfÞlgelig siger nej til da det var mere end nok af en oplevelse jeg fik. Virkelig Êrgerlig og trist at man ikke tager sÃ¥dan noget seriÞst som en restaurant.
Ikk spis mad derfra hvis i Þnsker mad af kvalitet.
Selv 1 stjerne er for meget for sådan en restaurant.
Idiot arrogant person ved telefonen
Idiot arrogant person ved telefonen. Verdens sÞdeste aflevering .
ALDRIG iGEN. Til trods for man ringede 2 gange for at vÊre sikker på det man fik .
DÃ¥rlig medarbejder.
Hver gang vi bestiller i Kalundborg erâŠ
Hver gang vi bestiller i Kalundborg er der noget galt. Alle tlf nr vi kan sÞge os til virker ikke. Her i kalundborg er de samme ejere på forskellige pizzariaer. Og altid med fejl og mangler
Vi har ventet i to timer for 5 pizzaer
Vi har ventet i to timer for 5 pizzaer
Og prÞver at ringe med det nummer som maden blev bestilt pÃ¥. De tager ikke tlf og den gÃ¥r til Voicemail. Lige efter ringer vi med et andet nummer. Det tager tlf. og kommer med 117 undskyldningerâŠ.! Vi fÃ¥r det af vide at de gÃ¥r igang med at lave maden efter to timers ventetid! Jeg siger glem det og sÃ¥ siger manden at maden er i ovnen ð€®
Napoli pizza i Svenstrup J
Napoli pizza i Svenstrup J
Vi kÞber ALTID vores pizza hos Napoli.
De kommer altid til tiden, pizzaen er altid lige som vi gerne vil have den og servicen er i top.
Vi er meget tilfredseððŒ