De beste prijs voor C (LR14) batterijen ten behoeve van mijn (veel te dure) kattenluik met wifi. Via Bol besteld en binnen enkele uren was het al verzonden. Had graag direct besteld om jullie de... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
100% recommendation! Best service I've experienced with an online shop ever! I ordered a replacement battery pack for a very old and outdated PocketPC. First one didn't work, they sent a second on... もっと見る
De HDMI-DVI adapter en USB naar parallel kabel werden netjes verpakt en snel geleverd. Het enige minpuntje bij de bestelling vond ik dat voor iDeal betaling een toeslag gerekend werd. Aan de andere ka... もっと見る
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
E-mail: contact@nedro.nl +31 (0) 611 707 397 Post en retouradres: NedRo Postbus 8025 5601 KA, Eindhoven Nederland Bezoekadres & Showroom: NedRo Kanaaldijk-Noord 111 5642 JA, Eindhoven Nederland KvK registratienummer: 58025871 BTW nummer: NL261356483B02 Europese EORI DOUANE nummer: NL261356483
連絡先
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
top service
twee accu's voor de camera besteld. Er kwam er maar 1 aan. Gelijk gebeld waarop ze me binnen een uur ouden terugbellen. Dat deden ze zelfs al in een half uur. De accu was inderdaad in het magazijn achtergebleven. (personeel is gelijk alles gaan tellen). Binnen twee dagen had ik de tweede accu als nog in huis. Dank je wel voor de goede en vlotte service.
Excelent service
Shipment in the EU within 5 days deliverd.
I would say. Excelent service NedRo.nl Thank you
Nice to see you have all kind of laptop batteries, mobile phone batteries, AAA penlites and ather consumer cells. NedRo.nl has also very good consumer prices.
Redelijke service
Gelukkig snelle reactie, maar HDMI naar VGA werkt niet helaas. Maar wel goede reactie en redelijke service.
Super goede service
Super goede service en zeer snelle levering. Als ik weer nodig batterij, ik weet waar te kopen. Zeer aan te bevelen online shop.
Beschrijving op de site klopt.
Eerste ervaring:
Bestelling geplaatst, gekregen wat ik besteld heb binnen de termijn als beschreven. Goeie ervaring.
Enig minpuntje. Indien het niet om een offcieel Microsoft product gaat, mss niet slecht om dit te vermelden. MAAR, het product werkt wel!

NedRo からの回答
reactie
Na mijn eerdere beoordeling even een correctie, heb mijn vorige week iets te negatief uitgelaten over dit bedrijf. ze reageerde bijzonder snel op mijn telefoontje over het artikel dat helaas verkeerd was gepubliceerd op hun website en geleverd, waardoor het niet aan mijn verwachting voldeed! Zonder probleem terug kunnen sturen!
Zeer tevreden!
Goede kwaliteit voor een lage prijs! En ook nog eens een snelle levering, ik ben helemaal tevreden!
Snel en accuraat
Zoals reeds uit de titel blijkt wist NedRo de bestelde zaklampjes binnen korte tijd op het opgegeven adres af te leveren. Helaas begaf een van de drie lampjes het na korte tijd. Maar NedRo loste dit probleem onmiddellijk op waardoor een beoordeling met vijf sterren gerechtvaardigd is.
Heel goed
Bij de eerste kennismaking met de website, kan je gemakkelijk 'verdwalen' in de veelheid van het aanbod. Het is verstandig vooraf vast te stellen wat je zoekt.
Verder geen problemen ondervonden.
ik zou het ten zeerste opprijs stellen , mocht ik het reeds betaalde stock artikel , zoals u het noemt,en waarbij na 2 dagen gemeld werd dat het niet op stock is, geleverd wordt !dank
ik zou het ten zeerste opprijs stellen , mocht ik het reeds betaalde stock artikel , zoals u het noemt,en waarbij mij, na 2 dagen gemeld werd dat het niet op stock is,en het allicht nog een week zal duren, vooralleer het geleverd wordt geleverd wordt !dank
ondertussen zijn we een week verder .... nog niets gezien
dit is niet netjes

NedRo からの回答
Horloge
Snelle afhandeling en levering. Alleen jammer dat het bandje niet compleet was(miste enkele steentjes). Verder alles naar behoren!!!
Perfecte Service!!
Ik heb 4 sticks gekocht om de oude van mijn Ps3 controllers te vervangen en ze zijn net gelijk de originele en de levering was ook gewoon niks op aan te merken. Ik raad iedereen aan om bij NedRo te bestellen!
Netjes geholpen!
Zoals ik al vermelde, ben ik netjes geholpen na een klein misverstandje over een Nieuwe PS2 Laser Module. Het bleek om een "Refurbished" te gaan (werkt net zo goed, misschien zelfs nog wel beter dan namaak)en kwam daar achter bij ontvangst.
Na éen telefoontje is dit keurig opgelost, Persoon aan de lijn nam er de moeite voor en ben zelfs gecompenseerd.
De bestelling was snel binnen.
Tom
Ontzettend snelle levering! Top winkel!
Heb nu twee bestellingen gedaan en had alles zonder problemen de volgende dag in huis.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。