5700 Svendborg Det tog dem lige under 3 timer og lave én pÞlsemix, det kan godt vÊre man kan have travlt, men det fuldstÊndig til grin og så tager de ik telefonen når man ringer
Vi har bestilt pizza flere gange fra Napoli i Frederikshavn og vi har oplevet flere gang e det er rÃ¥dne varer og forkerte bestillinger.. har ellers vÊret meget tilfreds men bestiller ikke derfra igen!... ãã£ãšèŠã
Bestilte en burger m. Ost og bacon en stor pommes frites samt salatmayo. Har bestilt flere gange tidligere. Troede der var kommet nye ejer for burgeren var elendig bollen var brÊndt der var fyldt sÃ¥ m... ãã£ãšèŠã
Min mad ankom 45 minutter fÞr tid og restaureren gav en gratis cola. Rigtig god service. 5 store stjerner for lÊkker mad herfra.
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Bestil lÊkker pizza online hos Napoli Pizza Svendborg ⥠Bedste pizzeria i Svendborg â Bedste priser â HURTIG LEVERING â Nemt og hurtigt â
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Min mad ankom 45 minutter fÞr tid ogâŠ
Svenstrup
Svenstrup
Bestilte mad 1715 til levering 1830
Klokken 1920 ringer vi så for at hÞre hvor maden bliver af? Nårh de troede det var 1930, syntes sgu det er for dårligt at de ikke har styr på bestilling.
HÞr nu efter når man ringer.
Ellers god mad
Pizzaen var som sådan fin nok
Pizzaen var som sådan fin nok, men at de leverer den en time for tidligt mens jeg ikke er hjemme, det er simpelthen ikke i orden, og så er det ikke en formildende omstÊndighed at min roomie kunne tage imod den!
Det ringeste sted at bestille pizza
Det ringeste sted at bestille pizza. Jeg bestilte en durumrulle med LIDT hvidlÞg og LIDT chili. Jeg modtog den og den var fuldstÊndig uspiselig, da den var fyldt med så meget chili, at selv dem selv ikke ville kunne spise den! Jeg ringede og forklarede at den var så stÊrk at den var uspiselig og, at jeg havde bedt om lidt chili??? Og at jeg ville have en ny! Andre steder, hvor jeg bestiller med lidt chili, er der ingen problemer og jeg kan sagtens spise det jeg bestiller. De grinede af mig og var fuldstÊndig ligeglad med at jeg ville have en ny!! Jeg kunne bestille endnu en og betale for den og udbringning en gang til!!! Hvad er det for et sted??? Og sikke en opfÞrsel sådan kan man da ikke have en forretning!! Så bestilt ikke der, da de ikke retter deres egne fejl!!!
Napoli Svendborg
Jeg har lige bestilt mad hos Napoli pizzaria.
Burger, durum og 2 fedtfattige kyllinger.
FEDTFATTIGT!!!
KYLLINGERNE HAR VÃRET I FRITURE!
Jeg ringede til pizzariaet for at hÞre hvad der egentlig var fedtfattigt ved de kyllinger og får at vide, at kyllingerne bliver lagt i en speciel grill efter at den har vÊret i friture og at den derfor har fået mindre tid i frituren.
MINDRE TID I FRITURE BETYDER ALTSÃ
IKKE AT DE ER FEDTFATTIGE!! ð£ð£
Vildt Êrgerligt at finde ud af eftersom jeg med vilje har bestilt fedtfattige, da jeg ikke tåler friture. Jeg har altså med vilje Ikke valgt den kylling på menuen som hedder friturestegt kylling..
Og når medarbejderen i telefonen tydeligt prÞver at lukke samtalen med et "god aften" og derefter ligger på, bliver jeg sgu lidt trÊls!
Ãv for en oplevelse!